91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Urban legend. -
artivizsla #57177 Azt a sztorit ismered, hogy a holdról üzent az egykori szomszédjának, aminek az értelmét sokáig nem tudta megfejteni senki és csak nem rég magyarázta el a nyilvánosságnak? Nyilván a szomszéd értette, de szemérmesen hallgatott róla, érthető okokból. -
Még nemtom hogy lesz időm, lehet. -
Köszi az infót, tényleg látványos a videó. :) -
Elmész? -
Szentgyörgyi Dezsőtől kaptam a következő meghívót:
-
Egy a kivételes emberek közül. -
artivizsla #57171 Kávé mellé.
A piaci könyvárus hozott megint néhány érdekes könyvet. -
artivizsla #57170 Nagyon jó, szerintem !
-
ugye itt nem lesz elkezdve az mint odaát? -
Lebowski #57168 ez ugyanaz a jelenség, mint amikor egy kocsiból a másik kocsi felnijét bámulod, akkor egy bizonyos sebességnél ugyanígy állva maradnak a küllők. -
Tehát ez nem fake?
Ez esetben bocsi! :)
-
"Nem kell gyorsnak lennie a zársebességének.Mivel a Mi-24-es főrotorja 210 1/perc fordulattal forog és a video 30fps-el vesz fel igy könnyen kiszámolható hogy pont 7xese tehát ez miatt van szinkronban a videon és látszik mozdulatlannak . ennyi az egész semmi hokuszpokusz."
Forrás -
Mi értelme van az ilyen fake videóknak? Soha nem tudtam megérteni. -
OFF:
ON: -
Kipróbálgatom őket,köszönöm szépen a tippeket! -
A textúra minőséget a videokártya memóriája szerint kell állítani, 512-es kártyával pl. az "original" 4096x4096 pixeles textúrái elég neccesek lehetnek. Ez a kabinbelsőn elvileg nem okoz változást, de ha kinézel a szárnyra, ott már rontja a minőségét. A legutolsó peccsekben jelent meg egy olyan dolog, hogy időnként lerontja a felbontást. Erről nincs konkrét info, az én tippem, hogy ahhoz a most divatos programozási módhoz lehet köze, hogy a teljesítmény esésével a játék automatikusan ront kicsit a grafikán, hogy a futása ne legyen akadozó (fps-ekben szokták ezt alkalmazni). Nos, ha így van, akkor ezt még kalapálni kell.
A revinél azt vettük észre, hogy ha eltűnik, vagy a felbontása szar lesz, akkor vissza kell kapcsolni a textúrákat original-ra, és jobb lesz.
Amit érdemes jelebb venni, az effekt mediumra. Kikapcsolni nem érdemes, akkor nem látsz lövés becsapódásokat sem. A damage decals a repülőgépen megjelenő sérülések számát jelenti, lövöd a másikat, akkor mennyi sérülést rajzoljon ki.
A conf.iniben mindenképp érdemes levenni a ShadowMapSize= értéket 3-ra, ez egész sok fps-t hoz. Ez az árnyékok szélét elmossa kicsit, nem lesz olyan éles, de nem is zabál annyit. Ami még sok fps-t hoz, az erdő lejjebb- vagy kikapcsolása. Ha város fölött szaggat, akkor az épület minőséget és mennyiséget vedd lejjebb, ha alacsonyan szaggat, akkor a füvet kapcsold ki. De ezt te tudod, hogy hol milyen.
Amihez nem érdemes nyúlni, mert nem vettünk észre változást, az a geometria (gép részletesség, talaj részletesség, illetve a land shading. De gondolom ez is videokártya függő. -
Illetve közepes beállítások mellett is elég csúnyácska a dolog,melyik a beállítás gyakorolja a legnagyobb hatást a grafikára?Illetve a damage decals mire jó?(Rákerestem, de semmi értelmezhetőt nem dob ki a google) -
1) Igen, meg lehet oldani. Az 1c ismeri a módját, csak nem árulja el ;)
2) Nem lehet
3) Van, TrackIR-nek hívják ;)
Nincs mit :) -
Urak 25-50FPS között is laggol a játék a legújabb bétával,meg lehet ezt valahogy oldani?
Illetve a Revi célkörének fényerejét növelni?(100%-on is elég gyengécske)
+Nagyon darabos a Joystick nézelődés HAT-al,erre valami fix?
Köszönöm! -
Nem mondod?:)Az idiótái.Még ez is sántít meg kehes ,de végül is erről beszélünk már régóta talán a köv rész lesz ami elfogadható lesz. Már annak aki megveszi tőlük:) -
Nincs, tegnap olvastam hogy a folytatás már júniusban be akarták jelenteni, de valamilyen okból elhalasztották a dolgot. -
Van ma pöcs?XD -
Tom féle térképek, dél-anglia és észak-franciaország. -
Szepy, nézd meg az msn kliensed, vírusos. -
-
Off:
A krosszos gyerek az ággal a szájában 2:30-nál
azta...va! 
Papa a biciklivel 3:42 -nél
Elfelejtették megmondani neki, hogy nem BMX-en ül :XD
On: -
nincs -
lala42 #57150 Tele .dmp fájlokkal. ( 4 db.) -
lala42 #57149 könyvtárban xd -
lala42 #57148 Gyerekek. Most nézem az CloD mappát. Van valakinek ilyen nevezetü mappa a gyökérkönyvtárben?
ᅊ㽏 -
MiG man #57147 Nekem LG Optimusom van Go Launcherrel és kiegészítőivel, nem lassul, tök jól megy. -
OFF:Lol?
-
sakkay #57145 

-
"Azt nem tudja megmondani valaki, hogy ezt a furcsa dolgot az irányításnál, hogy elkormányzom valamerre a gépet és azonnal magától visszabillenti, hol lehet kikapcsolni? (És nem, nem a rudderra gondolok, hanem ha mondjuk függőlegesen térítem ki a gépek, akkor is magától visszaáll) Más repszimekben ilyen nincs. Mi ez, és hol lehet kikapcsolni?"
Wings of Prey topikban találtam ezt a gyöngyszemet,gondoltam hozok egy kis vidámságot a topikba :) -
Nálam is Defy van, még minden gyári,de már elgondolkoztam a CM10esen,de elrémit A sok verzió és lehetöség amit elronthat az ember.
Mindenhol csak telepitésekröl és hibákról olvasni arról nem , hogy az egyes verziók milyen pluszt adtak a telefonhoz vagy javitotak a kezelésén. -
sakkay #57142 Engem csak a kamera 720 p-re állítása érdekel.
Annyiból könnyebb a dolog, hogy már az új fajta van benne. De alapból az is csak 640-et tud...Mármint videót. -
Nekem is defy van. Én valami Go launchert tettem rá, majd szedtem le, qrva lassú lett tőle. Pedig jó cuccok annak abban is... -
sakkay #57140 Ja igen már sokat néztem, csak gondoltam megkérdezem itt csinált -e ilyet, vagy hasonlót valaki...mondjuk emlékeztem arra , hogy neked is moto van. -
zmok #57139 Köszönöm!