91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    KI kell venni a vizbül a zokszigént, meer az ellen nem véd ;)
  • lala42
    Elkéstem Xd.
  • lala42
    Nos a net-kábwel, bedug. IE megnyít-ezközök-internetbeállítások-kapcsolatok-helyi hálózat-automatikus észlelésbe pipa. Majd bezár, és újra megnyít.
    1./Milyen net-en van az asszonypajtás? ( mármint a kábeles)
    2./Hol telepítetted?
    3./Minek telepítettél hálózatot?
    3./Ha telepítetted, nem adtál-e meg korlátozást?
    4./ Router-en van-e a feleséged, vagy csak modemen?
    5,/Esetleg Wi-Fi-t levédted-e?
  • VO101Tom
    Teljesen más helyről próbál netezni, akkor az előfizetői adatok is mások lesznek (sőt, routernél ugye nem is szabad beállítani csatlakozási adatokat a gépen, mert azt a router maga tárolja).
  • Leon77
    Tom megoldására voksolok. :)
  • Her Laca
    Ja most nézem nincs is router:>)))) Akkor a modem a gáz.
  • VO101Tom
    Ha routered van, akkor a netre csatlakozás adatait a router tárolja. Név jelszó, satöbbi. Ha kiveszed a routert, akkor ez a beállítás hiányozni fog. Tehát neki otthoni internetkapcsolat adatait kellene ellenőriznie, hogy az stimmel-e (vezérlőpult, csatlakozás a hálózathoz, vagy mifene alatt)...
  • Her Laca
    De szerintem a routerrel lesz baj.Ott kell keresgélni,a redset megoldja asszem.
  • Her Laca
    win7 nél ilyen, de még másmilyen hálózati problémával nem találkoztam. Futtassátok le a hálózat javítását,vagy úlra rakni a háló kártya driverét.Vagy a routert reseteljétek le van a hátulján egy lik egy tollal nyomva tartod pár másodpercig.Valamelyik megoldja sxerintem.
  • V43 1105
    Asszonypajtás vett egy Asus laptopot.. elhozta, felraktam rá Win7-et, routerről neteztem telepítgettem ami kellett programokat. Hazavitte a gépet, router még nincs, de úgy gondolta, hogy a net kábelt csak dugná, azt netezne addig .. itt jött a pofira esés. DHCP hibát dobott neki a gép, de ötletem sincs mit lehetne vele kezdeni, két screent linkelek, hátha segít :

• Her Laca
    Mi a problem?
  • V43 1105
    Urak, valaki ért itt valaki Win7 hálózattal kapcsolatos problémáihoz?
  • VO101Tom
    Mivel van gondod?
  • sakkay
    Na ja. Ez azért kicsit más történet. Amúgy is ha egy szakmai szál is van a rendszerben, az egészen más. Nekem is van egy mérnök ismerősöm, nagyon jól keres, kapkodnak érte a cégek(sokáig nem is szerződött állandóra) és nagyon komoly tekintély a saját szegmensében. Direkt nem írok konkrétan.
    Két probléma van vele. Alkoholista. de komolyan, nem középszerűen.
    És nem fejezte be az egyetemet!!!!!!Már nem is fogja 40 felett. Ja, a cégek tudják.
  • lala42
    Pl. nekem a tanszékvezetőm. Ő alulról kezdte, reppent a srác IL-10-el, MIG-15-17-19 - el. 6 általánosa volt, amikor bevonúlt, akkor végezte a +2-t, majd érettségi és kint a SZU-ban tisztképző-hajózó suli. Na ő nagy csávó volt.
  • sakkay
    Gondoltam, hogy nem elszigetelt eset.
  • LeonSilver
    Ja. És a zpk majdnem szívrohamot kapott, mert ezek "éles" térképek voltak, amit nem lehetett eldobni ergo megnemtörténtté tenni a mesterművet.
  • LeonSilver
    De. Az egyiken sokat röhögtünk, mert még térképet sem tudott rajzolni :D Hadnagyot "csináltak" belőle, szdpk lett belőle. Zászlóalj blokkon megtervezte faszán a támadást, védekezést mindent. Csak éppen a lövészárkokat, műszaki zárat a Rohonci úti 10 emeletes házakra rajzolta :D
  • Solt
    Off:

