91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sorry a beágyazós kódot linkeltem pedig,de itt van a film:Sinking of The Lusitania -
Láttam a filmet,valójában aknára futott a hajó ez mára bebizonyosodott miközben azokért a sebesültekért ment akik a Churchill által tervezett Gallipoli parraszállásnál túlélték az eszetlen kalandot.
Ez a film jóval hitelesebb,aki tud angolul nézze meg,Churchill fontos szerepet játszik benne:
-
Churchill elég masszívan ivott,főleg konyakot.1914 Szept.17-én a skóciai Loch Eve haditengerészeti támaszponton járt Jellico admirális zászlóshajóján mint haditengerészeti miniszter.A kopár észak skót tájon állt a parton egy ház amiben egy 75 éves szenilis exképviselő lakott.Háza tetején egy nem működő reflektor is volt,Churchill fejébe vette hogy az öreg a refivel a német tengóknak jelezget,az éjszaka közepén fegyvert vételeztetett az Iron Duke raktárából és a tengernaggyal és kis csapatával rajtaütöttek az öregen.Kiabáltak és fegyvert fogtak a tulajra és a komornyikjára is.Előzőleg a hajón konyakozott Churchill-ennyit ivott időnként.A dolgozószobájában a földgömbben is piák voltak állítólag.
Az USA partra szállhatott volna a Balkánon is-a ruszkik ellenére is megtehette volna,Churchill erőltette azt a tervet de az amerikaiaknak jobb volt Normandia így ezt hajtották végre. -
Ok, holnap megcsinálom. -
Ha még aktuális, mondd nyugodtan, eléggé képben vagyok vele. -
artivizsla #58017 4.12-es előzetes :
-
Ja és közben 2 messza csapkodott ,(hogy zuhannának le) de hál istennek csak a bummot ismerték a célzást kevésbé.:) -
Tom! Tudnál nekem egy hurkányra és egy spitre Tazz képemet tenni?
Megköszönném. -
Atag helyzetjelentés.
Dunkerque térkép van stat nullázódott. Hurkányba ültem 2 BF 1 stuka egyszuszra.Csak mindig várni míg bemelegszik ez a vas ,az idegesítő. -
artivizsla #58013 Egy volt magyar hadifogoly mesélte, hogy a táborukban sok orosz fogoly is volt velük együtt, amit sokáig nem értettek. Amikor már tudtak velük beszélni, akkor kérdeztek rá a dologra tőlük.
A moszkvai csata előtt Sztálin megkérdezte a tábornokokat, hogy miért nem tudják megállítani a németeket, mire azt a választ kapta, hogy : A németek a megszállt területen földet osztottak a parasztoknak, melynek híre ment és nem akartak már "annyira" harcolni az emberek. Akkor ígérjünk mi is földet nekik, volt a válasz.
A háború végén Németországból vagon szám vitték az orosz katonákat a gulágra, mert féltek, hogy a több millió katona hazatérve, elkezdi kérni a beígért földet, oszt annak nem lesz jó vége. -
artivizsla #58012 Szia!
A gázkaron levő egér egyenlőre nem működik még, pedig a múltkor már ment. A csuszka van amivel most megy ( trimm ), de én a látómező növelés/csökkentés-t akartam rátenni, ami nem megy, pedig régebben az is ment. Most megy a molyolás. -
Ennek a konfigurációnak csak kormányerő csökkentése volt a feladata, a trim nem. Azt másképp rudazzák. Amit a piros festés jelöl az meg a fixtrim ugye, de sztem ezt tudod mire szolgál. A gép az idők során "vetemedik", és ezzel korrigálják. Tanárom mesélte, hogy volt olyan MiG-15 uti, ami a sok jobbos iskolakör miatt már ráállt a szerkezete, deformálódott és ezt korrigálták. Persze nem kombinált fogóval, hanem a szükséges eszközzel :) Holnap teszek fel képeket a bekötésekről, ha nem felejtem. -
Azért szerintem ez az eladott minket nem teljesen korrekt.
Nem tudott sem ő sem Roosevelt semmit sem tenni keleteurópa érdekében . Jaltánál már az oroszok nagyon magabiztosak voltak kb mindenki tudta (kivéve Alfit) ,hogy mi lesz a vége a dolognak . Oroszok megmondták mi kell nekik s ennyi,ők max csak bólogathattak . Kinek hiányzott volna még egy pár év henyehunya a németek legyőzése után? Örült mindenki ,hogy vége lett. Ha belegondolsz Berlint is hagyták az Oroszoknak ,had pusztuljanak ők és milyen igazuk lett a saját szempontjukból.Szerintem. Kis hazánk mindig is sodródott ,nagy vonalakban nem nagyon volt ,van ,lesz beleszólása semmibe. -
Én úgy tudom ,nem volt alkesz,kicsit rájátszott erre,de végül is mind1.
