91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szerinted nem volt az, szerintem meg az volt. -
Solt #55332 ;)) -
Most ez hogy jön ide?
No meg kit érdekel a linux,meg az atyja és főleg a véleménye?:)))
-
Szerintem, nem volt az.
Ezt a dobozos példányt még a W7-es mizéria előtt vettem:
-
Te is pontosan tudod, hogy ez csak duma volt. -
Solt #55328 Off:
A linux atyjának véleménye az NV-ről! :D -
Oki Leon, azért még egy megjegyzés.:-) Ha nem volt támogatott a W7 ( már pedig nem volt az), akkor nem is várható el, hogy egy alkalmazás jól fusson rajta. Az hogy egy ideig jól ment, az pusztán a szerencsének volt köszönhető. -
Solt #55326 No ezt angolul én meg nem fogalmazom! :) Magyarul meg gondolom hiába írom oda... :) -
Papa, ne kezdjük el megint ;) Látom a szmájlit, de akkor se. Tudom, hogy tudod.. de amikor még jól ment minden akkor sem volt támogatott. -
Nem az 1C-n kell, hanem itt:
http://www.il2bugtracker.com/projects/cod
Regelsz, belépsz, majd új feladat. Kitöltöd az elejét értelemszerűen, ha van screenshot, vagy leírás hogy reprodukálhtó a hiba, az mondjuk segíthet még. A lenyíló menüknél státusz legyen New, a Prioritás normál, felelős nincs, kategóriának válassz valamit, cél verzió az amin még megvan a hiba. Mást nem kell kitölteni, a többit ők állítják át, ha akarják. -
Félreértettük egymást, a listádat egészítettem ki, amit Soltnak írtál az fps leesésekre, a három csíkot csak később hoztad fel. Ja nem, Solt is írta előtte. Akkor én értettem félre. Mindegy :) -
Solt #55322 Van ahol egál, van ahol sokkal gyorsabb... ilyen árak mellett én egyelőre maradok a HD6990-nél... mindenhol kiválóan működik, csak sajna itt nem! :S -
Minek az neked? Csak nem elképzelhetetlenül magas felbontásban nyomatod 3 monitorral?
A 680 az untig elég szvsz.Nem sokkal lassabb a tiednél vagy tévedek? -
Solt #55320 Ránéztem a GTX690-re, aztán vettem egy hátast... egy autó árát kérik érte! :D -
Akartok RÖHÖGNI?? -
Két hét. -
sakkay #55317 Húú Tom le a kalappal tényleg. Ha egyszer kész lesz ez a game, a készítők nyugodtan küldhetnének neked egy díszpéldányt! Sokkal jobban képviseled a piárt mint bármelyik orosz.
Ezt a jelet még soha nem raktam ki senkinek.(most ez nem basztatás, visszaolvastam egy ideig)
Na de visszatérek a szürke hétköznapokhoz...mikor lesz patch!!!Írtak valamit a szemétládák?
-
Maga meg ne gyártson összeesküvés elméleteket,hanem helyette vegyem mormális Vga-t:)))))))))
-
Solt #55315 Én is úgy értelmeztem ahogy Laca, de akkor így már tudom, hogy te nem így gondoltad! :) A lényeg, hogy a HD6990 nincs is a támogatott vga-k listáján, ergo innentől kezdve bármi megtörténhet... viszont így már tuti nem a driver a hibás. A driver finomhangolása csak akkor történhet meg, ha maga az engine fel van készítve a dual gpu-ra. Egyébként a skálázódása rendben van...
Hogy működik ez a hiba jelentősdi? Tutira emlékszem, hogy valaki már jelezte ezt nekik, de egyszerűen nem találom azt a bejegyzést 1C-n... :S -
Tom:)
Az 55302 hozzászólásodban a 3 csík és az fps esést is driver hibának minősítetted.
Vagy nem jól értelmezem?:)
Lehet már egy serről is le kéne szoknom.
De higgyél nekem:) Nincs itt semmi újra írva a nulláról:) -
Az SLI / Crossfire-nél fórumoztak arról 1C-n, hogy amíg a gyártó nem módosítja a driverét, nem veszi be a támogatott játékok közé, addig nem fog működni. Ők felvették velük a kapcsolatot, de hogy mikor, melyik driverben adják ki, az már nem rajtuk múlik. -
Ne ragozzuk ezt tovább:) Addig amíg veled és a többiekkel nem tudok gondtalanul repkedni, és valakinek mindig nyűgje van, ez a játék szar. Mindamellett én szeretem,de azért csak szar:) Legyünk őszinték.
Ha majd ez változik és a széles tömegek felhőtlen szorakozását kielégíti majd más lesz a véleményem. -
Na várj. A három csíkot Laca hozta fel, a driver vagy win hibát én a leesett fps-re írtam. Arra nyiss ticketet. A három csíkról már van, azt már lájkoltuk is régebben. -
Solt #55310 A hiba nem feltétlen jelentkezik mindenkinél... ha adott hardver verzión jelentős visszajelzés érkezik, akkor valószínűleg vagy a driver, vagy a program hibás. Hogy melyik, az elvileg a programozó, és a driver írója közt kéne, hogy kiderüljön... az ő dolguk lenne az összedolgozás.
