91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Hűha,ez már valami!Remélem nem hagyják félbe a munkát,és jó lenne ha a többi gépet is megcsinálnák klikkelhetősre.Vissza fogok szokni a '46-ra :)
  • Nohab
    Eközben Oroszországban...
  • Leon77
    Ha jól látom, a video végén ott van: 980000 rubel (cca 7 millió Huf).
  • VO101Tom
    980000 rubel (6.8M Ft)
  • Solt
    Az igen!
  • Solt
    Nem elég, hogy orosz, még béta is? :D Asszem inkább kivárok... nem akarok a Blikk címlapján szerepelni! :DDD
  • Lysandus
    Oké, de mennyibe kerül?
  • VO101Tom
    Azért még az 1946-ban is vannak érdekességek :)

• Willenbrock
    Figyelem orosz cucc,beleülni szigorúan csak saját felelősségre! :D
  • LeonSilver
    ITT tessék megrendelni.
  • Solt
    Júúúúúúúj... ilyen kell nekem!!! :D Ezzel egy lapos dugó, és arra napra elég is a repülésből! :D
  • LeonSilver
    Ez jobb. Meg kicsit drágább :D

• mijki
    WOW
    KELL!
  • VO101Tom
    Passz. Gondolom valami "Battlefield" szerű sorozat, vagy háborús ismeretterjesztő film lehetett.
  • Zpogi
    Arra nem emlékeztek véletlenül,hogy melyik műsort említik a spektrumról?
  • VO101Tom
    Nemtom itt ki használ Operát, ez a kis genyó napok óta szivat, hogy a beillesztett yt videókat, vagy épp itt a fejléc flash bannert nem játsza le. Újrainstalláltam pluginokat telepítettem, semmi. Aztán egyik fórumon olvastam a megoldást, a 64 bites oprendszerre a 64 bites Operát szabad csak feltenni, azzal nincs ilyen gond. És tényleg nincs.
  • VO101Tom
    Kontraszty Bandi bácsival az interjú, képekkel együtt:
    Kontraszty Bandi bá 2003.04.27.
  • Zpogi
    THX
  • Sanyo
    Van egy Kontraszty Bandi bácsival is.
  • Zpogi
    Tom:
    Köszönjük szépen,hogy megosztottátok velünk ezt a felbecsülhetetlen értéket!
  • Zoli105
    Jópofa játék és ellehet lenni vele szerintem ,de mi a ti véleményetek ? :)
  • VO101Tom
    Egy nagyon rég húzódó mulasztást sikerült pótolni: 2003.12.13-án találkozót szerveztünk a101. "Puma" Vadászosztály veterán pilótái, és a Virtuális "VO101 Puma" Vadászosztály tagjai között. Ahogy a Tobak Tibor - Pumák földön-égen című könyv említi Őket: Frankó Bandi (Endre), Pintér Öcsi (Gyula), Cserny Lapos (Miklós), Michna Gyuri (György) és Micskey Miklós. Az este folyamán készült hangfelvételt itt meghallgathatjátok: Pumatali 031213
  • artivizsla #57278
    Egy halász rokon jóvoltából, ettem már halkolbászt meg halszalámit is, az egykori NDK-ban pedig halfasírtot. Az utóbbiból csak a fűszer hiányzott, de legalább az asztalon volt só és bors is.
  • repvez
    Akkor ismered azt a viccet, hogy a Halász azért megy ki a tóra, hogy halat fogjon a horgász meg , hogy ne legyen otthon ! :)
  • LeonSilver
    Nem vagyok horgász. Szeretnék annyit enni, amennyit csak akarok. Imádom a halat ... ;)
  • Lacusch69
    Horgász vagyok. Annyit ehetnék, amennyit akarok. De utálom a halat... (C&R)
  • PhantomAss
    akarom mondani öreg és vakmerő :)
  • PhantomAss
    gyávázás? tiszta hülyeség. van bátor pilóta meg vakmerő pilóta, de bátor és vakmerő...
    oké hogy ez egy játék és nem a valóság, de akkor is...
  • artivizsla #57272
    Külföldről vásárlók figyelmébe.
  • Her Laca
    Tanulhatják,de ha rá is jönnek a többség majd a nyers erejében fog bízni a gépnek.

Pár dolgot szem előtt kell tartani és nincs gond.
    Az első ,hogy csak nekem kedvező pozícióból támadok.
    Ehhez elengedhetetlen,hogy kontroll alatt tartsam a légtér figyelését ,tehát lehetőleg hamarabb észrevegyem az ellenséges gépet mint ő engem.
    Ha necces a helyzet máris odébb állok és megpróbálok kedvező pozíciót elfoglalni. Mondjuk ezért utálnak az Atagon ,többször legyáváztak ,ámde akkor csöndbe maradnak amikor felhívom a figyelmüket a statisztikára,amiben fehéren feketén látszik,hogy én egyszer sem haltam meg ellentétben velük akik bátrak.És még eredményes is vagyok.
    Úgy hogy felőlem variálhatnak ,ha követjük a nagy elődök útmutatását nagy baj nem lehet aszondom:)
  • VO101Tom
    Nem megy.
  • refa
    Sziasztok,
    Win8-on megy a Clod, probálta-e már valaki?
  • Glo
    Köszi :)

Ezen ne vesszünk össze, sztem az utódja, hiszen akinek volt regelt WoP accountja az élből minden várakozás nélkül kapott beta teszter lehetőséget..

