91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nesu
    Laktam abban a kerületben ahol Marseille született és felnőtt
  • Siraly72
    Nekem is csak a flsorolt gépeken működik.
  • artivizsla #58060
    Akinek fent van az UP3 RC4, megnézné, hogy a Fókák közül melyik verziónak lehet nyitni a fülkéjét ? Nálam csak a D/11/13/15-nek lehet.
  • zmok
    Köszi Laca ment a "könyvjelzőkbe", ezt még nem láttam.
    Észak-Afrika, H.J.M., éa a DAK a szívem csücske!
  • Her Laca
    Én ezt még nem láttam de asszem mások se nagyon itt.
  • Her Laca

Mit találtam!!
  • sakkay
    Mijki cs egy fél óra múlva leszek.
  • sakkay
    A conf ini-t kell átírni ugye? Mert ott nekem nem 0 van hanem 1..de akkor is elpépesednek ha közel kerül bármi repülő szerűség. Lehet írni 2 is?
    Ja és így nem gáz online?
  • sakkay
    Írtam Mijki.
  • repvez
    Akkor egy kis könyvajánló akit jobban érdekel a repülés lelkivilága!
    Sok hasznos képlet és érthető leirások, hogy mi miért történik
  • Vogel
    Nincs. Ki kéne fotózni, vagy scannelni. Régi Kilián György repműszaki főiskolai könyvek. Nagyon nagy anyag. Szemeszter végén elkezdhetem kifotózgatni, de ez több ezer oldal, amit kivetettek velünk a könyvtárból. Tán a gép is bedöglik mire kifotózom őket.
  • mijki
  • sakkay
    A revihez való behajolás' gyorsasága az fix? Vagy lehet valahol állítani? Kicsit lassúnak tűnik néha..
  • VO101Tom
    Köszi. Ez a doksi nincs meg digitálisan valahol...? ;)
  • Romeo One
    Nálam frankón működik minden, a csúszkára is rá tudtam tenni a zoomot. Végül levettem, kényelmetlen volt, mindig lecsúszott róla a hüvelykujjam, és darabosan nagyított.
    Viszont csak olyan funkciókkal működik, amit a játékban állítható. A profiler továbbra sem megy, több órás ilyen-olyan install után is összeakad a .net keretrendszerrel.
    A logi lehet, hogy joyt nem tud csinálni, de a profilere nagyságrenddel profibb, aki használta az tudja, mire gondolok.
  • Her Laca
    Savasnak:)

• PhantomAss
  • Vogel
    ÁTTÉTELEZETT KIEGYENLÍTŐLAP:

Ez a kormánylap kilépő éle mentén elhelyezett kitéríthető felület. A kiegyenlítőlap rudazata csuklósan kapcsolódik a vezérsíkhoz. Ennek következtében a kormánylap kitérítésekor, ahhoz viszonyítva ellenkező értelemben tér ki a kiegyenlítőlap. A kormánylap forgástengelyére ható csuklónyomaték így lényegesen csökken.
    FLETTNER-féle SEGÉDKORMÁNY:

A belső kormányszerv által működtetett kar nincs merev kapcsolatban a kormánylappal, csupán a segédkormányt téríti ki. Az íveltség növekedésének hatására keletkező légerő most már a kívánt irányú kormánykitérést eredményezi. Ennek a segédkormánynak a hátránya, hogy kis sebességeken történő repülés esetén nagyon kis kormányerőt ad, ha nagymérvű kiegyenlítést alkalmaznak.
    RUGÓS KIEGYENLÍTŐLAP:

A fent említett hiányosság kiküszöbölésére alkalmazták. A rugó rásegít (nem fejtem ki, szerintem egyértelmű).
    KIEGYENSÚLYOZÓ VAGY TRIMMLAP:

Segítségükkel a repülőgép megbomlott nyomatéki egyensúlyát tartósan ki lehet egyenlíteni. Müködésük elvben megegyezik a Flettnerrel, csak itt az a lényeges különbség, hogy mozgatása a kormánylap kitérésétől függetlenül is történhet.

A forrás mindegyikhez még egy oldalt ír + grafikonok, de ezzel nem terhelem a társaságot.

