91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #62941 Hát ha arányaiban szerinted is kevesebb, akkor ugyanazt mondod, mint én. Nyilván én fogalmaztam félreérthetően! :-) -
Most nem értem?:) Összesen? Vagy a sárgák? Gondolom arányaiban kevesebben ,mint ahogy összetettben is kicsi a népsűrűség a Clod ban:) Már mint a régi Il hez viszonyítva. -
sakkay #62939
Nem is várok mást tőled..tényleg.
-
Szerintem bukta lesz :)Már csak az eredendő rosszmájúságom miatt is:)
Suszter maradjon csak meg a kaptafánál,szól a bölcselet:) -
Lysandus #62937 És szerinted többen vagy kevesebben játszanak most a CloD-dal, mint anno Il-2-vel? -
sakkay #62936 Persze. Legyen jó, akkor játszanak vele.
Drukkolok mindenkinek, 777-nek is, meg a ATAG-os srácoknak is.
-
Na most ne várd el tőlem,hogy lebetűzzem őket sorra,de pl ez a rmejiagg ,meg még van ilyen nevű jó pár. Múltkor kérdeztem honnan játszanak ,de nem bőbeszédűek,oszt valaki írta,hogy sárga földről. -
De ez semmit sem változtat azon,hogy akik a roffal játszanak majd evvel is fognak biztosan. Ha érdekelné őket akkor a Cloddal is játszanának,nem hiszem,hogy a fejlesztők miatt vennék meg a játékot csak. Bár vannak elvakult arcok ez nem kérdés ,de azért megélni csak belőlük ugye:)
-
Lysandus #62933 ATAG-on például ki? -
Egy raklap sárga repked vele. -
Lysandus #62931 Arra akarok kilyukadni, hogy a régi Il-2-ben lehetett váltogatni a mapokat akár egy warban, akár egy dogszerveren. Előbb-utóbb mindenki megtalálhatta azt, ami szívének kedvesebb volt. A végén már finn térkép is volt. Vagy éppen Csendes óceáni. Most meg CloD-ban van egy azaz egy map. Persze vannak fenn oroszok is, de messze nem olyan sokan, mintha mondjuk a Csatorna térkép után jönne egy orosz map, orosz gépekkel... Régen kínai századok is játszottak az Il-2-vel, most nem hiszem, hogy a CloD különösen lázba hozná őket... -
Lysandus #62930 Nem technika szempontból néztem. A potenciális piacot igyekeztem felmérni. A fejlesztőknek is meg kell élniük valamiből. Nyilván közös érdeke a játékosoknak és a kiadónak is, hogy jól menjen a szim. És ne bukjon be. -
sakkay #62929 Múltkor azt mondtad, hogy a rof max 75 embert bír el egyszerre multiban.
2 napja 125 volt és kb 70 használta.
Amúgy olvasván az előző hozzászólásaidat, mintha egy kis negatív csúsztatást éreznék benne. Sehol, egyszer sem írták azt, hogy il2 szintű lesz a szim.Soha. -
De clodhoz -őszintén- nem is kell. Bent van 80 ember egy szerveren, akkor már sokkal nagyobb, zsúfoltabb küldetéseket repkedhetsz mint anno il-2 ben. ott hiába "repülte" egyszerre 600 ember az online wart, ha egy hosthoz csak 8v8-an csatlakoztak... -
Lysandus #62927 Jó, én se RoF-ozok. Akkor maradjunk a régi Il-2-nél. Ezer online játékos egy időben jelenleg az űber-giga csoda kategóriában van nálam. Tehát nem számolok vele, hogy egyszer ennyien fognak egyszerre online nyomulni a BoS-sal.
Egyébként így gond lehet az, hogy a BoS nem lesz kompatibilis a CloD-dal. Nem lehet a két játék közönségét automatikusan összeadni... -
Szepy2884 #62926 ebben van vmi. Én még kipróbálnám a ROF-ot és talán meg is tartanám, de az esetek 80%-ban inkább a ww2-ben maradok. A lock on meg még csak kipróbálás erejéig sem tud izgatni pedig tudom, hogy az is nagyon jó a maga nemében. -
Tudod mit mondok. Balgaság a Rof os játékosokra apellálni. Mint ahogy a Rof nak is az Il2 es közösségre. Vagy vegyük a csöveseket is ide. Minden korszaknak megvannak a játékosai és igen kicsi az átjárás. Én ugye ,de mondhatnék itt jó pár embert még akik aktívan Clod -oznak nem Rof -ozunk. És nem a minősége miatt . Nem tetszik a kor ,a gépek ,és ez igaz viszont is,egy két embertől eltekintve. -
Lysandus #62924 Ha már a régi Il-2-öt elérnék az óriási lépés lenne előre. Mennyi is volt ott a csúcs? Ezer? Ez mondjuk jelenthetett olyan háromezer többé-kevésbé aktív online érdeklődőt. Most vasárnap voltatok 80-an a waron, plussz egy olyan 50-60 ember volt még fenn ilyen-olyan szerveren (többségében nyilván ATAG-on). Ez összesen kb. 130-140. Kiábrándító a korábbi számokhoz képest.
