91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #60502 Én nem adnék érte annyit az biztos.:) -
Szepy2884 #60501 -
artivizsla #60500 Megint egy kis repülős lelet. -
Szepy2884 #60499 hát ööö... nem nagyon tudom ezt most hova tenni. Tényleg ruszki de teljesen a verdák mintájára készült. Ááá értem már! A verdák motorjára épült orosz animáció
-
A trailerek alapján szigorúan követik a valóságot! :-) A fizikai törvények miatt nem kötöttek túl sok kompromisszumot a látványosság terén. :-))))) -
Nem kell sokat aludni! Lassan kész ez az eposz: -
Sidewinder #60496 Egyébként én már valami jó helikopteres vagy repülős mozifilmet várok már. A Vadászpilóták óta semmi jó,maximum nagy jóindulattal a Kémek Háborúja,de az is csak a szép légi jelenetek,meg a tényleg élesben végrehajtott kabintető nélküli repülés miatt.A helikopteres vonal pedig ennél is gyengébb. Tűzmadár Akció,Kék Villám,Fekete Cápa. Ezt a hármat lehet kb. nézni,a Kék Villám ráadásul tele van hibákkal,és szerintem mégis ezek a legjobbak.Mind a 80-as 90-es évek filmjei,sajnos azóta ezen a vonalon semmi jó filmet nem lehetett látni,mert nem is nagyon csinált senki. Persze,ha rosszul tudom akkor ne fogjátok vissza magatokat. A film nemzetisége nem számít tőlem akár kínai vagy ugandai is lehet,csak helikopterekről szóljon,és ne legyen nagyon gagyi:) -
Sidewinder #60495 Ez csak jövőre lesz bemutatva? Akkor késett egy kicsit a disney. Az oroszoknál már hónapok óta a moziban megy az At Vinta 3D(Légcsavar 3D) című orosz készítésű, animációs mese. Itt az előzetese:
-
majonur #60494 Koszi szepen, sikerult.
Az volt a gond, hogy nekem ott a lenyilo menube nem az volt hogy ikaria 20mm es vagy empty, hanem mindketszer a fegyver neve volt kiirva, ugy vettem eszre hogy a 2 egyforma lehetoseg kozul az egyiknel megnott kicsivel a gep sulya, tehat rabigyesztette a fegyvert a szarnyakra.
Offline gyakorlasnal csak FMB ben object browser/group settings/weapon set+ammo belt, lehet a loszereket valtogatni. -
Ehh... multimedia? Crap :) Akarom mondani multiplay menü, ott a lobby... -
1. nézd meg, hogy azon a fülön ahol az üzát állítod, ott nincs-e kikapcsolva a géppuska (ahogy pl bombázók géppuskáit is ki lehet szedni, hogy a súly csökkenjen). Van egy lenyíló menü, az egyik az üres fegyver, a másik nem (nem azt írja ki, hogy empty, ahogy a bombázóknál, mert a fegyvert nem "szereli ki", csak lőszer nem lesz benne.
2.Ha az jó, akkor ellenőrizd ezt:
Menj be a multimedia menübe
indíts egy saját lobbyt
gépválasztásnál állítsd be
mentsd el
lépj ki főmenübe.
Elvileg ezután az újat kellene tudnia.
Offline nem állítható a lőszer, ha ott nincs, az lehet, hogy a programmal van valami, fájl ellenőrzés lehet, hogy elkélne. -
majonur #60491 Sajna nem az a bajom, hogy nem tudok betarazni, mivel tul bonyolult.
Hanem, hogy akarmilyen loszert pakolok be, a 20mm es ures, de csak az E-3 ban, az E-4 mukodik, erdekes modon. -
Szepy2884 #60490 -
Indi69 #60489 szia, igen de mit kell csinálni? van ott insert, add, save . mi a sorrend? -
lala42 #60488 Amikor a gépet loadutolod :-) ( lol) akkor rámész a gun-ra és ott beállítod. Ennyi. -
Jó áron fut már a kikiáltási ára is :) -
Solt #60486 No Urak, kezdetét vette a steam karácsonyi bulija! Pénztárca elő... :) -
bucsher #60485 Na most már 19k NMÁ
P51 iránytű -
artivizsla #60484 Érdekesség. -
Indi69 #60483 hello. engem az érdekelne, hogy hogyan kell a tárazást véghez vinni -
majonur #60482 Udv! Nem tudna valaki megmagyarazni azt a jelenseget, hogy: miert nem tudom betarazni multiba pl. a messer e-3 at? allandoan ures a nagy kaliber,
(a loszer kijelzo pirosan vilagit belepeskor) akarmilyen loszert jelolok ki.
