91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Na most az van,hogy van külső nézet de! Miért nincs benne felhő? Kérdem én.
    Amúgy nem találtam azt ,hogy lehet e váltani a gépek között,azt milyen billel kéne?
    Mindjárt fent van egy kezdeti videó.
  • Solt
    Mire gondolsz? Én úgy tudom, hogy a memória vezérlő határozza meg, hogy hány modult használnak... a 256 bites vezérlő mellé két modult tesznek, a 384 bites mellé 3 modult. Az összméretet meg az határozza meg, hogy mekkora modulokat használnak. Ezért van a 256 bites GTX-ből 2, illetve 4GB-s modell, a 384 bites HD79xx-ből pedig 3, illetve 6GB-s példány. A kisebbekhez 1024mb-s modulokat használnak, a nagyobbakhoz meg 2048mb-s modulokat. Ha visszaemlékszel, a GTX580 384 bites volt, és volt belőle 1.5, illetve 3GB-s példány... ott még 512mb-s modulokat használtak a 1.5GB-s verzióhoz.

No és melyik VGA-ra gondolsz amelyik sznoboknak való? :)
  • hetti
    Szerintem keversz valamit a memoria kérdés körül de ettől függetlenül gyors vga de csak a sznobboknak való vagy aki munkára is használja
  • VO101 tvr
    Erre nagyon kíváncsi vagyok
  • Her Laca
    No Hettivel intézkedtünk, oszt van jó kis film anyag ,no meg már van külső nézetem is a filmben.
    Most tanulgatom a kamera kezelgetést:) nem olyan egyszerű az ,de lesz az a lényeg:)
  • majonur
    En is valtok Nvidiara szerintem, most az a lenyeg hogy a Titan a legjobb egymagos kartya jelen pillanatban, es 1-1.5 ev mulva, mikor mar megfizetheto lesz (nem adok 100-130 ezernel tobbet egy videokartyaert) akkor is valoszinuleg a legjobb valasztas lesz majd abban az arkategoriaban, akkor beszerzem, es megint elvagyok egy jo ideig vele.
  • Solt
    A top kategóriában általában ez a helyzet az utóbbi időkben... :)
  • bucsher
    "amelyik később jelenik meg, az mindig gyorsabb is"

legalábbis ez a cél. de nem mindig sikerül :)
  • acidrain
    Üdv!
    Állítólag, ha a Visibilitydistance-t átírjuk 5-re a config.ini-ben, akkor a kontaktok észlelése javulhat.

http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?1571-For-Those-Who-Have-Hard-Time-Seeing-The-Target-Dots-at-Distance

Nemsoká tesztelem.
  • Solt
    Eszem ágában sincs győzködni... főleg téged... :D Én továbbra is váltogatni fogok a két gyártó közt, csak azt bánom, hogy most ilyen nagy lett az árkülönbség a top kategóriában... :S
  • Her Laca
    Ahogy gondolod:)
    Engem nem győzöl meg ,de végül is nekem mind1:XD Én akkor is csak NV-t veszek az ,hogy a ratyion milyen, pont annyira érdekel ,hogy sehogy:)
    Szerintem egy kalap xar oszt ennyi:)De ez az én véleményem,és mint mondottam mindenki azt használ vesz ami neki tetszik. Csak engem ne győzködjenek ,az a lényeg ,mert úgysem fog sikerülni.
    Proci Intel,VGA NV. Ezek nálam alapvetések.XD
  • Lysandus
    Ez már el is kezdődött megint! :-)))
  • Solt
    7970(12.01) -> 680(12.03) -> 7970GHz edition (12.09)! Ez volt a sorrend mesterem! :))

A Titán, GK110-s lapkára épül, ezt a lapkát a HPC szegmensben használja az NV, és ezidáig szó sem volt arról, hogy az asztali szegmensben is megjelenik, de mivel minden csúcsról le lettek taszítva, valamit lépni kellett. Így született meg a Titan, a "selejtes" GK110-s chipre alapozva! :)

A memória sávszélt nem véletlenül csökkentették. Így jön ki a 2GB, mert, ha meghagyták volna, akkor a GTX680-nak is 3GB-l kellett volna érkeznie, ami ugye plusz pénz...

