91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mijkivel együtt 21 magyar repül már a sowcon, de ebből 12 az aktív (aki 5-nél többször repült). Én a TS-t szoktam nézni, hogy rengeteg német és angol van fent, pontos számokat nem néztem. A swoc oldalon sokaknak nincs nemzetiség berakva, kb 200 regisztrált tag van, abból 21 magyar... -
Solt #60381 Ne már... semmi gond nincs látni akarom a különbséget! :) -
Sziasztok!
szeretnék az il 2 1946-al offline játszani de úgy mintha a régi bob szerveren lennék
-tehát kéne hozzá az a map és hang
aki emlékszik még azokra az időkre és tud segíteni írjon
köszönöm -
Most fikázzuk a 777-et,aztán lehet hogy pár év múlva áldjuk majd a nevüket :) -
VO101 tvr #60378 14 magyarként regisztrált van a SOWC-on. És még akik nemzetiség nélkül szerepelnek: Nate, Maister, Kurfurst, Albert, Nesu
Anglia 23, Cseho. 15, Usa 17, Kanada 12, Németo. 12 a többi kevesebb
Mit szólsz? -
Ennyire volt kész, illetve mivel LaGG-3-ast mutattak mint import gép, az pl még ebben a galériában sincs, a mesza kabinbelső is készült, csak addig nem jutottunk, hogy BlackSix képet küldjön róla.
Restranger BoM albuma
Egyébként Moszkva -aminek pár épületét látni itt- az sem lesz a BoS-ban, mivel az csak Sztálingrád lesz. -
Az oké, hogy a sowcon mienk a legnagyobb squad, de nálunk ez az ország teljes légierejét jelenti, nem csak egy századét
-
A clod már Steamen is 10 dollár nagyon régóta, gondolom, hogy a dobozos verziónál ezt az árat a dobozoldás és annak a szállítása már veszteségessé teszi. Az 576-ban is bevásároltak belőle, 10-15-ért gondolom csak a készlet töredéke ment el, aztán addig volt 3000 Ft, amíg túladtak a raktárkészleten.
A clod a kiadáskor lett elqrva, hogy olyan állapotban adták ki, ahogy, és mivel a játékosok nagy része dühös volt (joggal), nem volt mögötte látszólag sem támogatás. Ha jöttek valami új dologgal, egyből ment az anyázás, hogy miért ezzel foglalkoznak. il2 oldalon most ingyen rof gépeket osztogatnak a játékosok, akik egy gépet többször is megvettek, ezzel is támogatva a fejlesztőket. Na, ez a clodnál elképzelhetetlen volt... -
VO101 tvr #60374 Számomra ez is a bajokat tükrözi, hogy mire használható lett a szoftver, addigra nem árulják... és azt sem gondolnám ez esetben, hogy Mo kis ország, tekintve az online felhasználók közötti részarányát. -
Kevin Eldridge Super Corsair Accident- Phoenix Air Races
-
Ez sem jó így. Miért ne lenne aki finanszírozza ,ha már a kezdeti nehézségeken túljutottak,és túljutottak mint látjuk ,plusz már a köv rész repülői is kész voltak nagyjából,meg a térkép is ,hiszen már majd egy éve ezen is dolgoznak.
Most akkor a 777 egy teljesen alapról kezdett dolgát mennyire jobb finanszírozni?
Le a 777 el!!!!! Menjenek kávédarálókat modellezni ,minket meg hagyjanak békén én aszondom:))) -
Ahelyett ,hogy vennél egy normális VGA-t mindig küszködsz. 
-
Hello. XP-vel nincs tapasztalatunk, szerintem itt senki nem azon játszik. Azt nem tudom, hogy a fagyások megszűntek-e, arról viszont sokat fórumoztak, hogy akik oprendszer frissítettek, Windows 7-esen –főleg a 64 bites oprendszereken a több memória miatt– sokkal gyorsabban fut a játék (ugyanazon a gépen összehasonlítva persze).
