91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Áá ez a metro sztem rakás szar. Stalkerhez csak kicsit hasonlít. Metroban nincs semmi szabadság érzet, mész egy csőbe aztán jön egykét skript és cutscene. CoD MW klón stalker köntösben. Végig toltam metrot, de nem igazán jött be. Stalkert meg mai napig tolom mindenféle moddal, megunhatatlan. -
Én azt nem értem,hogyha ezt a motort kipofozták,újra írták már egyszer és működik,mert működik akkor mi az isten faxáért kell nekik a rof motorja?
Nem értem én ezt. -
Akkor szorri, én a fórumon olvastam ezt. De valszeg ideje viszsarakni nekem is a ROF-ot, mert ez csak nevében lesz il-2, ez a ROF folytatása lesz. -
Számolatlanul olvasom a könyveket, csak a Metrónál most vannak érdekesebbek is. :) Persze ki fogom olvasni, csak most félre van téve. -
zmok #59898 Én is tanultam spanyolul, de nem mernék belevágni... 
Minden tisztelem a tiéd, ha így is legyűröd!
-
Tudom hogy van, de magyarul már tudok. 8) -
zmok #59896 Van az magyarul is.
A regényeket a játék előtt olvastam el, tök jó ráismerni játék közben a karakterekre, bár nem követi szorosan a regény cselekményét.
-
Most olvasom, klikkelős kabin "nincs a tennivalók listán" :/ -
zmok #59894 
Attól tartok, hogy igazad lesz.
-
Tom, szerintem van benne online AI... -
Én még csak az elsőnél tartok, angolul olvasom. :) -
zmok #59891 Ja, és elolvastam mind a két regényt, ami alapján készült a játék. -
Azért ezek a nagy engine variálások nem jelentenek jót. A teljesen újraírt Clod motor majdnem 2 év alatt készült el, egy már meglévő pofozgatása pedig még több macera, lásd Lock On -> DCS. Én már nem lelkesedem annyira (időm sincs repülni, sőt már a G940 sincs meg), térjünk vissza rá egy év múlva, de addigis követem az eseményeket. -
One summer, two Messerschmitts
-
zmok #59888 Nem lesz rá szükséged, remélem tetszeni fog a játék!
("Kicsit" elfogult vagyok, de engem pár perc után beszippantott az a világ.)
Akkor érzem jól magam, ha hallom a Geiger-Müller kattogását.
A S.T.A.L.K.E.R. , és a 2033 a szívem csücske.
-
Miért lenne a pénzügyi része a lényeg? Vagy másképp kérdezek, pénzügyileg sikeres játék miért lenne automatikusan jobb szimulátor? A ROF egy DX9-es engine-t használ, amiben alig kezel földi cuccokat, és nincs online AI. A gép vezetéséhez elég 3 gomb, mert az egész csak a légi harcra van kihegyezve. Földi csaták, online warok, fedélzeti berendezések nuku, klikkelős kabin nuku, FMB nuku. Az, hogy qrvasok ember kifizetett érte qrvasok pénzt, az még nem teszi jó jétákká. Ez olyan, mintha a Battlefield 3-at jobb szimulátornak tartanád a clodnál, mert
- sokan játszák
- pénzügyileg sikeres
- qrva szépen néz ki
- van a fáknak ütközésmodellje (!!!)
- van működő radar, hőkövető rakéta és légvédelem
- légcsavarállásszöget állítani ugyan nem lehet, de hát a valódi F-18-asban sem lehet
- a gépekhez extra cuccok szerezhetők (fejlődésért vagy pénzért)
SAJNOS abban igazad van, hogy a cégvezetést a pénz érdekli. Összeálltak a 777 stúdióval, megkapva a Digital Nature engine-t, amire egy év alatt összehoznak valamit. Lehet, ha idővel többet tudunk a BOS tudásáról, majd változik a kép, de én egyenlőre szkeptikus vagyok. Pénzügyileg lehet jó lesz nekik, de technikailag sok téren visszalépés lesz, ebben biztos vagyok. -
Nem. -
Lysandus #59885 A siker lemondással jár...
Persze mindenki a másikét küldi inkább a csalánosba...
-
sakkay #59884 Tudom. 
De ez is csak azt igazolja, hogy alapgéppel is lehetsz király!!!!!!!!!
Ne félj Laca jó lesz ez.