Mindkét lapka 28 nm-n készül, egyáltalában nem beszélhetünk arról, hogy gyengébb lenne! :) Fogyasztásban is kb egál van... a 7970 üresjáratban fogyaszt jobban, a 680 meg terhelve... (kb 20W eltérésről van szó mindkét esetben, ami adódhat a több memória miatt)

Egyébként, ha reálisan megnézed, akkor mindig egymás kártyáira felelnek... amelyik később jelenik meg, az mindig gyorsabb is, és ez így is van rendjén! :) Végre az NV is áttért a 28nm-re... talán a következő szériájuknál már nem adják drágábban a gyengébb kártyát! :))
  • Her Laca
    Miről beszélsz?:)) Előbb volt a 7970. Utána jött csak a 680.Mivel nem számoltak? Az előzetesekben a Titán specifikációi voltak a csúcskategóriába szánva. Nézd meg hány bites a 680?:) Egy alapjaiban gyengébb chip ,majdnem egálba van a radeonnal bakker:) A fogyasztás ,hő stb ről nem is beszélek:))
  • Solt
    Szeretnék úgy képben lenni mint Ő! :)

Pedig előkotorhatnád, mert a Titan nem volt betervezve! :) Azt hitték a GTX680 elég lesz, de a GHz-s 7970-l nem számoltak! :) A 7xx szériáról még hírmorzsák sincsenek, így muszáj volt lépni valamit... így jött képbe a Titan.

Nincs olyan, hogy Radeon áresés! :D Kategória függő, hogy mennyit vesztenek az árukból... minél drágább valami, az új érkeztével annál nagyobbat esik az ára... mivel a Titan a luxus kategóriába tartozik, nem lepne meg, ha az év végére a felébe sem kerülne... :)
  • Solt
    Nyugaton is árérzékenyek... nézd meg a külföldi topikokat, nagyon-nagyon ritka a luxus kategóriás vga, de a felső kategória képviselői sincsenek túl sokan! Általában a GTX560,570,660,670-ből, és a HD6950,6970,7950-ből van a legtöbb...

A játékosok többsége az adott játék topikjában érdeklődik, ha nyűgje van... a Radeon topikba meg azért jönnek, mert tudják, hogy van, és mert pörög... nézd meg hány NV-s van ott! :)
  • Her Laca
    Haggyad már,hogy ABU mit irkál:)

Én most elő nem kotrom azokat a véleményeket amik annó elhangzottak ,sőt az NV től kiszivárgott információkra is emlékszem.
    De tök mind1 mit gondolunk ,a végeredmény a lényeg.
    Különben ne hasonlítsd a radeon áreséseket az NV áraihoz:)
    Meg te a két gpu-s kártyákat nézed ,az meg kevés embernek kell ,az egy gpu-s megoldások tartják az árukat. És a Titán az 1 azaz EGY GPU-s :)
  • Solt
    Őőő... nem, én látom jól! :D

"Mindenkit meglepve az NVIDIA úgy döntött, hogy GeForce-ot is készít a GK110-es lapkából. Utóbbi chipet a vállalat kifejezetten a HPC-piacra szánta, így a tudását is ehhez mérten igazították"

A Titan ebből a szegmensből származó "gyártási selejt"! :) Azok a chip-k jönnek át a júzer világba, amelyeken nem aktív az összes SMX. Magyarul azok, amelyek nem sikerültek 100%-ra... a szuperszámítógépekbe már nem jó, de játékos piacra 1 MSX tiltással még pont jó! :)

ITT a teljes cikk.

Az ára meg azért fog feleződni, mert ez a luxus kategória. A HD6990 ára is így zuhant be fél év alatt... a legdurvábban akkor esett az ára, amikor piacra került az azonos tudású 1gpu-s 7970. 220-240.-Ft volt újonnan, rá fél évre használtan vettem 125-ért, és egy év múlva eladtam 85.-ért... :) Ezen ment végig anno a GTX590 is, és így jár majd ez is...

Majd nézd meg, hogy év végén mennyi lesz egy GTX690, Titan, HD7990. Ezekhez képest a GTX680 és a HD7970 jól tartja az árát...
  • Her Laca
    Ti mindig abban gondolkodtok,hogy minek kedvezőbb az árazása.
    Kelet európa az nem szempont ám ezen gyártóknak ,a világ más részein meg sokan pont lexarják,mennyi az annyi. Ne feledd,hogy az NV még mindig ismert és elismert név a VGA piacon és sokan (tudom ez nem tetszik de ez van) csak ezen gyártó termékeit veszik. Pl én is:) Felőlem az AMD csinálhat akármit nekem akkor sem lesz még egyszer olyan VGA a gépemben ,mert nem szeressem,nyűgös ,problémás stb számomra . Ha megnézed az SG-n a topikokat ,akkor a radeon topik nagyon is él ,sokan feltesznek kérdéseket a problémájuk orvoslására , az NV ben meg fél évente van egy hír. Pedig ne hidd,hogy több a radeon tulaj.Két cég két eltérő üzlet politika . A VGA piac szűkül az egyik így a másik amúgy kezeli,úgy ,hogy neki jó legyen. A radeon is drága volt addig amíg meg nem jelent a 680 as. Ők így reagáltak rá,csökkentették az áraikat,míg az NV magasan tartja. Mint mondottam tehetik mert megveszik.