Oszt pl Adolf miatt hányan haltak meg? Ha jobban belegondolok Adolf mint hadvezér nem sokat ért,ha lehet akkor úgy fogalmaznék,hogy e téren még a lelkes amatőr szintet sem érte el. Egy elvitathatatlan. A nácizmust és a kommunizmust is gyűlölte,csak gondolom ismerte a mondást , az ellenségünk ellensége az a barátunk.Végül is kilobbizta,hogy Anglia győzött ebben nem kis szerepe volt ,pedig nagyon közel voltak ahhoz,hogy bedobják a törölközőt. Az is tény ,hogy Anglia,és Franciaország politikája nélkül minden jobb lett volna Európában de végül is megint ők jöttek ki jobban a dologból. -
sakkay #58008 Na mármost...nem a német nyelv lett volna a legnagyobb gond. Inkább a selejt" népek helye, és szerepe. Had ne ragozzam. Sokkal több jó döntése volt mint rossz, az idézetháborút meg nem is érdemes elkezdeni, mert a legfrappánsabb dolgai e téren neki voltak. -
Lacusch69 #58007 Most nem németül, hanem angolul. Jobb?
Inkább arról van szó, hogy hány ember halt meg a hülyesége miatt FELESLEGESEN, mert ő az okos, a tanácsadói mind hülyék (Gallipoli, Prince of Wales - Repulse, Szingapur, Coventry stb...)
Messze előre látott? Mit? Adolf nem akart vele háborút, Lengyelo. miatt hadat üzent a németeknek. (Az oroszoknak nem...)
A háború után egy józan pillanatában volt két mondata, ami cáfolja az előrelátó bölcsességét:
"Vigyázzunk, hogy a következő háborút is mi nyerjük meg" - a nürnbergi per után.
"Nem jó disznót vágtunk le" - a hidegháború alatt.
Egyébként minket némi szivarért és alkoholért eladott a postarablónak Jaltában.
Meg a nagy ügyességében ugyanezt elintézte a velük szövetséges lengyeleknek is... -
sakkay #58006 Nézd meg a beállításoknál , hogy 1. vagy 2.-nek írja, néha megkeveredett nálam is a botkormány a track, meg a pedál. A fentiek miatt. -
sakkay #58005 Ez nálam nettó hülyeség.
Nagyjából mindenki németül nyomja most, ha nincsen az öreg. Politikus-hadvezért, pedig úgy jellemezni, hogy hány ember halt meg miatta, az azért elég furcsa nem? Mert nem találsz olyat akinek a hibái miatt ne haltak volna meg..főleg ilyen kemény időkben. Az öreg, a saját korából messze előre látott. A keze pedig sok esetben meg volt kötve. És igen, alkesz volt. -
Johann Wind #58004 Nagy film, nagy zene, nagy színészek, nagy sztori!:):):):) -
feca1229 #58003 Szia!
Nálam nem tudom mi történt, a múltkor rendben ment minden a botkormánnyal, aztán egyik nap mikor inditom a CLOD-ot nem működik a joy beállitani sem lehet, és még egy szürke négyzet is van a bal felső sarokban! kb. 10*10 cm-es. feltettem a joyra a legújabb frissitést de nem hozta helyre feltettem a játékra a legújabb pecset, de azzal sem jött rendbe. Hihetelen, hogy ezzel a játékkal mindig van valami szarság! Nélam a csúszka az működött én arra akartam tenni a légcsavar állásszöget de valamiért nem engedte. a gázkaron lévő miniegér pöcök az él a cinfigban de valamiért mégsem lehet vele nézelődni vele! kicsit unom már... -
Johann Wind #58002 Ebben van valami, de azt ne felejtsük el, hogy ő jött rá leghamarabb, arra hogy a komcsikkal nagyon kell vigyázni. Kíváncsi vok mi lett volna ha az a 2 v. 3 német torpedó, ami eltalálta a hajóját 1940-ben felrobbant volna. -
artivizsla #58001 Azért a fultoni beszédben elég jól leírta a ránk váró jövőt, ez elvitathatatlan érdem tőle.
Az oroszokkal kényszerből kötött szövetséget, így csökkentve az angolokra nehezedő nyomást. Ez sima reálpolitika, ettől függetlenül utálta a bolsikat.
Azért az angolok mégis csak hálásak lehetnek neki a győzelemért.
Az áldozatokat említve pedig, mindkét oldal követett el szörnyű dolgokat, csak hát a győztest általában fel szokták menteni, a sarat pedig a vesztessel vitetik el. Drezdában és Londonban is civilek haltak meg, sőt még Moszkvában is és azt kell, hogy mondjam, hogy kár volt mindenkiért. -
Lacusch69 #58000 A XX.sz. egyik legkártékonyabb, legképmutatóbb férge volt a vén alkesz. -
Lebowski #57999 Itt szoktak segíteni. -
Megőrülök ettől a kurva fotósopptól baszki!