Mennyi az aktív online játékos a RoF-ban? És mennyien játszanak aktívan még a régi Il-2-vel? Mert csak a RoF + régi Il-2, + CloD lehet a bázis.
Mondjuk a CloD nem tett jót az Il-2-es sorozatnak, nyilván a bugok miatt, de a gépigény is elriaszthatta a korábbi játékosok 40-50 százalékát. Ennek egy része most kezd visszaszivárogni, miután hardvert fejlesztett, és a hibák jelentős részét is kijavították. És gondolom az sem tett jót a CloD-nak, hogy a repülhető gépek száma jelentősen lecsökkent. Akárhogy is nézzük, csak a kemény mag maradt online... -
Valami mozgás már van, a 20-40 online játékos helyett már 100 fölötti játékosról beszélnek, mint elérendő cél az online szervereknél. De ez még ugyanúgy semmi pluszt nem jelent az il2/clod-hoz képest, csak annyit, hogy legalább ebben nem lesz rosszabb. -
Lysandus #62922 Már megint ezek a negatív hullámok! :-) Ne lombozz már le! :-) Csak leszűrnek valamit az általános hangulatból. Nekem úgy tűnik, mintha elmozdultak volna a korábbi álláspontjukról.
Én nem úgy gondolom, hogy a játékosok 90 százaléka árkádban játszik. Aki már online repül, az biztos nem. Ahogy bele-bele nézek a War Thunder fórumba ott is azt látom, hogy aki beleszeretett az online repülésbe, az inkább lépne a bonyolultabb játékmenet felé. Mondjuk nem utolsósorban azért, mert ha jól vettem ki, abban jóval több pontot lehet keresni! :-))) -
Nem foglalkoznak azokkal a szavazásokkal. Nem is a fejlesztők indítják azokat (én azon a fórumon a dev diary-k mellett nem is olvasok semmit, mert a fórumon -jelenleg legalábbis- a fejlesztők nem beszélgetnek, náha Jason beír ezt-azt, de alapvetően csak a dev diary a releváns info. Biztos, hogy ha nem is az egyes szavazásokból, de a fórum hangulatából azért leszűrnek ezt-azt, de azt sokszor és egyértelműen elmondták, hogy a BoS nem fog annyit tudni mint a clod, mert arra nincs sem idejük, sem pénzük, és értelmét sem látják, mert a játékosok 90-át nem érdekli, hogy hova kapcsolja az üza tankot, vagy hogy hogyan kezelje a robotpilótát. Hogy náluk a kritikus rendszer mit jelent, arról sincs még info (nem is adtak még ki hivatalosan semmit a játék leendő tudásáról) nagyjából arra lehet számtani amit az il-2 tudott (azt mondták, nekik az a stílus tetszik, mert kellően pontosra tudják csinálni a kritikus részeket, viszont a kezdőknek sem ijesztően bonyolult az egész gépet nézve).
Kapcsolható kabin a legelső kiadásban biztos nem lesz. ROF engine nem tudja. A Nagyfokú automatizáltság biztos benne lesz a német gépekben, én attól félek, hogy az oroszban is :) -
Lysandus #62920 Vannak benne érdekes dolgok. Pl:
"Még mindig arról van szó, hogy az átlagos pilótának csak a legszükségesebb beállításokat adjuk, míg a tapasztaltabbak az összes lehetőséget kihasználhatják. Ez a felhasználói felületre vonatkozik."
Most már csak az a kérdés, hogy milyen komplex lesz ez az "összes lehetőség"? Mondjuk biztató, hogy a BoS fórum idevágó közvélemény-kutatásán 53 százalék szeretne komplexebb komplex engine managementet (CEM) az új szimben, mint a CloD-ban, 36 százalék ugyanolyan mélységűt, és csak 11 százalék egyszerűbbet:
link
A másik kérdés, hogy mit jelent az a kitétel, hogy "ez a felhasználói felületre is vonatkozik"? Mégis csak lesz kapcsolható kabin? Mondjuk 2014-ben elvárható lenne, de ha nem lesz, én azzal is kiegyeznék, ha lesz normális CEM. Létfontosságú, hogy a német gépeknek a nagyfokú automatizáltsága megjelenjen, mert egyébként oda a történelmi hitelesség. -
Battle of Stalingrad kérdések és válaszok - 6. rész. -
Feró Flex #62918 oroszok...
https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151442852739411 -
Kurfürst #62917 Hja, loopban a Spit verhetetlen.. -
Agyukra ment a nagy jólét,van miből unatkozni. -
Lysandus #62915 Csinálhatnál egy videót Hurkánnyal is... Meg Spittel. Legalább lenne valami képünk róla... -
Nem erről van szó:) Konkrétan 2 előttem esett le,tehát ott nincs vita. A másik 2 nél meg kiírta,hogy lezuhantak.Máskor ezeket megadja,most valamiért nem. Mondjuk annyira nem érdekes,de mint köztudott én pontra hajtok:) így jól esik azt nézegetni .:XD Legyen sok pontocska.
