91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
VDomino #60622 Már mér' lenne kevés??
Milyen kártyád van?
Ugyanolyan látványt fogsz kapni,ha mindent feltolsz csutkára,max nem 30 fps-t fogsz kapni,mint ő,de ugyanazt látod 5-6 fps-sel,ha gyenge is a műszer. -
És? Mi köze a csődbe menésnek(jelzem nem mentek) ahhoz,hogy jobbat csináltak? Én örülök,hogy nektek tetszik a ROF meg minden ,meg még körbe is ugrálhatjátok őket ,komolyan örülök neki,de nekem mért is kell tetszenie annak a játéknak? :)
Majd figyeld csak meg ,hogy ebbe a projektbe bele fog törni a bicskájuk,ha nem akarnak felnőni a feladathoz:))Mert a példa az előzmény adott!:) -

Vagy akár a fákat is említhetnéd. Oké, szebb a CoD-ban. De ha jól tudom, (és ha tévedek, akkor elnézést) simán átrepülsz közöttük. Akkor inkább legyen csúnyább.
-
sakkay #60619
Akkor is......
Amúgy ez működik. És a víz is víz. Szimulátornál nem hátrány..nem igaz? Vagy ha a szépre megyünk, nyomjuk a arcad illel.'Az a legszebb.
-
Laca, azt megtennéd, hogy lősz pár képet a vízről? Sajna az én gépem kevés hozzá. Köszi szépen! :) -
Igaz is.. Ezek csinálták jól. Szépen csődbe is mentek. :) Na de igazad van Laca, nem off-olok tovább. :) -
Ja ha a ROF ról akarnék információkat ,mennék a totyikjába,de utána nézhetsz:)) mikor tűntem én ott fel utoljára:)
Mondjuk jót visítottam ,hogy micsoda remek a társaság ,mert kiadták a csatorna térképet a patch ban ,DE!!! vigyázzunk meg kell venni.:)) Anyjukat:) -
Drága testvírem:)
Ne bizonygasd már ,hogy ez milyen remek amikor még a vak is látja,hogy nem az legalábbis a CLOD hoz képest. Elolvastam ,megnéztem a képeket ,letöttem a patch et ,megnéztem a vizet pl és én nem azt mondom ,hogy húúú de randa ,de a CLOD hoz képest bizony randa. Jelzem már az IL2 modokban is volt ilyen víz. És még egyszer utoljára mondom,hogy engem NEM érdekel a rof.
Pont tojok rá milyenek a hidroplánok:) Én messert ,fókát meg ilyeneket akarok a már megszokott minőségben. Ha ezt nem tudják produkálni akkor nem érdekel.
-
sakkay #60614 És ez már igen csak nem arról szól, hogy kinek mi tetszik hanem , hogy mit tud! Ja , hogy a szélerő generálja a hullámokat, amik (ha nagyok) sérülést okoznak a gépben??? Ez nagyon komoly. -
sakkay #60613 Laca(tudom nem veszed meg meg szar:)) nézz rá, a frissítésre légyszi! Mi ez, ha nem egy nagyon komoly folyamatosan fejlődő szimulátor! A rep szim történetében nem volt még ilyen komoly víz, tenger, és az ezeken fel-le szálló hidroplán modellezés. A cikk. -
sakkay #60612
-
Nekem meg van mind a három rész .Modok nélkül is eszméletlen de van egy mindent vivő mod sorozat :
STALKER Complete 2009 (2012)
Dolgov Studio
-
Szepy2884 #60610 Most viccelsz??? A STALKER az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam!
És ezt mondom úgy, hogy amikor megjelent és mindenki csöpögött róla hogy mennyire jó én csak legyintettem, hogy én nem fogok gagyi mutánsokat lődözni nekem humán ellenfelek kellenek.
Hát jól le is meg el is maradtam így az első 2 rész sosem volt meg, de épp pár napja vittem végig a Call of Pripyat-ot. Hát ilyen félelmet és borzongást és feelinget eddig csak a Thief 3-nál meg annó az Alone in the Dark-nál éltem át
Én mondom neked, aki a horrorfilmeket is csak bambulva bámulja mert nem tud hatásuk alá kerülni, hogy ez a játék annyira magába szívott, hogy nem bírtam letenni, de egyedül a sötét szobában meg a jeges borzongás rohangált a karomtól a hátamig meg vissza
Valaki mondta, hogy idegek kellenek hozzá, de nem hazudott 
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom
-
Boldog Karácsonyt Mindenkinek !