Amúgy kezdődhet a FLAME!!!!:)))
  • Her Laca
    Megint rosszul látod:)
    Már annó írták,hogy ez lett volna a csúcs kártyájuk,de mint lentebb vázoltam elég volt a 680 is.
    És mitől feleződne? Fél éve is ennyi volt a 680 mint most.
    Itt nem az a kérdés,hogy szeretet szolgálat gyanánt működjenek,hanem,hogy profitot csináljanak,az ,hogy neked ez szimpatikus vagy sem pont mindegy nekik,ameddig lesz elég vásárlójuk akik megveszik ennyiért addig ilyen árakon mennek. És lássuk be pofátlan haszonnal adják a termékeiket:) Mire az AMD kihozza az újat addigra lesz majd 7 es sorozatuk,kérdés,hogy az új radeon mit domborít mondjuk a Titán ellen.Na akkor majd talán mérséklik az áraikat de én erre nem vennék mérget.NV kártyák tartják az árukat .
    Ha nem sokkal lesz jobb akkor megint csak ráérnek ,ha igen kétségem nem lesz afelől,hogy hamar kidobják ők is az újat.
  • Solt
    Dehogynem lesz annyi... az összes csúcskártya ára szinte feleződik fél év alatt... ráadásul ahogy láttam a teszteket van ahol csak 20-30%-t ver rá a 7970-re, ergo az év végén a HD8970-l kb egálban lesz. Azoknak az árazás meg ugye jóval kedvezőbb.

A Titan-t a profi szegmensből hozták át pont azért, hogy visszavegye az egy gpu-s királyi címet! :) Ez nem a GTX7xx sorozat része, ez egy ilyen köztes megoldás...

Az árazását nagyon elnézték szerintem... igaz, hogy egy gpu, de gyengébb (nem is kevéssel) mint a GTX690, és a GTX680-hoz viszonyítva is csak 30-40, van ahol 50%-l erősebb. Ennek fényében a 300ezres ár agyrém kategória! :D
  • Her Laca
    Az sose lesz annyi.
    Most belegondolva azoknak lett igazuk,akik azt mondták,hogy nem is a 680 volt a felső kategóriába szánva,azt csak a középbe gondolták. De mivel az is kb egálban volt a 7970 el (elismerem ám,hogy a radeon kicsit gyorsabb amúgy ,de nem feledjük,hogy az NV paramétereit tekintve egy gyengébb chip) így betették azt ellenfélként. Még drágábban is adták, tehették,hiszen veszik a népek és nem is csökkent az ára . Ezzel a Titánnal is ez a helyzet. Ez a leggyorsabb ,annyit kérnek érte amennyit nem szégyellnek,és biztos vagyok benne el fog fogyni az utolsó darabig.És már nemsokára jön az új generáció. Nem hülye az NV akárki akármit mond is.
  • artivizsla #62798
    Ismét repülős lelet.

• Solt
    Húúúú, ez nagyon ígéretes... hajrá!!!
  • Solt
    Majd amikor 150 alatt lesz... :)

De egyelőre elégedett vagyok... jó ez... :) No meg jön a nyár, majd a télen meglátjuk mi lesz a kínálat... :)
  • Her Laca
    Nekem megy .Nem tudom mi a baj.
  • Indi69
    részemről komplet idióták és még jól át is baxtak, mikor vettem pont 1 forintot nem ért, de azért elkértek 8000-et. na midegy remélem sikerül
  • zmok
    Hiba volt az 1C-nek ilyen könnyen lemondani róla...
    A napokban újra végig böngésztem a ClOD-al kapcsolatos összes bejegyzést Sanyo oldalán, van még benne bőven lehetőség!
  • VO101 tvr
    Nem tudom HD felbontásra bírni a videot.
  • Indi69
    azért most az 1c-nél bele néznék fejekbe, mehet az agyalás
  • zmok
    Alakul!
  • sakkay
    Legyen így...
  • Her Laca
    NO:) Nem meg lett mondva:) Lesz ebből még istencsászár szim , a 777 ármánykodása ellenére is:XD
  • Her Laca
    Mert nem viszi a ratyion:))) Vagy ha igen hónalj szagú mi?:XD Ne szégyelld ,van ilyen:)
  • Her Laca
    "Debütált a Titan... viszket a tenyerem! :D"

Mennyé már:) Annak az árára már én is azt mondom,hogy az elmebeteg.
    260 ezret tudod ki adjon egy VGA ért. Mondjuk mondtam már engem nem érdekel tovább ,amíg nincs egy olyan rep szim amihez ez kevés . Ha 5 évig lesz jó akkor én addig nem veszek másikat.
  • Nohab
  • Solt
    Én voltam a pöcs, elnéztem, nem volt minden maxon...
  • Solt
    :DDD Nem igazán értem, szerintem azonos beállításon ezeknek egyformáknak kéne lenniük... :)

Debütált a Titan... viszket a tenyerem! :D
  • Her Laca
    Ja! ÉN nyertem:) NV !!!!! az isten:)