Éppen most mentem hurkánnyal ,(mindenki meg is döbbent ATAG-on) mire felmásztam 6 K ra vége lett a küldinek. Pedig de szívesen csapkodtam volna vele. -
Lysandus #62913 Én se nagyon értem ezt a rendszert, de szögelni kell szorgalmasan. Én ideális esetben magasról megcsapok egy gépet, visszaemelem. Mikor fent körülnézek megint, négy dolog történhet:
a, elvesztettem a kontaktot.
b, megtalálom, de leborított és alacsonyan az angol partok felé tart, megpróbál hazajutni.
c, megtalálom, és maradt a szintjén, mert hátha lemegyek fordulózni.
d, vagy PK-t vagy olyan sérülést okoztam, hogy a gépe nem tartható a levegőben.
Nyilván a c, esetben megcsapom újra, de az összes többi esetben soha nem tudom meg, hogy pontosan mi történt. Így aztán marad, hogy az ember szegeli őket szorgalmasan, és reméli, hogy mégis van valami összefüggés a killboard és a ténykedése között. -
-
Én atagon asszem korlátozva vagyok. Tegnap is ,ma is lőttem egy raklap gépet ,le is estek ,több PK,és örülök ha egyet megad.
Nem értem én ezt. Van róla felvétel is.
Ezekből kaptam 0.98 at pl,pedig a szemem láttára estek le vagyis 2 az ott csobbant.
Skandalum.
***** Damage Caused *****
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
Pneumatics container perforated
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
Plane: WellingtonMkIc
---- Inflicted:
Wheel brakes damage
Fuel tank small leak
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Hydraulics piston broke
Wheel brakes damage
Under carriage damage
Plane: SpitfireMkIa_100oct
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
Flaps failure
Elevator disabled
Rudder disabled
Pneumatics hose perforated
Cockpit damage
Cockpit damage
Plane: SpitfireMkIa_100oct
---- Parts cut off:
Left elevator
* -
Lebowski #62910 Hülye németek. Német hülyék. Nyelő nyaló németek :D -
-
Ezek nem normálisak,vagy csak szimplán sokat ittak:) -
Tegnap repültem offline, és online is, nagy változást nem tapasztaltam, kb ahogyan Laca is írta, messziről mintha kontrasztosabbak lennének a kontaktok. Földháttérben nem láttam különbséget.
-
Solt #62906 Így már teljesen tiszta... köszi! :) -
Olyat, hogy saját felelősségre, olyat biztos mondtam, csak nem a conf.ini-re.
Például volt itt olyan progi, ami a játék színeit, kontrasztot variálta át, na az pl rendszerfájlokat módosított. Vagy pl az eredeti default skinek, azokat sem szabad variálni (át akarták rajzolni a default skineket swastikás német skinre, amit viszont tilt a program). Vagy van ugye a Kegety-s Mod, amiben bármilyen rendszerfájlt átírhatsz (ezzel foglalkozik most a Team Fusion pl), vagy más talaj textúrák, repülhetővé tett (külső nézetből) AI gépek, ilyesmik. Ezeket ne használja senki online. (A Team Fusion möst készülő javításainál is meg kell oldani azt, hogy ha valaha kiadják azt a patchet, akkor szükség esetén a Steam-et ki lehessen iktatni a játék futása alól (ha az 1C pattogna miatta). -
Solt #62904 Üdv Uram! :)
Akkor rosszul emlékeztem... valakitől elhangzott, hogy "saját felelősségre", de akkor nem te voltál! :) Mindegy, én inkább nem babrálom... köszi a helyesbítést! :) -
Hali.
Én ilyet biztos nem mondtam. A conf.ini szabadon variálható, maximum nem fog elindulni a játék.
A Steam VAC működik úgy, hogy a játék eredeti, steam szerveren fájljait hasonlítja össze a gépeden lévő fájlokkal, és ha eltérést talál olyanoknál, amiket tilos módosítani, akkor egy ideig gyűjti az infót, majd bannol mindenkit aki addig megbukott. De ehhez az kell, hogy a játék készítője adjon ki utasítást a VAC-nak, hogy ezt vagy azt keresse. A config fájlok 100% hogy nincs a listán, annak a tartalma mindenkinél más és más...
Az 1C hivatalosan azt mondta egyébként, hogy offline mindenki azt csinál a játékkal amit akar, online viszont nem enged módosított fájlokat. Anno többször kérdeztem BlackSix-et, hogy ez hogyan működik, mennyire szigorú, azt válaszolta mindig, hogy ez bizalmas infó, nem adhat ki a játék védelméről semmit. -
Lysandus #62902 Másik, hogy a Spites videóból nekem megint csak az jött le: soha nem szabad leállni velük forgolódni. Bazz, úgy fordul az a gép, hogy szinte elkapja a saját farkát. Még a sebességet is tartja közben, és sokkal jobban irányítható vízszintes fordulóban.