91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #60821 -
lala42 #60820
Csak azért, mert öreg vagyok és dolgozok is. XD -
[IMG] [/IMG]
Bakker tisztára kockának érzem magam:) -
Mert csak azt látod amit látni akarsz))
Én pedig ELFOGULT vagyok!!:))) bevallottan!XD -
sakkay #60817 Inkább úgy pontosítanék, hogy a normál emberi szemmel látható szint után bont. És azt is roppant finoman. -
Solt #60816 Én csak ízlelgetem őket, de én is így vagyok vele... mindkettőt nagyon szeretem... :) -
sakkay #60815 Mindkettőt repülöm, mindkettőt szeretem 
, hihetetlenül
nem vagyok elfogult..ezt Papa tudja talán a legjobban.
-
Solt #60814 Lementem földközelbe, és jogos, tényleg pörgeti, viszont ezt, ha nem mondod, észre sem veszem! :D Én azt hittem arra a dither vegetation jelenségre gondol Tom, amikor ilyen lapok lesznek a fákból alacsonyan... szerencsére a mostani tapasszal ezt már kigyomlálták! :) -
sakkay #60813 Továbbá a fákat alacsonyan PÖRGETI A rof, a clodban szebbek a városok, és igenis' lapítja őket kb 2km túl...
-
sakkay #60812 Van egy olyan, hogy fák távolsága...ha azt felhúzod ultrára 10 km van fa nagyítás alatt is...ne szivasuk' már egymást gyerekek. -
Solt #60811 De, ez konkrétan igaz... :) A linkelt képeken az épületek és a földi objektumok NEM(!) váltanak 2D-s modellre.
A fák váltanak, de azok sem olyan közelről mint nálad! Valami nincs ott jól beállítva...
Nálam a fák ÍGY NÉZNEK KI és egyáltalán nem pörögnek! A különálló fákon jól látható, hogy milyen messze vannak a 3D-s modellek, és csak a kép felső harmadában lesz az erdőből paca... ( a felhők árnyékával ne keverd össze az erdőt )
Egy város pedig ÍGY NÉZ KI! :) Itt is lehet látni, hogy még jóval a városon túl is 3D-s modellből állnak a fák... ahol elmosódik, az már bőven a belefér kategória...;)
-
No, ez meg konkrétan nem igaz.
Nem pirosvonalazom be, de szerinted a kép bal szélén ott az erdőben nincs egyszerűsítés (mindent maxon van, alap játék, quick mission map)??? Rögtön már itt az elején. Ez téged nem zavar igaz? Ahogy a pörgőforgó fák sem. És ezen az öt tanyán kívül nincs a horizontig semmi más település? Mert én csak ötöt számolok (szárnyvégnél két épület, szárnyvég felé távolabb, szárnytőben, meg jobboldalt kettő)...
Úgy egyébként nem nagy kunszt messzi LOD-dal flancolni, ha egyébként egy "város" így néz ki...
-
Solt #60809 Én is szeressem ezt a vackot vazze! :D A volt csajomat is szerettem, de ettől még fogazott... :DD -
Igazság szerint nem érdekel minket az a hulladék játék. 
Mi mán csak ezt a vackot szeressük na.:) Mesterem az akkor is csúf 3D modell ide vagy oda:) Ragozhatod te azt akármeddig:) Képes kifestő fujj:)
A vízről meg nem is beszélek mert az maga az okádék:) -
Solt #60807 
-
Solt #60806 Tudom, és ez még akkor is így van, ha elbagatellizálod! :)) Egyébként a RoF-ban ilyen 2000 méterről, és ilyen 6000(!) méterről... :)
A képek annyira nem adják vissza, de nincs váltogatás, végig a 3D-s modell látszik... :) Aki nem hiszi, járjon utána... :)
De természetesen elhiszem és meg is értem azt, akit ez nem zavar... -
Textúrahibás antenna. :) -
VDomino #60804 Mi az a lógó nyalóka kinézetű rúd vagy mi a Dóra szárnya alatt?:)
Nem tudok rájönni.
-
Csak azért, hogy ne felejtsétek el, hogy a 46 milyen. 
A kötelék kifogástalan :) -
Lángolna... :) Piros pont! :D -
Ok, mindegy.
