91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ó jaj:)) Ez is a csúúúúúúúúúúúúúnya NV mesterkedése. Kuvaanyjukat .
    Pedig micsoda előremutató és gazdaságos hardvert készítettek ezek a veresek.
    Legalább van megint egy indok mért nem repkedsz vele:XD
  • Solt
    Futással nincsen gond, (legalábbis eddig),de a látvánnyal egyre több a bajom! :) Full maxon is majdnem az orrom előtt rajzolódnak ki a földi objektumok... :S
  • Her Laca
    Megyek felétek beadom:) karácsonyra:))

[IMG][/IMG]
  • Her Laca
    Mán megint kezded?:)) Mi bajod a játékkal ,ratyionon is fut ahogy kell,vagy mást tapasztalsz?
    Mindenkinek radeont!! Ez lesz a köv évben a jelszavam!:)
  • Solt
    IPON-n 8000.- Forinttal drágább a Gigabyte GTX660, mint a 7850. Ha a CloD a kedvenced, akkor inkább a GTX-t vedd, mert a pártatlan és elfogulatlan fejlesztői csapat munkája valamiért NV-n problémamentesebb. :) Természetesen azért, mert az AMD driver, sőt maga az egész AMD szar! :D
  • SgtChris
    Adhatna neke is de a GTX660 árát picit sokallom... :-D
  • Nesu
    ... nekem csak az nVidia ad erőt ...
  • SgtChris
    Üdv! Gyors kérdés! Van itt köztetek, akinek ATI HD7850-es VGA-ja van a gépében? Egy gyors kis elemzést kaphatnék a tapasztalatokról? Igazából a kínálatot nézve a Sapphire gyártmányok mennek, de elég sok a panasz valük kapcsolatban (meg a gari is csak 2 év). Az ASUS a legszimpibb, de annak meg fél méter hosszú a kártyája :-) a cooler végett, necces, hogy befér-e a házamba.
    A nagyobb nevek közül a MSI és a Gigabyte marad a porondon, de valahogy azokról keveset lehet olvasni, így nemtom mi légyen...
  • Her Laca
    Nono!! Tisztázzuk ezt Papa!
    Az ,hogy nem tudok úgy reppenni vele mint akik ezt magas szinten űzik ,az nem azt jelenti,hogy ne lehetne véleményem róla. Mindazonáltal nem idióta módon kezelem,az a 4-6 óra amit eddig rászántam untig elég ahhoz ,hogy elkezelgetem a drótszamarakat,ha ráfeküdnék kétségem sincs afelől,hogy hamar beverekedném magam a top 10 be ott is.
    DE!!!!! Mivel nem tetszik! szar a grafika! fizetős! ,és úgy minden tekintetben messze áll tőlem ,és még sorolhatnám de megkíméllek:)) így nem foglalkozom vele.
    Itt is mondanak amúgy véleményt bőven olyanok a CLOD ról akik egy percet sem hatajkodtak online ,én mért ne mondhatnám el a saját véleményemet a ROF ról ,ha már állandóan szóba kerül. Annyit azért konyítok hozzá,hogy meglehessen a saját véleményem asszem.
    Azért mert neked a kedvenced (jelzem hála istennek) nekem nem kell ,hogy tessék ,így szerintem nincs is semmi problema:)
  • Willenbrock
    Én sem szoktam mostanában vele repülni,nem azért mert nem tetszik,de a 2.vh-s gépek mindig jobban érdekeltek.
  • Papa01 #60732
    Ahhoz képest, hogy nem érdekel mindig szidod. :) Meg ha nem tudsz vele repülni, miért mondasz róla véleményt? :))
  • Her Laca
    Nem mondod?:))) Szerinted én ai-k ra lövöldözöm ráérő időmben a CLOD ban?:)
    Mivel nem tetszik több okból sem a ROF ,így nem is érzem szükségszerűnek megtanulni rendesen repkedni azokkal a varrógépekkel ,és az online repkedéseket ezáltal hanyagolnám is, mert úgyis lelőnének.
    De van egy javallatom. Lévén engem nem nagyon érdekel az a játék és mostanában többet beszélünk róla mint a CLOD-ról vagy IL2 ről itt eme fórumon ,ha kérdésem merülne fel a játékkal kapcsolatban akkor felkeresem majd a ROF fórumot ,de erre azért várhattok még egy darabig:)
    El nem tudjátok képzelni mennyire lexarom milyenek is a gépek abban a játékban:)) Nagyon hidegen hagynak.
    Csúnya és kész:))))
  • Willenbrock
    Az AI ROF-ban nem élmény,csak az online harc.
  • Willenbrock
    Már rég repültem vele,de úgy emlékszem kicsit be kellett lépni a bal pedált és kissé le kellett nyomni az orrát,akkor jól fordult balra is a dr.I. A legjobb és legkönnyebben vezethető fordulóharcos masina szerintem.A Camel is forgómotoros,de nekem a legnehezebb vele repülni.
  • Her Laca
    Mi ez a tákolmány? Jó csúnya.
  • sakkay
    Field moddal.
    Khm..
  • sakkay
    Fokker d8
  • sakkay
    Ha valakit érdekel itt megnézheti...nem sokat fogtok látni na.
  • sakkay
    Mellesleg d7f-en és d8-on két műszert használok, a sebességmérőt, és a fordulatszám mérőt. (érdemes megnézni hova rakták az állat tervezők a d8-on.)
    Nagyjából ennyi, ja és a field mod adott lőszer számlálót. Na az is jó.
  • sakkay
    Na "mákostésztának elég savanyú!!" legalább már tudom mit nézzek.
    Én csak annyit mondok, fontosságban meg sem közelíti a műszerek megléte vagy nem léte, mint a 2vh-ban. Ennyi. Aztán valahogy mégis csak sikerült a(géptípuson belüli, tehát csak a d7f repülők közül) d7f-el a 4.-nek lennem az összesített listán(a ROF-on belül a 100-legjobb listája.)
    A másik amire rávilágítanék, hogy field m. ide-oda, a gépek műszerezettsége iszonyúan változó. És mégis, sok gép amin alig van óra' mégis iszonyat jól használható..HA JÓ A FÜLED!
  • VO101Tom
    Én csak azt nem értem miért győzködsz, hogy a field modok nem érnek semmit? Az az "alig használható műhorizont féleség" az nem is műhorizont, az a csúszásjelző bakker. A sebességmérő meg egy nagyon fontos műszer, feltéve persze, ha ismered a géped sebességhatárait. Anélkül tényleg qrvamindegy mit mutat, és hang alapján vezetni is bőven elég.
  • sakkay
    Mindennek oka van, de most nem fejtem ki mert főzök:)!
  • Johann Wind
    A múltkor egy aukciós portálon látott pilóta dzseki miatt kijelentettem itt, hogy nem láttam még fényképet ahol egyenruhán pilóta és ejtőernyős jelvény is lett volna. Na most javítom magam.:) Itt van egy, ráadásul hímzett jelvény:http://www.ebay.de/itm/Foto-PK-Portrait-Luftwaffe-Soldat-WL-Fallschirmjager-Orden-Stoff-orig-/261142381682?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D4157025510477763754%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D3%26sd%3D280981215864%26

