91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #59622 Persze azért is írtam csak , hogy felrobbanjon a fórum!
-
Tokman666 #59621 Látom itt is megvan az AMD meg az intel tábor :):)
Úgy mint tv-nél a samsung és a többi gyártó :):) Vagy épp az aktív vs passzív 3d.
És persze a plazma ami mindenki ellen van :):) -
Solt #59620 Szerintem inkább a TI... -
Értem. Gondolom a srác fizikai molekuláris számításokat fog futtatni a gépen egész nap:) Na jó viccelek ám,de szerintem nem erősebb,és akkor a fogyasztásról még nem ejtettünk szót! -
Nehogy félre érts.
Vegyetek ám ami szimpatikus, ezek amiket írtam az én véleményeim, de meglehet nincs igazam:) Bár nem szokott előfordulni.
-
Solt #59617 De-de-de-de! :D Játékok alatt kb egálban vannak, és amíg az i3 33000.-Ft, addig a 965BE 24000.-Ft! :) Játékon kívül pedig minden másban erősebb a plusz két mag miatt! :) -
sakkay #59616 Szóval jó az oc is?? -
Az Fx az a dózer? Te mért nem azt vetted?:)))))))) Mert olyan húúúúúúúúúúú de remek mi?:) -
Tessék! Jó pár ezressel drágább.
Prockóóóóó
VGA. -
Solt #59613 Oda ahova kell a cpu erő (szimulátorok), intel-t kell venni. (bár az új FX azért már domborít) FPS-k (lövöldék) alatt, ahol főleg a VGA számít, felesleges a drága intel cpu, mert nem lesz több fps. Jobban jár a delikvens egy olcsóbb amd-vel, a különbözetből meg vehet erősebb vga-t... :)
Drága (30+) alaplap meg annak kell, aki tuningolni is szeretne... -
sakkay #59612 Az új amd is felejtősek??? a tesztek alapján a 8 magos 8150 nem volt rossz. -
sakkay #59611 Sima gtx 660 már van 60000...az nem éri meg annyiért?? -
Nononono!!! Nem úgy van az! Jobb az I3 !!2 mag 4 szál! Meg mindenféle,amúgy játékok alatt van hogy jobban teljesít .
Alaplap.
Nézz utána ,lementek a lap árak. -
Tokman666 #59609 Lapból szerintem sem érdemes 40-50000-es modelleket tapogatni.... Memóriafoglalat legyen rajta bőven, meg kezelje az 1800MHZ-es DDR3-mas ramokat. szerintem ennyi tuladonság bőven elég hozzá....
Én AMD-s vagyok, anno vettem egy procit 40K-ért AMD 4 mag. egy videókártyát 35K-ért ATI radeon hd 4860 1 gb ddr5//azaz már AMD// Memóriának 4 gb DDR3 1800MHZ-s ramot 8K-ért És egy Asus lapot 13K-ért :) ÉS tök jól megy még mindig minden a gépen... ezt egy intellel drágább megcsinálni, de időtállóbb is a dolog gondolom... már vagy 8 éve nem volt intelem... De ismerősök használják és azt mondták hogy erősebbek a cuccaik így tovább lehet velük tervezni. gondolom ezért is drágább.
Ez a konfig 3 éves és még mindig visz mindent. -
Solt #59608 Igen! :D Főleg amikor húzni akarja majd! :D -
Solt #59607 4 magos 965BE helyett két magos i3... elmehetnél valami számítástechnikai boltba dolgozni! :DD -
Mért? Mi baja lesz tőle? Megsértődik?:) -
Nem értek egyet veled. AMD proci nem lehet jó választás szvsz akkor már I3 . 

-
Solt #59604 Egy i5k alá nehogy már 15ezres lapot tegyünk! :) -
Solt #59603 FPS-t akar játszani főleg Sakkay ismerőse, így nem feltétel a cpu erő... inkább vga kell oda, tehát ár/érték arány, vagyis egy Phenom2 965BE + egy 7870, GTX560, vagy 660TI jobb választás. :) -
Mindamellett egy lap az 15 ért már van ,azok nem olyan drágák. -
Nem baj:) Gyűjtögessen .
Vagy vegyen szart ,mondjuk az is opció.
Én ez alatt most nem vennék gépet ,mert az csak pénzkidobás,gondolom nem félévre akar valaki gépet vásárolni. Bár lehet rosszul gondolom:) -
Solt #59600 Csak ez már alaplap nélkül is több mint 120ezer! :) -
No kérlek!
Először is I5 az újabb. Másodszor GTX 660 TI vagy mi,ami most nagyon üt.
-
bucsher #59598 samsung szemcsihez meg laca csinál usb töltőt, aztán jöhetnek a hosszú filmek :) -
sakkay #59597 Milyen proci+videókari ár-érték arányban a legjobb 120000ft-ig szerintetek?
Nincsen megkötés márkanév tekintetében. Alapból valamelyik i5-re gondoltam, de az új fx8120 ár értékben sem egy rossz választás.
