91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nagy nagy véráldozattal,asszem. -
sakkay #54932 Azért mert a sok majom kisgyereknek a "realisztikus" addig király, amíg rá nem jön, hogy az öregapja mekkora szarban volt a fronton 65-70 éve.
És hát akkor , hogyan győztek Papáék?????
-
bucsher #54931 na most már annyit mondtad ez az E1-et hogy kénytelen vagyok kipróbálni :) -
Zoli105 #54930 Sziasztok :)
Ohh hát szomorúan olvasom hogy ez a játékot is így tönkre teszik , a repülni nem tudó gyerekek ! :/ Nem tudom hogy közületek ismeri-e valaki a Company of Heroest ?! Nagyon szerettem , csak hát ott olyan szinten ment a sírás az amerikai és angol oldalról , hogy most így néz ki a játék : Tigrist kb két lővésből kiszedi a Sherman (M4A2 --> Tomikukta xD) viszont a Tigrisnek meg pumpálnia kell a Shermanba a lőszert :/ ,vagy a Pz4es már gyalogosok ellen sem ér semmit (tankok ellen kiváltképpen nem lehet használni !) , mert annyira lebutitották ! :( Holott ezek a harckocsik azért szét tudtak vágni rendesen a Brittek és a Jenkik között :D
Csak nem értem a fejlesztőket miért adnak a másik fél szavára ha azt mondták hogy realisztikus lesz!Hisze köztudott a Spitnek is megvan a gyengéje , erőssége úgyanúgy mint a Messzernek , és a harckocsiknál is úgyanez van ! Csak hát egy angol vagy amerikai kölök agyában az van hogy a németek szarokat csináltak az ővüké meg legyőzhetetlen ! :/ -
Sokkal nem lehet,max annyit fog tudni mint az Emil. Akkor meg leszarom.
Ha jól időzítve lépek le akkor sem fog utolérni ha belegebed.Lefele azért a spit nem egy bajnok:) Én 800 al tudok lemenni és 700 on tudom tartani a speedet jó darabig. E1 el. Épp most lőttem le 4 bombert ,aztán hátra nézek és 3 spit van a seggemben. Dobtam azonnal egy hátast oszt suhi:)
Ezek meg csak lestek mint a moziban. -
bucsher #54928 le kell szarni. de ha tényleg sokkal gyorsabb lesz a spit, akkor meg mehetünk mi is rinyálni :)) -
Én jókat vigyorgok :) Elképzelem,hogy habzik a szája ,és dühében veri a joyt az asztalhoz.És szid engem mint a bokrot. Persze esténként imádkozik,hogy majd tényleg sokkal jobb legyen az a Spit és majd jól megmutassa. XD
Éppen most lőttem szarrá egy hurkányt már füstölt orrán száján,mondtam a srácnak ,menjen haza vagy ugorjon. Megköszönte. Na ez a normális aszondom. -
Ez mindig, minden játéknál így van és én kibaszottul utálom.. -
bucsher #54925 de, ez dátum ;) csak még a szokásosnál is kevésbé van kőbe vésve -
apa kezdődik...
ugyanaz mint az il2-nél volt... -
Ez nem dátum, azt mondta Blacksix, hogy szerdánál előbb akkor sem lesz patch, ha minden tökéletesen megy... -
A "legkésőbbet" kihagyták:)) Bár igaz lenne ,és valóban javítanák a sok szart. -
sakkay #54921 Az ilyen rinyagépeket csak kiröhögni tudom.
Viszont beugrott, hogy lehet reménykedni, mert hosszú idő óta, most először adtak konkrét napot az oroszok.Igaz "legelőbb szerda'...mégis kicsit reménykeltő. -
Na Atagoltam. Szereztem ellenséget bizonyos AN felipe nevűt.
Lelőttem a társát aztán vele bobóztam de jött a harmadik a századjukból. Elfűtöttem, Utánam jött,nem ért utól,levált rólam én vissza fordultam ,kicsi bobó jóóóóóóóóól meglőttem ,még forogtunk aztán leléptem . Utánam jött erre az AA lelövi. Na én voltam minden,nob,amatör ,tipikus náci pilóta:)
Mondom neki ,tesókám te meghaltál ,én élek,mi a gond. Mi az ,hogy nem dogolok vele,mert mi csak ezt tudjuk,meg az emil indítása az könnyű és ők sokkal jobbak . Mondom,ok ha ez megnyugtat,te vagy a jobb ,ámde én még élek:) Na erre mondta ,hogy majd a köv patchben már jobb lesz a spiti.
