91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    nem jön be a noob a munkahelyi gépen...sőt otthon sem mindig
  • artivizsla #54691
    IL2 családfa.
  • LeonSilver
    http://noob.hu:8080/

Ezt használd vazze.
  • PhantomAss
  • Feró Flex
    "The testing is going well with only one small issue left. We are going to focus on fixing this problem as soon as possible and will do an internal test next friday, so if everything goes well we will have more news the friday after 2 fridays from now on."
  • LeonSilver
    uff

• PhantomAss
    én is fizettem érte, nem is keveset (50€ volt a steamen a megjelenés napján)
    de én megoldottam a dolgot, letöröltem és nem játszom vele
    majd ha kijön a tapasz, és mindenki el lesz ájulva hogy milyen jó játék lett, semmi bug, stb, akkor én is felrakom
    addig meg várok pár évet :(
    megértelek Laca hogy nem tetszik a helyzet, de nem tudsz mit csinálni sajnos...
    tartok tőle hogy olyan játék már sosem lesz mint az il2
  • Her Laca
    Különben egy dolgot tudnának tenni amivel tompíthatnák az ellenérzésemet.
    A következő (már ha lesz) részt kedvezményes áron ,hanem ingyen kéne adniuk azoknak akik a megjelenésekor teljes árat fizettek a Clod ért.
    Persze tudom,hogy ez hiú ábránd ,de ez lenne a korrekt szerintem.
  • Her Laca
    A mai világban ez a fajta hozzáállás szerintem megengedhetetlen. Mármint amit az 1C csinál. Kiadták, mert az ubi baxtatta őket,szar lett,ok megértem.
    Bár ha szakemberek akkor kétségeim vannak a tudásukkal kapcsolatban teszem hozzá. De egy év eltelt,és fogy a turelem legalábbis az enyém. Ergo legalább kellene egy konkrét dátum amit mondanak,ehelyett csak maszatolnak,meg kifogásokat gyártanak. Csakhogy a magyarázatokból kezd elég lenni. És nem is nagyon érdekel. Tényleg csak az a szerencsélyük,hogy nincs más a piacon,de részemről ők elrugták a pöttyös labdát mint már mondtam. Ha nem csesztetik őket ezek képesek még egy évig elhúzni ha nem kettőig ez szent meggyőződésem amúgy.
  • artivizsla #54683
    1. A sima 4.11.1-es mappában levő il2fb.exe-vel elindul a sima játék.
    ( Sanyó tegnap jelezte, hogy útban van a 4.12-es patch. )

2. Az UP3 mappában levő il2fb.exe-vel bejön egy "Game selector", ahol a fenti
    fül lenyitásával állítsad be az UP3RC4-et, így indul az UP3RC4 mod.

3. A HSFX mappában levő il2fb.exe-vel egyből indul a HSFX 5.01 mod.

• lala42
    Biztos hideg van ott. Azért fagy. Drága a gáz manapság. XD
  • VO101Tom
    Laca. Ebben teljesen igazad van. Ezt tökéletes állapotban kellett volna kiadniuk tavaly, és nem csak most kalapálni, hogy egyáltalán kiadható állapotba jusson. Hiába van nagyon sok jó dolog benne, néhány idegesítő bug megmaradt, és én is qrvára remélem, hogy hamarosan végre készen lesz. Ezzel teljesen egyetértek, és ezt most minden szarkazmus nélkül mondom.

Az, hogy mégis elqrták, ez nekünk is és nekik is hatalmas szívás. Nekik is sok pénzbe került (és sokba is fog), hatalmas presztízsveszteség, és már több mint egy éves utómunkán vannak túl. És attól függetlenül, hogy ez a beta már fényévekre van a tavaly májusi állapotoktól, még mindig nem 100-as, de azt is többször, világosan elmondták, hogy NEM fognak dátumokat, és deadline-okat mondani, mert nem fogják kiadni, amíg nincs kész. Mivel azt sem tudják, melyik hiba meddig szívatja még őket, ezért nincs határidő sem. Ezzel mondjuk elvben egyet is értek, ha már itt tartunk, a dátum másodlagos. A lehető legnagyobb hülyeség lenne elsietni, és egy szart kiadni...

