91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Na na. Rosszabbul nem lehet Laca. Ezt üzleti körökben tanítani kéne mint negatív non plus ultrát.
  • Her Laca
    Mondom én ,hogy ez is csak üzlet!! Még az se biztos ,hogy nincsenek szabotőrök közöttük:) Ha Sztálin elvtárs élne!
  • Solt
    Totálisan egyetértek, csak az baj, hogy nem így történt. Arról, hogy nem így történt, kizárólag a CloD fejlesztő gárdája tehet. Miattuk került zsákutcába ez az egész... ha jól csinálták volna, akkor nem jutnak ide!

Sajnálom, hogy így alakult, de a jelenlegi helyzetben még mindig jobb egy kis visszalépés, és aztán a fejlődés, mint megint évekig hallgatni az ígérgetéseket, hogy majd két hét múlva...

A CloD jelenlegi állapota a vég, fejlődési lehetőség a jelenlegi brigáddal elképzelhetetlen! Nincs az az idióta aki pénzelné őket, ergo folytatást ezektől fix, hogy nem kaptunk volna!

A legrosszabb esetben is marad ez, és jászunk ezzel, mert ezektől többet belátható időn belül úgysem kaptunk volna! A 777 beszállásával pár év múlva még lehet belőle valami még akkor is, ha most lesz egy kis visszalépés... Ha meg nem lesz, akkor még mindig itt van ez így ahogy van...

Egyébként azon meg gondolkozz el, hogy melyik fizetés modell mellet fenntarthatóbb egy fejlesztés finanszírozása...

1: Fizetsz egyszer, szar, hegesztik úgy ahogy, aztán a pofádba vágják, hogy örülj neki, hogy még foglalkoznak vele, majd egyszer csak vége, oszt olyan amilyen, nincs tovább.

2: Fizetsz többször kevesebbet (összességében akár többet), de amit mondanak az úgy van, amit bevállalnak megcsinálják, és van jövőképe a játéknak...
  • Her Laca
    Tudod mit:) nem érdekel.
    A 777 sem fog jobbat csinálni,sőt bevallottan rosszabbat fog ,így végül is hidegen hagy. A Clod folytatását sem vettem volna meg amíg nem jó , csak azért is,mert azok is bosszantottak,de ezekét meg tuti nem fogom.
    Lelkes amatőröknek ott a régi Il, max elővesszük azt:)
    Mentél már felhőbe huzamosabb ideig messzerrel mostanában? Próbáld ki és megérted miről beszélünk. Dodzsemezni nem akarok már amikor versenyautót is vezettem.
  • VO101Tom
    Halkan megjegyzem, az utóbbi fél évben a clod rendszereket a 777-esek kalapálták, az utolsó 3-4 patchért konkértan ez a loft vagyki' volt a felelős (már ha hinni lehet az il2 fórumnak). Ahhoz képest, hogy mennyire össze tudták kalapálni itt a végén, elég gyorsan kukába lett dobva 4-5 évnyi meló, és hogy-hogy nem, az ő engine-jük lett valahogy a befutó, amin persze csak mellékesen fognak még egyszer annyi pénzt keresni, mint a roffal :)
    A fórumon meg is kérdezték, hogy ezt a másfél évet miért nem a clodra fordítják, ha ennyi idő alatt rendbetették ezt, akkor másfél év nem lenne elég a BoM-ra?
  • Solt
    Attól, hogy a következő tapasz majd két hét múlva jön! :DDD

Úgy látom elfelejtetted milyen út vezetett idáig! :) Ennek az útnak várható volt, hogy nem lesz folytatása, mert ezt a macerát nem fogja senki még egyszer végig asszisztálni. Nincs az a pénz ami ehhez elég... Ha jól tudom, ők maguk mondták, hogy sok dolog már csak az új részben, mert ugye az engine...

Na most, ha az elképzeléseik kivitelezhetőek, a jelenlegi motor meg olyan jó, akkor miért nem ezt viszik tovább?

Szerintem azért, mert gondok vannak vele, és hiába sok dologban jobb, egyszerűen nem éri meg kibogozni a szálakat. Ha minden olyan szép és jó lenne, mint ahogy azt lefestitek, akkor nem kötöttek volna ki a 777-nél... :)
  • Her Laca
    Ki a retket érdekel a jövőképük.
    Én elmondom mit várok el.
    Clodos bagázstól is ezt vártam volna.

Játék kiad,egy két patch és műkszik. Örülünk.
    Fojtatás kiad,mi boldogan fizetünk ,használjuk ,örülünk.
    Köv rész kiad ,örülünk ,fizetünk.
    És így tovább.

