91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #60582 Köszönöm Urak, bezsákoltam kettőt a háromból... :) -
Egyik legjobb játék, grafikán lehet javítani textúracsomagokkal, rengetek olyan mod tölthető hozzá ami plusz küldetéseket és fegyvereket ad hozzá, SOC nem rosz, de a CS, és a COP jobb szerintem.
V43 1105: Nem orosz hanem ukrán játék... :D -
Ha szereted a posztapokaliptikus hangulatod, illetve nem vagy szívbajos, akkor kötelező anyag.
Mikor a 2 méteres nádasba gyalogoltam éjjel, és rám röffent egy vaddisznó... na akkor teljesen összeszartam magam. :D -
Lacusch69 #60579 Támogatom Sanyót, nem lehet kihagyni! -
Solt #60578 No ezek után meg kell vegyem ennyiért! :) -
Solt #60577 Engem is ez az érés fog el az alapján amilyen képek vannak róla... :S -
Alapmű! :) -
Visszavághatnék , hogy építsd esetleg SLI-t, ja hogy nem tudsz ?
-
Heckert lekötötte.. engem speciel nem.. van valami "gagyi" orosz hatása ami miatt kikészít.. :D -
Solt #60573 Urak!
A STALKER széria milyen? Játszik vele valaki? 1,74 ajró most a Shadow of Chernobyl -
nah igen, főleg a te IGP-dhez képest :P -
Solt #60571 No igen... :) -
Max a villanyszámla nőtt meg még ..
-
Solt #60569 Más nem is történhet... :) -
én az 560Ti és a 680 között is csak azt tapasztaltam hogy a 680-al több az fps, kontaktok és minden egyéb maradt ugyanaz -
Solt #60567 560-l nem láttad? Az 570 ugyanaz, csak kb 20%-l gyorsabb... ha ugyanazok maradtak a beállítások, akkor nem lehet különbség! :) -
Indi69 #60566 qrva nagy mázli.és ráadásnak alig használt. mondjuk ez a hét ilyen tekintetben rendben volt. Herlacától monitor, most meg ez, vigyorgok is mint szűzlány kit b..... visznek. egyébként a prohardveren néha szuper dolgok vannak -
35 ezer? Hogy a büdös.. ?:O -
Indi69 #60564 sziasztok. ma sikerült vennem egy gtx 570 kártyát 35ezer ft-ért:))))) azt kell mondjam a clod egy másik dimenzió az 560 után. látom a contaktot, és a lövéseim mintha jobban ülnének ( ez lehetséges? ) kár, hogy mire összeszedtem a hardvereket vége a játéknak:( boldog békés karácsonyt minden topiklakónak és családjának -
77pxdumbo #60563 Üdv!
Mindenkinek kívánok Kellemes és Békés Karácsonyt!
És ne feledjétek, nem az számít, hogy milyen ajándékot kaptok,
csak SZÉP, NAGY és JÓ DRÁGA legyen.
-
LV 426 #60562 Ma estére beszoptam egy "vendégséget", holnap meg ugye kari, de máskor örömmel csatlakoznék. Január 5. ig ráérek . Egy két alkalom lesz, hogy magánórát tart a párom, ilyenkor kussolnom kell mert sajna cipősdobozban lakunk, de 7-kor legkésőbb vége szokott lenni. -
Néha mi repülünk saját szerveren 3-4 fővel, főleg dogolunk, esetleg este csatlakozhatsz hozzánk. Hogy lesz-e ma repülés nem tudom, megkérdezem a csipet-csapatot. :) -
LV 426 #60560 Valójában azért érdekelne az online játék, mert nagyon unom az AI idióta és kiszámítható reakcióit. Az emberek viszonylag kiszámíthatatlanok és hibázni is szoktak (remélem), ha meg nem, akkó leradíroznak az égről oszt kész.
Egy (jó) darabig biztos, hogy potenciális áldozat lennék, de hát senki sem született botkormánnyal a seggében. -
LV 426 #60559 Na ezért érdekelnének a szabályok. :) -
Feró Flex #60558 Emlékszem több évnyi offline virtuskodás után felmentem online-ba és úgy lefostak az "égről" hogy az csak na.Aztán végűl valakit sikerült lelőnőm (P-38)de kirugtak mert szabájtalan voltam állítólag...Na soha többet nem mentem fel sehová:O)))
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek:O) -
LV 426 #60557 Üdv!
