91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ettől mindig megjön a kedvem:)) -
lala42 #61060 Na a második jó. -
lala42 #61059 -
lala42 #61058 -
Sabaton
-
-
Küldtem privit. -
VDomino #61054 Ide lehet még regisztrálni vagy jelentkezni? -
Vadászatra kész !!! -
Feró Flex #61052 Srácok akinek van valami tapasztalata a BoB2-vel írna pár sort mert "beszerváltam" de nem tudom eldőntení kevés időmből szánnyak-e rá.
A helyzet az hogy az Ai-t nagyon dicsérik és mivel én csak offlányban játszom nekem ez még jó időtőltés is lehet.Egyszerűen a Clod-os AI annyira szar hogy lehetetlen vele normálisan Sp-ben játszani,az "Őreget" meg már csontig rágtam:O)
Köszi -
Samsung csak SPVA és MVA paneleket gyárt. IPS az LG és sharp. MVA lehet AU optronics és van még egy csomó kinai gyártó. -
Szombaton SOWC.
-
Szepy2884 #61049 akkor újra leírom mint mindig ha ilyen kérdés merül fel 
Nekem 2 db 24"-os Full HD monitorom van Samsungból. Csak ajánlani tudom őket. És nekem mindkettő TV is egyben PIP funkcióval és tv-nek is tökéletesek.
OFF
TV-ben is a samsung képernyői vannak az összes többi márkában is. talán csak a philips a kivétel. annak sajátja van. hogy ez igaz e passz. Ezt olvastam a prohardon. -
Szepy2884 #61048 
-
bucsher #61047 83an vannak atagon :) egész jó a clod amióta halott :) -
Nem tudom, hogy van clodban, de Il-2-ben amíg volt manual prop gyakran szálltam fel így (de rég volt). Szerintem az nem túl reális megoldás volt, de tudtam egyensúlyt tartani elindulás nélkül, álló helyzetben. Tény, hogy a valóságban nem lehet olyan reakcióképessége az embernek, hogy megfogja ezt (álló helyzetben), meg ugye a kezelőszervek késése is számottevő. -
Sziasztok és Boldog Új Évet mindenkinek!
Egyből offtopiccal kezdeném - használ valaki melegítésre infravörös panelt? -
Ugyan az a panel ,mint a Dellekbe ,ez valamivel újabb mint a nagy sláger ENNEK a panelja. Annyi,hogy ezt nem lehet körbe forgatni ,de mondjuk nekem nem is ringlispílnek kellett:) -
bucsher #61043 :D semmi, csak hát gondoltam ott nincs net.
23" LG nem ismerem, de egyrészt az nem 24", másrészt viszont ma már nagyon ritka, hogy ismert paneltípus van egy monitorban. az IPS viszont szerintem is melegen ajánlott. -
Na most ezt honnan szoptad ki?:))))Na de komolyan?:XD
Amúgy igen meleg:) -
bucsher #61041 szomália? -
bucsher #61040 annyit tennék hozzá, hogy bár az állását nem érzed kézzel egy tekerőnek, de azt, hogy már az útja végén megakadt, azt igen.
így meg le kell nézni a műszerre, hogy most becsukódott-e a radiátor, vagy még tudom tekerni.
nem neked szól, a fejlesztőknek, de ahhoz meg már késő :) -
Mindamellett asszem márciustól fel is hagyok az online gyilokkal.
Kaptam jóóó ajánlatot külhonban ,oszt inkább eltendálok. Ahova mennék ott meg nem valószínű a széles sávú internet:) -
Fürtös #61038 Köszi Laca,meggyőzött és csak egy 20assal drágább,az még belefér. -
Most nézem csak:) Hogyszáradnaleakezeddeizibe te galád:)) -
Ezekről nem tudok semmit de most ilyet vettem és kiváló. Van rajta minden ami köll. -
Fürtös #61035 Urak monitor ügyben egy gyors véleményezés?
Ezek közül kellene sürgősen választani. -
Feró Flex #61034 Pontoson ezt figyeltem én is... -
Indi69 #61033 igen én is ezt néztem,puffogtam is mikor lövi a házakat a h..tomi -
majonur #61032 Tenyleg erdekes.
