91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #63021 Egyszer úgy a kezem közé kapnék egy ilyen kis kockát...
-
DNS poisoning, ha mond valakinek valamit. -
A pcpilot ts3 szerver pihen egy kicsit, mert úgy tűnik nem tetszett pár embernek, hogy jelszavas lett. :) A rendszergazda ideiglenesen lekapcsolta, elindítja amikor úgy érzi, hogy rendben van a dolog. A támadóknak meg további sok sikert az életben. -
artivizsla #63018 Repülős hagyaték.
-
-
Johann Wind #63016 Nincs mit.:) -
Mégegyszer köszönöm, már a régi link is a helyes címre mutat. :) -
Jaj, IV F-et akartan írni, csak kimaradt a "V". Köszi, igazad van. :) -
Vagyis jól írtam a hírben? :) -
Johann Wind #63012 A PC piloton van rosszul írva.:) -
Johann Wind #63011 MK.IVF: http://www.raf.mod.uk/history/bobno236sqn.cfm
MK. IF:http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.easypedia.gr/el/images/shared/d/d3/Bristol_Blenheim_ExCC.jpg&imgrefurl=https://sites.google.com/site/wo2vpr1/home/1940-05-10-blenheim-if&usg=__g65ifwSma68JE1DPIjXPbOyfniA=&h=768&w=1024&sz=180&hl=hu&start=2&zoom=1&tbnid=zWPal061du8urM:&tbnh=113&tbnw=150&ei=wCMxUe_CB5DHtAahqIGoDw&prev=/search%3Fq%3DBristol%2BBlenheim%2BMK.IF%26hl%3Dhu%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1&sa=X&ved=0CCsQrQMwAQ
-
Akkor én írtam jól? :) Bocs, késő van már. -
Johann Wind #63009 A PC piloton van MK.IF írva.:) -
A IV F-nél írta a gép hasa alatti 4 géppuskát, de ettől még könnyen lehet, hogy igazad van. Utánanézek. -
Johann Wind #63007 Ez MK.IV-es Blenheim.:) Az MK. IF az a csúnya üvegezett tömpeorrú.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bristol_Blenheim -
Na skacok . Most vagyok ezen az ACG szerveren vannak nagyon sokan.
Nos egy spit megtalált de az most mindegy is ,hogy hogyan de hamar elém keveredett. Na elfűtött. Gyerekek én végigkergettem kb 10 percen keresztül olyan 2K-n de nem hogy közelebb értem volna ez csak távolodott. Aztán rafkóztam és felemeltem ,levágtam a fordulóit és magasról követtem,míg fel nem ért 4K ra ,na ott már megfogtam ,de ügyes volt mindamellett.
Azt értem,hogy a boosttal 5-6 percig nagyon jók,de 10ig? -
Lebowski #63005 -
artivizsla #63004
-
artivizsla #63003
-
Sidewinder #63002 Egyetértek Laca. Én úgy ugatok ide,hogy nincs CoD-om,és sajnos,bár hiába kerestem,az 576-ban is csak annyit mondtak most,hogy reménykedni kell,hátha lesz Ubi Exclusive kiadás belőle:( Annak idején a sok bugnak és annak hála nem vettem meg,hogy nem volt hozzá elég erős gépem. Most sincs,viszont ettől még megvenném,a jövőre gondolva.Pontosan azért,mert olvasva a fórumot látom,hogy most kiforrott a program. A Cápához(DCS:Black shark 1.02) viszont elég a gépem,viszonylag normálisan fut rajta. Nekem az lett az etalon. Ha harcba indulsz a Cápával,és szabályosan csinálod az indítási procedúrát,az bizony simán előfordul,hogy 10 percbe is telik,mire az akksik felkapcsolásától a felszállásig jut az ember. Persze,ha csak lövöldözés nélkül önfeledt molylepke módjára akarok repülni,akkor gyorsabb a dolog,mert olyankor pár rendszert(pl.nav rendszer,ABRIS,HUD,LWR) nem kapcsolok fel,de akkor sem annyi,hogy megnyomom az "I"-t,hanem perceken át kell vele gépészkedni. Persze az árkádosoknak van gyors indítás,de azt használják ők. A CoD egy hasonló irányt próbált képviselni,végül sikerrel. Mire pedig jó lett,kiforrott,kibaszták a régi csapatot,és jött egy másik brigád másik koncepcióval: "nem kő oktatószimulátor,jó a régi