Fél év offline gyakorlás után asszem rászánom magam, hogy online is kipróbáljam a repülést.Jó lenne olyan szerveren, ahol esetleg Magyarok (is) vannak, talán akkor gördülékenyebb volna a kommunikáció, főleg mert van mit tanulnom még. Ami telepítve van: IL-2 1946 4.11.1, Teamspeak 3, Hyperlobby 4.3.2.
Kellemes ünnepeket mindenkinek -
Köszi! :) -
Van az il2 fórumon egy lista, hogy mit is tudunk a BoS-ról. Eléggé összeszedett, a források megjelölésével. Ez egy jó ötlet volt ettől a Sim-től...
(újdonság nincs benne, nem ezért írtam, de ha valaki utána akar nézni, hogy miről volt szó eddig, ez jó kezdőhelynek tűnik) -
Szerintem egy szoftver tervezésénél,megírásánál nem lehet úgy előre tervezni a költségeket, mint egyébként. -
Békés, boldog Karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánok Nektek, és családtagjaitoknak a 101/7 Káró Ász Virtuális Vadászrepülő Század nevében.
~S!~
101/7_Savas Szpk
-
Feltétlen szükséges? Semmi. Nincs a Dx11-ben semmilyen kritikus dolog, ami miatt DX9 használhatatlan lenne. A Dx11 gyorsabb (ez a legnagyobb előnye egyébként), több polygont, részletesebb objektumokat kezel, tudja a tessalate módosítót (kabinbelsőben pl. részletesebb, élethűbb geometriai formákhoz, ívekhez, élekhez nagyon jön jól), és a shaderek (anyagok, fények, effektek) sokkal élethűbbek. -
Solt #60551 Mán megint ez a segítség:))) Azt se tudjuk mit csináltak. Hangokat? Juj:)) Vagy mit? Hány programozó segített? Tudod?
De tudjuk! :) Ha jól emlékszem Tom mondta, hogy az utolsó tapasz elkészítésébe már besegítettek a 777 programozói is. Azt nem tudhatjuk, hogy minőségi segítség történt-e, de azt igen, hogy mennyiségi segítség történt... és nem csak a hangok terén! :) Vagyis azt a következtetést mindenképpen le lehet vonni, hogy így hamarabb készült el a végleges verzió. Lehet, hogy még mindig ott tartanánk, hogy két hét múlva pénteken fejezik be! :D
Zavarni csak az zavar,hogy leállították emiatt a már úgy ahogy jó cuccot , de meggyőződésem, hogy előbb utóbb újra lesz az indítva.
Nem emiatt állították le! :) Ez az egész leállt magától, mégpedig azért, mert a sok baszakodásuk miatt anyagilag ráfizetés volt. Akkor is vége lett volna, ha nincs a 777, csak akkor még ez a közös vonal sem menne, hanem lenne egy végleges CloD állapot, és game over. Ezt a motort tovább ők a büdös életben nem fejleszthették volna, ugyanis nincs ezen a kerek bolygón akkora marha, aki ezt anyagilag dotálta volna a továbbiakban... :)) Innentől pedig maximum szerintem az zavarhatna, hogy miképpen kerültek ebbe a szituációba! :)
A Clod hoz képest ez amit csinálni fognak elolvasva a cikket na az lesz árkád. Ennyi és nem több.
Nem, nem lesz árkád, csupán eleinte kevesebbet fog tudni, mint a CloD jelenleg. :) Ez baj, ennek én sem örülök, de ebben még a sikeresség függvényében még mindig benne van a lehetőség arra, hogy egyszer majd elérje ezt a szintet, sőt, esetleg még talán majd valamikor jobb is legyen! A CloD-ban viszont jelenleg a folytatásra semmilyen hivatalos lehetőség nincs, ennyi, zsákutca, game over, kányec,és ez nem a 777 hibája! :)
És nem hárítom én át a felelősséget . Csak nem szimpi a 777 ,régen sem volt az (még mielőtt ez a hír elterjedt) és most sem. Neked tetszik ,az a lényeg ,de ettől még nekem nem kötelező, és ennek hangot is fogok adni minden pillanatban:))
Nekem úgy tűnik, hogy nem arra haragszol akire kéne, és az okok forrását sem abban látod akiben kéne!