• zmok
    Fúúú, de jó én egy Jumo 213E-t kérnék a Stukába!!!
  • sakkay
    Tehát a max 99 fő a legnagyobb szervereken(most kb 47 vannak legtöbben egy szerveren') és most jelen pillanatban 120+ ember játszik...csak , hogy tényszerű legyek.
  • Solt
    Ha meg tudták volna csinálni működőre azt a sokkal összetettebb szimulátort, akkor nem jutottak volna zsákutcába! :) Ha így jelenik meg, mint amilyen állapotban most van, akkor most nem kéne egymás idegein táncolnunk! :D

A 777 amit bevállalt, azt maximálisan hozta... amit a korszak megkövetel, abból kihozták a lehető legtöbbet. Repülés szimulációban, repmodelben, fizikában, semmivel nem kevesebb szerintem a CloD-nál. Tény, hogy csak DX9 és így nem annyira szép, tény, hogy nincs klikkelhető kabin, tény, hogy nem lehet annyi földi egység, viszont van jövőkép, és amit megígérnek az úgy is van.

Én nem a két játékot hasonlítom össze, csupán a két stúdió működését, ténykedését. :)
  • sakkay
    Amúgy olyan 50+ ha jól emlékszem.
  • Her Laca
    Mitől rémüldöznek?

Te Solt mester!
    Mi az ,hogy ha olyan jó lenne? Most jól fut szinte mindenkinél. Jók a gépek,Jó az FM,jó nagyjából minden. 100 fős szerverek mennek,telebaxva annyi földi cuccal,hogy a ROF ban talán 10 év alatt látsz annyit egy pályán.
    ROF ban hány fős a legnagyobb szeró?
    Én nem indulatos hanem reális vagyok.
  • zmok
    "Picit" megkésve, Isten éltessen Öreg Sas!!!
  • Solt
    Én úgy érzem, hogy te "indulatból", szenvedélyből közelítesz a kérdéshez, én meg igyekszem a tényeket nézni... De nem akarlak bosszantani, nehogy félre érts!

Nem véletlen, hogy nem a CloD motort viszik tovább... csak abból indulj ki, hogy az volt az optimalizáció, hogy butítottak a grafikán. Valami nagyon el lehet cseszve benne, ha fel sem merült, hogy tovább vigyék...

Ha olyan jó lenne, akkor lehet, hogy a RoF is megkapná... :) Azért az sem véletlen, hogy a RoF-os társadalom is megrémült, hogy itt a vég! :DD
  • Her Laca
    "A két csapat közt ég és föld a különbség minden téren!"

Ez igaz! Az egyik egy sokkal összetettebb szimet tudott csinálni:) Még ha eleinte szarul is:)
    Ne hasonlítsuk már a két játékot egymáshoz mert gutaütést kapok:)
    Kipróbáltam a Rof ot ,ég és föld :) A Clod javára:))
    És nehogy azt mond,hogy butított grafikával !:)Még a dédnagyanyám térde kalácsa is maxra volt húzva.
  • sakkay
    Várjuk meg Sanyo teljes fordítását. Annyival is többet tudunk.
  • Her Laca
    Na jó hagyjuk abba,te mondod a magadét ,én s a saját véleményemet.
    Maradjunk abban ,hogy engem ez nem győz meg, a nyilatkozatok alapján csinálnak egy butább rep szimet mint ami most van,ahelyett,hogy továbbvinnék azt ami már elkészült. Én nem a 777 ellen vagyok,mondtam,hogy felőlem pityipalkó kft is csinálhatná,de bevallottan egy igénytelenebb variációra átállni az felbosszant ,és ahogy Tom is mondta ,amikor feltette ezen kérdést egyszerűen bezárták a kérdéses topikot mert nem konstruktív.
    Na mind1 ,szvsz ezek sem váltják meg a világot.
  • Solt
    Így van, csak az egyik szinte menetrendszerűen, következetesen, látványosan fejlődött, addig a másik bukdácsolva, szarakodva, és a butított grafikát optimalizációnak eladva! Pont te mondtad, hogy randább mint az elején! :)

A két csapat közt ég és föld a különbség minden téren!
  • Lysandus
    Laca: Én is borúlátó vagyok, de azt mondom: várjuk ki a végét! Most már nem hergelem se magam, se másokat.

Én is nagyon komoly ellenérzésekkel viseltetek a RoF üzleti modelljével kapcsolatban, de ha rendesen összekalapálják, hajlandó vagyok fizetni reális összegeket.

