91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
VDomino #62861 404-es hiba -
Hali!
Akinek van fölös öt perce, az kitöltené nekem ezt a kérdőívet? Utazási szokásokkal kapcsolatban lesznek kérdések.
Sokat segítene. -
Értem, akkor ez lesz, köszönöm. :) -
VDomino #62858 Néha nem tudom kisilabizálni,hogy mit akarsz mondani.
-
-
én is már az elején megtanultam ,hogy valójában belefúródót a csatornába .
csodás !! éljen az orosz számítástehhnika -
Ez azt jelenti ,hogy ,ha magad ellen fordítod a fegyvert ,akár önszántadból ,akár parancsra ,akkor előfordulhat ,hogy a harcok közben ,vagy éppen utána szarod össze megad .
Közben pániknak , és társainak hívják
Utána pedig depressziónak hívják .
Ez a szövetséges és agresszorokra vonatkozik .
A többiek akik önvédelemből fognak fegyvert ,ők az igazság szerint a támadó eszközt fordítják irányra .Így nagyon egyszerű az ,hogy miért nem alakul ki bennük ez a rettegés és borzalom .. -
Solt #62854 Én úgy tudom akkor jön elő intenzívebben, ha nem használod a fedezék rendszert. :) -
Lebowski #62853 Jaja. Red Orchestra 2-re gondolnak szerintem is :) Ott van ilyen "félelem" szimulálás. Persze néha totál random mód működik :D Fekszem egy tér közepén mert elfáradtam, sehol egy lövés, semmi ágyú, és egyszercsak jön a pánik, és a látásom elveszít minden színvilágot, és fekete fehér lesz minden :D Na mindegy. Szóval ez red orchestra nagy valószínűséggel. -
Solt #62852 Szerintem a Red Orchestra2-re utal. Abban van ilyen, hogy amikor lőnek rád, akkor begyorsul a szívverése, remeg a keze, elhomályosul a látása... :) -
artivizsla #62851 Én ennyire nem tolom az angelust, ebben Te és Tom volt nekem az etalon!:)
-
A videó alatt nem sokkal. -
Mert nem tudom, ez a szövegkörnyezet:
"4) Will implemented the change in the psychological state of the pilot (fear, panic, stun, shock) when hit or close the passage of bullets, or at near tears flak, or the death of a comrade in his eyes as in RO2?" -
artivizsla #62848 Cserébe egy kis orosz vegyes.
-
artivizsla #62847 Nem írtad, hogy milyen szimulátorra gondoltál.:)
-
A Ragnarok szimulátor? :) -
artivizsla #62845 RAGNAROK ONLINE II
-
Uraim, a RO2 melyik szimulátor rövidítése? Ragnarok Online meg Red Orchestra jön be, de egyik sem az ami nekem kell. :) -
Na most még egyszer végig néztem. Ahogy Hetti mondaná ezek semmi mást nem csinálnak ,csak húzzák körbe körbe karikába. Semmi palást ,semmi H jojó ,semmi szépség. Tényleg mi tetszik neked ezen?
-
Hát tanulj tőle:)
Én nem éreztem semmi különlegeset ,pláne tanulni valót tőle. Jól repül és kész. Ha akarod felveszek egy komplett küldit ,de lévén én egyedül repkedek,és nagyon kevés az az alkalom amikor összeverődünk ,így nehéz a csapatmunkát összehozni pláne filmen. Ha megnézed (és nem a magam fényezése miatt írom) én sokkal hatékonyabb vagyok. Ha felszállok nagyon sokszor 5-6-7 spitet ,hurrit lelövök,és nem molyolok velük ennyit. Ezek elbíbelődtek az egyik messzerrel nem is keveset,ha arra jártam volna éppen akkor ezek nem mennek haza,lévén alacsonyan a francia partok felett szöszmötöltek. Ez isten kísértés nem tanulni való:)Lőni sem tudtak valami acélosan.
Tudod kitől lehet tanulni? Valectől pl,vagy Robo -tól.
Na azok ellen már fel kell kötni a gatyát ,mert nem szopnak be mindent ,de van rajtuk kívül is azért jó néhány jó pilóta vörös oldalon is.
De ha neked tetszik amit csinálnak akkor én annak csak örülök:)
-
artivizsla #62841
-
artivizsla #62840 Akkor még egyszer a videó.
-
artivizsla #62839 Repüléshez kapcsolódó lelet és hozzá kapcsolódó film is.
-
sakkay #62838 Na ez egy nagy baromság.
-
artivizsla #62837 Kávé mellé.
Vegyes képek.
Orosz vegyes.
-
Inspired by many true story. -
Én nem éreztem ezt annyira különlegesnek, egyszerűen csak felvették ahogy lerepülnek egy igencsak kétes végeredménnyel zárult küldit. -
Szepy2884 #62834 Laca, ettől a sráctól lehet mit tanulni. Nekem nagyon élvezetes volt jobban át jött az egésznek a hangulata pedig egy deka külső nézet sem volt benne. Kár hogy nem Messerben ült, de így is élvezetesen és szépen repül.
-
Szepy2884 #62833 Alacsonyan elhúzó gépek hangjai
-
No ilyet is lehet ,rájöttem hogyan kell.
-
Solt #62831 Hmmm... no ezt nem ismerem... a játékot sem, meg a zenét sem. :) Ha az ArmA3 zenéje lenne, akkor sem tetszene... híg fos szerintem! :D -
Solt #62830 Jaaaaaa... hát a három az már tényleg agyhalál, de azért egynek tudnék örülni! :)) Van egy-két játék amihez elkélne... :) No persze ennyi pénzt nem adnék érte... :) -
-
-
A zene? Ez az új Moha zenéje:) Linkin_Park -
hetti #62826 a csilli villi nv karira gondoltam (titan) mivel nem látom a megvétele melet sorakozó indokokat.
3 fullhd moncsi mellet is futtatható szerintem a jelenlegi gamák nagy része egy 680 vagy 7970-en de ha felvet a pénz s tényleg nem kell más az ember életében akkor biztos jó vétel vagy ha szeretjük a nagy e-péniszt :) -
Solt #62825 Így igaz, az előbb rosszul fejeztem ki magam. Tehát a 384 bites memóriavezérlő mellé 12db modul társul, a 256 bites mellé pedig 8db modul társul. Az alap példányok esetében minden modul 256mb, így jön ki a 256 bites memóriavezérlő mellé a 2048MB(8x256), a 384 bites memóriavezérlő mellé pedig a 3072MB(12x256)
-
hetti #62824 ha jól tudom általában a memoria modulok 32 biten működnek ha nincs ecc ami normál videokártya esetében nem szükséges s a memoria sávszélt elosztod 32-vel s megkapod a modulok számát de ebből nem tudhatod a memoria mennyiségét mert az a modulok méretétől függ -
Solt #62823 A zene nem tetszik, de egyébként
-
Ez mekkora!