91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Igen, mert nincs benne irigység ;) -
Egyszer itt is volt launcher exe fagyás. Steamen alapból 1.02-t szedett le. A jó öreg Arma Evolution játékmod viszont teljesen játszható... csak hát... BF3 után kicsit csúnya :) -
Fürtös #54731 Előre szólok az Arma virágbóti verziója elég macerás,semmit nem fogsz eltalálni benne:D
Armat meg nem bántani 2 hete voltam a szokásos éves lanpartyn
.
Mondjuk lassan többet iszunk mint lövünk,de hát a társaság szigorúan 25 év fölött van! -
Solt #54730 Én melózom... unalmamban ellenkezem! :D
Egyébként pedig tessék végre megtanulni, hogy ITT mindent mindig megtalálsz! :))) -
lala42 #54729 Megvan a link. Mi van gyerekek? A legszebb öröm a káröröm? XD -
Solt #54728 Áááhhháá... akkor az a baj! :D -
lala42 #54727 Nincs felhő engedélyezve.
Viszont kellene egy link, arról a bizonyos hotfix-ről, ha kérhetnék. -
Solt #54726 Ha a felhő lenne a hiba, ezek meg újraírják a fél játékot... asszem visítanék a röhögéstől! :DD -
Minden tiszteletem a tied. Mikre fel nem figyelsz:)
-
Solt #54724 Próbáld meg kikapcsolni a felhőt! Lehet az kavar be... -
lala42 #54723 Figyelemmel a különálló sorra- Nos megnéztem és valami visszaírta azt a bizonyos core.dll-t. A hotfix értéke 5 810 175 byte, ami meg visszaíródott valami folytán az 5 262 848 byte. Tehát valami a Steamnál visszaírta a fájlt.
Most teszt. -
lala42 #54722 Az eseménynaplóban ezt találtam.
A hibát okozó alkalmazás neve: Launcher.exe_Launcher, verzió: 1.0.0.0, időbélyeg: 0x4d6e3d08
A hibát okozó modul neve: core.dll, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x4fae6631
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x000ed964
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xc34
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cd44e1cfa4221d
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: d:\steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe
A hibát okozó modul elérési útja: d:\steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\core.dll
Jelentés azonosítója: c8427dee-b0d7-11e1-b405-1c6f65c566b2
Figyelemmel a különálló sorra. Ez a dll, pedig a pöccsel jött , talán a hotfix-el. Valami ütközhet a STEAM-mel. Szerény meglátásom szerint. -
lala42 #54721 Hali!
Nálatok is megy ez a xar launcher.exe leállás a CoD-ban? -

-
Solt #54719 
-
:) Át is írtam a nevem a steamen:)
-
Szippantom én is szigorúan.
-
Solt #54716 Na de Her LacAI!!! Milyen béta állapot? Alfa, kérlek alássan... alfa... :DD
Na jó csak gonoszkodom... én nem próbáltam, nem mondok véleményt. :)
@Tom: Asztalra ledobás, csontra fagyás, kampány bugok, ilyenek. Nemrég jött hozzá valami 2GB+ tapasz, állítólag azzal egy fokkal jobb lett, de a fagyások megvannak... -
Aha:) Na az Arma sem fogott meg igazán akkor ez sem fog.Jó múltkor megvettem ezt a Red faxomtudja mit az is olyan II. VH-s valami,Gidáék nyomják vele. Asszem 2x játszottam vele ,rá kellett jönnöm öreg vagyok én már ehhez. 1m ről sem találtam el semmit:) El is ajándékoztam a szomszéd kis srácnak izibe. -
Ez egy Arma 2 MOD-nak indult, aztán teljes játékként kiadott 2. világháborús játék. Én most pár órája bent vagyok egy városfoglalgatós pályán, nekem nincs bajom vele.
Solt. Mire panaszkodnak? -
Ez is egy orosz vagy szláv csoda? Gondolom erős béta állapotban:XD
Komolyan mondom lassan eljutok odáig,hogy nem veszek meg egy játékot sem ,mert átbaxnak vele. Pedig én nem vagyok híve a wareznek egyáltalán. -
Solt #54712 A topikjában azok is szidják akiknek eredeti van... mondjuk, ha abból indulok ki, hogy arma milyen állapotban volt megjelenéskor, akkor nem csodálkozom rajta...
Engem érdekelne, de megvárom milyen lesz pár tapasz után... még egyszer nem visznek be az erdőbe! :D
Addig ott a RO2 ( másik kalap szar volt megjelenéskor ), mára egész jól helyrepofozták...
