91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem hinném. Ott Morricone a zeneszerző ,utána lehet nézni.
  • he111
    úly infok
  • Willenbrock
    Ez a dallam ismerős,nem a Volt egyszer egy Vadnyugat-ból van?
  • Her Laca

Ki tudja mi ez a film? Nem találom sehogy sem.
  • Vogel
    Esélyes lett volna találkoznom vele (ugye a gépek mennyiségéből adódóan), de nem ő volt a gépen.
  • PhantomAss
    nem semmi a srác..megszökött az árvaházból mert verték, kis kora óta az utcán él egyedül, rágót és energiaitalt árul aluljárókban, a nyilvános wc-ben alszik, és nincs senkije.
    Remélem összejön neki
  • Her Laca
    Csak nem Popely gépe előtt pózolsz?:)
  • Her Laca

El van döntve:))
  • Vogel
    Még egy szemeszter. Vizsga ügyileg túl vagyok repülő-szilárdságtanon, szerkezettanon. Holnap kollokvium hajtóműelméletből, aztán meg repülésmechanikából. Egy hét pihi, majd készülök a szolnoki reptud. konferenciára, utána országos diákköri konferencia, szakdoga, csapatgyakorlat, végül államvizsga :) Be vagyok táblázva. Gondoltam beteszek még egy plusz nyelvvizsgát is :D Ezen felül lesz még lövészet, és még rám szakad egy gyakorló század pk beosztás is.
    Ez másfél éve készült, dönts el hogy megemberesedtem-e:
  • Her Laca

Barátaim! Zenét hallgattam össze vissza , erre rátaláltam erre. Leestem a székről!
  • Her Laca
    Nem mostanában volt mi:)
    Azóta csak megemberesedtél :XD Hogy áll a katonai karriered?:) Már ,hogy ott csak emberformát faragnak a népekből:)
  • Her Laca
    Csináltam egy track et (csoda ,hogy nem dobott ki ) szóval fraps -al (val ,vel faxom sem tudja ) már felvettem,de mivel is kellene ebből filmet variálni. Egyszerű,gyors ,jó minőségű legyen a kész valami. Pusztán csak ennyi a kérés:) Egy progit mondjatok ,lééééééégysziiiiii.
  • Vogel
    Ezt a fejet tőlem =)
  • artivizsla #61368
    Kávé mellé.
    Mig
    Vegyes
  • Negwar
    BS- az nagy kedvenc nekem is.
  • Negwar
    Csak hogy a PK-át elkerüld golyó álló lett a mellkasod... :) Az egyetlen aktív pilóta érdemrend már nem volt :D
  • DonZorro
    Azzal is tolhatjuk! Régen repültem már vele. Mostanában BS megy...
  • Her Laca
    :) Kösz a rengeteg plecsnit:XD
    Orosz tábornokok elmehetnek a csába:)
  • Negwar
    Mellesleg most épp az DCS A-10 van beszerzés alatt :)... lehet átnyergelek a kályhacsövekre.
  • DonZorro
    Én is szivesen mennék...
  • Her Laca
    Na bakker:) Elküldöm privátba a számom megváltozott:))
  • Negwar
    Kedves Laca én jelen vagyok TS en is majdnem minden nap :) Igaz már csak szökő évente repülök akkor is egyszer.
    Amúgy telón is kerestelek, de már nem létezik a számod.

Mindazonáltal aki szeretné feléleszteni kicsit a 102VO-t részemről oké. Talán még én is elkezdek újra repülni.
  • VO101Tom
    Ma is mentem ATAG-on egyet, legközelebb mehetünk géppárban.
  • Lebowski
    Nálunk kezdett és utána ment a dongókhoz :)
  • Lebowski
    fúú. És esetleg Bazyjoe? Igazából mindegy :D
  • Her Laca
    Ez nem is rosz alternatíva
  • VO101 tvr

A Katonaújság legutóbbi számában Stenge B Csaba cikkje olvasható Majoros Kornél bombázópilótáról. Egészen meghozta a kedvem a Ju88-as próbálgatásához.
  • Her Laca
    De lehet a Dongóknál?:))) Végül is mind1 ,jó csajszi na:)
  • Her Laca
    Itten éppen Vogelt láthatjuk miközben éppen azon gondolkozik hogy hogy férne ki az ajtón anélkül hogy beverné a fejét most oda a sarkába bele (szinte látni az arcán ahogy a fogaskerekek megmozdulnak és megrebegnek ajkai a kérdést feltéve : eeőő?) ... de lehet hogy nem. Angel néni pedig beadta a tűnődőártatlanmesszisemmibenéző orcát fényképezés célának a céljábul neki.
    Asszem ezt KP írta vagy mi:)
    [IMG][/IMG]
  • Her Laca
    Angel a Ricsénél volt.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Lysandus
    Hát igen, voltak/vannak a szobapilóták között is érdekes fickók...

Sőt, csajok is! Nem a Dongóba volt az modell csaj? Az a 160 centis?
  • Vogel
    Akkor éreztem át az igazát, amikor Hans lányával (talán volt vagy 8 éves) hozott össze a sors egy mérkőzésen. Az apja meg üvöltött, hogy ne kíméljem, hadd tanulja meg az életet :D
  • Nohab
    Köszi! De ez inkább példa, hogy a többiek is rákezdjenek online játszani. :)
  • VO101Tom
    Ezeket nem mi csináltuk, de jók nagyon.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Ez volt már?
  • Her Laca
    Ezt nem ti csináltátok annó?
    Kicsit nosztalgiázom és nézegetem ezeket:)

• Her Laca
    Mindamellett én aszondom ,hogy ha valakiknek kedve lenne akkor a 102.VO-t újra feléleszthetné,lévén már megszűnt abban a formában ahogy létezett akárhonnan nézzük ,én is csak megszokásból használom a nevem előtt.
    Új arcokkal meg nekem nincs kedvem repkedni ,mármint ilyen kötöttségek mellett ,így asszem ez lenne a normális hozzáállás. Sőt! Lehet ,hogy mást már nem is érdekelne a volt arcok közül ,mert se Neg,se senki nem is jelentkezik már évek óta így asszem nyugodtan azt csinálhatnak evvel a névvel amit akarnak ,már ha valaki kedvet érez ez iránt.
  • Feró Flex
    Örök Dicsőség a Hőseinknek!
  • Sanyo
    Hú tényleg, már régen volt. :)