IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nos akkor egy kis élménybeszámoló féle ,vagy valami olyasmi.

Kedvet kaptam ma egy kis repüléshez,Atag server ,voltak jó sokan.
    Bezuttyanok a gépbe E4 ,szépen indítok amúgy komótosan fellebegek a kifutóról. Mindenhol lufik ez az újab térkép volt amúgy. Na mondom felhatolok a megszokott magasságomra 5K ra és majd nézelődök.
    Dover felé tendáltam éppen amikor észrevettem egy pontocskát az angelus partok felett ,ám de magasabban mint én. Rászúrtam a gázt és irány felé emelkedésben,ő is észrevett és nemkülönben felém hatolt. Egy spit volt mint később kiderült Pomidor kollegával a fülkében.
    Na elsuhanunk egymás mellett ,már előre örülök és várom,hogy a szokásos spit féle harci kanyart bevágja ,míg én szépen magasságot nyerek.
    DE! nem.Megtartotta az energia fölényét és egy jó 500 al magasabbra emelt majd úgy borított vissza rám. Nono mondom magamba ,vigyázzunk csak ennek a fele se tréfa. Megint elsuhanunk egymás mellet de ugyanaz a szitu. Éreztem ha tovább erőltetem csúful alul maradok, közben elmondtam magamban mindennek a spit pilótáját,és kicsit elfűtöttem ,de nem nyomtam le nulláig csak olyan 3K ig. Jött a lelkem lelkesen utánam,de szépen finoman emelve végre egy magasságba variáltam magam vele,bár sebességem már nem sok volt.Ő lemaradva követett ,és felém vette az irányt.
    Na az első jelenet megint megismétlődött ,annyi különbséggel,hogy amint elmentünk egymás mellett és tovább emeltem enyhén ,eszembe sem volt megfordulni. Viszont ő már nem akarta ezt a macska egér játékot és egy idő után fordult. Viszont most már nekem volt egy minimális magasság fölényem így ,és már tempó előnyből mentem szembe vele. Ezt még 2 X eljátszottam és elég tetemes vagy 500 méter szintkülönbséget összehoztam,onnan már csak küszködött alattam aztán evvel az M akármivel jóóól megsoroztam és ugrott. Na a végén agyba főbe dicsértük egymást:)
    Igencsak ügyes ez a gyerek amúgy ,hogy száradna le a keze.
    Aztán még lelőttem vagy 4 spitet,bőszen irkáltam ,hogy horrido,ezt volt veres aki nem értette,de valaki elmagyarázta neki mit is jelent.