91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #56498 Gun cam -
Ez sokkal érdekesebb -
Feró Flex #56496 Akkó ennyi emberek! -
Zseniális :) Legközelebb Oleg anyukájához utazik, akik nagyon messze lakik, és visszafelé lekési a vonatot Black meg elémegy autóval de az lerobban, és a hideg éjszakában töltik az éjszakát. Legyen már fantáziátok fejlesztők :) Kész szerencse hogy az egész bandában csak ketten vannak és más nem is ismeri ott a netet hogy tudjanak kiadni bármit is. A battle for moscow előbb jön mint a pecs :) -
Sukhoi.ru Péntek, július 27, 2012. Információk frissítése,9. oldal 207-es hozzászólás. -
Beteg. Az. Elmebeteg! -
sakkay #56491 Én nem találtam olyat, hogy ma nem lesz.
Mondjuk még nincsen az is tény.
-
sakkay #56490 Ez most komoly?????????
Azt hittem ezt már nem tudják fokozni.
Hm beteg a srác..értem,és???????
Nem lehet, hogy valamit elnéztétek?! Ez még tőlük is sok..megnézem felrobbant-e a fórum. -
Itt pusztuljak meg ,ha értem. NEM:)) értem na.
Pénteken az volt nem,hogy készen lettek de mivel nem szeretnék ha a játékosoknál jönnének elő a z esetleges újabb hibák így a hétvégén még letesztelik,és hétfőn szépen a nagyközönség elé teszik. (de szépen és finoman fogalmaztam:) )
Na akkor ezt már nem olvastam,de üszkösödjön el a lábam ha értem,mi köze annak a feketeseggűnek és a betegségének egy patch kiadásához? már ha kész van péntektől? Vagy valakinek az utazásához? Ez nekem magas :)
Mondom én,hogy hülyének néznek mindenkit,kár ezekkel foglalkozni.
-
Utazik valahova
ez aztán az indok :)
-
Nem,ez a pénteki frissítés a frissítése...érteed -
De ez pénteki írás nem?
Ma meg már 30 van:) Végül is mind1 mert indok lesz csak éppen más. -
Na megmondtam,vagy nem mondtam meg?:))))
Azaz hogymegmondtamazanyjukúristeenitaszarháziaknak:) -
Az nagyon könnyen elképzelhető.
Én aszondom kell venni használtan egy x52 őt és az hibátlan,pontos,nem is drága. Lóóóóóóógival nem szabad foglalkozni,csak önsanyargatóknak. -
Ja. Beteg... agybeteg.
-
Nem az...Ilja utazik valahova,Blacksix meg beteg azt írta nem valószínű,hogy ma lesz akármi is. -->
Сегодня, 16:26 # 208
BlackSix
BlackSix вне форума
Офицер Форума
Re: Пятница, 27 июля 2012. Информационный апдейт
Илья сегодня в разъездах, а я заболел. Не думаю, что будет информация или патч сегодня ... Понимаю, что отдельным товарищам здесь глубоко на это наплевать, но тем не менее ... -
? 
-
Feró Flex #56480 Nagy a csend... -
Lehet,hogy csak azt veszik figyelembe,amikor kiugrik vagy meghal a delikvens,ha sérülten leszáll azt nem. Mert a Repkán is csak akkor adja meg a sérült gépet amikor eltűnik a gép a pályáról,nem pedig akkor mikor kiszáll a pilcsi. Lehet,hogy itt nem tűnik el? -
Feró Flex #56478 képregény -
Romeo One #56477 "...Tudod vannak örökérvényű dolgok az egyik ilyen ,hogy a lóóóóóóóóóóóóógi az nem tud joyt csinálni."
Akkor lehet, hogy nem is én vagyok béna, csak rossz a joyom...?
-
Ez az a játék, ahol van külső nézetben célkereszt, és a Spit egy lövéssel lelövi a He-111 mindkét szárnyát? Akkor már volt róla szó pár hete, kiveséztük :) -
Pogi. Nemtom ez hogy számol, tegnap is E-4-essel lövöldöztem meg egy Spitet aki utána leborított Nate mögül, meg akivel a végén dogoltam, azt is meglőttem. De mindenhol 0.00 a statom, még a két héttel ezelőtti is, amikor meg E-1-el lövöldöztem meg 2-3 gépet.
lala.
A sowc-on csak századok repülhetnek (nagyon szigorú csapatmunka, repülőtér kiosztás és géphasználat van). Az angolok csináltak ideiglenes századot az egyéni pilótáiknak, a német oldalon ilyenről nem tudok (a nevek alapján nem hiszem, hogy ilyen lenne). Ami a magyar csapatot illeti, a VO101-et is határidőn túl tudtam regelni, mert ismertem az egyik admint, és a következő héten meghívhattam még a 102.VO, V.4, 101/7 századokat. Mivel itt fontos a csapatmunka, és az összeszokott kommunikáció, nem is hirdettem itt, mert akikkel rendszeresen együtt repülök, akiket ismerek, csak azokért tudok felelősséget vállalni. Arra meg sem idő, sem lehetőség nincs, hogy a sowc alatt "rázódjon össze" a csapat, arra való az ATAG meg a Repka.