-
valóban pénzügyileg bukás, de ez a lényeg nem? ha pénzügyileg bukás akkor rohadtul nem érdekli a fejlesztőket hogy az a pár ember aki játszik vele boldog -ebből ők nem tudnak kenyeret venni...
ezt szerintem erősen elqrták a clod-os srácok, egyáltalán nem csodálom hogy segítséget kértek.
És én szivesen fizetek minden egyes kütyüért akár, ha ezzel folyamatos fejlesztést és minőséget kapok
Hogyha szerinted a pénzügyi bukások kívül jó játék, akkor örülj hogy bejött a számításod.
Szerintem pedig elég kevés ember van aki nem csalódott sajnos. És akármilyen szemszögből nézem, én sehogyan sem tudom rásütni hogy ez egy sikeres játék lenne -
Ezt csak Rozsdi tudná megmondani
-
Metróban lehet TR-t használni? -
Solt #59880 Jaj... :D -
Solt #59879 Na majd akkor jelezzük nekik, hogy legyen ilyen egyszeri prémium x összegért, ami mindent tartalmaz! :)
Egyébként ott van a Steelbeasts... zseniális tank szimulátor... valami 100 akárhány dollár alapból... alig veszik... :S -
Na már 76 % , mindjárt meglesem hátha tetszik. De asszem nem fog:)
Én bármit kipróbálok a végén mindig egy messer kabinjában kötök ki. -
Lysandus #59877 Ha akarod ezen lehet segíteni... 

-
Higgyé nekem:) Mindig igazam van és kész:)
Egyszer kérjenek el egy összeget ,ha jó bánom is én legyen 20 ezer (ha mán annyira réteg) de aztán ne kelljen már vakaróznom,hogy vegyek egy alkatrészt vagy gépet.
-
Solt #59875 Ehhez nekem előbőr többletem van! :D -
Solt #59874 Bírom a formádat! :DD
Na jól van, menjetek mutánsokra vadászni... :)) -
Nem:) -
Lysandus #59872 Nem rossz ez a rendszer, csak az a baj, hogy nem mi találtuk ki. De 2014-ig még van idő, addig meg tudnánk csinálni!
-
Solt #59871 NE! :D Ez már nekem is sok! :D -
Solt #59870 Csak a Metro ingyenes... ha többet fizetsz mint az átlag ( 5.xx dollár ), akkor kapsz 5 játékot...
Faszbúk lájk kell, de linket én sem tudok... nekem már megvolt. :) -
Solt #59869 De Laca, ha összességében nem fizetsz többet, nem mindegy, hogy egyszerre, vagy apránként fizeted?
De, ha az évek folyamán többet is fizetsz ki esetleg, nem éri meg inkább ez, mintsem szarjanak rá, és egy normális tapaszra is hónapokat kelljen várni? -
Lysandus #59868 De mondjuk lenne in-game pénz, és nekiállhatna farmolni az ember, hogy kitermelje in-game a havi előfizetést. Vagy ne adjak ötleteket?
-
Lysandus #59867 Szerintem a RoF-os és CloD-os fejlesztő csapat is becsinált ezektől a word of planes-szerű fejlesztésektől, és most megpróbálják egyesíteni az erejüket. Nem lenne ez rossz, csak nehogy az árkád irányába menjenek el. -
Lysandus #59866 Az lenne a gyönyörű! Mint egy MMO. Fejleszthetnéd a karidat. Messzebbre lát, jobban bírja a G-erőket ha szintet lép. Meg tanulhatna különböző skilleket. Ami kell pl. az mk 108-hoz.
-
Hagyd már ezt a réteg akármit mesterem.
Az Il2 jó kis pénzt hozott annó Olegéknak. Mégse fizettünk egy reviért .
Ha adjuk alájuk a lovat még azért is külön kell majd fizetni,hogy legyen X mennyiségű repbenzined amit kirepülhetsz:)Ha elfogy vehetsz újra pár hektót. -
Csak a metro2033at lehet ingyé letölteni vagy a mellette lévö company of heroest is ? hol kell likeolni a kodért, mert ami lent van azon a saját oldalam jön be :) -
Solt #59863 Ez nem a fizetési rendszer miatt van szerintem... DCS-t, FC3-t sem játsszák ennyien online, pedig azért is csak egyszer kell fizetni.
A szimulátorozás réteg móka... ha nem nyúlunk a zsebünkbe, szarni fognak a fejünkre! :) Addig egy szót nem szólhatunk, amíg nem havi előfizetés lesz, mint az iRacing esetén... :)