Esetleg mas is latott mar hasonlot? -
Lysandus #60481 Köszönöm!
Közben sikerült működésre bírni a külső winchesterem is. -
VDomino #60480 Crosslink kábellel+a hálózat létrehozása varázslót futtasd mindkét gépen -
Lysandus #60479 Valaki tud abban segíteni, hogyan tudnék adatokat átmásolni a régi gépről az újra? Valahogy össze lehet kötni őket? És mivel? -
RoF-ban legalább élsimítás van. Azt az egyet nagyon hiányolom a CloD-ból. -
Elírtam a számom de javítottam:) 87 a vége. -
Indi69 #60476 persze jó az ára, kell nekem többit aprón privát -
Jaja:) Figyu ha kell akkor eladva teszem mert nem tom mért de 10 perc alatt 3 ficak is ugrott rá:) -
Indi69 #60474 szia. azt hiiszem püt kaptál ph-n -
sakkay #60473 2 hónappal ezelőtt vittem is volna.
De nemrég vettem. -
Srácok. Nagyon felgyűlt nálam a monitor a Samu 226BW met eladom.
Hibátlan,tápot nemrég cseréltettem,pixel hiba nincs ,karcmentes .
Felteszem apróra de ha valaki ingerenciát érez akkor 15 pénzé viheti.
-
sakkay #60471 Inkább így ez az. -
sakkay #60470 by [IMG]http://www.pcpilot.hu/rise-of-flight/3104-orjaraton-a-flexistowe-f2a.html#!prettyPhoto[gallery93f0378a0e]/0/[/IMG] Pc pilot. -
sakkay #60469 Kíváncsi vagyok a közeli doveri képekre. Most néztem egyet, de nagyon távol van. Na majd ott lehet hasonlítgatni.
1. Clod,2. Rise of flight. 3. Igazi kép.
-
én is repülök mindkét játékkal rendszeresen, bár a clodot hanyagolom online. Inkább csak ismerkedek vele mert mindig felidegesít valamivel :D -
sakkay #60467 Persze, csak azért írtam mert így teljes a kép.
Itt nem sokan vannak aki mindkét játékkal rendszeresen repül, én igen.
-
pl. a fák forgása nekem fel sem tűnt amíg nem mondtátok. Jól néz ki a levegőből és ennyi. A clod-é hiába részletesebb 1000x ha nem néz ki jobban. Az összhatás nekem sokkal jobban bejön mint a clod fakó világa. A városok viszont tényleg részletesebbek, a rof-ban nincs annyi objektum sajnos.
De mondom, ezen nem fogunk vitatkozni...kinek mi jön be. -
sakkay #60465 Mondjuk csak a színek tekintetében(meg talán a felhők, bár a Rofban néha az is forog ami rohadt idegesítő) mert bármi más sokkal részletesebb, legyen az fa, ház, bicikli, tank..minden jármű. -
Nekem is tetszik a ROF grafikailag.A színek élethűek,nem neonzöldek a növények,rendes felhők vannak stb. -
Az igaz hogy a clod baromi jól nézett ki mikor kiadták, nekem is van fent a youtube-on e videóm full grafikával. Most viszont borzalmas, nyomába sem ér a rof-nak. Fekete szín nincs, csak szürke, és fakó minden. Össze lehet hasonlítani a régi és az új videókat. Másfél év alatt ennyit tudott "fejlődni" a grafika. Ha még egy évet ülnének rajra tán elérné egy c64 színvonalát is. Szerintem a rof sokkal szebb.
Viszont ezen vitatkozni ovis dolog. Nem vagyunk egyformák. Engem speciel nem érdekel hogy dx9 vagy 11, mert nem ettől függ hogy "szép" -e a grafika. Meg amúgy is, régen rossz ha egy szimulátorbsn a grafika az elsődleges szempont.