Meglátjuk. Úgy sem tehetünk mást. Egyébként meg az Abramsos videó nem rossz. Sőt! Egész jó.
  • Solt
    Akkor megveszed egyszerre, és akkor nem kell várnod! Ilyen egyszerű! :D Itt a lényeg azon van, hogy nem egy zsákutca projektbe pumpálod a pénzed! Fizetsz, kiszámítható fejlődés van, és nem ígérgetés, meg nem "két hét múlva"! :D

Én nem a CloD ellen beszélek, csupán arra próbálom felhívni a figyelmet, hogy a kialakult helyzet miatti felelősség a CloD fejlesztőié! Rájuk kell haragudni, hogy ide jutott ez az egész, nem pedig a 777-re!

Várható volt, hogy zsákutcába fog ez az egész jutni, és nem lesz belőle még egy IL2! Erről csak ők tehetnek, senki más. Hitelüket, pénzüket vesztették, ennyi volt. Így legalább van remény...

Ha nem jön képbe a 777, a vélemény szerint akkor sem lett volna folytatás... ment volna évekig megint a mellé duma. Ergo nem vesztettél semmit, csak nyertél... nyertél reményt, amiből ha nem lesz semmi, akkor még mindig ott vagy, ahol a 777 nélkül is lettél volna, vagyis marad a CloD a mostani állapotában... :)
  • Her Laca
    Én az elejétől játszottam vele ! Bocsika! A ROF is szar volt az elején! Bocsika! Az ,hogy a Rof topikban nem vertem a nyálam nem azt jelenti,hogy jó volt csak annyit ,hogy már a megjelenésekor sem érdekelt túlságosan,míg ez meg igen. A ROF hány hónap alatt lett elfogadható? Emlékszem én a többmagos proci mizériára! Azok sem jobbak ,ez olyan mint a mókus,meg a patkány esete.
  • Her Laca
    Hagyd már ezt az akciósdit ,mert a falnak megyek tőle. NEM akarok apránként játékot venni!Meg várni az akciókra! Majd lesz egy jó kis War ahogy most is
    oszt majd megyünk Spit IX ellen emíllel mert még nincs akció:) Mondom,kezdj el multizni oszt megváltozik a véleményed neked is.
  • acidrain
    Laca valljuk be, neked a sz@r is keserű.
  • Solt
    Abból indulj ki, hogy ezek maguktól ennyire voltak képesek. Mennyit vártunk arra, hogy használható legyen? Mennyit vártunk a megjelenésre? Mennyit csalódtunk, hányszor ment el a kedvünk? Mennyit várhatnánk a kiegészítőre? Egyáltalán megjelent volna-e, ha minden marad úgy ahogy volt?
  • Her Laca
    Most mé?:) Ki a retket érdekel a ROF? Pár embert kivéve nincs nagy átjárás a két téma közt.Én örülök,hogy akik szeretik azok teljes megelégedéssel használják és boldogok,de én spec nem használom,nem is érdekel,nem is tetszik,nekem a CLOD tetszik. A francnak erőltetik ránk azt a vacak cuccot.
    De van egy gyanum,hogy ezek a 777 esek elhitették a befektetőkkel,hogy kúrva jól megy a cuccuk ,mert akarták ezt a témát .Mert azért ebben több a lé. De rábaxnak ha leegyszerűsítik azt ami már úgy ahogy jó .Le velük:))
  • Solt
    Pedig ne szard le, mert a CloD szerinted akármennyire is jó most, én emlékszem rá amikor hetente közölted, hogy ez egy szar... az, hogy mostanra elégedett vagy vele, már késő, ugyanis mostanra már zsákutcába futott, és erről nem a 777 tehet. Elbaszták... hatalmas lehetőség volt benne, de sokat akart a szarka és nem bírta a farka. Ha olyan állapotban jött volna ki, mint amilyen állapotban van most, akkor nem ez lett volna a vége...

Így viszont ez lett a vége, és innen tovább már egy másik út jön. Ennek az útnak meg része lesz a 777, ergo nagyon is számít, hogy a RoF honnan, mennyi idő alatt jutott ide, mert pont ez a tény ad reményt arra, hogy van kiút a zsákutcából! Lehet, hogy nem egyből, de hosszú távon akár jobban is járhatunk.

Én is azt mondom, hogy hagyjuk már ezt, csak én erre a "nem tudja megvenni a fejlesztéseket" sztorira mondom! :) Évente 3-4 alkalommal vannak leértékelések, amikor a kiegészítők pár dollárért megvehetőek...

Én elhiszem és megértem, hogy ez az üzleti modell sokaknak nem tetszik, de azért abba gondoljatok bele, hogy, ha az akciók alkalmával összevásároltok mindent, akkor sem sokkal drágább, mint a 0. napon megvenni egy frissen megjelenő játékot...