Ez a fotó + csak úgy az ára és a partizánellenes jelvény miatt érdekes, ha rossz kezekbe került az illető, akkor ezért "kibelezték" csakúgy mint a mesterlövészeket ha elfogták:http://www.ebay.de/itm/390501816411?nma=true&si=QA5WZn7uEjkrHT5kWEir6yM2PlM%3D&rt=nc&_trksid=p4340.l2557&orig_cvip=true
  • Nesu
    Én nagyon is értékelem a műszerezettséget ,felturbózza a készségeimet ami nagyobb teljesítményt eredményez .
    A tőlem telhetően ,a legtöbb repülőim ,rendelkeznek a field móddal
  • Her Laca
    Egyrészt minek nézel engem?:) Csak teli üzemanyaggal repülök,,és minimum 4 ellenfél ellen. Ez alap.Sose értettem ezt az üzemanyag mizériát,bár tudom,hogy miért csinálják,de én nem 10 perceket repkedek pl ha CLOD ban felszállok akkor egy röppenés addig tart amíg ki nem fogy a nafta,vagy nem sérülök. Lőszer hál istennek van benne ,és lévén ügyi vagyok egy küldi sokszor 4-6-8 gépet jelent. Na most 30% üzemanyaggal ugye ez necces lenne,és mivel megszoktam így a ROF ban is így reppentem.A vér Istvánok nem érdekelnek dog szervereken ,mert az max arra jó,hogy megtanuld kezelni a vasat ,ezért kell a nagy térkép ,és feladatok.
    Mindamellett nekem pont elég volt a ROF az elkövetkező fél évre ,inkább megyek ATAG ra az a biztos:)))Most is 3 spit meg egy hurkány ellen harcoltam és biza a végére már remegett a kezem ,nagyon kellett összpontosítani mert rafináltak voltak de csak visszavonulásra kényszerültek 3 gépüket amortizáltam le ,bár igaz leszálltak. Mondjuk nagykala már nem volt nekem,mert előtte 3 spitet ,meg 2 bombert lőttem:)
  • Solt
    Még nem tudtam kipróbálni... annyira rákattantam arra a nyamvadt helikopterre, hogy nem bírom letenni! :D

