IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Pedig ne szard le, mert a CloD szerinted akármennyire is jó most, én emlékszem rá amikor hetente közölted, hogy ez egy szar... az, hogy mostanra elégedett vagy vele, már késő, ugyanis mostanra már zsákutcába futott, és erről nem a 777 tehet. Elbaszták... hatalmas lehetőség volt benne, de sokat akart a szarka és nem bírta a farka. Ha olyan állapotban jött volna ki, mint amilyen állapotban van most, akkor nem ez lett volna a vége...

Így viszont ez lett a vége, és innen tovább már egy másik út jön. Ennek az útnak meg része lesz a 777, ergo nagyon is számít, hogy a RoF honnan, mennyi idő alatt jutott ide, mert pont ez a tény ad reményt arra, hogy van kiút a zsákutcából! Lehet, hogy nem egyből, de hosszú távon akár jobban is járhatunk.

Én is azt mondom, hogy hagyjuk már ezt, csak én erre a "nem tudja megvenni a fejlesztéseket" sztorira mondom! :) Évente 3-4 alkalommal vannak leértékelések, amikor a kiegészítők pár dollárért megvehetőek...

Én elhiszem és megértem, hogy ez az üzleti modell sokaknak nem tetszik, de azért abba gondoljatok bele, hogy, ha az akciók alkalmával összevásároltok mindent, akkor sem sokkal drágább, mint a 0. napon megvenni egy frissen megjelenő játékot...

Ha a fejlődésnek és a kiszámítható fejlesztésnek ez az ára, akkor részemről inkább fizetek így, mintsem egy összegben, hogy aztán zsákutcába fusson az egész...

Tiltakozhatsz Lacám, csak azt ne feledd el, hogy nem a csúnya és gonosz 777 vetette rá magát a kurva sikeres és jól működő CloD csapatra... A jelenlegi helyzet nem a 777 hibája! :)