Srácok, van valaki aki guruja ennek a fosnak? Vón egy kérdésem. -
Üdv
Ha jól tudom erre megoldást nyújthat, hogyha a játékon belül maximálisra veszed a játék hangerejét, és csak a windowsos hangerőszabályzón keresztül csökkented le a továbbiakban a hangját. -
Adolf és Herman nevét sem foglalták aranyba pár Angol város polgárai.
Én csak azt akartam evvel mondani,vagyis inkább semmit.
A szivaros úriember Adolf nagy pechjére elég eltökélt volt,hiszen nagyon sokan az Angol kormányban hajlottak a békekötésre Dunkerque után ,de ő hallani sem akart róla.Ahogy az oroszokhoz is érdekes módon állt.Szerintem nagy játékos volt ,az hogy a brit birodalom szétesett nem hinném,hogy az ő személyes működésének volt köszönhető elsősorban.
-
artivizsla #57995 Van még egy hasonló film, ebben a témában, a "Britannic".
-
artivizsla #57994 X52-es beállításával jutott valaki előbbre ?
Tegnap elkezdtem :
- Régi drivereket eltávolítottam.
- Joy nem volt bedugva.
- Új driver Saitekről letölt és telepít.
- Telepítés közben csatlakoztatni kell a joyt.
- Telepítést követően a játékban hozzárendelni a gombokhoz a funkciókat.
A gázkaron levő kis csuszka, ami többeknél nem ment, pár dolognál működtethető. Vízszintes trimmhez mehet, viszont a kép kicsinyítés/nagyításhoz nem.
A joy kar alján levő "RLock" pöcök, amiről ment a vita, az a "Ruddel Lock", ami pedál használata esetén rögzíti a joy kart. -
Azzal is jól jártak valakik... -
artivizsla #57992 Unokaöcskös a nagymamájának a telefon csengőhangját kicserélte a német páncélos indulóra és persze a hangerőt is maxra tette fel. Amikor a Mami elment a nyugdíjas klub heti összejövetelére, felhívta, mert tudta, hogy kell neki vagy 10 perc,mire megtalálja úgyis a telóját.
Ez a dolog egy olyan kis faluban történt, ahol szinte csak Freészek, Hasenfratzok meg Schmidtek laknak. Állítólag az öregek a végén a kezükkel verték az asztal az éneklés közben...
-
Lacusch69 #57991 No igen, gondolom néhányan nem tudtak elmenni a temetésére. Ők ugye ottmaradtak a Dardanelláknál, elsüllyedtek a Prince of Wales-szel, nem élték túl Szingapur után a japán fogolytábort.
Egyébként remekül hazavágta a Brit Birodalmat az öregúr... -
Angliáról jut eszembe:A Laconia Elsüllyesztése,jó kis film. -
majonur #57989 Kurt Vonnegut hadifogolykent (Otos szamu vagohid c. konyvben)reszletesen megirta, hogy mit erzett a drezdai bombazas alatt.
"Hadifogolyként társaival az Elba-parti Drezdába került, ahol egy kismamák számára vitamindús malátaszörpöt gyártó üzembe osztották be. Itt érte életének egyik legmeghatározóbb élménye: 1945. február 13-án a szövetséges brit és amerikai légierők porig rombolták a várost, míg ő és társai menedéket leltek a szállásukul szolgáló vágóhíd pincéjében."
de azert mikozben a szovetsegesek altali terror bombazasrol beszelunk, azert ne felejtsuk mar ki tobbek kozott a V-1, V-2, raketakat se, ezek ahova esik ott puffan alapon mukodtek, azon kivul, hogy pl. Londonra essenek, semmifele katonai celpontjuk nem volt, a civil lakossagon kivul. -
lala42 #57988 "taláélati" találati -
lala42 #57987 Hát gyrekek nem tudom, de megállapítottam,hogy xar ez a játék. Nem tudom másnál is így van-e, de nincs taláélati hang. Egyszer csak vörösödés, osz csók. Lehet, hogy nálam van valami beállítási hiba? Vagy másnál is van ilyen gond? -
feca1229 #57986 Ja és a kettő egyidöben történt! -
zmok #57985 Valamit Drezdában is éreznek Churchill- iránt... -
feca1229 #57984 Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis problémám. Az a helyzet, hogy kb. 2hete a Clod betesz nekem a játékba valami szürke négyzetet, és nem müködik a botkormányom, mintha nem ismerné fel! Azt hittem az új peccsel megjavúl ce nem. pár napja frissitettem a saitek oldalról a botot ahogy írtátok de semmi változás, a többi repcsis szimben rendesen müködik minden, csak itt nem szuperál, régebben jó volt. Van valakinek valami ötlete? -
zmok #57983