@sakkay: Sajnos nem én kaptam, csak pár napra elkoboztam... :))
  • sakkay
    Na ja..a kivétel erősíti a szabályt. És ez a mondás nagyon igaz. Mindenben.
  • sakkay
    A fiamnak is vettem...na meg ugye nekem is ellenőriznem kell néha , hogy minden ok-e?:)
  • Lacusch69
    Gondolom anno ilyesmit mondtak egy bizonyos Marseille nevű pilcsinek is, csak tett rá...
  • sakkay
    Laca a gépek fából, huzalokból és vászonból álltak. Szerinted mennyire kéne bírni a találatokat?:) Amúgy ha terhelés alatt van a szárny sérülten sokkal előbb szakad le. Ha pl egy fordulónál rakod meg, iszonyat hamar szakad. Javaslom ha ai gépek ellen harcolsz, vedd le az üzemanyagot (nekik is vagy 20%-ra , vedd le róluk a bombát,(a camelon van alapból pedig vadász)), és minimum 2 db rakjál be.
  • Lacusch69
    No mizu, kijutottál már a Zónába?
    (Felbuzdulva a korábbi kérdéseden, én is felraktam a Stalkert)
  • Solt
    Boldog Karácsonyt Urak! :)

Én most helikopterezem, és amíg nem daráltam le minden növény levelét a szobában, addig nem nagyon leszek... :DD
  • Her Laca
    Min?
  • Papa01 #60709
    Laca... :D Ezen már röhögök...
  • Her Laca
    Ezt nem értem?:)) Na most nem tök mindegy,hogy ai nak esik a szárnya vagy humánnak?
    Amúgy persze ,hogy nem megyek online humánok ellen,mert jóóól lelőnek és akkor ideges leszek:)) Ahhoz meg sem ingerenciám,sem nem is tetszik annyira,hogy kiműveljem magam a játékban.:) Sőt! egyáltalán nem tetszik:)))
    Konkrétan rühellem:)) fujj:))
  • Papa01 #60707
    Az AI nem az igazi, nem véletlen, hogy a repüléseim idejének 90%-át multiban töltöm. De szerintem ezzel Te is így vagy a CoD-al. :)
    Igen , abban a korszakban az ollózás nagyon hatékony megoldás lehet ha mögéd került a másik.

De mondjuk valamelyik AS-ban olvastam, hogy izraeli F-4-es ollózott le talán MiG-21-est.. :) Vagy 17-est?
  • Her Laca
    Mi más ellen:)
    Ollózás??? Azt csak akkor ha már a seggemben van a spit ,NAAAAAAAAGYON közel:) Végső esetben:)) Mondjuk hál istennek a spit ezt a manővert nehezebben csinálja ,lévén szarabbul orsózik és nem tudja követni.
    De aki már oda fajul,hogy ezt használni kelljen az valamit nagyon elbaxott:)Persze az első vh -s varrógépekkel valszeg más repkedni.
  • Papa01 #60705
    AI gépek ellen repültél?
  • Papa01 #60704
    Igen, az ollózás miatt vetődött fel bennem a kérdés. :) A RoF-ban elég sűrűn használt módszer. De szerintem a jóval későbbi konfliktusokban is. :)
    Vagy a nagyon nagy magasságról indulás.

Nekünk anno' így mondták:

"Kis sebesség halálos, nagy sebesség hatásos!" :) Mondtak már elég sokat, de már nem nagyon emlékszem rá. :)
  • Her Laca
    Na repültem egyet a ROF al.
    Sommázom. Most csak kinézet alapján,a legújabb pöccsel próbáltam jelezném.
    Mint egy képes könyv. Nem tetszik:)))
    Viszont vagy én lövök jól (nem hinném mert béna vagyok vele) vagy minden meglőtt gép szárnya leesik.
    Na mind 1 ez elég is volt a köv fél évre belőle.