91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-

Ez melyik mod? -
messerharcos #56416 felraktam a win 7-et, szeretnék kérni egy linket mittöcsek le és tegyek fel h mehessek az atagra ja és vki küldje el a 77-esek tscímét pls.
-
Feró Flex #56415 https://plus.google.com/photos/104752423170376752927/albums/5759992744981017809#photos/104752423170376752927/albums/5759992744981017809 -
Feró Flex #56414 Szép képek. -
Most néztem a PDF-et a repterekről Tom :),nagyon faxa lett,és az a rengeteg idő amit belefeccöltél...
THX!
-
Üdv az uraknak.
Én ott leszek.
Halál Osprey-re! XD -
Sziaztok. Akkor ma este 18:00-kor 77-es TS-en (ha az nem megy, akkor pcpilot) SOWC megbeszélés. Aki tud, az legyen ott pls. -
Steamen milyen néven vagy fent? -
Siraly72 #56409 Hiába élethű egy repülőgép benne ,ha a paksi atomerömű nem elég hozzá!!! -
Siraly72 #56408 Valamelyik este Tommal beszélgettem ts-en, hogy milyen fasza ez a game, hiszen kapcsolók működnek. Lehet kapcsolgatni, meg milyen jó az is, hogy a műszerek pontosan azt mutatják, amit kell. Nekem nem az hozza egy gamében az örömet mennyire faszán működnek a gombok, mi minden kapcsolható, hanem az,hogy akadás mentesen menjen a gépemen és játszható legyen. Ez a game, így ahogy most jelenleg áll, egy nagy rakás SZAR!!!
Mondhat itt pár ember olyanokat, hogy tökéletes ez, így ahogy van,jó párunk szerint meg nem.
Megnézném az orosz fejlesztő gépét (configját ) amin ez akadás mentesen elfut. Szerintem ezek nem is tesztelték,csak kiadtak valami bétát. Fogják a videó kártyagyártók driverire, meg minden másra a dolgot, de közben ők csináltak egy nagy rakás sz.…. T!!!!
-
:)
Popeyetől hallottam olyat is, hogy "egy tiszt soha nem szalad. Háborúban pánikot kelt, békében fölösleges" :)) -
:D Tisztára mint a vőm.. az is olyan. -
sakkay #56405 Megnéztem..hát ezek nem szaroznak. Hétfő. -
sakkay #56404 És mikor derül ki, hogy ma adják-e ki, vagy hétfőn? -
Ezt most hallottam.
"Magyar ember 30 méternél többet indokolatlanul nem gyalogol,mert még turistának nézik" :) -
Ha utálnálak, azt megmondanám. Kb. ennyi. -
Nem ,vasárnap ahogy végzünk letörlöm,feldobom apróra a cucost és nem is akarok hallani róla többet.:) Így döntöttem.XD
Veszek egy jó kis laptopot az nekem bőven jó lesz oszt nem várom én a csodát tovább. -
Vasárnapig visszarakod? -
Mi van kisember ,nincs csajod?:)
Az a baj,hogy te nem érted a lényeget:XD
Mi nem egy korosztály vagyunk,ha annyi idős lennék pl mint te én is élvezném a kis gépemen éppen ahogy elfut.
Igazad is van.
De mi nem akarjuk mediumon élvezni ,mert nagyon sok pínzt beleöltünk ,hogy maximumon tudjunk vele játszani. Érted? Na mi ezért rinyálunk.
Tudom most ilyen tini korban vagy és mindenki ellenség,meg lázadsz ,de ha lehet ezt ne velünk tedd :) Lázadj anyudéknak :) Na béke tesó ,oszt máskor ne szólj be a két veteránnak:XD -
Most már mind1:)
Nekem!
Rondább lett!
Fullon nem fut olyan simán mint előtte. Röcög!
Grafikai hibák tömkelege,kaméleon vezetékek satöbbi.
Úgy szar ahogy van:)
Meggyőződésem,hogy jobb nem lesz.