(de egy dolog biztos: Bradley alezredes nem szerette hazacipelni a loszert, legjobb mikor a vonatot tamadja, megszorja a szantofoldet, utana meg a hazak tetejet is, lehet hogy a vonat is kapott.) -
Feró Flex #61031 Érdekes cucc! -
Indi69 #61030 köszönöm -
lala42 #61029 Na megyel lelövetem magam. ( leütköztetem XD)
-
lala42 #61028 Vagy a vörösök tudnak valamit.
-
A clod ütközésmodell szar. Kérdezd meg Lacát, hányszor uninstallálta már végleg a clodot miatta. :) Ezzel vagy együtt tud élni valaki, vagy leszedi. Jobb már nem lesz, az egyetlen megoldás, hogy nem ütközöl
-
lala42 #61026 A clodban van pár dolog, amihez tudni kell, hogy mi hogyan működött a valóságban
Nekimegyek a Spitnek, én felrobbanok alapjaiban, mig a delikvens azt sem veszi észre, hogy valaki hátulról belément. Még a svancán a vászon sem karcolódott.
Valami nem kóser ezzel a törésmodellezéssel.
Lehet a németek emiatt buktás el az un. angliai légicsatát. XD -
Ismert bug, az E-1 E-3 is ha fly-t nyomsz, úgy érzékeli, mintha a légcsavar állásszög kapcsoló lefelé állásban lenne. Megmozgatod fel-le és nem lesz gond vele. E-4-ben persze manuál módra át kell váltani előtte.
Az E-4 Auto PP levett gázzal zuhanásnál szokott még meghülyülni, figyelni kell, hogy ne tekerje indokolatlanul nagy állásszögre (alacsony óra állásra) a PP-t. ha észreveszed, átváltasz manuálra, és visszaállítod. Nálam csak ritkán van vele gond, felszállásnál megmozgatom, aztán automatán használom tovább. -
Tényleg mást mutat a 110-esben, mert a kis pöckök azt mutatják, amit a pilóta érezhet anélkül, hogy le kellene néznie a kezelőszervekre. Ott a gázkar, ráteszed a kezed, érzed, hogy hol áll. Ott az olajhűtő 109-esben, ráteszed a kezed, érzed hogy hol áll. A vízhűtő tekerőgombja is ilyen a 110-esben. Ezeknél a kis pöcök a képernyő sarkában mutatják is, hogy pontosan hol állnak.
Azokat a kapcsolókat, tekerőket és karokat, viszont, amiknek a kezelése olyan, hogy "kézrátétellel" nem állapítod meg, hogy hol áll, annak csak azt mutatja ha éppen hazsnálod, és neked kell a hozzá tartozó jelzéseket, pöcköket, műszereket figyelni. Mesza vízhűtő pl., tekerőkar, 2 és 1/4-et fordul, hiába fogod meg kézzel, abból nem mondod meg, hogy hol áll. Prop pitch ugyanez, ott csak két gomb van (vagy a kapcsoló), abból soha nem mondod meg, hogy pontosan hol áll a PP, csak ha ránézel a kijelzőre.
A clodban van pár dolog, amihez tudni kell, hogy mi hogyan működött a valóságban, és a játékban a kezelőszervek aszerint működnek. Többször szóba került itt is, nagyon jó példa pl. a bombatér ajtó nyitás. A He 111-ben elektromotor nyitotta, a Ju-88-asban tekerőkarral kellett kinyitni kézzel. A He 111-ben elég a "bombatér ajtó nyitás" gombot egyszer megnyomni, de a Ju-88-ban az kevés, ott nyomva is kell tartani, amíg az ajtót ki nem nyitja. Apró különbség, de már volt akit megszívatott. -
Indi69 #61023 üdv. az miért van, hogy e4-ben auto pp lemegy 1/2 9-re és ott marad? leginkább a neten csinálja -
Lysandus #61022 Érdekes, hogy a 110-esben a hűtő állását mutatja a kis kék pöcök a képernyő bal alsó sarkában, nem azt, hogy mit piszkálok hozzá.