IL-2,légiharc szimulátort akarunk". A Black Shark sem száll fel,ha nem kapcsolod fel az üza. rendszert,pedig az már nem második világháborús technika. Ha viszont "légiharc szimulátort" akarnak,attól nem kéne mindent agyon automatizálni,főleg ha akkoriban nem is volt teljesen automatikus.Mert ugye a történelmi hűséget is fontosnak tartják állításuk szerint. Ezen kívül ott van az a bizonyos szavazás is az oldalon,ez a csapat pedig nagyon közönségbarátnak hirdeti magát,talán annak az eredményét is figyelembe kéne vegyék vagy legalább annyit mondani,hogy most még nem lesz,de a későbbi verzióba bele akarjuk tenni. -
És akkor lesz 110 es Schrage Musik -al?:) Bár én mindig aszondom éjszaka repkedjenek a denevérek. -
Igen, az. -
Lysandus #62999 Jó, nyilván egy éjszakai vadász verzió. -
Lysandus #62998 Nocsak! Ez egy radarral felszerelt Blenheim a spoilerben? Korai AWACS? :-) -
"Howdy folks,
Things are going well. We have one more build to test and if all goes well the patch comes out! Trust us, everyone on TF wants the patch out just as much as many of you do."
Forrás
Csatolmányok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
artivizsla #62996
-
artivizsla #62995 Főleg ROF-os kollegák figyelmébe.
-
Ha eddig azon röhögött a család,mikor valaki a track IR miatt sapkában repkedett,akkor majd ehhez mit fognak szólni? :D -
sakkay #62993 Az öcsém szerint, nagyon jó az a kütyü, simán végig nézel vele egy filmet , és nem fárasztja a szemet. Mondjuk a felbontását nemtom' de szerintem nem jobb. Azért nagyon kicsi az a felület.. -
Lysandus #62992 Igen... Egyébként a 110 fokos látószög az még mindig nem a valós +180, amiből olyan 60 fok a "valódi" 3D. De a mai játékokat a 110 fokos látószöghöz fejlesztik. -
Engem egyedül az 1280x800-as felbontás aggaszt, hogy ilyen közel a szemhez ezt milyen pixelsűrűségű kijelzővel oldják meg, és végeredményben milyen minőségű képet ad... -
sakkay #62990 Igen. Az élethűséget, a 100%-ot, pont a perifériás vetítés adja...nagyon kemény lehet.
Jaj jaj..
-
Lysandus #62989 Megnéztem a Kickstarter oldalát (itt lehet adakozni a program számára), annak aki befizet 300 dollárt már ígértek egy kütyüt később. Ez szerintem olyan 100 ezres hazai árat vetít előre kb. Nyilván nem állnak majd a sorok a boltok előtt, de 3D monitor + trackIR-ért egybe, nem olyan horror... -
Ezen az oldalon van a bemutató videójuk, 3:26-tól van a látószög
-
Lysandus #62987 Nem viccből mondtam! :-) Ehhez már be kell kötnie magát az embernek. Négypontos övvel! -
sakkay #62986 Ez a jövő. Nem az a kérdés kidobják e, csak az , hogy mikor.
Mondjuk megmondom őszintén aggódok a gyerekekért.Nagyon komolyan mondom.
-
sakkay #62985 Én meg pont azt néztem, hogy lehet lefejelném a monitoromat..inkább kifejelném ha nagy a lendület..
-
Idővel biztos lemegy az ára mint minden technikai cuccnak,ha egyáltalán piacra dobják. -
Lysandus #62983 Egyébként ez a kütyü tényleg széles látószögű? (A monitoron nem látszott, de az nem is adhatja vissza.) Ezer hertzes? Hm...
Egyébként szerintem ehhez már be kell kötnie magát az embernek, mert egy intenzívebb légiharcban leesik a székről a sok fejkapkodástól... És ezt komolyan gondolom! :-) -
sakkay #62982 Pont ezt beszéltük pár perce öcsémmel. Ő most Angliában van, és az egyik haverja vett egy....hm...mozi vr szemüveget vagy mit. A lent látott dolog előfutára valamilyen szinten. Szerintem 1-2 év és berobban a vr szemüveg..lehet már 2014 végén.