91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #58142 Lehet rosszul fogalmaztam... Nem a tökéletes javítást várom, hanem azt, hogy az eddigi beták mikor öntenek hivatalos "steam" formát... Erről esetleg van-e valami infó? :) -
sakkay #58141 
Ezt a főnököm szokta mondani... -
Mért? Most mit mondjak? Ha akarod akkor jujjjjj de jó,hogy akad. Akkor ez így rendben is van:) -
Na, vártam már mikor kezdesz szarozni. -
Még csak sok gép sem kell a közelbe. Atagon szokott ,néha röccen, fent ,lent amikor éppen úgy gondolja. repkán is de az szerintem amikor új gép jön.
Régen nem csinált ilyet,de lehet ez inkább szerver probléma. Mindegy ez így is szar meg úgy is:) -
Hol akad? Mindig, vagy csak sok gépnél? Alacsonyan, magasan, nagy akadás vagy csak recegés? -
Nálam is akad multiban. -
Milyen akadás? Hol? -
Nem tudni, de szerintem a végleges patchet várni teljesen felesleges. Addig biztosan nem lesz végleges patch, amíg nem lesz olyan beta ami tökéletes. Ha meg már nincs vele gond, az hogy beta vagy hivatalos patch miatt jó, az már csak részletkérdés. Bár kétségtelen, hogy ez a beta még nem az a beta. Az utolsó 2-3-al szerintem sokat haladtak a rendszer stabilitás, és skálázható teljesítmény felé, a 2-vel ezelőttinél megszűntek a fagyások, mostaninál meg azok az idegesítő akadások, lassulások, amik kiborítottak minket Pogival (W7-en), de Fm-ben vannak még hibák, repülőgép kezelésekben vannak hiányosságok, satöbbik. De -lekopogom- ha ez a LOD hiba nem jön elő, akkor nekem a rendszerrel már nincs bajom, az FM-et, DM-et, apróbb cuccokat meg programozzák továbbra is. Hogy az mikor lesz szerintük pöpec, arra tippem sincs. -
Feró Flex #58133 Az "akadásra" van valami ötlet?Kiborít kissé. -
Solt #58132 Oké, így már világos! :)
Mostanában kicsit lemaradtam... lehet tudni arról valamit, hogy ez az utolsó béta tapasz mikor kerül végleges formába? -
várni tudok mert most egy sima x52-t használok (csak nem az enyém)
viszont a pro-t nagyon utálom, az szerintem felejtős
a pedál viszont lehet érdekelne majd -
Nem, itt nem erről van szó.
A high beállítás jobban terheli a rendszert, mint a medium. Ha veszem jelebb a beállításokat, akkor gyorsul a rendszer. Ezzel nincs is gond. De mediumon LOD hibák lesznek, ezért bekapcsoltuk a meshshowlod-ot. Azt viszont nem figyeltük, hogy ezzel sokkal több erőforrást eszik (még a nagyon távoli objektumokat is teljes polygonszámmal rajzolja ki), mintha feltolom maxra az object detailt, és hagyom nullán a meshshowlod-ot. -
Ha még tudsz várni egy - másfél hetet, akkor lehet lesz eladó x52 pro. Ha érdekel. Meg pedál, Tir5, stb.. -
Solt #58128 Nem ez is olyan mint az arma motor, hogy minél lejjebb veszed a beállításokat, annál inkább a procit terheli? -
joystickot keresek uraim...de még nem tudom konkrétan milyet
ha van vkinek vmi eladó szóljon pls -
artivizsla #58126 
-
artivizsla #58125 Roncsfeltárás Magyarországon. -
Este teszteltem Repkán, úgy tűnik nekem megjavult a LOD. Spitet csak ritkán láttam ugyan, de azokat végig kirajzolta. Azért még tesztelem kicsit, de elsőre biztató.
A meshshowlod-ot visszaraktam nullára, és a Model Detailt feltoltam high-ra (sőt, gyakorlatilag mindent feltoltam maxra, egyedül az erdő maradt medium). 50 pfs átlag.
Az a vicces, hogy az fps így sokkal jobb volt, mint medium model detail és meshshowlod=1-el. Savas, ezt próbáld ki te is, tudom, hogy neked is ilyen LOD hibád van, kíváncsi vagyok nálad milyen lesz. -
halkan megjegyzem, azok nem "ON/OFF kapcsolók".
A meshshowlod igen.
any question? -
sakkay #58122 Az aktuáli példák(eredeti)
"RenderTargetQual=3
MSAA=0
MeshStatics=1
MeshStaticsDetail=2
SimpleMesh.QTNoCompose=0
MeshFirstLod=0
MeshShowLod=2
SpawnHumans=0
" -
sakkay #58121 Én mindent elhiszek neked, mert nem értek hozzá. De azért annyit halkan megjegyzek , hogy ugyanitt, nem egy értéket akár 5-ig!!!is fel lehet tolni. -
Placebo. Mi más?
A conf ini csak egy tartalomjegyzék, hogy a programozásnál használt változók milyen értékeken álljanak. Ha ide olyan értéket írsz be, amire a program nincs felkészítve, akkor jobb esetben ő számol valami alapértelmezéssel, rosszabb esetben bugos lesz vagy lefagy.
