91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Beni521 #54572 Nah abbahagytam a spamelést, csak megfejtettem, a gombokra adtam túl hosszú neveket amiket az MFD nem tudott már kijelezni. -
Beni521 #54571 Közbe kikísérleteztem hogy konkrétan a "T5" gomb felfele, az "E" tűzgomb és a jobb/bal egérgomb fagyassza be. Kipróbáltam egy netről letöltött profillal, az meg betöltés után fagyasztotta le egyből.. Ha nincs profil betöltve működik rendesen. Az lehetséges, hogy esetleg nem a driverben vagy a softwareben vagy a gépemben, hanem a joystickban van a hiba? -
lala42 #54570 Na lépek és izzítom a másik masinát. Megyek ATAG-ra.
Mondjuk azt meg lehet fogyelni Mr.X-nél, hogy legtöbbet E-1 el repül. Annak a fegyverzete olyan mint az ostorcsapás. Nem szór, nem rángatja a gépet, stb. Annak ellenére tud valamit, amit mi nem. ( Valszeg programozó a srác XD.) -
lala42 #54569 LOL. Én már nem foglalkozom vele. Igaz nálam még ez az első win7 telepítés. Amikor kijött megvettem, felraktam. Túlélt 3 lap, 2 videokari és 2 proci cserét. Valszeg nem a legfrisebb, no meg mindenki a családba ezt használja. Nem elég nekik ez a gép, ahonnan most írok. Giga P-45T Ud3LR, E-8500 stb. Valszeg lassunak tűnik. Xd. -
Én leszarom:) miért állt le. Az ok nem érdekel ,érdekelje a fejlesztőket.El sem küldöm az 1c nek ,inkább hőbörgök. Ha küldök nekik valamit annak valószínű egy világméretű kitiltás lenne a következménye :XD Még a steamról is.
-
Figyeljétek a fordulatszámmérőt. Kissé érdekes.
Szívótér nyomás végig 1,3 ata felett
-
Beni521 #54566 Sziasztok! Saitek X52-vel van problémám, egész napomat guglizással töltöttem a megfejtésért de nem találtam semmit, szóval remélem itt valaki tud segíteni. Saitek Smart Technology-val csináltam magamnak profilt, működik is rendesen úgy 5 percig aztán valamelyik gomb "beragad", CloD-nál pl a WEP-et talán véletlen benyomtam, a kis LCD-n folyamatosan ki van írva h Boost (WEP) On/Off és semmi más nem működik csak a tengelyek. Vszeg nem a játék baja mert ugyanez történik 1946-al is (4.10.1m hsf 5.1-el) sőt böngészőt is próbálgattam a gázkarra épített "egérrel" az is be tudott ragadni (a bal egérgomb) és onnantól nem működött semmi. Az SST 7.0.2.7 -es verziójú, a driver meg asszem 6.0.4.1 -es, mind2 elvileg legfrissebb, saitek.com -ról töltöttem le. A CD-n lévőkkel nem próbáltam, mert azzal az SST még ugye 3D-be mutatná a joyt, csak nekem nem mutatja rendesen hanem összevisszatorzítva. Valaki találkozott már hasonlóval, vagy tud rá megoldást? -
lala42 #54565 Nálam is volt valamelyik nap hasonló. Az eseménynaplóban valami MySQL akadást írt. Most nem annál a gépnál vagyok, amin játtszok, de megnézem pontosan az eseménynaplót, hogy mivel állt le. -
Na megvolt az első launcher exe leáll a béta óta ,hogy rohadnának meg ,pont kiugrott a spit pilóta bizonyos Manuel és ez a retek meg leáll.
Morcos vagyok. -
leszek kb. 8-tól -
Ja Wohl.
-
No itthon vagyok.
Beizzítottam mindent ,este lesz reppenés?:) -
Az FS sorozat leginkább a nagygépes repülésre van kitalálva,ennek megfelelő a repmodelljük is. -
"A típus megítélése nagyon széles skálán mozgott".Ja a szar és a nagyon szar között kb. :D Ha realisztikus lesz a modell alig lesz esélye a veres pilótának. -
Kferro #54558 "Őszintén szólva az IL-2 repmodelljét valósághűbbnek találtam mint a híres FS2004-ét..."