Szal most csak annyit tudok mondani, hogy járjatok fel rendszeresen TS-re (77-es, ATAG), repüljünk együtt többet, akkor lehet róla szó, de amíg a csapatmunkában nem tudom mire számítsak, addig -őszintén mondom- teljesen felesleges a sowc-al próbálkozni. -
Azoknak akiknek eleguk van a CLOD/bol ajanlom megtekintesre a War Thunder betajat:) Twilek a 102/esektol emlitette meg eloszor:)
Tulkepp az IL2 modositott motorjat hasznaljak amit atepitettek egy World of tank rendszeru jatekra, ahol meg mindig fontosabb a skill mint a gep.
Ez is az oka, hogy nezegetek egy joyt mert a Cougar otthon van itt meg csak egy x360-as gamepadom van ami tul erolkodos hozza.
Csiterek nagyon nincsennek mivel minden kozponti szerveren van jelenleg hostolas is lehet coopot tolni vagy single dynamic kampanyt vagy competitive deathmatcheket. kozben van techtree meg garazs meg javitas meg XP de a repulok fizikajat allithatod kezdorol full realra.
Nekem eddig tetszik. Egy probat megerhet nektek is. -
Asszem sehogy, Tom intézi vele beszélj.
-
Off:
A dunakanyari vasútvonalra rátelepedett egy kis híg sár. Erre valami okos rakoncás pőrekocsit küld a sár eltakarítására.
Képekben: Ezzel ezt és ezt kéne elszállítani.
Cikk
On -
lala42 #56471 Szóval. Hogy lehet erre a SoWC-re bejutni? A honlapn regelve vagyok. Ott kellene jelszót kérni, vagy hogy megy ez náluk.
-
A SoWC stat-on meg lehet nézni,hogy mennyi gépet rongáltunk meg,de csak küldetésenként.
SoWC Stats --> itt katt a nevedre és a köv. oldal alján katt a -Sortie- Details-re.
Viszont nem értem ezt a "Damaged FRIENDLY Pilot - ** V.4_Pogi **",mert nem lőttem saját gépre egyszer sem,meg azt is kéne írnia,hogy kire lőttem. Amire én gondolok az az,hogy így jelöli a kabintető ledobást,mert a Ts Whisper gombját a kabintető ledobója mellé tettem - én állat - és egyszer mellé nyúltam... -
Na van egy söröm rá,na jó kettő,hogy sajnos további hibákat leltek fel,és így sajnos majd csak a következő pénteken ,de az is lehet ,hogy hétfőn tudják kiadni ,a béta tizenharmadikon alfáját. DE! Ha sikerül is kiizzadniuk valamit,akkor meg azt borítékolom,hogy ugyan úgy tele lesz hibákkal .Na ki fogad?:)) -
Álmodj királylány... -
-
Feró Flex #56466 Holnap nagy nap virrad mert jön a folt és mindenki boldog lesz... -
Solt #56465 Javíthatatlan vagy... :D -
Most fogom:)) Már mint eliminálni:)
Nem is azt mondtam,hogy veszek ,hanem ,hogy jobb az a disznó!!! Különbség!
Ma még reppentem egyet aztán ennyi.
Amúgy Tomnak is kezd szarakodni ,szóval ez csak idő kérdése,ahogy látom,rövidek a vezetékek,és feszülnek,ha meg használja az ember sokat előjön mindenkinél.
Tudod vannak örökérvényű dolgok az egyik ilyen ,hogy a lóóóóóóóóóóóóógi az nem tud joyt csinálni.Ezzel együtt kell sajna élni.Jelzem bár csinálna ,mert amúgy jó lenne de hát nem az.Ahogy ez a Clod sem:( -
Ezt én is kipróbálnám! TS is jól jönne.
-
lala42 #56462 Sziasztok!
A SOWC-ra lehetne jelszót kani? Kipróbálnám. De ha nem hát akkor sem baj.
-
Túl vagyok egy újabb KatonaSulin. Szakaszpk voltam. Szóval neveltem a gyerekeket minden katonai jóra :) A szolnoki repmúzeumot is megnéztük, meséltem nekik sokat, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy tárlatot vezetek :D A század pk és pár tiszthelyettes is csatlakozott az előadásomhoz :)
A kaland kalapos én vagyok aki menedéképítést oktat :) -
Solt #56460 De minek az neked? Letörölted a játékot nem?
-
Romeo One #56459 No akkor sok boldog szülinapot, Tom! -
Hazajövök nyaralásból én is adom el a G940 et.
Jobb az a disznó aszondom:)