Ha a fejlődésnek és a kiszámítható fejlesztésnek ez az ára, akkor részemről inkább fizetek így, mintsem egy összegben, hogy aztán zsákutcába fusson az egész...

Tiltakozhatsz Lacám, csak azt ne feledd el, hogy nem a csúnya és gonosz 777 vetette rá magát a kurva sikeres és jól működő CloD csapatra... A jelenlegi helyzet nem a 777 hibája! :)
  • sakkay
    Basszus Laca, hát te sem vagy egy humán manager az biztos.
    Az biztos, hogy bármely korban nagyon komoly felforgató ellem lennél a tömegben.
    Olyan
    "hát mit adtak nekünk a Rómaiak?!"
  • Willenbrock
    Szerintem a ROF viszonylag azért nem népszerű mert 1.VH (varrógépek :)Nem azért mert rossz szimulátor lenne.
  • Johann Wind
    De sok idő van még 2014-ig. Lehet meg sem éljük. Remélem a fáknak lesz majd ütközésmodellje....
    Az a LaGG-3 nem néz ki rosszul mindenesetre. Hát ha csinálnak egy jó rep. szimet.
  • Her Laca
    Mondja már meg valaki mennyi online játékos van perpill most a ROF nál?
    Gondolom meg lehet nézni. Csak kíváncsi vagyok mekkora siker is az.
  • Her Laca
    Ja de miattuk sem lesz siker ha ezt így csinálják.
    Minek kontárkondnak bele?
    Vesszen a 777!!
  • Her Laca
    Mesterem. Én lexarom ,hogy a Rof mekkorát fejlődött. A Clod jobb ,szebb nála,ha most ezek csinálni akarnak valamit ami szarabb lesz én azt nem tudom másnak nevezni mint szarabbnak ,amiért én nem adok pénzt. És ,ha a kütyüket pénzért adják meg depláne. Max kikopik onnan a kemény Il2 es Clod os mag oszt ennyi,aki meg bohóckodni akar az játszik vele. Ha ezt a Clodot fejlesztenék tovább szavam nem lenne,lévén nekem tök mindegy,hogy Ilja,vagy faxom tudja ki csinálja,de azért van egy szint.
    Én multizom ,meg még sokan mások is,nekünk nem felel meg az ,hogy szarabbat csinálnak,drága pénzen. Ennyi. Te sem multizól,azt elhiszem,hogy AI kat lövöldözni micsoda remek lehetőség lesz meg gyűjtögetni a gépeket ofline ,de mondjuk aki nem fogja tudni megvenni a fejlesztéseket (mért ne lehetne ilyen) az majd jóóól alulmarad vér estván ellen mert jobb a DB motorja mint az övé. Hagyjuk már ezt.
    Én tiltakozom az egész marhaságuk ellen és kész.
  • sakkay
    Mondjuk ha ez az új motor, alig emlékeztet a régire..már csak a földi obj. tekintetében is.
  • Solt
    Ne legyen az... :) Nem miattuk nem lett siker a CloD! Felesleges tovább tolni a felelősséget... :)

Abban viszont biztosak lehettek, hogy amit ők beígérnek az úgy is lesz... :) Ha sikerül az IL2-CloD és a RoF rajongókat egy zászló alá terelni, akkor biztos vagyok benne, hogy az évek folyamán egyre több minden lesz elérhető.

A DX9-s motorban sok már nincs, így pár éven belül biztos váltani fognak, ha látnak fantáziát a dologban... ez a közös projekt elsülhet nagyon jól is az évek folyamán.

Csak abba gondoljunk bele, hogy a RoF mekkorát fejlődött önmagához képest az évek folyamán. Ha ugyanekkora fejlődés lesz a következő 2-3 évben, akkor nem fogunk rosszul járni szerintem... :)
  • sakkay
    Hihetetlen. Miért M1??? Sok itt a rejtély kérem szépen.
  • LeonSilver
    Nemhogy csinálnának egy fasza kis tankszimet.
  • VO101Tom
    Semmi. Tesztelgették csak, hogy földi cuccokat is kezel az engine. De egyenlőre nem terveznek földi cuccokat beletenni, csak ha esetleg a BoS sikeres lesz.
  • Willenbrock
    Nekem LG LK450 van,80 cm-es TV.Pont egy éves és semmi bajom nem volt eddig vele.ILYEN csak 32 colosban.
  • Lysandus
    Hú! És azok a rohangáló M1A1 (v A2?) -ek milyen játékból vannak a videón?
  • Her Laca
    Ajánljon már valaki egy jó monitor TV-t! Ez milyen?