-
-
Mit csináljak? Ki a faxt érdekel ,hogy pörög e a kerék ,ha vízbe ér pláne egy messzában? Na most komolyan:)
Ez az egyik.
A CLOD grafikailag szebb ,ez a másik. Árnyékokról meg szerintem ne is beszéljünk ,nem egy kategória a két cucc:)
Tudom én elfogult vagyok meg minden ,de ne is próbáljatok már győzködni ,engem úgy nem érdekel a ROF ahogy van,de ha még jó is lenne számomra akkor sem vagyok hajlandó gépeket meg kütyüket vásárolgatni . Ennyi :) -
kellemeste mindenkinek !!!
-
sakkay #60605 Azért Laca próbáljál csak a Clodban gép, felhő, tükröződés+(árnyék) mellett,
kereket pörgetni, úgy hogy nem fordulsz bele...
-
sakkay #60604
-
Na ne vicceljünk már!EZ VÍZ? Már megbocsáss ,és minden tiszteletem mellett ,de ez még viccebb:) Mondom,hogy kretének na:)
-
sakkay #60602 Ngyon Alfa" víz pedig itt! -
sakkay #60601 És ez még a kifejezett víz modellezés előtt volt, mert az most készül.
A linkelt képed a gépről szól, szóval ne azon nézd a csatornát. -
sakkay #60600 Lacám, 1.28 patch víz itt mi is a gond:)?
a clodé meg sem közelíti.
-
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
artivizsla #60598 Boldog Karácsonyt mindenkinek !
-
Már mint ,hogy a ROF hoz adtak ki valamit:) akartam mondani. -
És hogy az engem mennyire nem érdekel:))))Már mint ,hogy
Ha nem lesz minimum Clod szintű akkor nem fog érdekelni és ennyi.Kár ezt ragozni asszem tovább.
[IMG][/IMG]
Nézzük már meg ezt a vizet meg a fehér sziklákat:))) Ez viccnek is rossz:)
Amatőrök. -
sakkay #60595 Nem baj Laca, érzem , hogy még neked is jó lesz ha kész lesz
.
Halkan jegyzem meg , hogy ma dobtak ki pár újdonságot a Ropf-ra, ez azért nagyon szép tőlük. Ők
, törődnek az emberekkel.
-
Mert mint a régebbi hírekben látható volt átvették a kész Laggott csak butítottak rajta. Ha majd a messza kabinját megmutatják amit maguk csináltak ,na akkor lehet majd következtetéseket levonni. Kitérnék még az árnyékok játékára a kabinban pl meg egyéb nyalánkságokra is.De én nem reménykedek:) azt meghagyom Solt mesternek:))))
Ja boldog karácsonyt mindenkinek. -
sakkay #60593 Ja és Boldog Karácsot skacok.
-
sakkay #60592 Jó lesz ez. Nem ígérnek semmi olyat amit ne tudnak, de nem zárkóznak el szinte semmilyen fejlesztés elől. Ha az alapmotor jó lesz, akkor gyereken nem lesz okunk panaszra. Amúgy meg a fülke tök jó, és részletes is. -
Késve bár, de itt a pénteki kérdés-felelek fordítása. -
Ez qrva jó kép Mijki! 
-
Boldog Karácsonyt kedveskéim! -
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :) -
Kellemes karácsonyi ünnepeket és légi győzelmekben gazdag új évet kívánok!
-
Kellemes Karácsonyt és boldog Új Évet kívánok mindenkinek a VO101 nevében is! :) -
Johann Wind #60585 Kellemes Karácsonyt és boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek!:) -
Jó modokkal nagyon komoly játékot lehet kihozni belőle. Semmi script a játékban, minden ok okozat alapon működik. Emiatt néha bugol, de mint mondtam pecsekkel és moddal (nekem a redux jött be) remek hangulatot kölcsönöz az amúgy is kegyetlen hangulatához. Ne várj pörgős, átvezetőmozis lövöldözőst. -
55manfred #60583 Sziasztok ! Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek !
Van valakinek ötlete hogy hogyan lehet il-2 1946-nál csak a fegyverzet hangját felerősíteni ? Hsfx 6.0.1.5 -t használok ? Conf.ini-ben ?