Hogy hol lehet megvenni? Asszem Magyarországon a dobozos verziót nem árulják már, de Steam annak a futásához is kell. Legegyszerűbb közvetlen a Steamen megvenned, ha a netes vásárlás nem gond. -
Minek?:) Nincs él , sima minden vonal. Most mi a bajod mán megint ?:)))
Ratyionon nincs ilyen FXAA? Nem megmondtam ,hogy amit megmondtam:)
Ha nem kapcsolom be egy nagyon kis rece fice van de full HD ban az is elhanyagolható. -
nyeste #60368 sziasztok azt szeretném kérdezni h honan érdemes megrendelni IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dovert a másik kérdésem az lenne h xp-én is elfut e? -
Solt #60367 Laca! Mondtad, hogy te a játékban kikapcsolod az élsimítást, és driverből adod rá. Ha lesz időd légy szíves csinálj már pár képet a különbségről... milyen a játékon belülivel, és milyen driverből... :) -
Kissé szárnyaszegett, de ígéretes:
-
Évek óta csinálják ezt az akciót húsvétkor és karácsonykor. :) Nem egyedi. -
Solt #60364 Sőt jó részt nem engedi, de erre találták ki EZT az oldalt! :) Csak arra kell figyelni, hogy mondjuk steam esetében nehogy régiózáras játékot vegyünk, mert azt magyar IP-ről nem lehet regisztrálni, a VPN pedig a steam szabályzata szerint tiltott! :) -
Az amazon.com nem mindig enged letöltős játékot venni. -
VO101 tvr #60362 Az új Csatorna térkép lesz nekik most a pénz, ezért adják már olcsón az eddigit. -
Solt #60361 Mert már minden rendes embernek megvan! :DD -
Solt #60360 "sőt, lehet, hogy még itt sem tartana!"
Mint ahogy az az idézetben is látható, feltételes módban írtam, tehát nem bizonygatom hevesen, csupán mint egy lehetséges verziót említem! :) Tudom, hogy hozzád közel áll a csapat és a CloD is, de ettől még ne láss bele többet a mondataimba mint amik benne vannak... :) Nem akarom én bántani őket, és nem is örülök neki, hogy így jártak, csupán a 777-t próbálom védeni, mert szerintem indokolatlanul toljátok rájuk a felelősséget és a haragotokat...
Abban viszont biztos vagyok, hogy folytatást nem kaptunk volna tőlük, mert egyszerűen ezek után nem lett volna aki finanszírozza. Ez pedig teljesen független a 777-től... szerintem ez a lényeg, ha ezt sikerül belátni, akkor megnyugszanak majd a kedélyek... :)
-
Persze :) A kutya sem veszi ,valamit kell mutatni az 1C nek ,legalább eladási adatokat:) A bevételt ,nem mutatják:XD -
ITT már hónapok óta ennyi... :)
Micsoda gaz üzletpolitikát folytatnak..képesek még 8$-ért sem adni a ROF:ICE-ot! ;) -
Egy srác dobta fel il2 fórumra, 80%-os leárazás az amazonon a RoF Iron Cross Editionra.
Ismerd meg az ellenséged!
ezt nem tudtam kihagyni, szorri.
Tehát, ha valakit érdekel, most ócóért megveheti az ICE-t. -
Laca. Látod, nem jöttél sowc-ra, Mijki ült be helyetted és lőtt is egy gépet 
-
"Egyszerűen elbeszélünk egymás mellett... én arra próbálok rávilágítani, hogy, ha nincs a 777, akkor is itt lett volna a végállomás a CloD részéről, sőt, lehet, hogy még itt sem tartana!"
Ezt csak akkor állíthatnád ennyire biztosan, ha az oroszoknál csak a 777-esek tudnának programozni. Szerinted csak a 777-esek tudnak? Mert szerintem nem. Ahogy azt sem tudhatod biztosan, hogy az 1C programozói képtelenek voltak megcsinálni a hibákat, vagy csak kevesen voltak, és a határidők miatt lettek odahívva a 777-esek. Azt sem tudhatod, hogy mi van, ha a 777-esek nem vállalják, vajon felvesznek-e máshonnan, vagy fizetnek-e másik csapatnak? Azt sem tudhatjuk, hogy melyik peccsbe mennyit és mit segítettek. Ha a cldoos csapat is házon belül maradt, akkor biztos nem totál idióták, mert akkor kirúgnak mindenkit a francba, nem pedig összeállnak velük. És teljesen nyilvánvalóan arról sem lehet fogalmad -ahogy nekünk sem- hogy mikor és milyen szerződések, megbeszélések és alkuk mehettek a háttérben. Hogy mit tudunk biztosan, azt meg már leírtuk: a 777 odament, csináltak valamit, a clod jó lett, majd elkaszálták a régi projectet, és ők kaptak meg mindent.
Szóval amit mondasz, az akár igaz is lehet... vagy nem... vagy félig igaz, félig nem. De te mégis olyan hevesen bizonygatod, mintha ott ültél volna a tárgyalóban, amikor ezek aláírtak akármit. -
+1 ez a lényeg -
bucsher #60353 -
Solt #60352 :DD -
sakkay #60351 Figyelek, figyelek.
