91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Johann Wind
    Boldog szülinapot!:)
  • Her Laca
    Majd kártyázok a géppel:)
    Amúgy meg lehet,hogy ezt a motort külsősök jobban megcsinálják majd és írnak rá afrikát ,meg Moszkvát stb. Az lenne a legjobb,sem mint kidobni a kukába. Belenyúlni beletudnának ,ez ugye ki is derült már az elején.
  • Lysandus
  • Her Laca
    12.12.12:) Jó kis nap ez:) És ma volt pár örömhír is. Soha rosszabbat:))
  • Lysandus
    Már megy a hirig a fórumon. Valahogy mindenki nagyon-nagyon bizalmatlan. Vajon miért? :-)

Oké, de nyugdíjasként is el kell tölteni az időt valamivel!
  • Her Laca
  • Tokman666
    Isten éltessen sokáig :)
  • LeonSilver
    Isten éltessen LacAI!
  • Her Laca
    Ha fizetős lesz ,ráadásul erőltetik azt az ótvar Rof motort ,akkor asszem én leteszem majd a botot,vagy maradok a csatorna fölött:)
    Nekem a Rof nem szimpatikus már a kezdetek óta ,nem is költöttem rá egy petákot sem és a jövőben sem fogok. Tom nyugodtan megírhatja nekik ,hogy bizony vannak emberek nem is kevesen akik így állnak a dologhoz. Lesz az is legalább akkora bukta mint a CLOD erre most komoly fogadást teszek.
    Amúgy végül is már mind1 ma lettem 47 éves az mire megjelenik már 50 leszek ideje lesz nyögdíjba vonulni,fájjon a fiatalok feje emiatt:)
  • Lysandus
    Ezt olvastad???:

Luthier kilépett

Még hogy együtt! Nyírják ki a régieket. Nem lesz itt folytatás...
  • Lysandus
    Akkor el kell menni partizánnak? :-)

Egyébként most már figyelmesen elolvastam az eredeti interjút. Ebből világos, hogy a CloD-os csapatot lefokozták. És hogy a RoF kereskedelmi modelljét szeretnék alkalmazni, tehát fizetni kell majd az új gépekért, meg még pár dologért. Erre én is helyből nemet mondtam volna tegnap még, de most már finomítottam az álláspontomon. Tehát ha ilyen színvonalú dolgokat adnának ki, mint amilyen most már a CloD lett, akkor hajlandó lennék fizetni.

De! Az interjúból az is kiderül, hogy TÉNYLEG a RoF motorját akarják erőltetni. Akkor pedig az van, amit már kérdeztem: miért is fizessek azért, ami nem sokkal haladja meg azt, amivé független fejlesztők elég jól felkalapálták a '46-ot???

Nem lehet sikeres üzleti modell, ha újra kiadják lényeges fejlesztések nélkül a régi Il-2-őt! Kérdezz már meg tőlük! Most fizessünk egy Il-2 II-ért?! Kíváncsi vagyok, mikor zárják be a topicot! :-)
  • VO101Tom
    Persze, az összfegyvernemi dolgok már az első körben el lettek kaszálva, amin én rugózok sokkal inkább a rendszerszintű dolgok. De úgy látszik kényes a téma, mert ugyanezt megkérdeztem il2 fórumon is, hogy nekünk akkor most miért is kellene összepisilni magunkat, hogy jön a rof engine, hiszen a clod sokkal jobb volt, erre lezárták a topikot... azt írta Jason, az ilyen hozzállás nem konstruktív, és csak vitát gerjeszt... Bastard
  • Solt
  • acidrain
    Köszönöm, megnézem!
  • Lysandus
    Értékelve a CloD-ot egyébként az már világos, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket. Tehát vannak tartalékok a rendszerben. Szép volt például a grandiózus elképzelés, hogy egy nagy II. világháborús multijáték alapot is fejlesztenek egyben (játszható tankok, légvédelmi lövegek, stb.), de akkor inkább innen vegyenek vissza. Tény, hogy ezzel a játékosok egészen új tömegét szólíthatnák meg, de akkor találni kellene egy olyan befektetőt, aki ezt megfinanszírozza.
  • Her Laca
    Én túlzok? ÉNNNNN? Halláskárosodást szenvedtem mellette ,mitől túlzok én?
    Ha csöndes akkor meleg mint egy kazán ,ha hűvösebb akkor meg visít mint a tengerimalac bakker.Ne legyél már ennyire elfogult.
  • Solt
    Neeem... Laca szokás szerint túloz! :D Gyári mókuskerék van rajta, ami tény, hogy nem halk, de azért a füles mellett nem hallatszik be! :D

Tény, hogy jobb, ha még gyűjtesz... :) 70-75 körül azért már lehetne jó vga-t venni, bár most eléggé elindultak az árak felfelé az ünnepek miatt.
  • Her Laca
    Neeeeeeem:) Ez ratyion:XD Tökéletes:)
  • Papa01 #59964
    Annyira hangos?? :D
  • Papa01 #59963
    Szerintem, jobb ha még gyűjtök! :)
  • Her Laca
    Osztán kell még mellé egy pár füldugó,vagy több is ha a család is a gép környékén tartózkodik:)))
  • Lysandus
    Éppen ezért mondom azt, hogy ez a történet így nem kerek. A dolgok nem így szoktak történni. De ki fog derülni. Utólag visszagondolva, már akkor észbe kellett volna kapni, amikor bejelentették, hogy nem lesz több patch a CloD-hoz. Szerintem akkor már egyeztettek a 777-el.