Én jelen esetben ezt hiányolom a leginkább. A kék csíkokra rengeteg panasz ment... csípőből rávágták, hogy driver hiba, aztán CCC verziótól függetlenül egyszer csak jó lett... ergo, náluk van a gond.
Annyit kéne tenniük, hogy felveszik az AMD-vel a kapcsolatot, jelzik a hibát, az AMD pedig összerakja a jelzett konfigot(!!), és teszteli, hogy a probléma kinél van... ha náluk, akkor javítják.
És itt jön képbe az én üldözési mániám, amely szerint ezen gyártó specifikus hibák nem véletlenek. Nem lepne meg, ha, ezek mögött az NV keze lenne... adják a kis támogatást, a hardvereket, cserébe az ő kártyáikon jobban fut, azon nincsenek bosszantó hibák, stb. A mezei júzer köp egyet az AMD-re, és vesz NV kártyát, mert azzal nincs gond...
Milyen érdekes, hogy ezen jelenségek szinte kivétel nélkül a keleti blokk fejlesztőihez köthetők... A RoF-ban eleinte nem volt SSAA AMD kártyán... az ArmA azonos beállításon enyhén csúnyább volt NV kártyán, cserébe több fps-t adott... az IL2 is bugzott anno AMD-n, bár ott ők is ludasak voltak a szar opengl driver miatt. -
Leon, tisztelettel megjegyzem, a W7 anno valóban nem volt támogatott. Ezt valóban nem róhatod fel nekik.:-) -
Solt #55308 Tudtommal nem egészen így van! :) Ha így lenne, akkor pont olyan egyszerű lenne PC-re is a fejlesztés, mint konzolra. A programozók dolga az engine felkészítése a különböző hardver verziókra, legyen az cpu, vagy gpu.
Ergo az ő dolguk lenne a különböző konfigurációkon való tesztelés, majd a hibák kiszűrése. Ha valami olyan hibába ütköznek, ami nem az engine bűne, akkor megy a hiba jelentés a driver készítője felé. Például a BF3 eleinte fagyott a multithreading alatt... senki nem az intelt szidta a szar cpu miatt! :) Jött is a javítás, mert az engine okozta a hibát...
Pont ezek miatt a macerás dolgok miatt próbálják a fejlesztők a konzol irányába terelni a népet... nem mindegy, hogy egy adott konzolra fejlesztenek, vagy éppen kismillió hardver variációra. Plusz idő, plusz hardver beruházás...
Nem egy elterjedt jelenség, mert maga a HD6990 sem egy elterjedt jelenség! :) Ettől függetlenül, ha a driver lenne a szar, és a programozás úgy működne ahogy szerinted zajlik, akkor a hibás driver miatt minden más programban is szar lenne, de a hiba kizárólag itt jelentkezik!
A három kék csík egyértelműen az ő saruk! A 69xx szériánál szinte mind ott a kék csík... a vicc az, hogy anno már ezt megoldották, majd megint előjött! Fix, hogy ez nem driver hiba! -
a) a leszarozhatod nem azonos a leszaroztad-al
b) tehát ATI kártyára szarul van megírva
Mert téged meg az nem érdekel, hogy ennél a szarnál régebbi és újabb szoftvereken sincs semmi még csak hasonló grafikai hiba sem.
Elég erősen hasonlít ez az egész arra, amit a RoF-os fospumpák csináltak anno.
Ott sem az általuk emlegetett w7 vagy a kétmagos CPU volt a ludas.. -
Mutasd már meg, mikor szaroztam le akár a kártyát, akár egy tulajt? Értékelném, ha nem vádolnál olyannal, amihez semmi közöm.
Ha a program lenne a hibás, akkor minden egyes gépen, kivétel nélkül csinálná ezt a hibát. Nem csinálja. Tehát?... ja, ez nem érdekel, a program a hibás. Nagyszerű. Nektek biztos mást töltött le a Steam, ez sokkal hihetőbb. -
Ja, az driver. Méghozzá szoftverspecifikus, ugyanis semmi másba nincs semmi ilyen, de még hasonló sem csak és kizárólag a CloD-ban.
Védheted őket Tom, szíved joga és teljes nyugalommal leszarozhatod az ATI-t vagy bármi mást. Sőt! Azokat is nyugodtan, akik ATI kártyát vettek vagy vesznek. Viszont ami biztos az az, hogy nem a driver a ludas.
szerintem -
Ja és a műszerfalon átlátszó horizont?
Az ÉN gépemen is mostmár:) Amin eddig hibátlanul futott. Szóval hagyjuk már Arankát, hülyítsenek mást:) -
Ha igazad van akkor szarok az Amd kártyái. De akkor miért van az,hogy már egyszer javították a clodban oszt most megint van.Nem az Amd driverétől szünt meg, azt tegyük hozzá. Valamelyik patch javította.Na most akkor mi van?:) -
3. a csík és ez a hiba is driver hiba, tökmindegy hányszor írják át, nem az ő saruk ;) -
2 lehetős€g van.