De ha te úgy érzed, hogy mégis szükséges verni az asztalt "miazhogymégnincskész" topikokkal ahelyett, hogy mondjuk elküldd nekik a crash fileokat (amit ugye múltkor mondtál, hogy csakazértsem), akkor hajrá. Biztos hamarabb kitalálják, hogy mitől fagy a géped.
  • Her Laca
    Ja.Most fejeztünk be egy melót,határidőre.
    Szerinted érdekelt bárkit is,hogy hogy oldjuk meg? És nem félig kész,mert azért nem fizetnek mostanság:)
  • Her Laca
    Tom. Asszem ezen már túl vagyunk:)
    Én nem értek a programozáshoz,sem a grafikához,ÉN csak vásárló lennék. Ergó szakmaiságot feltételezni rólam butaság lenne. Haértenék hozzá csinálnék én rep szimet. Ellenben pénzt fizetem a termékért mint tudod,és csak annyit kérdeznék ( szakmaiságon kívül) ,hogy ha már elnyaralták,elették,elköltötték a pénzemet, akkor talán egy év után megcsinálnák e amiért fizettünk. Persze csak akkor ha nem nagy probléma:) Istenért sem szeretném ha gondot jelentene ez nekik.
  • VO101Tom
    Ó, a szokásos rinyálás az megy természetesen, vannak sokan, akik képtelenek felfogni, hogy egy hibakeresés az csúszhat, egy hiba kijavítása nem mindig sikerül elsőre, és az sem garantált, hogy közben nem futsz bele másba. Van aki ezt sértésnek veszi, mi több, szándékos időhúzásnak. Ami szerintem faszság, de persze ez ne tartson vissza, biztos tudnak helyet szorítani a te hőbörgésednek is, a szakmaiság, vagy hozzáértés egyébként sem feltétel, a lényeg, hogy véleményed legyen . Majd linkeld be azért ha írsz, kíváncsi leszek rá :)
  • Her Laca
    Ja megint három, azaz 3 ,pontosan HÁROM ,spit IIa ment a levesbe.
    Úgy látszik vagy innom kell ,vagy felbosszantani magam.
  • Her Laca
    Nincs anyázás???:XD Figyelj engem:) Gondolkozom ,hogy írok a fórumukra egy cirkalmasat. A moszkvai nénikéjüket nekik.
  • VO101Tom
    Régen volt dátum. Ha csúsztak, a fórumon oldalakat anyáztak tele. így nincs dátum, nincs csúszás, nincs anyázás. Simple.
  • Her Laca
    A kulcsszó a leghamarabb. A legkésőbbi időpontot nem mondták? Mert ugyi az lehet 2 hét is akár ,vagy 2 év .Dögöljenek éhen aszondom.
    Már unom,a damilos kábeleket ,unom,hogy kivettek a bétában egy csomó mindent ,ha meg visszarakom a hivatalosat azon senki sem repked.
    most van egy hetem erre baxhatom a rezet . Na kipuffogtam magam.
    Nem baj Atag egy felszállás 2 spit 1 hurkány 3 bomber.
  • VO101Tom
    Én "két hétről" sem olvastam hivatalos helyről, csak mondom... 1-én annyit írt BlackSix, hogy leghamarabb 8-án mehet belső tesztre az újabb csomag, ami ha megfelel, akkor rövidesen public beta lesz.
  • Her Laca
    Rohadt Clodot megcsinálják már végre rendesen? Van valami hírecske a két héten kívül?
  • Lysandus
    640*400 (vagy ilyesmi). Úgy könnyebben ki lehet szúrni a rossz fiúkat...
  • mijki
    Mi az optimális felbontás a régi Il2-ben?
  • Vogel
    Szofveresen át lesz festve sajna.
  • mikopoki
    okés artivizsla el jutottam odáig. és most hogyan tovább?
  • artivizsla #54667
    A vaterán van még 3 perc a Messzer könyvből, remélem elviszi valaki !
  • repvez
    képek és videó a forgatásról
  • VO101Tom
    Puma Air Rally idei útvonalrepüléséről küldött egy videót az egyik srác (jobb ülésben Frankó Bandi bá, ha valaki nem ismerné fel így :) ).