Rof-ra is beraktam, ide is. -
bucsher #59596 42" méretben plazma TV kell, az lcd csak pénzkidobás. led smart 3d lcd = cukrozott szar.
játékra 24" elég szerintem is. -
Glo #59595 Vagy akinek nem kell a 3D és van egy szép nagy fehér fala az vehet egy projektort is..
-
Tokman666 #59594 Nekem 26"-os a tv-m de nekem az is nagy volt... a 22-es moncsi részemre bőven elég. Mondjuk 3d-nél már lehet hogy más a tészta, olyat játékra még nem prószáltam....
Mindenesetre szerintem a legjobb megoldás ha a forumtárs befárad egy nagyobb elektronikai szaküzletbe és kiróbálgatja a különböző technológiákat... Vagy ismerősök közt kutat kinek milyen van esetleg.... -
Játékhoz ,netezéshez 27" nál nem kell nagyobb szerintem. Én próbáltam nagy TV vel de a fene üljön a szoba másik végébe ,hogy normális is legyen full HD ide vagy oda. -
Tokman666 #59592 Szebb a kép ez tény. de pl bróbálj meg egy 4 vagy 5 tagú családot körbe leültetni a tv elé :)
Vagy ha megveszed, és megnézel egy filmet, elfelejted töltőre rakni a szemcsit, másnap megint egy film, mondjuk jó hosszú... film közben meg lemerül a szemcsi... nem tudom... Az tény és való hogy mivel az LG 2 képet küld az arcunkba egyszerre, így a fullHD felejtős.//Mondjuk szerintem 40-42 colnál még nem vészes// Cserébe nem vibrál. Gyerek mellett inkább a passzív ami kevésbé károsítja a szemet....
Ha a Samunak is lenne passzív szemcsis tv-je én is samut vennék. De így marad az LG. ((Ha eltörik a szemcsi, elmész a moziba beülsz egy 3d-s filmre, film mellé megveszed 200Ft ért a szemcsit, amit hazavihetsz, és használhatod a tv-dnél is)).... Ha spórolós vagy vatera, és 4-500Ftból pótlod.
Samunál ez 9-10000Ft
-
erről megoszlanak a vélemények hogy az aktív vagy a passzív jobb-e
én mindkettőt próbáltam, nekem pl. sokkal jobban bejött az aktív samu tv filmezéshez -
Tokman666 #59590 Artivizsla. Ha 3d tv akkor passzív technológiájú lg tv-t vegyél. Könnyű, és olcsó a szemüveg. A samsung szemcsiket tölteni kell, ami idegesítő lehet játék vagy film közben ha lemerül. emellett a samsung vibrál és fejfájást okozhat.
ha a 107 cm elég nagy nézz utánna az lg 42lm620s készüléknek. ha nem akkor az lg 47lm620s-nek. a 42-es 154000 ft 400hz smart led tv.
Más: blueshuil (vagy hogy hívják ) progit használtam. azzal nem is volt probléma, a rendszer felismerte a wii-t mint egér vagy mi.... a freetrack elinditásánál jött a halál. -
Lysandus #59589 A tévéről nem tudok mondani semmit, utána kell olvasni.
Amit eddig én leszűrtem a 3D-vel kapcsolatban, hogy a méret számít. Minél nagyobb a képernyő, annál messzebbről kell nézni az ideális hatáshoz. Egy 23 colos monitornál például 1,3 méter ez a távolság állítólag. Mondjuk az passzív 3D, a tévéről meg nem tudom, hogy aktív vagy passzív... -
artivizsla #59588 Ezt az LCD TV-t az adatok ismeretében ajánlanátok ? ( ~160.000 ft )Esetleg a 200 HZ már belépő lenne a 3D-s játékok világába ? -
Leon77 #59587 Milyen szoftvert használtál a két Bluetooth adapteredhez? -
zmok #59586 Nekem ez a verzió is tetszik, "egyénisége van neki". 
Megnézte pár barkácsolgató kolléga, szerintük is ötletesen megoldottad!
-
Most készítem a cuccot hozzá. Egyelőre egy itthoni kamerát berheltem szét ,az infrát tökéletesen látja ,mást nem is,majd holnap kipróbálom és referálok mik a tapasztalataim vele. Tr hez képest tudok hasonlítani.
Ha ez aránylag jó lesz akkor a wii -t is kipróbálom,most a freetrack mint program érdekel igazándiból,hogy van e olyan kompromisszum mentes mint a gyári TR cucc. -
majonur #59584 Udv! Egy MOMO® Racing Force Feedback Wheel + 1 Microsoft Sidewider 2-t cserelnek Saitek pedalra, esetleg rafizetessel.
Ha valakit erdekelne, privatba irjon, koszi. -
artivizsla #59583 Mondtam, hogy a freetrack-re volt valamilyen panasz már régebben is itt a fórumon. A konect-es verzió életképes lesz ?