Azzal nekem semmi bajom, hogy neked a 777 üzletpolitikája és maga a RoF nem tetszik, és azzal sincs bajom, hogy ennek hangot is adsz! Sőt... hogy hoznánk top 10-be a topikot, ha mindenben egyetértenénk? :D
Én csupán azt nem értem, hogy tudsz, tudtok ilyen könnyen továbblépni az egész szituációt kiváltó felelősök szerepén... :)
Na most ha a leírtak szerint valósul meg ez a próbálkozásuk ,az szerinted engem pl mennyire hat meg? Mennyire fog érdekelni ? Amennyire a Wings of Prey? Mert azt még megnézésre sem méltattam annó amikor megjelent. Tehát akkor én most minek is örüljek?
Ahogy látom semennyire, de ezzel nem vagy egyedül! :D Ha a WoP szintjén, vagy akár csak az IL2 szintjén jelenik meg, akkor a kutyát nem fogja érdekelni! :)
Akkor van esélyük, illetve értelme az egésznek, ha legalább a RoF jelenlegi szintjét, kidolgozottságát leteszik az asztalra. Ha így lesz, akkor valószínűleg sikeres lesz, így ebben az esetben lehet tovább fejlődni. Ha nem lesz sikeres, akkor a sztori visszafordul oda, ahol most vagyunk, vagyis lesz egy jó állapotban lévő CloD a birtokunkban, és ennyi, game over.
Örülnöd meg annak kéne, hogy egyáltalán ennyi esély is életben maradt, van egy halvány remény, és nem a teljes zsákutca csődje fogad csípőből! :) De, ha ez neked nem elég, akkor ne arra haragudj aki ezt a halvány reménysugarat nyújtja, hanem arra, aki miatt idáig jutott a szitu! :)
Zárásképen kicsit kifejteném a 777-hez való viszonyomat is, nehogy az legyen, hogy a szememben ők a hibátlan Istenek, és mindenki más hülye! :)
Szóval ők azért szimpatikusak nekem, mert összességében nagyon profin csinálnak mindent! Tisztában vannak az anyagi és az erőforrás készletükkel, és ennek tükrében lépkednek előre. Zseniálisan megtalálták azt a középutat, ami egy fenntartható és kiszámítható fejlődést mutat, ráadásul ez a középút minimális áldozatokkal jár a szimuláció tekintetében. Így hirtelen I.VH-s tekintetben a klikkelhető kabin hiányán kívül más nem is jut eszembe... (persze biztos van más is).
VISZONT, a jelenlegi állapot (ahol a RoF-l) tartanak azért ilyen fényes, mert az I.VH-s gépek miatt a megvalósítandó feladatok is szerényebbek. Itt még elmegy az válasznak, hogy minek a klikkelhető kabin, hiszen alig kellett ezeken a darálókon babrálni valamit... Sőt szimuláció terén sem érheti szó a ház elejét, hiszen ami elromolhatott ezeken, az gyakorlatilag modellezve van, plusz ugye a gépekről sincs annyi adat, mint a II.VH-s gépek esetén, így a gépek tudása, viselkedése szempontjából nem is lehet velük szembe nagy követelményeket állítani, mert nem nagyon van mit lobogtatni. Itt nem tud annyira kialakulni az a forró vita, hogy most akkor a balansz legyen meg, vagy a vér szimuláció... tán ezért is van az amit Tom megjegyzett, hogy a RoF közössége meglehetősen jó viszonyban van a fejlesztőkkel, és eléggé oldott a hangulat, nincs rendszeres anyázás éppen valami "de bezzeg" mentén. :)
Ebből az egészből azt akartam kihozni, hogy könnyebb dolguk volt, és az I.VH-ra jellemzőek miatt kevesebb erőforrást igényelt az összkép kialakítása.