PAR 2012
  • Kferro
    Igen, azt olvastam, hogy ma filmforgatáson lesz a 24-es. :)
    Kiváncsian várom, hogy a filmben is ezzel a felségjellel fog majd szerepelni? Vagy az a része nem is fog látszódni?

A többiért meg irigyellek. :)
  • Vogel
    Ma Die Hardhoz készült fel az egyetlen Mi-24. Utána a kutató-mentő Mi-17N-nél tevékenykedtünk, amikor 20 perces készenlétet rendeltek el, így csak a "buli" után tudtunk hozzáférni a géphez. Fölmásztunk a fülkén keresztül a "tetőre", ahol kihajtott szerelőlemezek mellett folyt az oktatás a beömlőtől, a faroktartó eleji AI-9V indítóhajtóműig. Betekintés volt a reduktortérbe, a forgószárnyagyba, és végig beszéltük azt amit tudtunk. Izgalmas délelőtt volt ismét :)
  • Feró Flex
    Balaton map HSFX-hez.
  • Her Laca
    lessétek csak meg
  • Kferro
    Hú, Vogel!
    Ez nagyon jól hangzik! Nagy élmény lehetett.
    A videóra nagyon kiváncsi vagyok. :)
  • artivizsla #54659
    Amikor a mod-okat külön telepíted, mind a két mappában kapsz egy JSGME.exe-t.
    Amikor elindítod a HSFX mappában levőt, kapsz egy kétablakos "fájlkezelőt"-t.
    A bal oldalon kiválasztod a "HSFX hystory"-t és átrakod a jobb oldalra, az UP3 mappában levő JSGME esetén pedig az UP3 RC4-et rakod át a jobb oldalra.
    Idáig jussál el egyenlőre.
  • mikopoki
    nah akkor ezt a JSGME cuccot hogy kell használni ?ez telepíti a mod okat?
    mert fel tettem hozzá a HSFX 5.0 át de még nincs b29 pedig nekem az kéne fölleg :)
  • mikopoki
    Fuu oké bár nekem már ezek a dolgok is magasak...
  • artivizsla #54656
    Még ne örülj, mert el lehet molyolni a mod-ok telepítéseivel rendesen, amikor először csinálja az ember. Ha egyszer összejön, akkor már utólag nem is olyan bonyolult, ezért akár jegyzetelhetsz is az elején, hogy mit, hova és milyen sorrendben telepítettél fel.

Ha kész vagy az offline-al, akkor jöhet az online repkedés, ahhoz segítség a Hyperlobby vagy az XFire programok, de ha van kedvenc szervered, akkor a játékba is egyszerűen beírhatod a szerver IP címét és már csatlakozik is.

• mikopoki
    Rendben köszönöm...
  • VO101Tom
    Ha online nem repkedsz, akkor neked nem kell, egyábként ez az:

Csak azért lett volna érdekes, mert a lobbyn kicsit bűvészkedni kell, ha több installt használsz az il-2-ből, de ha nem is ismered, akkor mindegy.
  • Her Laca
    Az egy szerver kereső ,általában minden Il2 ő ző használja ,az omline repkedéshez a világon.Mondhatnám az IOl2 ő meg a lobby neve teljesen összeforrott Te csak offline játszol?