91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    Urban legend.
  • artivizsla #57177
    Azt a sztorit ismered, hogy a holdról üzent az egykori szomszédjának, aminek az értelmét sokáig nem tudta megfejteni senki és csak nem rég magyarázta el a nyilvánosságnak? Nyilván a szomszéd értette, de szemérmesen hallgatott róla, érthető okokból.
  • VO101Tom
    Még nemtom hogy lesz időm, lehet.
  • Papa01 #57175
    Köszi az infót, tényleg látványos a videó. :)
  • Her Laca
    Elmész?
  • VO101Tom
    Szentgyörgyi Dezsőtől kaptam a következő meghívót:

• Her Laca
    Egy a kivételes emberek közül.
  • artivizsla #57171
    Kávé mellé.

A piaci könyvárus hozott megint néhány érdekes könyvet.
  • artivizsla #57170
    Nagyon jó, szerintem !

• repvez
    ugye itt nem lesz elkezdve az mint odaát?
  • Lebowski
    ez ugyanaz a jelenség, mint amikor egy kocsiból a másik kocsi felnijét bámulod, akkor egy bizonyos sebességnél ugyanígy állva maradnak a küllők.
  • Papa01 #57167
    Tehát ez nem fake? Ez esetben bocsi! :)
  • mijki
    "Nem kell gyorsnak lennie a zársebességének.Mivel a Mi-24-es főrotorja 210 1/perc fordulattal forog és a video 30fps-el vesz fel igy könnyen kiszámolható hogy pont 7xese tehát ez miatt van szinkronban a videon és látszik mozdulatlannak . ennyi az egész semmi hokuszpokusz."
    Forrás
  • Papa01 #57165
    Mi értelme van az ilyen fake videóknak? Soha nem tudtam megérteni.
  • mijki
    OFF:

ON:
  • Scottt
    Kipróbálgatom őket,köszönöm szépen a tippeket!
  • VO101Tom
    A textúra minőséget a videokártya memóriája szerint kell állítani, 512-es kártyával pl. az "original" 4096x4096 pixeles textúrái elég neccesek lehetnek. Ez a kabinbelsőn elvileg nem okoz változást, de ha kinézel a szárnyra, ott már rontja a minőségét. A legutolsó peccsekben jelent meg egy olyan dolog, hogy időnként lerontja a felbontást. Erről nincs konkrét info, az én tippem, hogy ahhoz a most divatos programozási módhoz lehet köze, hogy a teljesítmény esésével a játék automatikusan ront kicsit a grafikán, hogy a futása ne legyen akadozó (fps-ekben szokták ezt alkalmazni). Nos, ha így van, akkor ezt még kalapálni kell.

A revinél azt vettük észre, hogy ha eltűnik, vagy a felbontása szar lesz, akkor vissza kell kapcsolni a textúrákat original-ra, és jobb lesz.

Amit érdemes jelebb venni, az effekt mediumra. Kikapcsolni nem érdemes, akkor nem látsz lövés becsapódásokat sem. A damage decals a repülőgépen megjelenő sérülések számát jelenti, lövöd a másikat, akkor mennyi sérülést rajzoljon ki.

A conf.iniben mindenképp érdemes levenni a ShadowMapSize= értéket 3-ra, ez egész sok fps-t hoz. Ez az árnyékok szélét elmossa kicsit, nem lesz olyan éles, de nem is zabál annyit. Ami még sok fps-t hoz, az erdő lejjebb- vagy kikapcsolása. Ha város fölött szaggat, akkor az épület minőséget és mennyiséget vedd lejjebb, ha alacsonyan szaggat, akkor a füvet kapcsold ki. De ezt te tudod, hogy hol milyen.

Amihez nem érdemes nyúlni, mert nem vettünk észre változást, az a geometria (gép részletesség, talaj részletesség, illetve a land shading. De gondolom ez is videokártya függő.
  • Scottt
    Illetve közepes beállítások mellett is elég csúnyácska a dolog,melyik a beállítás gyakorolja a legnagyobb hatást a grafikára?Illetve a damage decals mire jó?(Rákerestem, de semmi értelmezhetőt nem dob ki a google)
  • LeonSilver
    1) Igen, meg lehet oldani. Az 1c ismeri a módját, csak nem árulja el ;)
    2) Nem lehet
    3) Van, TrackIR-nek hívják ;)
    Nincs mit :)
  • Scottt
    Urak 25-50FPS között is laggol a játék a legújabb bétával,meg lehet ezt valahogy oldani?
    Illetve a Revi célkörének fényerejét növelni?(100%-on is elég gyengécske)
    +Nagyon darabos a Joystick nézelődés HAT-al,erre valami fix?
    Köszönöm!
  • Her Laca
    Nem mondod?:)Az idiótái.Még ez is sántít meg kehes ,de végül is erről beszélünk már régóta talán a köv rész lesz ami elfogadható lesz. Már annak aki megveszi tőlük:)
  • Sanyo
    Nincs, tegnap olvastam hogy a folytatás már júniusban be akarták jelenteni, de valamilyen okból elhalasztották a dolgot.
  • Her Laca
    Van ma pöcs?XD
  • Sanyo
    Tom féle térképek, dél-anglia és észak-franciaország.
  • Sanyo
    Szepy, nézd meg az msn kliensed, vírusos.
  • Her Laca
  • acidrain
    Off:

A krosszos gyerek az ággal a szájában 2:30-nál azta...va!

Papa a biciklivel 3:42 -nél Elfelejtették megmondani neki, hogy nem BMX-en ül :XD

On:
  • LeonSilver
    nincs
  • lala42
    Tele .dmp fájlokkal. ( 4 db.)
  • lala42
    könyvtárban xd
  • lala42
    Gyerekek. Most nézem az CloD mappát. Van valakinek ilyen nevezetü mappa a gyökérkönyvtárben?
    ᅊ㽏
  • MiG man #57147
    Nekem LG Optimusom van Go Launcherrel és kiegészítőivel, nem lassul, tök jól megy.
  • mijki
    OFF:Lol?
  • sakkay
  • Willenbrock
    "Azt nem tudja megmondani valaki, hogy ezt a furcsa dolgot az irányításnál, hogy elkormányzom valamerre a gépet és azonnal magától visszabillenti, hol lehet kikapcsolni? (És nem, nem a rudderra gondolok, hanem ha mondjuk függőlegesen térítem ki a gépek, akkor is magától visszaáll) Más repszimekben ilyen nincs. Mi ez, és hol lehet kikapcsolni?"

Wings of Prey topikban találtam ezt a gyöngyszemet,gondoltam hozok egy kis vidámságot a topikba :)
  • repvez
    Nálam is Defy van, még minden gyári,de már elgondolkoztam a CM10esen,de elrémit A sok verzió és lehetöség amit elronthat az ember.
    Mindenhol csak telepitésekröl és hibákról olvasni arról nem , hogy az egyes verziók milyen pluszt adtak a telefonhoz vagy javitotak a kezelésén.
  • sakkay
    Engem csak a kamera 720 p-re állítása érdekel.
    Annyiból könnyebb a dolog, hogy már az új fajta van benne. De alapból az is csak 640-et tud...Mármint videót.
  • VO101Tom
    Nekem is defy van. Én valami Go launchert tettem rá, majd szedtem le, qrva lassú lett tőle. Pedig jó cuccok annak abban is...
  • sakkay
    Ja igen már sokat néztem, csak gondoltam megkérdezem itt csinált -e ilyet, vagy hasonlót valaki...mondjuk emlékeztem arra , hogy neked is moto van.
  • zmok
    Köszönöm!