Tehát éppen ezért mondom, hogy nem stimmel itt valami. A RoF motoros fejlesztést most elkezdeni totál értelmetlen. Lebutítani a dolgot szintén. Akkor kapnánk egy év múlva egy Il-2 1946 II-őt, ami a függetlenek által fejlesztett modok (HSFX? meg a másik, aminek szintén nem jut eszembe a neve) színvonalát alig haladja meg. Ennek így semmi értelme...
  • Solt
    Hát nem sajnos... bár egy használt 6950@70-re azért lehet, hogy elég lehet... PL
  • Papa01 #59959
    Kb 40e, de szerintem ez nem valami sok.. :)
  • VO101Tom
    Sajnos erre nem sok esély van. A ROF és a CLoD csapatnál egyik sem vásárolt fel senkit, egyszerűen csak összeálltak erre a projectre (a dolgozók szó szerint egy épületbe, egy emeletre költöztek). A management, vagyis a góré a 777 lett, élén Jasonnal, de a franchise tulaj az 1C még mindig. És ők az oroszok egyik legnagyobb kiadója, a 777 studió meg egy viszonylag kis cég, egyetlen játékkal. A Clod fejlesztésében eddig is részt vettek, az utóbbi időben egyre többen a ROF csapatból, rálátásuk biztos van a dologra, mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hoyg tényleg miért döntöttek így? És főleg, hogy ki döntött így? Luthierék, vagy a cégvezetés?
  • Solt
    Hááát igen... :) Mennyi lenne a keret?
  • Lysandus
    Szerintem pont fordítva lesz. A CloD motort próbálják meg lenyúlni a RoF-osok. Egy év múlva a RoF motorja reménytelenül elavult lesz, a CloD meg lassan már készen áll. Szerintem hamarosan bekebelezik a RoF-osok a CloD-osokat úgy ahogy van. Tesznek egy visszautasíthatatlan ajánlatot.

Bár nem tudom, hogy a RoF-os stúdió hogy áll anyagilag, mennyire tekinthető sikeresnek a RoF? Mármint kereskedelmileg. De szerintem ők próbálnak előre menekülni.
  • Papa01 #59955
    Mondjuk így 35 fps simán megvan.. :) Az az igazság, hogy új vga kéne már a masinámba.. :)
  • Papa01 #59954
    Úú, azt nem adom, az nagyon tetszik! :) Ahogy dülöngél rajta a gép... :)Meg az az árnyék...
  • Solt
    Ja és a shaders quality maximum is elég gépgyilkos... ha jól tudom attól lesz göröngyös a talaj. Szép, meg jó, de egy 4890 nem biztos, hogy hálás érte! :)

Szerintem tegyél mindent High-ra, HDR normal, VSYNC on, kapjon egy 4x élsimítást, és nézd meg milyen úgy... ha szépen fut, akkor még lehet emelni...

A 95%-s vram kihasználtság nem biztos, hogy jó ötlet... :)
  • Solt
    Mondjuk ebben is van valami! :D
  • Papa01 #59951
    Oki! :)
  • Vogel
    Motoros gépeknél Tom által leírt dolgokhoz jó a stopper, modern gázturbinás gépeknél pl a leállítás utáni kifutási ideje a hajtóműnek elárulja a csapágyak esetleges rendellenes működését.
  • VO101Tom
    Köszi, átállítottam.
    Nehogy már EZ off legyen itt, a deákbill meg nem...
  • Solt
    Húúú Papa, itt aztán vannak beállítások! :) Szerintem Vsync-t kapcsold be, a HDR high gépgyilkos, a dither vegetation-tól randák a fák, plusz egy kis élsimítás sem ártana! :)

No, de ez itt már elég off... Tom, ha gondolod a RoF topikban szívesen segítünk...
  • Solt
    Mert felraktam egy W8-t a másik vinyóra, és így most két szűz winről indulok... :)
  • Solt
    RoF Settings / Graphics fül... ( amit Papa is linkelt )

• Papa01 #59945
    Én ezeket a beállításokat használom, 1680*1050 mellett:

Amit még javasolhatok, hogy próbáld ki, az hogy az őszi tájat állítsd be, nekem az nagyon tetszik! :)

De ha nagyon off a RoF topikba is írhatom! :)
  • VO101Tom
    Megtaláltam. A HDR-t mire állítsam?
  • mijki