91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Csapattam két kört. Már egy hete nem fogtam botot jószerivel,de most halálomon vagyok itthon.:) Fáj a torkom:)
    A lényeg,hogy 6-8 ezren érdemes tartózkodni aszondom.
    [IMG][/IMG]
  • Nohab
    Itt se csak a töküket vakarták.

Egy régebbi, mondjuk ez elég nagy égés volt...

• Her Laca
    Ott nem csinálnak propblemát egy kis hóból:) Az mán hóeke bakkar.

• artivizsla #63538
    Messzer lelet.

• LeonSilver
    Óóóóó basszus... pedig tök jó hangok voltak, csak nem merte az ember használni.

Nem is tudom, hogy volt e még egy hasonló bukta. A Fighter Ops vagy mi nem jutott ilyen stádiumba, azt nem sorolhatjuk ide (az volt ugye, ami pénzt szedett a VIP hírekért, képekért, aztán semmi nem lett belőle) Igaz a "készítők" jókat nyaraltak :)
  • Her Laca
    Nincs semmi. A kutya nem foglalkozik vele:)Jelzem régen se érdekelt senkit,csak szöveg volt.
  • LeonSilver
    Köszi!

És mi van a sztímes izével? Mert ugye volt valami bigyula, hogy ha módosított az ember fájlokat, akkor jött a ban meg mit tudom én.
  • Her Laca
    Persze hogy van. Ez számomra nem kérdés.
    Nekem nem is azzal van a bajom,hogy a messzernek leesik a szárnya,hanem ,hogy a spitnek nem. Arra nem érvényesek a fizikai szabályok.
    Tegnap Poginak is leesett háborúban ,pedig csak csűrt egy kicsit és még hú de gyorsan sem ment,kb 450-500 alahogy mondja. Beszélgettünk róla ts en és az jött ki,hogy azt se szereti már a BF ha a csűrőt használod. Lassan a spit már orsózni is jobban fog:) Majd megmagyarázzák:)
    Végül is pont lexarom:)
  • bucsher
    arra is felhívnám a figyelmed, hogy a spitet 2sec alatt vízszintesbe rántottad, míg a messerrel ez 3 másodpercig tartott. szóval van ott G rendesen, az biztos.
  • LeonSilver
    Nagyon-nagyon szépen köszönöm!
  • sakkay
    Nagyon röviden..a clod fejlesztését hivatalosan befejezték, a következő részt a Rof készítői(és a clod maradék fejlesztői((már aki maradt)) csinálják. Ez sok pletykára ad okot, aki akarja a verziókat leírja. Viszont az atag móderei nem hagyták ennyiben a dolgot, és pár hónap alatt alkottak egy olyan patchet, ami az eredeti alkotóknak(főleg ilyen rövid idő alatt) nem sikerült. Persze vannak még gondok, főleg egyes részletek furák a rep. modellekben(pl.német gépek szárnyleválása), de tényleg nagyon ígéretes.
    Röviden ennyi.
  • artivizsla #63530
    Videó : Fóka vs. Bf 109
    Ha nem indulna el a videó :

http://www.dailymotion.com/video/xct5vr_eagleturk-il2-sturmovik-fw-190-bf-1_videogames#.UVB4D1ei2b5

• artivizsla #63529
    Hali ! Ment a csomag a megadott címre.
  • LeonSilver
    Nem volt alkalmam olvasni a topikot. Ha lenne egy kis időd és összefoglalnád, azt megköszönném!

Annyit tudok, hogy most a RoF-os csókák próbálják elbaszni (kis gonosz) az IL2-t. Vagy mit...
  • DonZorro
    Néha még én... ;)
  • feca1229
    A vízhűtöt hogyan kell használni, mennyire legyen nyitva és milyen sebeségnél? Pár napja folyamatosan besűl a motorom. Eddig kb 3/4 volt nyitva és jó volt bármilyen sebeségnél, bármilyen magaságban, de ha most felmászok vele hirtelen nagy állsszöggel 5k-ra akkor besűl.
  • artivizsla #63525
  • Her Laca
    Lemértem vonalzóval a golyó max távolságát a középponttól . A lényeg a spitnek egy hajszálnyival jobban lehet húzni ,ami nem tudom mennyit jelenthet de az ziher,hogy G terhelésben nem kevesebb mint a messza:)
  • sakkay
    Mindenesetre üdvözöllek! Gondolom olvasod mi a helyzet...egészen zavarba ejtően alakulnak a dolgok
  • Willenbrock
    Off: Játszik valaki a Dangerous Waters-el?
  • Her Laca
    Fax se tudja mi abaj de itt van
  • Papa01 #63520
    Remélem, minél hamarabb összejön egy régi-új konfig. :) Ha időd engedi majd írj már majd pár szót priviben, mi van veled, hogy vagy? :)
  • Her Laca
    A sebesség függvényében felkeményednek a kormányok mindkét gépnél,és itt van két videó ahol látszik,hogy kb egyformán téríthetőek a kormánylapátok.
    A spitet még tovább is hagytam nagyobb sebességen.
    De tényleg az az uccsó:)

A másodikra várni kell még de megjelenik nemsokára az is.