Igazad van. -
Ne tetééézd
-
Rácsapott,
mint
Kukori
a műmenyétre -
Lysandus #60798 Ma már nincs kedvem konfigurálni a joyt, de hamarosan jelentkezek CloD átképzésre! 
Valami elméleti anyagot tud valaki mutatni (hűtő-, olajhűtő, légcsavarszög, stb. beállítások felszállásnál, útvonalrepülésnél, harcnál, leszállásnál, indítási procedúra, stb.)? Előre is köszönöm!
Illetve melyik TS-en szoktatok lenni?
1/3_vszd_Tazar -
Finoman megjegyezném,hogy a kis települések,városoknál nincs olyan mint amit mutattál. A nagy kiterjedésű városok ahol ez megfigyelhető de szerintem abszolút nem zavaró ,hisz 2-5 K ról pont nem a városok 3D modelljét nézem,ezerről meg mint amit betettem képet is látszik,hogy szinte belátható a dolog.
Az élsimit meg tedd rá driverből és lesz. Full HD ban amúgy sem látsz nagyon recét.Vagy az én képeimen szembetűnik? -
Jajj Savi ne viccelj, hát nézd meg, a gép farka mögött már a folyó innenső oldalán is milyen elmosódott a város, sokkal jobbra emlékeztem, ez azért elég durva
-
Solt #60796 Így van, bele is rondít, de ettől még nem lesz fos! :))
Ha azt bejelölés nélkül valaki nem veszi észre, akkor EZEN már biztos látni fogja! :) Gyakorlatilag a gép orrával esik egybe az a vonal, ahogy a 3D-s objektumból egy 2D-s paca lesz... ez mekkora távolság lehet? Így képen is elég durva, de amikor ezt folyamatában látod, akkor még zavaróbb... És ami a fő bajom, hogy ez maximum beállításon ilyen! Ha ez egy normal beállítás lenne akkor azt mondom, hogy így jártam... veszek erősebb vga-t, ha zavar... :)
A képek egyébként a Free flight - France küldetésnél készültek... próbáld ki, és akkor megérted mire gondolok... :)
Amit linkeltél képet, azon baloldalon fent a fák között még mindig látszik egy 3D-s épület ami jóval nagyobb távolságra van attól, mint amit most mutattam például... :) És mindezt úgy, hogy a DCS egy DX9-s toldozott foltozott motor... :) -
-
Te írtad, hogy te nem ilyenre emlékeztél, és hogy az orrod előtt váltott LOD "eléggé beárnyékolja az összképet grafika terén", meg hogy "grafikájáról alkotott összképbe alaposan belerondít".
Ez pl:
Ez neked a "belerondítós" kép. Amin ha be nem jelölöd lehet sokan nem is látnák a váltást. Ez, az orrod előtt történik? Mekkora orrod van neked? :)
Mutass már akkor egy olyat akár a ROF-ból pl, ami nem belerondítós kép (de azért város is legyen rajta, ne csak fű :). Vagy bármilyen másik szimulátorból. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mihez képest olyan borzalmas ez... -
Solt #60793 Először is nyugi! :D
Másodszor nem mondtam, hogy bárki is azt állította volna, hogy hibátlan... Hogy melyik a szebb az ízlés kérdése, azon meg felesleges vitázni... nekem kurvára hiányzik a normális élsimítás, és zavaró a grafikai összképet tekintve az, hogy szinte az orrom előtt váltogatja az objekteket...
A LOD pedig nekem nem újdonság, a távolsága, pontosabban a közelsége viszont igen... ha itt is 5-10km után történne ez meg, egy szót nem szólnék. De jelzem, hogy cfg babrálás nélkül a DCS-ben is zavaró...
Harmadszor pedig egy árva szóval nem mondtam, hogy emiatt fos! Én megértem, hogy a játék neked nagy kedvenc, közel áll a szívedhez, de ettől még megelégszem azzal, ha csak azzal vitázol amit állítok... :) Neked is és nekem is jobb így... :)
( Egyébként a linkelt képen mit kell nézni? Azon nem látok semmi olyat mint amiket én linkeltem... ) -
Mutass már egy idézetet légyszíves, amiben azt írta bárki, hogy a clod graifkája hibátlan? Mi a ROF jelenelgi és a BOS várható grafikájához hasonlítottuk a CLOD-ot. Annál pedig fényévekkel jobb.