Uninstall.:) -
Nem tudom, mivel érdemeltem ki az utálatodat Leon, szerintem nem mondtam, tettem semmi olyat mellyel kiérdemelném ezt "Kicsit vegyél vissza az arcodból, kicsihuszár." Nekem ez a komment elég rosszul esett.
Attól hogy itt sírsz fórumon nem fog megváltozni semmi. A játék nem lesz hamarabb jó, a készítők azt se tudják hogy itt írogatsz. Én is sírhatnék ezen, mert ugyanannyi jogom van hozzá, mert én is megvettem 8000Ft-ért. A különbség köztem, és közted hogy én nem sírok miatta, én még élvezem is a játékot ha repülök medium beállításokon, és akadozva. De te csak sírj azon hogy nem fut el maxon, attól biztos jobban érzed majd magad.
A másik meg, ha én írok a fórumra a többség le se szar, ha offolok jön a számolás, míg mást megdicsér mindenki hogy "jaj de vicces", ha meg kifejtem a véleményem rögtön lebasztok, ha meg te akkor elvárod hogy mindenki röhögjön és tapsoljon... A másik, ha én kifejtem a véleményem azonnal lebasztok, én meg nézem egész nap, hogy sírtok...
Tudod mit, ha annyira akarod bannolj ki, ne csak a számolgassunk akkor, leszarom, de te Leon szerintem nem vagy jó házigazdának, mert igazságtalan vagy velem... -
Nem tudom, hogy a régi kód melyik része miatt kezdték el írni az újat, biztos emlékszel, akkoriban a "memory leak" hibára panaszkodtak, ami nem jelent sem grafikát, sem hangokat, sem FM-et. Globálisan balfasz programozás miatt telepakolta a memóriát minden szarral, aztán elment a hang, meg lefagyott az egész (hanghibára volt megoldás, ha kikapcsolod az erdőt pl.). Ezért írták újra, kezdve ugye a hang modullal, azt cserélték legelsőnek, utána jött a grafikai modul, most meg kalapálják a fizikát, gépeket, és hang/video páros fennmaradó szarjait. -
Ami a felhőben van Hurri, azon is csak az üveg csillog másképp, meg nincs becsillanás az antenna kivezetésen... Lehet, hogy túllihegték a dinamikus fények számolását, meg a fénytöréseket? Maxnál ez a két leg-számolásigényesebb effekt az anyagoknál (reflexion, refraction), hú, hányszor qrtam el én is rendereket ezek miatt. -
Tom:)
Én meg sem nézem,de "állítólag" ugye azért írtak új grafikus motort ez alá mert ugye nem tudtak mit kezdeni az eredetivel.
Ha meg újat írnak akkor azt várom el,ha már újat írnak,hogy ugyanolyan kinézet mellett jobban fusson,mert különben mi a reteknek írják újra ,már ha egyáltalán újra írták. Érted gondolom ,hogy hogy értem :)
-
Feró Flex #56393 Na akkor ma nem tesztelek pedig szabad az estém...:O( -
Laca, ez tök természetes, minden optimalizálás a butításról szól. Ha a grafika fogja meg a gépet, ott sok dolgot nem tudsz varázsolni, kénytelen vagy lejebb venni a polygonszámot, a textúrákat, vagy a LOD modelleket. Amit B6 mondott, hogy sikerült az egyiken 46%, a másikon 57%-ot gyorsítani, azokon a láthatóan szar konfigon, amiken 11 és 7 fps volt eddig. Te is foglalkoztál tuninggal, 45-57% teljesítménynövekedés egyáltalán nem kis dolog. A high end PC-ken valszeg ez kevesebb lesz, mert ott eddig sem ez fogta meg.
Mésrészről ha (ismétlem, HA) a játék futásán tudtak simítani, akkor az sokkal többet ér mint akárhány % fps, egy simán futó játékban még a 25 fps is élvezhető, míg ha receg akkor a 120 is kevés.
Egyébként én itt váltogatom egymás után ezeket a képeket, haljak meg, nem látok különbséget köztük, még pixelre sem. A kabin ablaka csillog másképp, meg a füst kicsit homályosabb. Ez az a borzalmas butítás? Vagy te mit látsz? -
Lehet unni, hogy az ember tépi a száját, de!
