91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #63701 Miért értetted úgy , hogy át akarok ültetni bármit is? 
Eléggé tisztában vagyok a két program, és a két korszak különbségeivel.
Egyszerűen a géptörés' kalibrálásán gondolkodtam. De jobb ha meg sem szólalok,
mert ahol csak lehet félreértitek. Vegyétek úgy, hogy nem is szóltam.
-
sakkay #63700 Nem kell egyből leharapni a fejemet.
Gondolom érthető mennyit dobna ilyen apróság az élethűség irányába. Ennyi.
-
artivizsla #63699 Ügyes keze van-
-
artivizsla #63698 Kávé mellé.
-
artivizsla #63697 Caproni lelet.
-
A harc technikai oldalát nézve ,teljesen más a két játék ,lévén a gépek a korszak is teljesen más. Egészen más harceljárásokat követel egy II.VH-s rep géppel a harc. Pusztán az,hogy a sebesség a sokszorosa az I.VH s gépeknek,a tűzerőről már nem is beszélve,de a gépek szerkezeti változásai ,terhelhetőségük is kibővítik a lehetőségeket. Aki azon módszerek alkalmazását akarja átültetni ide az egyszerűen rábaxik. -
Hogy egy tengeralattjáró szimulátorban mi van benne, teljesen irreleváns. A TF egyenlőre csak a paramétereket tologatja ide-oda (színek, fények, FM), nem nyúlt mélyen az engine-be, nem programozott bele radikálisan új fícsöröket, azt finomítják, ami van. Ha van is a DM mélyén valami random változó a strukturális limitekre (ami nem lehet túl nagy), az nem változott. -
sakkay #63694 Hm ez érdekes amit írtál.
Lehet gondolom tól-igig' beleírni a programba. Arra gondolok hogy ne mondjuk 10 g-nél törjön a gép, hanem 10-12 g-nél valahol random szerűen. Ez biztos megvalósítható(és élethű is), mert a tengeralattjáró szimek ősidők óta használják. Természetesen adott témában ez egyszerűsítés, de kiindulásnak nem rossz. -
Az Emil megengedett maximális sebessége gépkönyv szerint 750 km/h. Ezt túllépve joga van bárminek leszakadni (A Spitnek 450 mph, ami 725 km/h). Ezek a játékban is így vannak. A clod engine egyenlőre még nem alkalmas arra, hogy a nagy terhelésen fellépő deformálódásokat, szárnyelcsavarást szimulálja. Még. TF dolgozik ezen is. A túlterheléssel az abaj, hogy nincs minden gépre egzakt infó, ezért a clodban egységesen + 10 vagy -4 G-nél törnek a vadászok és a Stuka (a +10 G mint limit, a Spit II eredeti gépkönyvében van írva, a Mesza manual nem tartalmaz erről adatot), +6 és -3 G-nél a közepes bombázók (Ju 88 és Blenheim) és +4 -2-nél a nagyobb bombázók (He 111, Br 20). A G-t viszont nagyon pontosan tudja számolni a program, hiszen a kiszámolásához minden értéket (sebesség, gép helyzete, felrántási sugár) egyébként is ismernie kell a szimulátornak.
Ha mindenképp hibát akartok keresni, az a felrántási kormányerőben van, a Spit nagyon könnyű volt a mesza meg nehéz, ehhez képest most kb ugyanakkora. A Spit II Manual figyelmeztetett rá, hogy nagy sebességen a kis kormányerő miatt könnyű belerántani. Azt tanácsonják, hogy zuhanásnál, vagy szeles, lökéses időben a pilóta nyomja a könyökét a kabin falához, ellenkező esetben 6G-t is beleránthat, ha szép tempóval átrobog mondjuk egy termiken, ami elég durva. Az amerikaiak alakították ki azokat a sztenderdeket, és adták át az angoloknak, amire a Spit V később át lett tervezve, és megszűnt ez a hiba. -
Költői kérdés volt. -
sakkay #63691 Vársz választ?
