91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez sem jó semmire ? -
Elkezdtem mostanában bombázókkal repkedni, készülőfélben van a magyar skin, de annyi a gáz vele, hogy a 88-as és a 111-eshez nincs "gyári" skin, a default nem változtatható, így nincs olyan sablon, amit azonnal át lehetne alakítani annyiból, hogy rádobunk egy trikolort, és kész. A teljes skint, mindenestől meg kell festeni, az meg nem gyors meló. A héten kb. kész leszek velük. -
Én is csak tegnap tudtam meg,de igen :) -
Jó reggelt mindenkinek! Látom készült egy-két skin. Naggyon jól néznek ki!! Nekem (már nem emlékszem asszem Tom) ígért egy Magyar He-111 festést. Lehetne arról szó, hogy ha valaki nagyon unatkozik és ráér összedobja? Sajnos nem értek hozzá.
Nem is sürgős, de jó lenne csak, hogy tudják pirosék ki szórta rájuk a vidámságot. Nagyon szépen köszönöm előre is!!
-
Most már megvan oldva az a "probléma" hogy ha skint használok és én kiveszem a markings-ot, akkor a többiek még látják a felségjeleket? -
Ez valami Mars kanyon. -
Leon, ezt moderáld már ki légyszíves, az ilyen 15 MB-os jpg-ket ne direkt linkben tegyétek a fórumba, ne szívassátok már azokat, akik mobillal néznek fel pl.
URL-el tegyétek be. -
Szép kép,de mit kell rajta látni? -
Johann Wind #55726 Köszönöm a választ. Én egyébként erre a képre gondoltam amit Mijki linkelt:
http://img.wp.scn.ru/camms/ar/32/pics/13_1.jpg -
-
-
bocsi nem ide... -
-
Klusi86 #55720 Köszi szépen, ez volt a probléma, most már ok:) -
asw27 #55719 Nálam is jelentkezett ez a hiba az x52-őnél. Néhányszor lekaptam a gázt, majd újra ráadtam és egyszer csak működött megint. Más játéknál még nem fordult elő ilyen. -
Nekem ugyan x52pro van, de semmi hiba. -
Ha offline játszol, akkor nézd meg, hogy a nehézségi beállításoknál az antropomorph control be van-e kapcsolva. Ez azt szimulálja, hogy -mivel a pilótának két keze van- egyszerre csak két dolgot enged használni. Az ötlet jó, de a gyakorlatilag a kontrollerek rengeteg fals jelet adnak, pl rezeg 98-99% között, akkor ezzel már "lefoglalja" azt a tengelyt, és nem is enged használni mást.
Ez okoz kb olyan jelenséget, mint amit írsz (online az összes szerveren ki van kapcsolva ez a fícsör :). -
Ok, feldobom az alapot TS-re :) -
Nem, nem voltak, csak a kiképzésre kapott E-3-asaink voltak. Én annak az F meszának a fényképét használtam a szinekhez, és amit Mijki is linkelt, E-3-ról készült oldalrajzot meg a mintához. Az egyéb jelzések meg a sajátjaim, az én clodos skineim néznek így ki. Pumafej, 6-os az orron (ami egyébként Tobak Tibor G-6-osán volt így), V3[+]06 lajstrom és a trikolor (Az F meszán a lajstromjel festve sincs). -
Klusi86 #55714 Szeretném megkérdezni akinek x52-je van, mi a tapasztalata a patch-el kapcsolatban? Mert nekem a gázkar egyszer csak nem működik, mondhatnánk, hogy a joy a szar,de... ilyenkor nem reagál sem a billentyűzet, sem az egér, pl futómű kiengedése, kabin tető ledobás semmi. A magassági és csűrő továbbra is jó, és a gázkarra tett egyéb funkciók: flaps, magassági trimm, kerék fék is működik. Megpróbáltam több módon is megoldani a problémát, elsőnek kihúztam a momo kormányt, a fékre és gázra konfiguráltam az oldal kormányt (később ha lesz rá keret lesz normális pedálom) hátha ez kavar be, de nem, újra raktam a játékot, újra raktam a saitek drivert, leszedtem a saitek drivert de egyik sem hozott megoldást. A játék controls beállításoknál naphosszat játszhatok a gázkarral érzékeli jól, és a ROF-ban is jól működik, ezért kizárnám hogy a joystick a rossz. Esetleg az oprendszert újra tehettem, bár kétlem,hogy ez a probléma. Valakinek esetleg még valami tippje, hogy mi lehet a probléma forrása? Az a baj, hogy erről riportot sem tudok küldeni, mert nem fagy a játék. -
Johann Wind #55713 Nekünk volt 1943-ban a keleti fronton E-3-as Messerünk amire így fel is kerültek a magyar felségjelek és a Puma fej? Én csak F-4 és F-4B ill.G-2 Messerekről tudok. -
Te Tom ez nagyon állat lett...kérhetnék belőle :) -
Menni fog az a spit 600 at is ,kétségeim sincsenek efelől:)
Ezek inkább sírnak mintsem megtanulnák használni az adott technikát.