Az FS sorozat híres a gyenge repmodellről. Ott valóban a körítés (ATC, gyönyörű sceneryk, s igen szép gépek) az, ami a rajongók által kedveltté teszi. -
Sidewinder #54557 Úgy ugatok bele én is,hogy nincs meg a Clod. Ami tapasztalat van az még az IL-2-ből van az 1946-ig. Jó,hogy felhoztad a repmodell kérdését. Én is ezt szoktam nézni egy szimulátorban elsősorban. Persze a grafika is számít meg más egyebek,de a repmodell kiemelten fontos szerintem.Amit az IL-2-ről mondani tudok,az annyi,hogy nagyon tetszett a repmodell,bár teljes összehasonlítási nyilván alapom nincs,mivel igazi motoros géppel sosem hajtottam végre dugóhúzót,főleg nem második világháborússal, csak vitorlázóval,azzal se túl sokszor,mintegy 20 perdületet,több felszállásból. Az IL-2-ben ettől függetlenül én is szerettem csak műrepülni.Próbálgatni,hogy melyik gép,hogy viselkedik.Örömmel tapasztaltam,hogy itt a tanultak szerint bevihetőek a gépek dugóhúzóba.Az meg még nagyobb örömöt jelentett,hogy működött a tanultak szerinti kivétel is,sőt voltak gépek amik elképesztően könnyen kijöttek(pl:Jak-3) és voltak amiknél ellaposodott és küzdeni kellett,de azért ki lehetett hozni (pl:P-39). Ebben azt láttam,hogy a fejlesztők próbálták nem minden gépre ugyanazt a modellt ráhúzni.Ráadásul ezt próbálták valamennyire hihetően is tenni,voltak különbségek a gépek között. Például az,hogy a faroknehéz állapothoz közelebb lévő gépek hajlamosabbak voltak a dugóhúzóra és a laposdugóra is.Őszintén szólva az IL-2 repmodelljét valósághűbbnek találtam mint a híres FS2004-ét,ami egy ideig szintén a gépemen volt.Persze az FS-nek is volt előnye,ott legalább nem csak az "I" gomb lenyomásával indult a repülőgép. A Clod-ot csak videón láttam. Amit az elején láttam,az tényleg nem volt túl nagy szám repmodell ügyileg. Például a Spit-nek ellőtték a fél bal szárnyát csűrővel együtt,de neki nem jutott volna eszébe orsózó mozgásba kezdeni,hanem repült szépen vízszintes szárnnyal tovább.Szóval ez tényleg vicces. A későbbiekben ennyire komoly hibákat nem láttam már. A fejlesztőcsapatban pedig Oleg távozása ellenére is vannak még repülőmérnökök,pilóták.Ez biztató.Ami is,hogy a többiek például, Herr Laca szerint sokat javult a repmodell.Reméljük a még meglévő hibákat kijavítják,és az IL-2 névhez méltó világszínvonalú,valósághű repmodell áll majd a felhasználók rendelkezésére.A Szu-26-ost meg tényleg kiadhatnák.Azt ígérték bónusz gépnek a Clod-ba,és még sehol sincs,pedig a spanyol válogatott műrepülőpilótái(Szu-26-al repülnek) is videoüzenetekkel bombázták a fejlesztőket,de úgy látszik,hogy eddig nem sok sikerrel. -
sakkay #54556 Már van.Csak állítottam egy kicsit rajta a conrolsban. Kicsiségre nem adunk,bár csak ez lenne a legnagyobb gond. -
sakkay #54555 Hm..még mindig nincsen a rádiózásnak hangja.Pedig minden hangfal fa*án működik a realtech szerint is. -
Solt #54554 Elvileg eddig is tudtak róla, csak nem sok minden történt! :) Sőt arról is tudnak, hogy a HD6990-n feleződik az FPS minden indok nélkül. Egy srác jelezte is a fórumon... nagyon még válaszra sem méltatták! :(
Marad a reménykedés... -
bucsher #54553 igen-igen. úgy legyen :) -
A "grafikus hibák" szerintem ezt is jelentik. Szerintem nem te vagy az egyetlen, aki belefutott, szóval biztosan tudnak róla. -
Solt #54551 Ha már grafikus hiba. Tudsz esetleg arról Sanyo, hogy a műszerfalon átlátszó horizonttal, és a három kék csíkkal foglalkoznak-e? -
Lazán fogalmaztam, de a béta után nyilván a steamre kerül a végleges... :) -
bucsher #54549 én hivatalosra (steamre) utalást nem éreztem a szövegben, csak a publikus béta tesztre :( -
bucsher #54548 2 hét ;))
attól félek, hogy a mikrolag nem a "performance"-hez hanem a "glitches"-hez tartozik, és küzdenek vele -
sakkay #54547 Ide is, mert sokan segítettetek. "Ja igen sikerült megoldanom a hangproblémámat. Ha kikapcsoltam a front audiót, akkor kapcsolt be!!"