Mivel nem úgy varezoltad le Te sem (én sem), hanem fizettél érte, "jogodban áll" nyikorogni!
Azt én is utálom, amikor valaki levarezol valamit és sír a szája, hogy ilyen szar meg olyan szar (például a vindóz, mekkora szar meg miylen köcsög a mikroszoft meg a bill becc, közben meg kalóz windózt használ az illető.). -
De nem volt ám ez mindig így baszki.
Emlékszem rá, amikor még gyerek voltam (300 éve), a nagymamám az alföldről küldött egy csomó mindent.
Sima, fonott kosárban gyümölcsöt (szőlőt. szilvát, barackot), és volt amikor disznótorost (hurkát, kolbász, szalonnát, füstölt húst).
A kosár egy vászonnal volt levarrva, azon volt a cím, meg az, hogy romlandó. Soha nem hiányzott, nem volt összezúzva, és nem jött direkt későn, hogy megromoljon. -
Nem gondolta ezt át szvsz:) A két főhőbőrgőt leugatni?:)))) -
Na ja. A hülye gyökér. Gondolom mikor megnézte, hogy mi az, el is dobta, hogy valami szar rajz... Sok buzi. És arról ugye nem beszélve, hogy ami megjön, az is sokszor milyen állapotban...
Néhány rossz tapasztalat van a futár cégekkel is, de nekem például soha, semmi bajom nem volt velük pedig nem kevés árut hoztak már.
Szoftvert, hardvert, minden szart. -
én sem ajánlom a postát, dolgoztam ott, úgy kell elképzelni hogy kb. amin törékeny címke van azt a "törékenyes" zsákba rakják és nem rúgnak bele csak 2x -

Mijki átveszi a hatalmat rövidesen :) -
Elküldtem postán a könyvet ,megcímezve stb,ma jövök haza ott az értesítés,hogy csomagom jött. Beballagok,és lám:) Nem értettem,de a hölgy sem erre mondta,hogy adjam fel újra. Mondom á hagyjuk ,majd futárral elküldöm. Azok korrektek. -
Nekem németo.-ból mesza tervrajzokat tartalmazó CD tűnt el, a Hafner aztán küldött újat. Kizártnak tartom, hogy egyáltalán tudta volna a parasztja, hogy mit nyúl le :/ -
Kicsit vegyél vissza az arcodból, kicsihuszár. -
Engemet meg ez a beszólás :)
Had hisztizzek már ha nekem úgy tetszik Miki fiam,nem kevés aprópénzt öltem ebbe a fosba,ha másra nem a hisztire feljogosít.Mégpedig a totyikjában.Ha nem tetszik ne olvasd el amit írok! capisce? -
Az még a szerencsésebb eset, hogy visszavitték :D
Annak idején, amikor "kijött" az Audigy, a magyar XP-vel a driver összeakadt olyan szinten, hogy win reinstall kellett!!!
Írtam egy emilt a kreatívnak, magyarul. Hát vazze, magyarul válaszoltak rá! Elnézést kértek és a scaj megígérte, hogy küldi postán a javított drivert.
Eltelt egy kis idő, persze a cd nem jött meg A KÖCSÖG POSTÁS LENYÚLTA - mondjuk megnéztem volna a hülye fejét, amikor audio cd helyett egy szart kapott :D
Írtam megint, hogy nem jött meg. A csak, ismételten magyarul elnézést kért, letette a nagyesküt, hogy Ő elküldte, de megígérte, hogy még egyszer postázza. Na az meg is jött.
LOPÓS A MAGYAR KIR. POSTA!!!
Mondjuk vannak cégek (ilyan póló meg cipő árusító cégek, de mások is) akik nem is szállítanak Magyarországra terméket... -
Engem már kezdd egy kicsit idegesíteni a folyamatos hiszti. Ha nem tetszik, nem kell vele játszani... -
:D
-
Írja egyik ficak,hogy micsoda remek javulás,+8 fps a felhőkben meg a füstben ,alig tudja kivárni,hogy kipróbálhassa ezt a hatalmas javulást:)