Mert sokkal gyorsabb lesz mint az emil. Szóval harcolni nem kell megtanulni ,csak sírni a jobb gépekért. -
artivizsla #54919 Akkor és most I.
Akkor és most II.
-
artivizsla #54918 Market Garden -
artivizsla #54917 A világtörténelem érdekes epizódja. -
Shad01 #54916 Kábeles internetszolgáltatónál a MAC adress alapján azonosítják a felhasználót, ez alapján engedik használni az internetet.
Ha új gép van direktben rákötve a modemre, nem fog stimmelni a MAC.
Ha van router, arra be lehet állítani az előfizetéshez tartozó MAC-et és ezután a routerre csatlakozott bármilyen gépen lehet netezni. -
Alkoholista és közben nagy tudású ember rengeteg van. Én vagy egy tucat ilyet ismerek. Ahogy Gyula barátom (aki hasonló ) szokta mondani mikor megkérdezzük miért piál és rombolja az agysejtjeit " bőven van miből Lacikám, hál istennek még marad is" Már a sejtekre gondolván:)))
De ez a legtöbbször magánéleti problémára vezethető vissza sajnos ahogy én látom. -
sakkay #54914 Nem.
De ha igen,akkor is ezt írnám..
-
Kferro #54913 "Két probléma van vele. Alkoholista. de komolyan, nem középszerűen.
És nem fejezte be az egyetemet!!!!!!Már nem is fogja 40 felett. Ja, a cégek tudják."
Véletlenül nem építészmérnök lenne az illető?
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, akire tökéletesen ráillenek az általad leírtak. -
A modembe hiába dugod be direktbe a laptopot. Vagy routeren keresztül kell és a routerbe be kell tápláld a csatlakozás adatait (pl statikus IP vagy ha pppoe rendszerű szolgáltatás, akkor a felhasználó - jelszó kombót kell betáplálni.)
Ha direktbe akarod használni, akkor két lehetőség van: ha pppoe vagy sima statikus ip a szolgáltató, akkor a hálózatibeállításoknál kell beállítsd manuális ip-re vagy az internetcsatlakozásnál kell betenni a felhasználó-jelszó kombót. Egyes szolgáltatók (legalábbis nálunk, roma romániában) beprogramozzák a felhasználó MAC címét a modembe, hogy csakis az az egy gép tudjon csatlakozni arról a modemről Mondjuk a MAC-et egy jobb router le tudja klónozni. -
artivizsla #54911 Talált Ju-87-es.
Egy kis fórum idézet :
"...1940-ben Augusztusában már Kinában bevetették probaként az első A6M2 " Zero " vadászrepülöszázadot nagy sikerrel a szovjet gyártmányú I-16 és I-15-ős vadászrepülőgépek ellen . Ott probálták ki elöször a nagy hatótávolságú ledobható póttankos támadásokat is . Az akkori A6M2 jópár tulajdonságában jobb volt mint a BF-109E4 . Hatótávolsága , forduloképessége forduloképessge jobb volt , sebessége 20 Km/h-val lassab volt gyorsulása rosszabb volt a német tipusnál ( emelkedőképességnek még utána kell néznem azt nemtudom pontosan) . Azért ne felejtsük el hogy a BF-109E4-ben már volt öntömitő üzemanyagtartály , pilotaülés hatulról páncélozva volt , rádióadovevő stb , volt egy pár nem elhanyagolható előnye a japán szamuráj harcos repülögéppel szemben . A szövetségesek nagy szerencséjére a németek meg a japánok soha nem müködtek normálisan eggyüt a fegyverzet fejlesztésekbe . PL: a japán Ki-46 kétmotoros felderitő gépet mindenáron meg akarta szerezni a háború elején a Luftwaffe de nem adták el nekik a licenc jogot a japcsik . A németek technologiai támogatásként adtak a japcsiknak el He-100-ast megvizsgálni de ez nem kellet nekik . Érdekes modon ennek ellenére a He-100-as sárkányszerkezete a Ki-61-esnél visszaköszönt és ebbe a tipusba Bf-109E4-es motor átalakitott verzióját rakták ( alacsony magasságu légiharcra ) ötvözték a két tipust 1943 tavaszán kicsit késön megjelent a frontokon amikor már jobb teljesitményű jenki F4U Corsair és P-38 tipusok repkedni kezdtek . Érdekessége még a Ki-61-esnek hogy ennek a tipusnak kb 300 példányába épitették bele a 800 db MG-151/20 mm-es németektől kapott gépágyut . 1943-ban aztán rájöttek hogy jobban kéne haverkodni mert különben veszitenek mert már rosszabul is ált a háború . A németek küldtek 1943 közepén egy akkor uj tipust egy FW-190A5-öst doksival mindennel eggyüt a gép sárkányszerkezetét nem használták fel de japánosan átalakitott motorja és gépágyuja ( MG-151 licenc ) a Ki-84 " Hayate " tipusban köszönt vissza amit először 1944 nyarának legvégén vetették be Kinában . Küldtek a késöbbiekben 88-as légvédelmi ágyu tervrajzot , Me-262 , PzIV doksit stb-it de ez már nem sokat változtatott a háború kimenetelén ..."