-
sakkay #60350
-
A kék csíkok csak nektek voltak és azok is időszakosan.
Az tuti AMD ficsőr:)) A hangokat ? Juj. Mindjárt nobel díjra terjesztem őket.Szerintem át se látták ezt a nagyszerű összefüggést amiből a CLOD áll éppen ezért ragaszkodnak a sajátjukhoz.
Szemét banda és kész:)LE VELÜK:)))
Átmegyek agitátorba. És igen .Mit adtak nekünk a Rómaiak? -
Solt #60348 Javíthatatlan vagy, de ezt bírom benned! :D -
Solt #60347 Nem, de a hangokat ők javították, és ahogy Tom említette, az utolsó tapaszokba is ők segítettek be. Azért ez szerintem elmond valamit... :) Mondjuk azt, hogy egyből eltűntek a kék csíkok, és egyből ment a CF is rendesen... :D -
Azt se tudod ,tudjuk mit csináltak ezek az 1C nél. Mindjárt ők írták a programot mi:) Haggyad már. Kölcsönkértek (fizetésért) pár programozót ,ennyi történt a 777 nek ehhez semmi köze.
Lepipálni? Ugyan:)) Semmirekellők:) -
Solt #60345 Ha így lenne, akkor a RoF motorja ment volna a kukába, és ezt vitték volna tovább mindkét vonalon...
Valószínűleg egyszerűen annyira idő és pénzigényes fejlesztei rá, hogy nem vállalják be azt, hogy ők is belebukjanak! Azt hiszem ez érthető a részükről... :) -
Persze hogy ellenségek:) Elvették a játékunkat,a reményt ,mégis mit vársz:)
A Clod mienk volt ,ha kicsit szar is ,ha kicsit büdi is akkor is a mienk.A fejlesztők is a mieink voltak,kicsit lusták,kicsit idétlenek,kicsit linkek ,de a mieink.
Dobom is ki a ROF CD-t az ablakon:) -
Solt #60343 NEM! :)
Nincs belerondítás! Az IL2 vonalat kivégezték ezek a jó madarak, mégpedig a 777-től teljesen függetlenül!! A CloD jelenlegi állapota a zsákutca vége, és még ehhez az állapothoz is segítség kellett, méghozzá a 777-től!
Tehát a fő gond nem az, hogy a CloD szar, hanem az, hogy ez a vonal valószínűleg gazdaságilag nem vihető tovább még akkor sem, ha most már jó. Valószínűleg időigényes hozzá a fejlesztés, és a motort gazdaságosan nem lehet arra a szintre juttatni, ahová szánták.
Az, hogy évekig baszakodtak vele, nem a 777 hibája. Az, hogy egy raklap fos volt amikor kiadták és emiatt sokak kedve elment tőle, ergo nem hozta azt a bevételt amit kellett volna, nem a 777 hibája!
Bárhonnan nézem, a 777-nek semmi köze a kialakult helyzethez! Ha ők nincsenek, akkor valószínűleg a CloD még ilyen állapotba sem kerül, és ugyanúgy elértünk volna a zsákutca végébe és ugyanúgy itt lenne a sztori vége!
Ha ide eljutunk, akkor innentől kezdve megszűnik az ellenségkép gyártás és a felelősség továbbtolása! Ha haragudni akartok valakire, akkor haragudjatok azokra, akik oda juttatták a CloD-t, hogy mástól kelljen segítséget kérniük, és anyagilag egy csődtömeg legyen az egész...
Tehát a BoS nem a CloD butítása, hanem egy reménysugár, ami egy halott projektet pár év múlva TALÁN újra tud éleszteni... Mert ugye, ha nincs a 777, akkor ITT lenne a vége az egésznek. Akkor kit szidnátok?
A CloD pedig nem azért halott projekt mert jelenleg szar, hanem azért amilyen utat járt meg mire ide eljutott. Erről meg ahogy fentebb is írtam, kizárólag ők maguk tehetnek!
Egyszerűen nem megy a fejembe, hogy lehet azokból ellenséget gyártani, akik segítettek. A két fejlesztő gárdát pedig még csak egy lapon sem lehet említeni... az egyik egy sokat akart a szarka de nem bírta a farka csapat, a másik pedig talált egy arany középutat, ami életképes, van jövője, folyamatosan fejlődik, stb...
A 777-nek volt annyi esze, hogy nem vállalja túl magát... ha lenne rá fizetőképes kereslet, biztos vagyok benne, hogy mindenben lepipálnák őket... :)