Nagy Szilveszter: Repülőtechnika szerkezettana I.
  • Her Laca

Besírtam:)
  • sakkay
    Köszi szépen.
  • Willenbrock
    2:46-nál szépen végiglövik a lavórt csak úgy porzik a háta :)
  • acidrain
    MeshShowLod -ot 0-ról 1-re a conf.ini-ben.
  • artivizsla #58040
    Az 1946-ban másnak is a Fókák közül, csak a D11/D13/D15-ösnek lehet nyitni a fülkéjét a D9, meg A/F/G-nek pedig nem ?
  • sakkay
    Srácok mit is kell átírni ahhoz, hogy ha közel jönnek a gépek ne tűnjenek el?
    Köszi.
  • Her Laca

No majd találkozunk a csatorna felett:)
    Én most angolosodm:)
  • acidrain
    Szörcs...
    Luke! Ich bin dein Vater

• Her Laca

• Her Laca
    Engem érdekel.
    Amúgy mi a bajod? :)
  • acidrain
    VOW reloaden-en lelőttem 19 Hurricane-t, 6 Siccfire-t, 8 Wildcat-et, 4 Blenheim-et, 8 Gladiatort, 8 IL2-est, 7 Rata-t, 4 A20-ast, 4 IL4-est, meg az apró. 96 gép.
    Zubo-ban elintéztem 61 földi célt.
    Mindezt 107 misszió alatt, 21 szer meghaltam.

Érdekel valakit? Nem.
  • Her Laca
    Na bexarás. Tegnap atag stat ott a nevem mellett 1 felszállás 3 győzelem,most nézem nulla airkill. Pedig mind a három meghót ,egyik lezuhant dog közben ,másik pk,harmadik is becsapódott:) Ezek szabotálnak engem!!
  • sakkay
    Ez nagyon így volt.
  • artivizsla #58031
    A három vezető közül Churchill ill. Anglia volt a leggyengébb láncszem és ez meg is pecsételte a jövőnket. Sztálin ügyesen vert éket Churchill és Roosevelt közé, amiben segítette még az is, hogy messze nem volt olyan dörzsölt, mint ő, vagy Churchill.
  • VO101Tom
    ... vagy van helyette egy újabb háború, csak modernebb fegyverekkel. Ki tudja, hogy a szovjetek mennyire fapofával nézték volna, hogy miután sikerül visszaszorítaniuk a németeket, és előttük ott van Kelet-Európa, az angolok egy szép oldalmozdulattal bevágnak eléjük.ke
  • sakkay
    Bocs most láttam te is azt írtad.
    A lényeg ha az öregre hallgatnak, nálunk valószínűleg nincsen 50 év debilség.
  • sakkay
    Aztán tényleg befejezem mert kik*rtok az oldalról.
    Valamit nagyon keversz. Az öreg akarta a balkáni partraszállás, pont azért ,hogy dk Európa kiessen a majdani orosz megszállás alól.
    Ezt Sztálin is átlátta, és meggyőzte az amcsikat , hogy ne támogassák az öreget. Az érv egyszerű volt, gondolhatod mi. Így 2-1 arányba leszavazták az öreget.
  • artivizsla #58027
    Kávé mellé.Talán nem lesz baj, ha nem repülős témáról fog most szólni.

Mellesleg, a kommentek is tanulságosak.
  • LeonSilver
    Valamit használtam előtte (asszema borderland2-t) amihez van ilyen elő beállítás. ÉS amiatt maradt bekacsolva. Tudod, "Alkalmazás beállításainak felülírása"...
    Az a röhely, hogy már jártam így, de csak akkor jutott eszembe, amikor leszedte, újrarakta a fotóboltot :) Hiába no, öreg Sam!
  • VO101Tom
    De hogy került élsimítás a PS-re?
    Nálam is van néha hasonló probléma, ha photoshopal együtt megnyitok egy másik OpenGL-es alkalmazást, akkor a Ps meghülyül, és nem olvassa be a képet. Nincs feketeség, és villódzás, de a végeredmény ugyanez: a kis navigátor ablakban látni a betöltött képet, máshol nem.
    Viszont nekem nem a VGA driverben kell turkálni, egyszerűen csak kijelentkezek meg vissza (újraindítani sem kell) és megjavul.
  • LeonSilver
    Kössz Tom, megoldódott.
    A következő volt a szitu. Reggel használtam jó volt.
    Aztán megint akartam használni és a következőt produkálta.
    Egy képet akartam szerkeszteni, betöltöttem a fotóboltba, látszott, hogy megnyitja de csak egy pillanatra, aztán mintha egy fekete leplet dobott volna valaki a munkaasztalra, nem látszott a kép, semmi.

Kínlódtam, semmi. Leszedte, mindet töröltem végsó "elkeseredésemben", újraraktam, ugyan ez.... Aztán Mr. Tantusz leesett....
    A buzi kurva VGA driverben be volt állítva élsimítás meg ilyenek. Kikapcsoltam, és azonnal minden jó is lett.... Hogy bassza meg aki kitalálta :D
  • VO101Tom
    Ezt? http://youtu.be/69iFyMvUDAc