Ez a LOD nem értem miért újdonság neked, minden bonyolult, összetett szimulátorban ez van. Pl itt a DCS A-10... nem csak az épületek, hanem MINDEN eltűnik olyan 5-10 km után:
Akkor ezek szerint ez is egy fos igaz?
-
Solt #60791 Ha a kákán is csomót keresnék, akkor lángolna a topik! :D Az elmúlt napokban annyit elhangzott, hogy a CloD grafikája milyen csodás... mivel sokáig nem tudtam használni, ezért erre nem is reagáltam, mert én is így emlékeztem rá...
Azért tettem be a képeket, mert engem is meglepett, hogy ilyen... nem erre emlékeztem... :S Az élsimítás hiányára emlékeztem, de erre nem... persze lehet, hogy az elejétől ilyen, csak az idő szépíti meg... :)
Az FSX-s példa azért durva... :) Ennyire azért nem vagyok szőrszálhasogató... :)
Egyébként nekem a hangsúly inkább a kiegyensúlyozottságon van... tehát inkább akkor legyen kevesebb földi objektum, de az mindig maradjon 3D-s amíg látom, és ne kapjon ocsmány textúrát tőlem pár méterre. (ez utóbbi ArmA2-s jellemző)
Ha rajtam múlna, akkor az optimális játék úgy nézne ki és olyan hangmotorja lenne mint a BF3-nak, minimum DCS szintű lenne a szimuláció, és lenne benne full dinamikus kampány mint a Falconban... :)
-
Solt #60790 Azt írtam "szinte az orrom előtt"... :) Ez egy picit előrébb van mint az orrom! :D -
VDomino #60789 Engem nem zavarnak ezek a képek,mert én eddig is többet sasoltam a hátam mögé,mint előre,főleg nem azt figyelve,hogy jujj most váltott át 3-D-re.:)
Ha megfordítottam az arányt,akkor meg meghaltam..)
Csak nekem kicsit olyan kákán is csomót jellegűnek tünt a dolog.
Mint mikor FSX-ben azért sír valaki,mert csúnya a külső festés,mikor 99%-ban bent ülsz a fülkében.:)
Ezt ne vedd magadra,csak példaként mondom,mindenkinek máshol van a hangsúly.Neked ez,másnak más. -
naaaa Azért nem az orrod előtt azért ne túlozz. -
Solt #60787 Tökmindegy mekkora, ha a 2D vs 3D váltás szinte az orrod előtt zajlik le... ehhez még hozzájön a zéró élsimítás, és a kettő együtt már elég lehangoló... :)
Az ArmA2 ugyanezt csinálja, mégis az egyik kedvencem... :) De ettől még ez baszott gány munka! :) -
Solt #60786 Te Laca, mit fáj neked ennyire a RoF? :D Mondtam én egyszer is, hogy bezzeg a RoF? :) Nem... :)
Nem összehasonlítok, csupán mutattam egy bosszantó hibát, és azt is leírtam, hogy ettől még játszható... :)
Célpont én meg nem leszek neked, hacsak nem ülsz veres gépbe! :D De mondtam, ahogy meglesz a trackir-m elkezdheted az okításom... :) -
Solt #60785 Én lovagolok? :D Csupán tettem egy észrevételt a szépségét illetően... A hangsúlyokat meg nem kell helyretenni, mivel eddig is a helyükön voltak. :) Majd akkor érvelj ezekkel amikkel most, ha azt fogom mondani, hogy a CloD szar, mert vannak benne grafikai hibák! :) A játék grafikai része került górcső alá és nem az, hogy milyen a repmodell... ;)
Persze, ha ez zavar, akkor szólj nyugodtan, és akkor nem linkelek olyan képeket amelyek alkalmasak a nyugalom megzavarására! :) -
Ráadásul mekkora is ez a térkép? Fél anglia,meg Frania hon jó része.
-
Nézzél meg egy rendes légi felvételt mondjuk 2000 ről és hasonlítsd össze.
Mindamellett igenis szép! szebb mint más rep szimulátorok,beleértve a ROF ot is. Ha a rof ban ennyi objektumot rápakolsz a térképre a géped felvisít és nézheted az egy kép per perc diavetítést.
De mondom. Ha nem tetszik (ez szíved joga) akkor nem tetszik:)
Úgyse játszol vele akkor meg nem mindegy?:) Gyere ATAG-RA,kell a célpont:XD