Rohadás excel táblával, függvényekkel nincs valaki képben? Cafatokra bassza az idegrendszerem! :D
  • sakkay
    De kíváncsi lennék a szövegére! Főleg a messzernél.
  • Her Laca
  • sakkay
    Khm..erre ne vegyél mérget.De mindegy is. Leon te a seregben szolgáltál ha jól tévedek. Nem volt esetleg olyan régi tiszted(vagy ismertél ilyet) aki legfeljebb szakmunkás papírral rendelkezett(és az sem biztos), aztán valahogy mégis csak felküzdötte magát őrnagyig? Volt egy zavaros idő a rendszerváltás körül, amikor elég sok zászlós lett hadnagy aztán határ a csillagos ég..na azért nem, mert 2000 körülre kikoptak.
  • LeonSilver
    Ez természetes. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem mind farok aki 8 osztályt végzett és vice versa.
    Egyébként simán, nyóc osztállyal max tsz-es lehetett valaki, mert a tiszthelyettesek is suliba jártak, mint a tisztek.
  • sakkay
    Mit is lehet erre mondani.
  • Her Laca
    Ok:) Majd ha kijavítják ezek az istentelenek:))Reméljük két hét múlva:))
  • Her Laca
    Na egy kis történet szombatról. Nejemék cégénél volt egy kis ünnepség az üzemüket bővítették (családi cég asszony már időtlen ideje ott dolgozik).
    Naszóval volt gulyás főzés ,palacsinta ,ugrálóvár ,mifene,no meg íjászat,lévén a rendszergazda informatikus srác ezt műveli hobby szinten.
    Kihozott vagy négy íjat ,és akiket érdekelt azokat okította ,meg lövöldözhettek. Engem nem érdekelt ,inkább a palacsintára fókuszáltam,
    de mondogatták,hogy milyen nehéz kifeszíteni ezeket (olyan karikák voltak rajtuk,mintha csigák lennének). Én marha mondom,hogy ugyan már ,biztos nem olyan nehéz az. Na a sok irodista,elkezdett baxtatni,hogy ne a szám járjon mutassam meg. Szabadkoztam (életemben nem fogtam ilyet a kezembe) de szóltak a srácnak,hogy én kifeszíteném. Na emberünk odajön,mondja,hogy próbáljam meg de kapaszkodjak bele,mert nehéz ,elsőre nem szokott sikerülni. Mit tehettem,szégyenben nem akartam maradni,mondom add ide meghúzom. Á nem úgy van az ,a vesszőt vagy mit bele kell tenni mert ha nem bírom és elengedem baja lesz . Nem értettem,de ő tudja ,betette ,megmarkoltam ,na mondom magamban beleadok apai anyait ,mert biztos nehéz lesz ,ha meg nem sikerül kiröhögnek.
    Meghúztam ,de úgy sikeredett ,hogy a vesszőt áthúztam a likon ,vagy min ami elől tartja:) a szerszám meg majdnem összecsuklott.Visszaengedtem ,néztem értetlenül ,a srác meg csak ezt ismételgette. Ez kihúzta ez kihúzta. Mondom neki ,nyugi nem tört el,de mi ez az értetlenkedés?
    Nem volt abszolút nehéz. Aszongya ,hogy egy átlagember ezt nem húzza így ki. Jót röhögtem,mondom neki akkor mi más átlagembereket ismerünk komám:)) Na eltelik 10 perc,odasomfordál hozzám, megbök és felteszi a kérdést. Ugye te fizikai munkát végzel? Komolyan sokkot kapott a szerencsétlen:) ott csóválta a fejét még egy óra múlva is.
  • sakkay
    Laca ha megint felveszel egy tipikus bnz harcot, légyszi' majd rakjad fel.
  • sakkay
    Hm..ha az arány tolódik hidd el nem jó. Én nem azt mondtam, hogy nem lehet jó akár kiváló valaki 8 ált., de ha sok ilyen kap hatalmat egy rendszerben
    (ott már működik a matek((azért a legtöbb ember nem azért végez csak nyolc ált. mert nem akar többet, azért ezt leszögezhetjük)) az tuti , hogy szarabb mint a másik esetben. Természetesen diplomás szemétládából is sok van. És az emberség is más lapra tartozik.
  • TokraFan
    Mindennek megvan a maga jó és rossz oldala. Az emberek a saját tapasztalataik alapján nosztalgiáznak. Nekem pl. a két vastagnyakú szadista tanárom maradt meg régről, akik hatalmukkal visszaélve élvezettel terrorizálták a diákjaikat. Az, hogy ezek miatt nap-mint-nap rettegve mentünk be a suliba, nem rend volt, hanem terror! A szülők sem tehettek semmit, mert vitték volna őket is.
    Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy a mai liberál szenny jó volna. Megtanulhatná már a magyar, hogy létezik arany középút is!
  • LeonSilver
    Én is mindig mentem a bakáimmal. Ki nem állhattam azokat a faszokat, akik hajtották a bakát,... autóról.
    Hogyan követeljem meg a katonáimtól mondjuk a kúszást, ha én nem tudok..??
  • LeonSilver
    Az elvégzett iskolák száma nincs szoros összefüggésben a műveltséggel, emberséggel és egyéb másokkal faterkám ;)
    Szerintem Te is tudsz számtalan példát a diplomás köcsög vs. 8 általánost végzett okos, művelt emberre. Én tudok, nem is egyet.