De felőlem mindegy is ,jól mondtad,amíg ezek 3 ezer felé nem nagyon mennek (és senki sem tudja mi az okuk erre) addig béke van és bódottág. -
Én a cfs2-ben csináltam E-3 asra skint.Painttel alakítgattam át már meglévő skinekből,ezek történelmi 1940-es festések,igaz Luftwaffe színek.(Horst Perez gépét csináltam meg-a cilinder jeles gép volt az alapja)
-
Világosak a szinek nagyon, és a rajzolat nem timmel a forrással. És az ilyen skineket ne gyári felságjellel teszteld, az nagyon sokat kitakar. Az illesztést jobban össze kell hozni, van az a layer a PS-ben, hogy panel finder, abban van egy sok sok számot tartalmazó layer. Azt mentsd el a skinnek, tedd rá a gépre, és látod, hogy melyik rajzolat hol találkozik. Pl így csinálom én is: panelfinder skin
Egyébként ma kezdtem neki, hogy normális segédvonalakat eszkábáljak össze a csűrő és orrsegédszárnyhoz, mondjuk ezzel a számozott sklinnel nem nehéz. Csinálsz rengeteg screenshotot játékon belül (tudod tologatni a kamerát a gép körül, van rá külön gomb), és akkor nem kell futnia a clodnak, amíg PS-ben dolgozol.
Egyébként a skin tetszik nekem is. Én ezek a fotók alapján kezdtem neki, a gagyin látszik a szárny festése is.
Saját jelzéseket meg lajstromjelet rátéve nekem így néz ki (az orrkúp azóta már fekete, szeritem a felső képen jobban néz ki):
-
A motorfedél oldalán, és tetején valahogy nincs összhangban az átment.. :-)) -
A homogén színeken próbáltam javítani, ezt csak linkben:
Kép1
Kép 2 -
Az alapért köszönet Tom-nak és ihletet pedig ez a festés adta:
És ilyen lett:
Kritikákat várok. -
Már megy a hiszti, hogy a Spit 100 oktánnal miért nem megy 520-at tengerszinten, és mi az, hogy szét lehet hajtani a boost-al magasan...? -
Én meg nem értem nálam mi történt,mert tegnap előtt felraktam a patch-et,elindítottam,működött. Tegnap hazajöttem a melóból indítanám és semmi,újra telepítettem és így sem indul,egyszerűen nem tudom mi a fax történhetett ami miatt nem működik ez a fos. -
Nekem itt szerepel:
[Console]
IP=20001
UseStartLog=1
WRAP=1
PAUSE=1
HISTORY=1024
HISTORYCMD=1024
PAGE=20
LOG=1
LOGTIME=0
LOAD=console.cmd
SAVE=console.cmd
LOGFILE=log.txt
LOGKEEP=0
[rts] -
Ez a log=1 mindegy, hogy a conf.ini-ben hol szerepel? Mert nekem cseszik működni.
Megint összeborult a CloD és ez csinálja a feszkót: Hiba – modul neve: MSVCR100.dll
-
bucsher #55701 engem lelőtt egy spit! siklópályán, fékszárny futó kint ... -
:)
-
Kössz Tom, lejött! -
messerharcos #55698 irigyellek benneteket. Ha tényleg lesz az év végén világvée én sohase fogok tudni repülni ezzel a fossal. Kifagy az a rhadt szerver 100 % előtt egy kicsivel állandóan. Hülye voltam hogy megvettem -
Szárnyvég ellőve, csűrő vezérlése ellőve. A Mesza vígan repked.
Ez így hiteles?
"Én csak vezetem, hogy mitől megy nem tudom." (Csodabogár) -
Köszönöm mindenkinek aki ott volt az esti repülést. Nagyon élveztem. Szervezhetnénk valami SG-s összehangolt repülést és amiről Nohab és Laca mesélt, egy SG-s szabályrendszert(?), nekem tetszett az ötlet. -
Bocs Nohab volt:) nem leon:)) -
Bekukkantottam Atagra. Tom ,Miki ,Leon,Nate már vitézkedett nem kevés eredménnyel.
Szánalmasak a spit pilcsik komolyan. Tom jól mondja. Ezzel az erővel akár ai-kat is lövöldözhet az ember ,odamegyünk 5K-n és nem az a kérdés,hogy hazajössz e ,hanem ,hogy ki mennyit lőtt. Megint leesett egy raklap spit.
100 oktán ide vagy oda.