91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem hinném. Ott Morricone a zeneszerző ,utána lehet nézni. -
he111 #61380 úly infok -
Ez a dallam ismerős,nem a Volt egyszer egy Vadnyugat-ból van? -
Ki tudja mi ez a film? Nem találom sehogy sem.
-
Esélyes lett volna találkoznom vele (ugye a gépek mennyiségéből adódóan), de nem ő volt a gépen. -
nem semmi a srác..megszökött az árvaházból mert verték, kis kora óta az utcán él egyedül, rágót és energiaitalt árul aluljárókban, a nyilvános wc-ben alszik, és nincs senkije.
Remélem összejön neki
-
Csak nem Popely gépe előtt pózolsz?:) -

El van döntve:)) -
Még egy szemeszter. Vizsga ügyileg túl vagyok repülő-szilárdságtanon, szerkezettanon. Holnap kollokvium hajtóműelméletből, aztán meg repülésmechanikából. Egy hét pihi, majd készülök a szolnoki reptud. konferenciára, utána országos diákköri konferencia, szakdoga, csapatgyakorlat, végül államvizsga :) Be vagyok táblázva. Gondoltam beteszek még egy plusz nyelvvizsgát is :D Ezen felül lesz még lövészet, és még rám szakad egy gyakorló század pk beosztás is.
Ez másfél éve készült, dönts el hogy megemberesedtem-e:
-
Barátaim! Zenét hallgattam össze vissza , erre rátaláltam erre. Leestem a székről!
-
Nem mostanában volt mi:)
Azóta csak megemberesedtél :XD Hogy áll a katonai karriered?:) Már ,hogy ott csak emberformát faragnak a népekből:) -
Csináltam egy track et (csoda ,hogy nem dobott ki ) szóval fraps -al (val ,vel faxom sem tudja ) már felvettem,de mivel is kellene ebből filmet variálni. Egyszerű,gyors ,jó minőségű legyen a kész valami. Pusztán csak ennyi a kérés:) Egy progit mondjatok ,lééééééégysziiiiii. -
Ezt a fejet tőlem =) -
artivizsla #61368 Kávé mellé.
Mig
Vegyes -
BS- az nagy kedvenc nekem is. -
Csak hogy a PK-át elkerüld golyó álló lett a mellkasod... :) Az egyetlen aktív pilóta érdemrend már nem volt :D -
Azzal is tolhatjuk! Régen repültem már vele. Mostanában BS megy... -
:) Kösz a rengeteg plecsnit:XD
Orosz tábornokok elmehetnek a csába:) -
Mellesleg most épp az DCS A-10 van beszerzés alatt :)... lehet átnyergelek a kályhacsövekre. -
Én is szivesen mennék... -
Na bakker:) Elküldöm privátba a számom megváltozott:)) -
Kedves Laca én jelen vagyok TS en is majdnem minden nap :) Igaz már csak szökő évente repülök akkor is egyszer.
Amúgy telón is kerestelek, de már nem létezik a számod.
Mindazonáltal aki szeretné feléleszteni kicsit a 102VO-t részemről oké. Talán még én is elkezdek újra repülni. -
Ma is mentem ATAG-on egyet, legközelebb mehetünk géppárban. -
Lebowski #61358 Nálunk kezdett és utána ment a dongókhoz :) -
Lebowski #61357 fúú. És esetleg Bazyjoe? Igazából mindegy :D -
Ez nem is rosz alternatíva -
VO101 tvr #61355
A Katonaújság legutóbbi számában Stenge B Csaba cikkje olvasható Majoros Kornél bombázópilótáról. Egészen meghozta a kedvem a Ju88-as próbálgatásához.
-
De lehet a Dongóknál?:))) Végül is mind1 ,jó csajszi na:) -
Itten éppen Vogelt láthatjuk miközben éppen azon gondolkozik hogy hogy férne ki az ajtón anélkül hogy beverné a fejét most oda a sarkába bele (szinte látni az arcán ahogy a fogaskerekek megmozdulnak és megrebegnek ajkai a kérdést feltéve : eeőő?) ... de lehet hogy nem. Angel néni pedig beadta a tűnődőártatlanmesszisemmibenéző orcát fényképezés célának a céljábul neki.
Asszem ezt KP írta vagy mi:)
[IMG][/IMG]
-
Angel a Ricsénél volt.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Lysandus #61351 Hát igen, voltak/vannak a szobapilóták között is érdekes fickók...
Sőt, csajok is! Nem a Dongóba volt az modell csaj? Az a 160 centis? -
Akkor éreztem át az igazát, amikor Hans lányával (talán volt vagy 8 éves) hozott össze a sors egy mérkőzésen. Az apja meg üvöltött, hogy ne kíméljem, hadd tanulja meg az életet :D -
Köszi! De ez inkább példa, hogy a többiek is rákezdjenek online játszani. :) -
Ezeket nem mi csináltuk, de jók nagyon. -
-
Ez volt már?
-
Ezt nem ti csináltátok annó?
Kicsit nosztalgiázom és nézegetem ezeket:)
-
Mindamellett én aszondom ,hogy ha valakiknek kedve lenne akkor a 102.VO-t újra feléleszthetné,lévén már megszűnt abban a formában ahogy létezett akárhonnan nézzük ,én is csak megszokásból használom a nevem előtt.
Új arcokkal meg nekem nincs kedvem repkedni ,mármint ilyen kötöttségek mellett ,így asszem ez lenne a normális hozzáállás. Sőt! Lehet ,hogy mást már nem is érdekelne a volt arcok közül ,mert se Neg,se senki nem is jelentkezik már évek óta így asszem nyugodtan azt csinálhatnak evvel a névvel amit akarnak ,már ha valaki kedvet érez ez iránt. -
Feró Flex #61343 Örök Dicsőség a Hőseinknek! -
Hú tényleg, már régen volt. :)