• LeonSilver
    Csak hiányoznak röpcsik. De közel sem fogok annyit röpködn, mint régen
  • VO101Tom
    Van üzemeltetési utasítás Emilhez és Spithez is. Ez amiről szó van, ez nem Va probléma. A Va sebességek egyébként nincsenek megadva, csak a Vmax. 109-esnél ez 750 km/h, Spitfire-nél 450 mph (724 km/h), és a Spitnél még annyi, hogy 10G a limit amit a gép bír. Van leírás, amiben azt írják, hogy nagy zuhanási sebességnél óvatosan kell bánni a bottal. De beszéltem pár TF-es gyerekkel, kértem G mérőt valahogy oldják már meg.
  • sakkay
    Szia!
    Valami megváltozott, megoldódott, hogy visszatértél?
    Vagy csak úgy..mert ha belegondolok, hogy mi mindent eladtál?!
  • LeonSilver
    Egyelőre a fiam laptopját használom. Ez három évvel ezelőtt egy fasza kis cucc volt (Asus K72Jr), de mára kissé avitt lett.
    De megpróbálom, hátha... :) Csak ha meg használható lesz, akkor a szoftvereket is újra el kell kezdenem beszerezni.
    Aztán Tir5, pedál, joy.... szóval ez egy hosszú folyamat lesz, főleg ha majd új gépet is szeretnék. :)
  • Sidewinder
    Kerestem különböző légiüzemeltetési utassításokat. Megtaláltam például a legjobb,korlátlanul műrepülhető 2 személyes vitorlázórepülő az MDM-1 Fox utasítását is.
    Ott például a helyzet a következő: 1 személlyel +9 és -6G a maximális terhelési többszörös. Két személlyel ugyanez:+7 és -5g. A gép maximális sebessége Vne:282km/h. Felrántási sebessége:Va:214km/h.
    Találtam különböző Messzer könyveket is,de egyrészt az németül van,másrészt nem találtam benne ilyen adatot,egyértelmű megjelöléssel.
    MDM-1 Fox

Itt pedig a Bf-109E
  • Lysandus
    Persze! Meg az ember általában nem full felülről csap. Hanem egy kicsit oldalról is. És amikor felhúzza, akkor tenné át a másik irányba, hogy lássa maga alatt az enemyt. Na ilyenkor szokott jönni minden átmenet nélkül a reccs. Nekem senki ne mondja, hogy ez természetes.

Egyébként ha ez így marad, akkor a végén kiderül, hogy Marseille is egy csíter volt, mert nem is húzhatta úgy a 109-est, ahogy húzta. Szerintem meg kell fosztani a győzelmeitől!
  • Her Laca
    Mindamellett egyértelmű hátrány származik a dologból,mert mint már mondtam meg te is észrevetted,nem csak ilyen feltépésnél esik le a messzer szárnya,hanem intenzívebb gyors (na nem 600 as tempónál) manővereknél is ami azért előfordul ha harcol az ember így nagyon meg kell gondolni mikor mit csinálsz,csak nézzünk egy visszaborítást amikor megcsapod ,felé emelsz és megcsűröd a gépet egy jó tempónál. Én már jártam így és közelibe sem volt a 600 nak a sebesség. Az angolszász oldalon repkedő srácok sem hülyék azért és lévén ez nem egy titok,így tuti ,hogy ki is fogják használni,én is így tennék jelzem.
  • Her Laca
    Én se mondok mást.
    Nekem nem ér annyit,hogy korteskedjek ,majd lesz akinek szemet szúr biztosan , mondom ezt is csak azért néztem meg mert te felvetetted és ma volt egy kis időm rá. Alapvetően annyira nem érdekel ám, de a tény az tény:) ahogy mondtad. messzer elhagyja ,spit meg nem:)
  • Lysandus
    Köszi a videót Laca!

Foglalkozni én se tudok vele, mert annyi időm nincs... Egy tény: a 109-esnek leszakad a szárnya, a Spitnek nem. Most ettől még persze le lehet őket szedni, csak hát...