-
sakkay #54546 Szóval két hét. Ha jól számolom.

Viszont egy béta 2 kinyomhatnának, marha kíváncsi vagyok a mikrolagra. -
Patch hírek és LaGG-3. -
Kferro #54544 Ejj, srácok, ne vesszetek már össze!
Sajnos, nekem még nem volt alkalmam, lehetőségem kipróbálni a CloD-ot, mert a gépem még egy régi őskövület, egymagos procival, de tudom, hogy bármennyire is szidjátok a progit, s olvasom a negatív szájízzel írt véleményeket, mégis szívesen kipróbálnám.
Egyszerűen annyival többet nyújt még így hibásan is az Il2-nél, ami megéri a várakozást, vágyakozást, reményt... -
Majd ha én minősítgetlek téged,akkor majd te is megteheted.Addig mellőzzd,mert ez itt nem szokás.
Szerintem közöd nincs a játékhoz,viszont a vélemény,a sipákolás megy ezerrel.Van egy rögeszméd,ha valaki nem ért vele egyet,akkor az hülye.Sajnos ez tipikus mentalitás.
Majd ha tökéletes lesz,értesítünk,addig is köszönjük,hogy emelted a fórum szinvonalát,szevasz.
-
Szepy2884 #54542 Öcsém! Nyugodjálmárleeee! 
Minek izgatod magad fel magad mindenen?
Megmondtam. Örülj neki hogy Neked megvan, oszt játszál. Nem kell ezen annyit rugózni.
De azért ha megengeded, azért mert nekem nincs meg a játék te meg nem értesz velem egyet, azért hadd mondjam már el a véleményemet a világ nagy kérdéseiről ha úgy van kedvem
Elvégre 7-8 évet csak lenyomtam itt az indexes fórummal együtt is. Senkivel nem volt semmi problémám, de veled már ne haragudj de még is csak sajnálom hogy idejutottam.
-
Szepy2884 #54541 Hát én sem lennék ma 15 éves. Ma éppen az a trend amitől mi annó vagy röhögő görcsöt kaptunk, vagy ökölbe rándult a kezünk
-
Fürtös #54540 Höjjdemááá gyerök! Elveszett fiatalságom 
Múlt héten elnéztem a helyi becsületsűllyesztőbe ha már itthon vagyok.
(országosan ismert helyt volt anno).
Így harminc évesen megállapíthatom,hogy nem lennék most 18,óriási minőségi különbség van a mai és a 2000-es évek klubbéletében:D -
THX
-
Leon77 #54538 Tiesto - lethal_industry -
Akkor szombat. -
Lehet, hogy a szombat nekem is jobb. -
Tudtok nekem egy előadót mondani 16:40-nél?
Köszi
-
Te csak ne sajnálkozz b+, ha leírod, hogy "én is abban bízom, hogy egyszer csak lesz ebből egy tisztességes szimulátor", akkor két hsz múlva ne magyarázd nekem, hogy nem is a játékról beszélsz. Az hogy leszarod a játékot, neked meg sincs, azt sem tudod, hogy Oleg már évek óta nincs a cégnél, azt sem tudod mi van a cloddal, de ezek után osztod itt az észt, meg szidod a PR-t, az megint elárul valamit, de ezért meg én sajnállak téged. -
Jól hangzik! A szombat még jobban!