-
S a magyarok is Emillel zuhantak? -
sakkay #63689
-

-
Honnan tudjam:) Nem zuhantam 800 al még messzerrel:)) -
sakkay #63686 Ok csak jó-e? Mármint a szimulálása. -
Végül is mondhatnánk szimulátorosabb lett így a dolog,nincs az a ész nélkül húzom,tolom . No meg azért ezt a zuhanásdit ne hasonlítsuk az első VH-s varrógépekhez,mint ahogy nem szabad egy modern jet el sem összehasonlítani őket. -
800 nál is kiveszem ,csak nem szabad nagyot húzni. Pl a P51 et sem volt szabad asszem 800-850 fölé engedni zuhanásban mert elhagyott pár dolgot,ergo szerintem jó ez ezek sem voltak erősebbek:) . Oda kell figyelni és nem szakad.
Én is berzenkedtem ,de valóban csak annyi a trükk,hogy nem kell rángatni a botot,sem a messzernél sem a többinél. -
sakkay #63683 Valaki írta(majd itt úgyis megmondják ki) hogy amikor egyszer egy fergeteges zuhanásból kivette a gépet (menekülés volt) leszállás után látta csak, hogy elcsavarodott' a gép. -
sakkay #63682 Én gyakran gondolkodtam azon, hogy az egyik legjelentősebb különbség a harc technikai oldaláról nézve a clod és a rof között, hogy a zuhanás mennyire gondtalan a clodban, és mennyire veszélyes a rofban... irigyeltem is kicsit,(de örültem is mert így élethű) bár azt tudtam, hogy nincsen lemodellezve a clodnál. Viszont nem gondoljátok , hogy kicsit hamar szakadnak a dolgok?! mármint amiket olvastam Pl. magyar visszaemlékezéseket pilótáktól, extrém zuhanásnál sokkal előbb nem láttak semmit(kiemeléskor), minthogy bármi is leszakadt volna..és ez már bőven a mutató utáni tartománynál volt. Ok ha valami szakadt meredeken lefelé 800kmh-az valószínű később nem tudta elmondani ezt, viszont így nagy hirtelen sehol nem rémlik, hogy akár csak említettek volna ilyesmit. Főleg azokban a tartományokban, ahol most szakad.
szóval fura kicsit az egész. -
Felhívnám a figyelmet !!! Arra az apró tényre,hogy nagyon vigyázzatok a rácsapásoknál,mert nagyon hamar begyorsul a vas,és egy óvatlan mozdulat már elég ,hogy szakadjon ez az. Még levett gázzal is necces sokszor,jobb elkoptatni a sebességet előbb vagy szépen lejjebb menni mielőtt nekidurálja magát az ember a támadásnak.
Ez csak úgy eszembe jutott. -
artivizsla #63680 Sanyo. Ez melyik mod-al lett készítve ?
-
artivizsla #63679 Ez hülyébb, mint a felmenői voltak. Ki koppint előbb a fejére, Peking, Szöul, vagy Tokió ? -
Na bazd meg! -
IL-2 1946 fanokanak:
4.12 readme kint van :)
Gondolom a patch még két hét
-
-
-
-
Hát.... szép álom lehetett !!!! -

-
Azt álmodtam,hogy szereztem egy Fókát:) És repkedtem vele,bár eleinte kicsit bajban voltam:)))) Komolyan! -
-
-
Ambarak! Akkora harc volt 6 és 8 K között:) 6 messzával kísértük a bombereket. Jöttek az angolok derekasan. Mind lelőttük. Nagy harc volt.
Aztán visszafele belebotlottunk az ő bombereikbe. Na ők is kísérték őket. Nagy harc volt! Mind lelőttük:)) Vadászostól ,bomberestől. Hey de komoly fight volt. -
-
artivizsla #63666 Pár statikus motor hangja, de nagyon jóóók !:
-
artivizsla #63665 Ügyes :
-
artivizsla #63664 A rossz idő ellen :
-
Legalább van kit lelőni nem? :D -
Mi van ma? Atagon telt ház.Nem szeressem én ezt amikor csak úgy nyüzsögnek a népek.