Ettől függetlenül a TF egy nagyon jó mod, óriási munka rövid idő alatt. Az 1C elszüttyögött volna vele egy évig, és sokkal több hibával adja ki. Szerintem egyszerűen bugreportként kellene nekik elküldeni.
  • Her Laca
    Most kitettem a golyót és a messzernek ugyan úgy felkeményedik a kormánya,és kb ugyan annyit lehet húzni mindkét gépnél.
    Viszont érdekes,hogy a spitet 430 mph fölé óra szerint nem tudom zuhantatni. Vagy csak az óra ennyit mér? Tartós remegésnél kezdi elhagyni a spit a csűrőt ,meg ezt azt, de a messzer is egyben marad ha nagyon óvatosan nyúlunk a bothoz még 800 nál is.
    Amúgy minden ugyan az ,ugyan csináltam felvételt ,golyóval meg mifenével ,de nem szórakozok vele tovább.
    Aki utána akar járni nézze meg maga.
  • Sidewinder
    A vitorlázórepülésben van egy sebesség aminek a jelölése Va.Felrántási sebességnek szoktuk hívni. A felrántási sebesség az a sebességérték aminél még beleránthat,vagy egyéb durva kormánymozdulatot tehet a pilóta,anélkül,hogy a gép maradandó alakváltozást szenvedne. Ezen sebesség felett tett durva kormánymozdulat már maradandó alakváltozáshoz, géptöréshez vezethet. Az IS-28B2-nél ez az érték például 165km/h. Vagyis,ha ennél nagyobb sebesség mellett beletépsz,vagy bármi durvát csinálsz,akkor számíthatsz a nem túl jó következményekre.Mindegyikünknek tudnia kell azon típusok felrántási sebességét fejből,amiken repülünk. Az elméleti típusvizsgán mindig kérdés,és az évenkénti elméleti vizsgán is mindig az. Az adat természetesen a gép dokumentációjában szerepel. Van egy gyári adat,ami egy esetleges javítás után akár változhat is, mert mondjuk lekorlátozzák a gépet egy törés miatt.Akkor természetesen átírják az adatot,és az új adatot kell tudni és betartani. Szóval az a kérdés,hogy a Messzer különböző változatainál és a Spit-nél elérhető e ilyen adat,van e egyáltalán megadva? Ha igen,akkor ellenőrizni kell,hogy a CoD-ban mekkora sebesség felett kezd széthullani,és ha a sértetlen gép a változatra megadott gyári adatnál kisebb sebességen széthullik,akkor rossz a modell.Szóval szerintem ezeket az értékeket kéne kideríteni,hogy mekkorák voltak a valóságban,és utána lehetne igazán tisztán látni. Mondjuk valóban gyanúsan hamar hullik szét a Messzer.
  • Her Laca

Én elvagyok vele így is.
    Lévén nem tudok annyira angolul,így nem kezdek el hülyeségeket ,félreérthető dolgokat irkálni nekik:)
    Szerintem ha korrektek akkor odaülnek és megnézik maguk,ha szarnak rá akkor ez van.
    A felkeményedő kormány ellenére is jobbat fordul a spit amúgy ehhez nem kell semmiféle hókusz pókusz ,hogy lássa az ember. :)
    Majd amikor csomót kötnek rád ,mert nagy sebességű rácsapásnál csak egyféle képen (egyenesen és azt is csak módjával ) tudsz repülni és a spit közben műrepülő bemutatót tart körülötted ,kíváncsi leszek a reakciódra.
    De témát befejeztem csinál mindenki azt amit akar:)
  • VO101Tom
    De, oldal semlegesek. Sőt, elvileg több a német oldali a csapatban, mint angol. Elvileg. És elvileg ezek a számok stimmelnek, minden gép +10 -4 G-nél törik, ahogy ezt írtam is neked a puma fórumon. A Spit nagy sebességen felkeményedő kormánya okozhatja azt, hogy kevésbé tudnak beleptépni (hiába látszik ez másképp), és a Spit alatta marad a 10G-nek, ezért akarom megmérni. Vagy számokat, méréseket teszel eléjük, vagy géppárban tök egyértelműen egymáshoz képest nézed, hogy melyik hol és milyen sebességen törik. AZ bizonyíték. Minden másra csak legyintenek, hogy rosszul érzed. De ezért írtam, ha nem hiszel nekem, vagy ezzel nem értesz egyet, akkor tedd fel a videót, mi tart vissza?
  • Her Laca
    Amúgy ők nem nézték ezt meg? Mit kell ezen nekünk méregetni?
    Vagy nem oldal semlegesek? Ha felveti nekik a ember akkor nem néznek utána?
    Mert akkor ott bassza meg az isten a modjukat én aszondom. Legközelebb mi lesz?
  • Her Laca
    Bocsánat 430 mph nél. Az kb 680km/ h.
  • Her Laca
    Már hogy ne látszana?
    Oldalra csak próbaképp csináltam ,de szerintem ott is egyértelmű a dolog ott nem néztem a sebességeket.
    A messzert függőlegesen 600 nál húztam fel,a spitet 450 mph nél.
    A messer még a vízszintesig sem került és már leszakadt a szárnya.
    És nem lassabban ,az ,hogy a videón nem látszik a bot tök mindegy,számoltam és a húzástól számított 3. másodpercben vagy egy kicsit előbb már szakadt is a szárny.
    De ki vagyok én ,hogy igazam legyen:)
    Tudod mit.
    Pont lexarom:)
  • VO101Tom
    Számok nélkül annyit fognak mondani, hogy ők leprogramozták, foglalkoztak vele rengeteget, biztosa benne, hogy az jó, de ha mást "érzel" az a te hibád. Pont. De az, hogy én le akarom mérni mielőtt hőzönenék, az téged ne tartson vissza, ott a fórum, regelj és tedd fel a videód, és majd mondd el mit reagáltak. De a videódon nem látszik sem a sebességmérő, sem a control input nincs kitéve, nem látni a bot kitéréseket, és a Spitet is sokkal laposabban rántod fel mint a meszákat, de sok sikert.