Hogy mezei, azt meg döntse el mindenki, aki már látta mit tud ;)
  • LeonSilver
    A WT nem hinném, hogy a WoP utóda lenne. A WoP egy árkád repcsis játék némi szimulátor szerű izével, a WT meg egy mezei MMO .

PH vagy ha van a közeledben egy számtek üzlet, ami foglalkozik használt cuccal akkor ott.
  • Glo
    Szevasztok!

Bár nem il2, de a Wings of Prey kis utódját, a WarThundert tesztelgetem (sztem mindenki iratkozzon fel szépen Beta teszternek), amihez a kis laptopom amin az il2 simán futott már kevés lesz. Szeretnék gépet venni, akár használtat is, de nem kell erőmű mint a Clod-hoz, csak valami középkategóriás, de még a későbbiekben húzható.

Van valami tippetek, hogy hol érdemes körbenézni?
  • VO101Tom
    Lassan kezdik megtanulni a veresek, hogy hogyan kellene repülni? :)

Kb egy hete 1C-n (ahol épp megint a Spit FM-et ekézték) véletlen elköptem egy megjegyzést, miszerint egy múltkori saját szerveres repkedéskor a kikapcsolt CEM mellett a Spit simán tudott a 109-essel együtt emelkedni, ezért talán a CEM-et kéne basztatniuk, nem pedig az FM-et. Pár veres erre felkapta a fejét, és elkezdték tesztelni. Kiderült, hogy lekapcsolt hajtómű melegedéssel a Spit kb 20 mph-val gyorsabb szintben repülve (nem melegszik túl a motor akkor sem, ha az engine temp be van kapcsolva, egyszerűen csak lassabb). Eleinte ki akarták kapcsolni ATAG 1 szerveren, de nem vállalták az anyázást, ami ezzel jár. Pár napja azonban az egyik ATAG-os gyerek írt nekem egy PM-et, hogy négyen közülük ráfeküdtek a témára, és engine temp kikapcsolása nélkül kitalálták, hogy hogyan lehet a 11 lbs boostot egész sokáig használni anélkül, hogy kinyiffanna a motor. Nagyon köszönte az ötletet (nabazdmeg'), és mondta, hogy mostantól számíthatunk a keményebb harcokra...
  • Her Laca
    Nos akkor egy kis élménybeszámoló féle ,vagy valami olyasmi.

Kedvet kaptam ma egy kis repüléshez,Atag server ,voltak jó sokan.
    Bezuttyanok a gépbe E4 ,szépen indítok amúgy komótosan fellebegek a kifutóról. Mindenhol lufik ez az újab térkép volt amúgy. Na mondom felhatolok a megszokott magasságomra 5K ra és majd nézelődök.
    Dover felé tendáltam éppen amikor észrevettem egy pontocskát az angelus partok felett ,ám de magasabban mint én. Rászúrtam a gázt és irány felé emelkedésben,ő is észrevett és nemkülönben felém hatolt. Egy spit volt mint később kiderült Pomidor kollegával a fülkében.
    Na elsuhanunk egymás mellett ,már előre örülök és várom,hogy a szokásos spit féle harci kanyart bevágja ,míg én szépen magasságot nyerek.
    DE! nem.Megtartotta az energia fölényét és egy jó 500 al magasabbra emelt majd úgy borított vissza rám. Nono mondom magamba ,vigyázzunk csak ennek a fele se tréfa. Megint elsuhanunk egymás mellet de ugyanaz a szitu. Éreztem ha tovább erőltetem csúful alul maradok, közben elmondtam magamban mindennek a spit pilótáját,és kicsit elfűtöttem ,de nem nyomtam le nulláig csak olyan 3K ig. Jött a lelkem lelkesen utánam,de szépen finoman emelve végre egy magasságba variáltam magam vele,bár sebességem már nem sok volt.Ő lemaradva követett ,és felém vette az irányt.
    Na az első jelenet megint megismétlődött ,annyi különbséggel,hogy amint elmentünk egymás mellett és tovább emeltem enyhén ,eszembe sem volt megfordulni. Viszont ő már nem akarta ezt a macska egér játékot és egy idő után fordult. Viszont most már nekem volt egy minimális magasság fölényem így ,és már tempó előnyből mentem szembe vele. Ezt még 2 X eljátszottam és elég tetemes vagy 500 méter szintkülönbséget összehoztam,onnan már csak küszködött alattam aztán evvel az M akármivel jóóól megsoroztam és ugrott. Na a végén agyba főbe dicsértük egymást:)
    Igencsak ügyes ez a gyerek amúgy ,hogy száradna le a keze.
    Aztán még lelőttem vagy 4 spitet,bőszen irkáltam ,hogy horrido,ezt volt veres aki nem értette,de valaki elmagyarázta neki mit is jelent.
  • LeonSilver
    Legalább ne mond.. A Zember nyála meg rácsorog a billentyűzetre.
  • Her Laca
    Ma harcsa paprikást csináltam túrós csuszával:)
  • artivizsla #57261
    Irigylem a szegedieket a mai napon, ugyanis halászlé főző verseny van a Tisza parton. Az a soha el nem dönthető kérdés, hogy a bajai, vagy a szegedi halászlé-e a finomabb, csak arra jó, hogy az ember erre való hivatkozással kétszer tömhesse meg a hasát és végül megállapíthassa, hogy tök mindegy, csak jófajta magyaros halászlé kerüljön az asztalra.