A meshshowlod annyit csinál, hogy a távoli gépeket is magas polygonszámmal rajzolja ki. Ezt engedélyezed az egyessel, és tiltod a nullával. Beírhatsz te ide 20-at is, de teljesen nyilvánvaló, hogy attól a program nem fogja 20x több polygonnal kirajzolni egy gépeket. -
Na kitapasztaltam a spit 100 oktánost . Hűtőt 50% ra pp úgy állítani,hogy 2600 legyen a fordulat vagy mi,és a boostot rányomom. 10 perc után ment rendesen még és a hőfokok rendben voltak. -
mondjuk nekem fullon van minden lehet van összefüggés. -
sakkay #58117 ez fura..nekem nincsen ilyen. -
kipróbáltam. Revi eltünt ,és homályos lett minden. -
sakkay #58115 MeshShowLod=2
Ezt onnan másoltam.
Lehet placebo, de most majdnem reálisan tűnnek elő a gépek.
próbáld ki..
-
Na, ezt vegyük át
Ez egy kétállású kapcsoló. Mesh(felület)Show(mutassa)LOD(távolsággal változó részletesség) bekapcs (0) vagy kikapcs (1). Hogy értelmezze szerencsétlen progi azt, hogy 2? Kapcsold ki deazonnal?
Vagy mi?
-
sakkay #58113 Nekem 2-re van állítva
...amúgy nem megy rosszul a clod, csak kísérletezem.
-
Zoli105 #58112 Stuka :)
-
Húzva nekem sincs, de ami most CloDban a legtöbb erőforrást elviszi nálam, az a meshshowlod=1. Ezzel olyan 15 fps-t bukok még a kis pályákon is. De sajnos ezek nélkül a LOD-ot nem rajzolja ki normálisan (most jutott eszembe, azt még nem teszteltem, ennek van-e köze a repülőgép geometria beállításokhoz (plane details), mert az mediumon van... Na, majd utánanézek) -
Khmm... Laca, én pontosan erről beszélek
. Sokkal előbb szállsz be a játékba, hogy "majd kitapasztalom", meg "majd belejövök", mint hogy előtte utánaolvasnál. Mert az unalmas. Főleg a műszaki részek. Erre mondom, hogy nem csodálkozok rajta, mert ez sosem volt divat a virtuális repülésben. Pedig repülőgép szerkezettan sem véletlen van a -való életben- típusvizsgán, tudd hogy a gépedben mi hol van, mi hogyan működik. Márcsak azért is, mert 1000x könnyebb "kitapasztalni" azt, amit már leírásokból ismersz. pl Spit kezelésről is sok értékes fórum van 1C-n, ami google fordítóval is érthető azért, nem valami irodalmi műről van szó, csak üzemeltetési utasításokról. Sőt, a google fordító pl pdf-et is lefordít akár, winyóról beolvasva, szal ez sem lehet akadály (ha OCR-es a scan)). Mellesleg csomószor szívatja is magát (vagy csak szimplán hülyét csinál magából) amikor a delikvens bugokat lát olyan dolgokban, amik jól vannak modellezve, csak épp ő nem tudja, hogy az hogyan működött (mint az a sokszor említett bombatér ajtó nyitás pl.)
Mondjuk az is igaz. hogy nemcsak a virtuális, a valódi repülésben sem mindíg divat, sajnos volt olyan pilótához szerencsém, aki szentül vallotta, hogy "én nem tudom mitől megy, én csak vezetem. Egy mutató se legyen pirosban, és annyi". Az ugyanilyen balfasz volt repülés közben is. Volt, hogy vitorlát vontatott, annak ugye billegtetsz, ha elvitted egy termikig, és le kell oldania. Ez a kretén meg megbillentette a gépet jobbra, és azzal a mozdulattal barla leborított. Ha a vitorla a kötél végen marad, ki tudja mi lett volna a vége. A fasz meg annyit mondott leszállás után, hogy ő csak jófej volt, a motoros idő minél kevesebb legyen a vontatásnál (ergo olcsóbb), azért sietett vissza a reptérre. :/ -
sakkay #58109 asus gtx 560 gtx -
mid van? -
sakkay #58107 Én sem szoktam, csak most tesztelgetek. Kíváncsi vagyok mi a helyzet a clodban vele. -
Én nem tuningolom a VGA-t. Szóval nem. -
sakkay #58105 tgt big bang tuning progiról hallottatok valamit? (NV) -
Már miért ne lenne divat. Max nem tankönyvet bújunk (mert nincs,vagy mert nem tudunk jól angolul) hanem kitapasztaljuk. Napokat avval töltök,töltöttem,hogy megtaláljam pl a spit legjobb beállításait,hogy egyáltalán ne csak célt repüljek a német gépeknek. No meg azért nem minden van itt lemodellezve,plusz nem is teljesen helyesen ugye. Mindenesetre tanulni kell az tény. -
Na ja, erre volt jó anno a típusvizsga. Elméleti anyagok, gépkönyvek bújása, vizsga, és csak utána mehet a delikvens gép közelébe. És látod, Clodhoz is hasznos lenne az ilyen
De tudom, hogy ez nem divat, sosem volt az.