91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem mondom, hogy az ismeretségi körömböl sokan vannak akik tudják mi is az a Galaxis utikalauz,de azért akad egy pár értelmes ember is közóttük.
    Pl a Blöfföt is csak kevesen értékelik,de akik igen azokat nagy becsben tartom.
    Van olan baráti házaspár (nejem erőlteti) akik pl nem is halottak ezekről. Rendes emberek,de fentartásaim vannak az olyanokkal akik nem ismerik eme műveket:) Nem is erőltetem a kontaktust nagyon,ha érted :) Azt gondolom van egy szimt és azt jó ha megtartja az ember.
    Pl az itt fórumozó emberek a szívem csücskei,ritka az olan amiben nem értünk egyet.
  • LeonSilver
    Hááát, bajtársam. Én csak a közvetlen családomban tudok rajtam kívül 4 vagy 5 embert, akik odáig vannak érte! :)
  • i robot
    Tom Cruise + rock? Maradjon csak padló felett lebegő titkosügynök.
    A Galaxis utikalaúz tetszett? Csak azért szeretném tudni mert nekem nagyon, de eddig még csak 2 embert találtam e bolygón aki hasonló véleményen van.
  • artivizsla #55410
    Ha már úgyis szar volt a film, csak a retro kedvéért, a nosztalgiázás nem jutott eszetekbe, mint alternatíva ?
  • Her Laca
    Barátaim!
    Tegnap este nejemmel elmentünk moziba. A Mindörökké Rock című szuperprodukciót néztük meg.A szereplő gárda parádés. De!. Ha istent ismertek, még véletlenül se nézzétek meg,a világtörténelem talán legszarabb alkotását sikerült végigszenvednem,ez olyannyira így van,hogy még az asszony is egyetértett velem ebben. Az első két perc már gyanus volt,de azt hittem hogy ez valami paródia az elején és mindjárt jön egy fordulat. De nem. Komolyan gondolkoztam,hogy eret vágok magamon. Beugrott a Galaxis utikalaúzból a Vogon költészet,ha mond ez nektek valamit:) Tehát barátaim!
    Ismétlem ne, Neeeeee nézzétek meg ,csak akkor ha fegyvert tartanak a fejetekhez, bár ha jobban belegondolok lehet jobban jár az ember ha elsütik azt.
  • Lacusch69
    XP-d van? Nekem azon volt ilyen nagyon sokáig.
  • Her Laca
    Nem melegszik túl a vga- d? Róbáld meg kitakarítani.Bár ez csak egy tipp.
  • Zpogi
    Nálam most ez a legújabb feature

• zozo8211
    Hello vilna egy gondom az Il 2 1946-al.
    Nem tudom hogy miér de a játékban akárhogy probálok gázt adni vagy levni nem tudok 55% és ott beál , ha autó pilotán van akkor megy rendesen .
    Már probáltam uj karral meg pilengyüzettel a gépet ujra raktam a játékot is és semi változás , több verziot is kiprobáltam.
    Válaszokat elöre is kösdszönöm
    Üdv
  • bucsher
    Flight of the Spitfire

bocsánat a duplázásért
  • bucsher
    http://vimeo.com/28982899
  • Lysandus
    Sztálingrádot már többször hoztuk korábban is! :-)))
  • Sanyo
    Nagyon sokat repültünk arrafelé még a régi Il-2-vel, szerintem Sztálingrád, de ettől még tévedhetek. Azt a térképet legalább ismerjük mint a tenyerünket és emlékezetből is simán elnavigálunk felette. :)
  • Lysandus
    Itt mindenki a Moszkvai Csatáról beszél, de ahogy Sanyo is megjegyezte: minta Sztálingrád lenne a háttérben a képeken. :-) Egyébként is, a La-5-ösök Moszkvánál még nem voltak ott! :-)
  • Sidewinder
    Azért nem nevezném őket fostalicskának. Kozsedub is a Lavocskinnal érte el amit elért meg a többi orosz"fostalicskával". Bár hozzáteszem nem a kedvencem a La. A Jak-ot sokkal jobban szeretem. A Jak-3 a number one.
    Egyébként szerintem azért nem mutogatnak német gépeket,mert ők orosz fejlesztők. Ha németek lennének akkor valószínűleg fordítva lenne a dolog. Bár ki tudja,mára a németek eléggé átváltottak a bocsánat,hogy élve meg mertem születni üzemmódba. Nem beszélve az ottani játékfejlesztéssel kapcsolatos szabályozásokról kezdve mondjuk a zöld vértől és társaitól. De ez már egy másik történet...
    Az viszont gusztustalan húzás,hogy az ígéretek ellenére nincs patch. Ezek után már csak az lehet a mentségük ha a patch kiválóra sikerül.
    Őszintén szólva így már nem bánom,hogy nem vettem meg az IL-2: CoD-ot. Ez mondjuk annak is köszönhető,hogy az asztali gépem kevés lenne hozzá.A Moszkvai csatát lehet,hogy megveszem,főleg ha addigra sikerül valamit fejleszteni a pc-n. Addig meg elleszek az 1946-al és a DCS:Black Shark 1-el. Meg remélhetőleg a Góbéval és a nagy IS-el.
    u.i: Hol van a beígért bónuszgép,a SZU-26???
  • LeonSilver
    Zenebutik on