AZ, hogy a hadseregben valaki arra verte a faszát, hogy szívatta a sorkatonákat simán mentalitás vagy méginkább jellem kérdése.
    Sőt! Sokan szerintem egyfajta kisebbségi komplexusban szenvedtek és a kezükbe került hatalommal nem tudtak megfelelően élni. Ennek sem sok köze van az iskolához.
  • Her Laca
    Volt nekem egy század pk-m a kiképzésen Sopronban bizonyos Nózi ( nagyobb volt a cserpákja mint nekem,pedig az nem kis szó) na az a tengerész gyalogos kiképzést tartotta csak valamire valónak.A fene tudja hol olvasott róla:))
    Ezt három hónapig lelkesen csinálta is velünk,volt hogy majd megdöglöttünk,de egy biztos .Hülyeségeket nem nagyon csináltunk,ámde futni azt szarásig (napi 3-4 km er megvolt mindig),tűző napon teljes menetben 4-5 órát állni,a fertő tóban nyakig az iszapban kóvályogni egész nap, lőni rengeteget,és még ki tudja miket . Az örmikket kiválogatta magának ,azok is hasonló kvalitású arcok voltak.Emlékszem az első találkozásra,ember leüvöltötte a hajam 2 centiről,úgy hogy a nyálával beterített. Pisszenni nem mertem:)
    Más századok ifával mentek a lőtérre ,mi gyalog futva.Hű de rüheltük a ficakot ,de a harmadik hónap végén komolyan mondom istenként tiszteltük már. Na az jó tiszt volt. Jelezem együtt futott velünk mindig ,pedig volt már vagy negyven fölött bőszen.
  • sakkay
    Persze persze a drill az drill, csak sok tiszthelyettes(és tiszt) nem így fogta fel, csak simán élvezte a basztatást. Ennyi. Sanszos , hogy sokan 8 általánost végeztek csak el akkoriban közülük.
  • sakkay
    Nagy harcot vívok a társadalmi normák???(lassan a nyomorék a norma) ellen nap mint nap a fiamnál is. amit tanítok neki, ellensúlyozza a suli. Tegnap futok egy fahánccsal leszórt futópályán, park direkt futóknak. Egy srác -figyeljetek- szemben a menetiránnyal kismotorral, hátul barátnő!!! jön szemben. Szétterpesztem a kezem lelasít, néz ijedten! Mondom ez hihetetlen! Meg kellett mutatnom, hogy ez egy futópálya, meglepő módon futóknak.
  • lala42
    "Volt előnye is annak, hogy értelmetlen parancsot, értelmetlen célból és értelmetlen szájból adtak ki"