1. Az Ati kártyák szarok:) Már a Clod ban
2. Ezek nem írtak újra semmit, csak hadoválnak,és toldozzák ,foldozzák. Én erre gyanakszom.
Mire alapizom?
Annó volt a csík a horizonton.
Javították.Hogy hogy nem most megint van. Na most ha újra írják,és belekerül ugyanaz a hiba akkor kóklerek. De szerintem nem erről van szó
Bele, bele nyúlnak,optimalizáció címén butítanak,aztán csak lesz valami. Lehet tévedek ,de nem hinném. -
Lángban álló dunai szigettenger - Archív felvételek Magyarország 1944-es bombázásáról -
Javíts ki ha hülyeséget írok, de tudtommal a kártyák kezelése az oprendszer és a driver dolga, a fejlesztők szempontjából mindegy, hogy milyen kártyán játszod le, ők egy DirectX felületre programozzák a játékot, a többit meg oldja meg a Windows. Ha ez clod programozási hiba lenne, akkor ahogy a többi bug, ez is minden egyes gépen, minden kártyán (vagy legalábbis minden zöldön/piroson) jelentkezne. Viszont ez nem egy elterjedt jelenség, én ilyesmi hibát nem olvastam 1C-n, de mondjuk pont ezért találták ki a bugtrackert, regisztrálj, és nyiss egy ticketet neki. Ott biztosan olvassák a fejlesztők, és ha mégis az ő saruk, akkor legalább tudjanak róla. -
Zoli105 #55298 Kedves Laca bácsi hát az a Crimson Skies nagyon király játék :D annak ellenére hogy milyen régi :D Bár párszor leestem a bénaságom miatt :D xD -
Ezt én csináltam (mármint a vidijót, a gép AI) annak idején és qrvadurva :D volt.
-
Solt #55296 Ezért írtam, hogy a hozzám eljutó fél infók alapján! :) Az tartja bennem a lelket, amikor ezeket így levezeted! :))
Egyébként meg én neked hiszek, amiket leírsz logikusak, de ettől függetlenül nem bízom bennük! Nem egy orosz fejlesztés ment már a kukába, mondjuk tény, hogy nem ennyi munka után. De nem is attól félek, hogy a kukába dobják, sokkal inkább attól, hogy egyszer csak közlik, hogy a motorban olyan bugra bukkantak, ami miatt az egészet újra kéne írni, erre meg nincs lehetőségük, a lényegi dolgok maradnak így, max a foltozgatás marad...
Pont az a bajom Tom, hogy a gépemen használhatatlan a random fps feleződés miatt. Minden indítás, vagy pálya betöltés után felezgeti az fps-t úgy, hogy a gpu-k kihasználtsága nem változik! Már más is írt emiatt HD6990 ügyben, de nagyon nem is reagáltak rá... a béta tapasszal is szar, pedig ugye arról volt szó, újraírták, javították, stb.
Nekem a 3 kék csík a horizonton, és ez az fps feleződés vette el főleg a kedvemet... egyszer csont 60fps mindenhol, újratöltés után ugyanott 30-35 fps, és szaggat mint a barom... és ez van megjelenés óta! :S
Ezek nem lennének, tuti nem nyüszítenék ennyit! :) -
Én optimistán látom, igen. Mi sokszor és sokat repkedünk vele, csak az, hogy ha minden működik, és repülünk egy jót, az nem hír. Engem a gépek műszaki háttere is érdekel, a gépkönyveket bújva látom, hogy mennyire preciz és maximalista elképzelés van az egész "clod-fanchise" mögött. Mivel 3D-vel modellezgetek, látom azt is, hogy milyen qrva sok meló. Kizárt, hogy ezt hagynák menni a levesbe ilyen szívatós, de alapvetően nem nagy hibák miatt (most már). Hogy programozási, vagy gépkönyv értelmezési hibák vannak benne, az is előfordul, nem is egy helyen, de milyen már, hogy bugrtackert nyitsz arról, hogy a pitot fűtés kapcsolója rossz helyre van kötve, és a műszaki rajz alapján még egy lámpa is hiányzik. Il-2-ben hol jutott volna eszedbe ilyen apróság miatt egyáltalán fórumra menni? A slusz poén, hogy B6 ebben a legutolsó dev updateban meg írja, hogy pitot lámpát javítják.
Szerinted, ha döglődne az egész cucc, és csak a túlélésre hajtanának, akkor foglalkoznának ilyen fiszfasz dologgal, hogy egy qrva lámpa jelzi-e a pitot kapcsolót, ráadásul úgy, hogy azt a kapcsolót élesben jó ha kétszer használtam eddig
De talán tedd fel, és hétvégén gyere fel egy közös reppenésre, főleg úgy, hogy a konfiggal különösebb bajod sem lenne. Fél éves rossz emlékek, és fórumos hisztik alapján biztos, hogy nem tudod meg soha, hogy hol áll a cucc. -
Solt #55294 Bennem Tom optimista hozzáállása tartja a reményt a Clod-ot illetően! :)))
Úgy legyen! ;)