-
Hát a virágboltban :) -
Hol hol hol? :) -
Nekem Steames van meg, a feltört változatban állítólag rengeteg a bug. -
Iron Front. -
az iron front fizetős? -
Tölthető az Aerofly Fs :) -
Egy kis beszámoló a mai napomról: Ma a Jak-52-esekhez voltunk rendelve mi műszakiak. Végre merevszárnyú! De a gép körüljárása előtt ismerkedés a dokumentációval. Hát az nem kispálya, illik tudni oroszul, románul, angolul és magyarul is. Rengeteg a papír, és a digitális anyag. Másfél óra dokumentum ízelítő után végre a gép! Épp egy gép jött. Ismétlően szemrevételezték, majd megtöltötték az erre rendszeresített kocsiról vételezett marmonkannákból :) Utána megtekintettük közelebbről. Motorburkolat lekap, és megtekintettük a szívét a gépnek. Jól átrágtuk a rendszereket, utána körbejártuk a sárkányt. Egyébként sokkal jobban otthon éreztem itt magam, mint a helikoptereknél, szinte újat nem hallottam elhangzani :) Utána fülkeismeret. Nna itt is kiismertem mindent. Végig mentünk az inditási procedúrán egészen az utolsó gomb nyomásáig. De megnyomtam volna azt' uzsgyi :D Egyébként sokat kell gépészkedni raja repülés közben. Többet, mint a meszán. Sok hűtőzsalu van, és figyelni kell a hőmérséklet mutatókat is.
Egyébként mára Mi-24-es ígértek, de azt elvitte John McClane :/ -
/off
tesztelgettem ezt az Iron Frontot, szerintem qrvajó, az Armához képest több dologban fejlődött (járművek sérülés, fegyverek), nagyon sok mindenben ugyanaz (tehát jó), a repülőgépek FM-je szar, de az mindig is az volt. Akinek az Arma series bejött, ez is tetszeni fog. Itt megveszi valaki? -
Lefordítottam:)
"tehát ez nem érdekel már."
Érdekes az orosz ,mert meglövöldöztem,majd keringtünk egyet ,aztán elfűtöttem,mert még volt egy kis energia többletem. Utánam eredt ,de persze nem ért utol,majd a marha váltott egy bomberre. Persze hogy visszafordulta,jóóóól meglőttem ,a krapek belerántott egy akkorát ,hogy már nem tudta kivenni a dugóból. Rögtön nem érdekes már:)))
Ja igazad van Lacusch.
Gondolom nehezményezi ,hogy nem boboztam vele:)) Nem baj megtanulja ezt is. -
Lacusch69 #54702
Kb. "Így már nem érdekes"
(De lehet, hogy tévedek) -
Aktuális veres sztár az Atagon ,ezt írta miután lelőttem.
"=[BlackOps]=Maison: так не интересно уже.."
Mi a retket jelent? -
No most már launcher exe működése leállt üzenet akkor is jött amikor töltött be az ATAG ra.:) Ez egyre jobb:) -
-
mi a retek van?:) Na ez -
Nem, már minden ok. A fél napos telefonálgatást és szaladgálást leszámítva :) -
Már miért tennék én ilyet:) Főleg veled? Meg amúgy is. Remélem nincs nagyobb kár azért.
-
Laca, fogadjunk, hogy tegnap megátkoztál! Ne is tagadd! :)
Este ülök a gép mellet, hallottam egy pattanást a gépház felől. Nézek oda, semmi. Mondom biztos rosszul hallottam. Kis idő múlva egy nagy csörömpölés, majd két másodperc múlva a gép és a monitor is kikapcsol. Na, ennek fele sem tréfa, leszedem a ház oldalát, hát nem letört az alaplapi, hűtőborda tartó keret? Ott hintázott az egész borda, meg a ventillátor a videokártyámon. :/ Qrvaélet, ilyen szart külön kapni sem lehet, egész délelőtt szaladgáltam a PC bontókban, hogy ne kelljen új alaplapot vennem. Kb a 10. üzletben, budán kemény 700 Ft-ért lehetett kapni. Most lesem a pasztázás és a felfogatás jó-e, de egyenlőre pöpec 26 fokos a proci... -
Ha jól láttam ez csak egy fórumtag spekulativ hozzászólása, hogy valószinű csak ennyi mondanak holnap, ha lesz is bármilyen tényközlés.