Ehhez csak annyit, hogy ott a katonaságnál, semmilyen parancs nem volt értelmetlen. ( Értelmetlen száj az igaz. Violt, nem is egy.) De amikor a pszichológia tanárunktól megkérdeztük - mert nálunk is felmerült ez - akkor azt mondta, -egy idős ales. volt, mell. Dr. titulusu - gyerekek, itt nem a parancs értlemezése a lényeg. Arra ott lesztek ti tisztek akik többé-kevésbé átlátjátok azokat a helyzeteket, melyet a beosztottaitok ,nem fognak tudni. A katonaság mint hierarchikus szerkezetü egység nem arról szól,hogy vészhelyzetben-ért. itt háborus helyzetben mindenki a kiadott parancsot kezdje el értelmezni, azután ki-ki belátása szerint dönt, hanem az,hogy ha feküdj, akkor erre a vezényszóra mindenki gondolkodás nélkül egyszerre csinálja. Életeket mentve ezzel. ( ez csak egyik példa ) Tehát ami sokszor értelmetlennek tünt, az később kamatozik. És ez érvényes volt békeidőben is. Pl. árvizi mentés. Ha mindenki önfejüen csinálja ( voltam ilyenen )akkor káosszá válik az egész.
  • Her Laca
    CD bent van?
  • Her Laca
    Jól látja kollega.

De mint mondottam ezen csakis mi változtathatunk úgymond felnőttek.
    Buszon bizony odaszólni ,ha másként nem megy fülinél fogva felállítani a kényelmes ifjat.én a mai napig beszólok ha olyasmit látok ami szerintem nem helyes. Ha nagyon gizdul az ifjúság még szájon is vágom az a biztos.
    Mondjuk a gyerekeim ugyan nem szentek de hogy tisztelettel beszélnek viselkednek az idősebbekkel azt garantálom. Lóbaszó fiamnak eszébe nem jutna 24 évesen ellenkezni velem vagy az anyjával ,de még a nagyszülőkkel sem ,pedig zsebre tehetne ha akarna:)
  • TokraFan
    Ősrégi Il2 sturmovik (az eredeti), miért nem indul XP SP3 alatt?
    Hiába klikkelek az ikonra, meg se mukkan.
  • LeonSilver
    Van abban valami amit mondotok. Az biztos, hogy kurva nagy a felelőssége a SZÜLŐKNEK is és az oskoláriumnak is abban, hogy ma ott tartunk ahol. Most nem azért a kettőhúszért, de engem is húzott ki a pajeszomnál fogva a Dalos Pistabácsi a padból. Két dolog nem fordult meg akkor, ott a fejemben:

- visszaugatni ne adj Isten megütni
    - panaszkodni otthon, lévén az édesanyám is jól szétrúgta volna a seggem, hogy nem tudok viselkedni az órán

Igen, nagyon hiányzik a fegyelem a kölkeknek és ha tetszik egyeseknek ha nem, ennek igen is egyik elengedhetetlen része volt az, hogy köpenyben kellett flangálni, nem lehetett kikenve a hülye kis picsa mint egy ótvaros kurva, stb.

De ez csak (ahogy mondani szokták) a jéghegy csúcsa. Nagyon-nagyon sok mindenen kellene változtatni, de nem fognak. Így maradnak a neveletlen, udvariatlan idióta faszok.

Nem fényezésképpen, de én közel 48 évesen is átadom a helyemet egy idősebbnek. Az apám, amikor beteg volt és nem tudta az öcsém behozni kemora busszal jött be Körmendről Szombathelyre. Volt, hogy végig állt 70 évesen, betegen mert a rohadt köcsög szaros kis 16 éves buzi nem volt képes felállni (a sofőrnek meg nem volt annyi vér a pucájában, hogy szóljon..). Az ilyeneket autóemelővel kellene agyonbaszkodni...
  • Her Laca
    Mondjuk az is igaz,hogy boldoggal ,boldogtalannal végigcsináltatták a kiképzést:) pont leszarták,hogy lúdtalpja ,vesegörcse,asztmája ,vagy mifenéje van az illetőnek. Egy darabig szipogott ,aztán csak megcsinálta:))
    Jut eszembe ,gondolj bele behívnának minden fiatal fiút és lányt is!! mondjuk 3 hónapra. Nem tudnánk etetni őket:))