IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mesterem. Én lexarom ,hogy a Rof mekkorát fejlődött. A Clod jobb ,szebb nála,ha most ezek csinálni akarnak valamit ami szarabb lesz én azt nem tudom másnak nevezni mint szarabbnak ,amiért én nem adok pénzt. És ,ha a kütyüket pénzért adják meg depláne. Max kikopik onnan a kemény Il2 es Clod os mag oszt ennyi,aki meg bohóckodni akar az játszik vele. Ha ezt a Clodot fejlesztenék tovább szavam nem lenne,lévén nekem tök mindegy,hogy Ilja,vagy faxom tudja ki csinálja,de azért van egy szint.
Én multizom ,meg még sokan mások is,nekünk nem felel meg az ,hogy szarabbat csinálnak,drága pénzen. Ennyi. Te sem multizól,azt elhiszem,hogy AI kat lövöldözni micsoda remek lehetőség lesz meg gyűjtögetni a gépeket ofline ,de mondjuk aki nem fogja tudni megvenni a fejlesztéseket (mért ne lehetne ilyen) az majd jóóól alulmarad vér estván ellen mert jobb a DB motorja mint az övé. Hagyjuk már ezt.
Én tiltakozom az egész marhaságuk ellen és kész.