A tanár/diák témához :
A gyerkőcök egyházi suliba járnak és ott kötelező viselniük az egyenköpenyt, amire az iskola emblémája van ráhímezve. Szerintem is jó dolog, én még középiskolába is simán előírnám.
Tavaly voltam a lányomékkal a kétnapos osztálykiránduláson. A végére igen csak megsajnáltam a fiatal tanár néniket, hogy igazából nincs a kezükben fegyelmezési lehetőség. A gyerekek folyamatosan feszegették a jóérzés határait, tudván, hogy igazából nem lehet komoly következménye a dolognak. Mondjuk nálam is próbálkoztak, aztán mikor mondtam nekik, de úgy, hogy el is higgyék, hogy nyakleves lesz a vége, akkor visszavettek egy kicsit. A szülő szidhatja a tanárt, de én azt láttam a két nap alatt, hogy bizony nagyon durván el vannak eresztve és főleg a lányok.
Két csoporttal volt a fő gond. Az egyik, az elvált szülő gyereke, ahol az anyuka keze közül kicsúszik az irányítás, nincs fater, akitől azért még tart a kicsi, meg a gazdag szülő gyereke, aki meg mindent megkap otthon, csak hagyja már békén a szülőket élvezni a milcsiket és nem ismeri a NEM szó értelmét.
Szuperbenzin a briteknél -
Bazi Joe eligazítást tart. " A türelem meghozza a rózsáját! "Haláli! :)
-
lala42 #54909 Viszockij magyarul -
Na ez valószínű mert van egy másik ugyanijen modem itthon( volt egyvitám velük és újat hoztak) na avval nincs netem ha csatlaloztatom e helyett. Mostmár értem miért:) -
lala42 #54907 Na megyek ATAG-ra
-
lala42 #54906 Akkor Leon77-megoldása lesz a nyerő. -
Akkor az már valami új cucc lehet, aminél a router tárolja a kapcsolódási adatokat. Nekem még olyannal volt dolgom, amikor a gép tárolta, a router "csak" csatlakozott. -
Fel persze. -
lala42 #54903 Te a hálókari meghajtóprogramját feltelepítetted? Nem csak a WiFi-t? -
Valszeg ez lesz a megoldás amit te mondasz. -
Tom:) Lofaxt. Nekem T-s kábel van oszt soha nem kellett neki semmi. Mikor kihozták a modemet a ficak betelefonált élesítették oszt sanyi. Be se volt kapcsolva a gépem. Elmentek bekapcsoltam és működött. -
Biztos van, az mindegyikhez kell. -
Leon77 #54899 Kelleni fog hozzá. Be kell állítani az otthoni netkapcsolatát, lévén eddig routeren keresztül ment, másik szolgáltatóról, nálad. Úgyhogy javallott az új internetkapcsolat létrehozása opció. :) -
Nem tudom, mondtam neki esetleg keresse meg a szerződést, nézzen bele hátha ott szerepel valami azonosító, jelszó ami alapján el lehetne indulni .. -
lala42 #54897 Esetleg, még olyan lehet,hogy a netszolgáltatód kioszt a gépnek 1 másik ip-t. Fel kellene hívni,hogy egyáltalán látják-e bent a gépet.
Nem ismerem az invitelt, de nem kér az felhasználónevet és jelszót? Mint a t-homos? -
Frászt, konfigolni azt is kell :) Csak annyi a különbség, hogy nem kell betárcsázni, indul a gép, akkor azonnal kapcsolódik a hálózatra is. De a gépen be kell hogy állítva legyen azonosító, meg jelszó is mikor először mész a netre (az ok, utána soha többet nincs dolgod vele)... -
Kábelnél nincs semmi hókuszpók,bedugod működik.Elméletileg: -
Kábeles , Invitel által biztosított netről használná otthonról. Windows 7 itt települt fel rá nálam, nem kábelen csatlakoztam netre, hanem routeren keresztül, tehát a saját levédett wifi hálózatomon mentem fel netre. Aztán hazavitte, és bedugta volna a netet a gépbe, oszt semmi ..