Megint egy kis jó zene, elalvás előtt ;)

Zenebutik off
  • Sanyo
    Ahogy Tom mondta, ahol Lavocskin van, ott G2 is lesz. :) Alig várom végre, a kedvenc 109 típusváltozatom a G2.
  • acidrain
    Azért nem mutatnak, mert nekünk marad az E4.
  • Zpogi
    Én igazából azt nem értem,hogy német vadászt miért nem mutatnak? Mindíg csak ezek az orosz fostalicskák
  • Her Laca
    Majd erre a Moszkvai szarjukra megcsinálják tűrhetően a játékot.
    De azt makf meg kell venni ám:) aClod így rohad meg ahogy van. Bár tőlem ezek egy fillért sem fognak látni mint már mondottam:) A lavórjukkal meg mindjárt megmondom mit csináljanak, csak még iszom mégegy sert:)
  • bakvarnyu
    OK, akkor lehet meg kéne venni.
  • mijki
    Tiger33's Ultimate Sound Mod UV3 first teaser
    A készítő oldala
  • sakkay
    Ha szimben gondolkodnak akkor csak így lehet.
  • mijki
    Itt van egy soundmod, ki lehet próbálni nekem tetszenek a hangok, jobbak az eredetieknél. Szerintem.
  • V Domino #55389
    A Lavor akkor is úgy fog aránylani a messzerhez kezeléstechnikailag,mint ez a paripa egy automata váltós tempomatos mai nagyvashoz.
    Legalábbis nagyon bízok benne.:))
  • sakkay
    Hm..én is gondoltam ilyesmire, csak az a baj nagyon szeretem a messzert. Meg aztán sehol nincsen a messzeren még minden lemodellezve. Majd ha minden gomb működik, meglátjuk mennyire egyszerű. Az mondjuk tény,hogy akkor is könnyebb lesz mint más.
  • V Domino #55387
    Nana!:)Ha ez kijön,én azonnal átállok veresnek.Azt a sok kart meg bizgentyűt akarom baszkurálni repülés közben,ebben aztán lesz CEM,meg kell majd dolgozni a sikerért.:)
  • sakkay
    Jó neked,igaz én is csak pár hónapja de most már tényleg nagyon várom. Azonnal megrendeltem,még ki sem jött..szóval türelmes vagyok de ez már sok.
  • Lebowski
    Ezt sem mondtam :D Mondjuk én sosem voltam annyira megfeszülve emiatt. Természetesen én is szeretnék már jót reppenni, hiszen megjelenés napjától magaménak tudhatom a játékot, de mondjuk nekem ez egy kikapcsolódási forma, ha épp ráérek.
  • sakkay
    Na figyelj. Mindenki bevallva bevallatlanul ma!!!patchet várt. De mond ha te Lavocskint!
  • Lebowski
    Semmi köze a két dolognak egymáshoz...
  • Feró Flex
    Na azért szép a La-5
  • sakkay
    Na akkor most kaphatják be. Ki nem szarja le a Lovacskájukat, amikor félkész a progi. Múlt héten mondták, hogy szerdánál előbb biztos nem lesz kész. Ok , hogy ez nem azt jelenti, hogy csütörtök tuti de eltelt egy hét!!!!Ilyet az életbe nem láttam ba*ki!!!!!Dugják fel maguknak, amíg nem jön patch nem szólok többet a témához, mert már én nézem magamat hülyének.
    Lavocskin....
  • Sanyo
    Patch még nem, csak Lavocskin La-5.
  • Feró Flex
    Good evening gentlemen!
    Eddig sem a modellek minőségével és szépségével volt a gond.Videót akarok a javításokról és a teljesítmény nővekedéséről.
    Have a great weekend!
  • Zpogi
    Pénteki frissítés La 5-el fűszerezve,viszont nincs patch :(
  • Zpogi
    Király lett Savi :)

Mijki:Hát nem tudom én nem vagyok tőle hasra esve.
  • Feró Flex
    Ez jó!
  • mijki
    Pár kép a HSFX 6-ból:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

E3 nyitható oldalablak :D

E3 kabin

Fóka in action(új pilótafülke)

• Nohab
    5750-em van, és nincs vele problémám játék közben.