Viszont azzal, hogy bevállalták a közös munkát és ezzel a II.VH-s gépeket, elég nagy fába vágták a fejszéjüket. Ha hosszabb távon (amennyi idő a RoF-nak is kellett a jelenlegi szinthez) nem prezentálják ugyanezt az alaposságot, akkor sokat veszíthetnek ezen...
Annak semmi értelme, ha évek múlva is majd ott tartunk, hogy egy II.VH-s géppel csupán annyi a teendő, hogy markolom a botot meg a gázkart, kezelem az ívelőt és a hűtőt, aztán csumi...
Nagyon bízom benne, hogy, ha még a BoS-ban nem is lesz minden rendben úgy ahogy kéne, a folytatásokkal majd eljutunk arra a szintre, hogy a gépek a PC-s kereteken belül az elérhető dokumentumok alapján a lehető legteljesebb szimulációt nyújtják majd.
-
Nem értem ,hogy mi az amit a dx11-búl feltétlen szükséged lenne? Szebb a Clod nem? A Rof nem tudja azt amit emez ,Tom már kivesézte? Most megint mit nem értetek azon,hogyha van egy aránylag szép és jó game akkor ÉN nem akarok egy rosszabbal ,esetleg csúnyábbal,butábbal,játszani? Ha ehhez lenne ingerenciám feltelepíteném a régi IL2 őt .
Biztos van akinek mind1 ,de nekem nem. -
messerharcos #60549 AZ év eseménye: Nézétek a 2 képen Mikivel ottvagyunk baloldalt a Wilgától :D radarfigyelő -
Nem értem. Miért kéne a CLOD nak fedezni a sorozat fejlesztési költségét?
Ha kiadják jól ,akkor adhatták volna végig magas áron nem? Utána kiadják a akármelyik folytatást megint magas áron. Hol itt a bibi?
Mindamellett akárhogy próbáltok meggyőzni ,nekem sem az SFX ,sem a ROF üzletpolitikája nem tetszik. Nem is játszom egyikkel sem. Ez ilyen egyszerű.
Én maradi vagyok,adják a szoftvert annyiért amennyiért megéri ,de jó legyen és én örülök,használom.
Fel kell mérni a keresletet ,össze kell vetni a ráfordított összeggel ,rátenni a hasznot,kalkulálni és meg is van az ár.Mi ebben a bonyolult? -
Tudják be? Laca. Egyrészt aláírom, azt hogy akkor amikor megjelent egy használhatatlan cucc volt, és azt is, (bár én csak itt a fórumon olvasgatva) hogy az új csapat (Luther-ék) mindent elkövetve próbálták rendbe tenni a Cod-ot, bár szerintem ez kötelességük is volt.
Ugyanakkor azonban az a világ már rég elmúlt hogy egy játék lefedezi egy teljes sorozat fejélesztési költségeit. CoD esetében szerintem az is csoda, hogy egyáltalán idáig eljutottak. 6 év fejlesztés után mit is tettek le az asztalra?
Gondold el, hogy (Sanyo oldalán olvastam), hogy már SFX-hez olyan formában készítenek gépeket, hogy havonként 11,99 dollárt (!!!) fizetned kell érte.
A LINK -et itt találod.
A RoF-os példád azért nem jó, mert a RoF csapat nem egy csődbe ment cég, és tettek azért hogy a termékük folyamatosan fejlesszék. (Még ha ezért fizetni is kell pluszban.)
De ha felteszem azt amit írtál, jó persze szomorú lennék, de alapvetően ez egy kész termék... nem érezném azt hogy becsapnak. Hogy megvenném -e az új terméküket? Nem tudom, de nem feltétlen mondanám azt hogy nem.
Egyébként mi az amit a dx11-búl feltétlen szükséged lenne? Ez nem ugratás, komolyan kérdezem! :) -
Bazd... link alapján azt hittem, hogy valaki megint reklámozza a saját blogját. Tényleg jóféle. -
Jópofa ez a poszter, régebben én is akartam csinálni hasonlót :) -
Nem... -
majonur #60543 Jofele blog.
poszter:1. 2.