91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #63901
    Ha valakinek fent van DBW mod + Tiger33, megnézné, hogy a Fóka esetében látszik-e a kipufogóból kicspó láng full gázon ?

Ez a kép a HSFX + Tiger33 mod alatt készült.

• artivizsla #63900
    Újabb képek jönnek egy tavaly tavaly talált messzerről.
  • artivizsla #63899
    Szerintem nem volt olyan gyerek a 70-80-as években, akin ne törtek volna el legalább egy fakanalat. Ez egy alap nevelési eljárás volt akkoriban. Egyszerű, de hatásos.:)
  • Her Laca
    Az enyémek az tuti nem:) Anyám néha eltört rajtam egy két fakanalat,fater meg nem volt egy ideges alkat:)
  • artivizsla #63897
    Nem arra gondoltam, hogy ugyan ez lett volna, hanem, hogy a mi szüleink is megszenvedték a mi kamaszkorunkat. A tűréshatárok feszegetése azért az 50-60-as években edződött szülők idegeit is megviselte, lássuk be.
  • Her Laca
    Más volt.
    Fatert nem izgatták olyan dolgok,hogy pl ha nyaralni mentünk a balcsira (2 hét volt a minimum jelezném) és én unatkoztam ezt szóvá is tettem ,max bután nézett rám és ultiztak tovább.Foglald el magad max ennyit mondott.Nem úgy mint a lányom pl, az se mindegy hova megyünk.
    Mint ahogy az sem hozta zavarba,hogy nyáron mit csinálok a hugimmal egész nap,lévén 3 műszakban nyomatta az öreg. Vagy ,hogy követelőztem! Ez kell ,meg az kell! Meg nem fordult a fejemben.Vagy 15 évesen mikor jövök haza? Majd csak hazahozza a gyomra aszonta:) De nem is kellett félteni bennünket a világtól ,ezt azért lássuk be,nem vertek meg ,hogy elvegyék a 10-100 forintunkat.Ma meg azért egy komolyabb mobilért lazán lecsapják a gyereket . Tiszteletlenül nem hogy a szüleimmel nem mertem volna beszélni,de a panelban lévő felnőttekkel sem,mert ha atyám fülibe jutott volna biztos agyoncsap:) Szóval más volt ,persze mi is megcsináltuk a saját dolgainkat ez is tény:)
  • artivizsla #63895
    Csak a kamaszkoron legyenek már túl !!!

A lány még kezelhető nálam ( ki tudja meddig, most nagy a szerelem köztünk ), de a fiú most 15 és kezdi a beszólógatást, hogy pl : "...nem ééérdekel..." Akkor erélyesen szoktam figyelmeztetni, hogy ha úgy gondolja, akkor engem sem fog, amikor kell neki valami, vagy ha reggel készítem neki a szenyóját stb. Az egészbe az a rossz, hogy visszaemlékezve én sem voltak sokban különb, csak a másik oldalon állva ezt nehéz megélni.
  • artivizsla #63894
    Storm over England :

• Her Laca
    Na ja:) Állítólag rossz apa vagyok, minap is este 9 kor öltözik, és indulna . Kérdezem ,hova ,hova. bemegy a belvárosba aszongya. Este 9 kor? És mikor szándékozol hazajönni . Majd holnap ,mert a barátnőjénél alszik. Na mondom sehova. Ebből volt olyan botrány,hogy hihetetlen. Anyjának beszólt,elég csúnyát,erre én lekevertem egy nyaklevest( soha nem emeltem kezet a kölkökre ,talán a fiam is egy pofont kapott ) na erre majd ő feljelent.
    Ó hogy szomorodnál meg,na mondom ok akkor zárjuk rövidre ,be a kocsiba irány a jard és tessék,de addig is a telefont ,a tabletet ,meg még ezt azt visszaveszem,ha már rossz vagyok akkor legyek rendesen.
    Mondjuk karakán a némber mert 4 napig bírta ,de aztán csak odasomfordált és elkezdett hízelegni. Most ott tartunk,hogy csak akkor kapja meg amikor én úgy látom,hogy már minden dolgát rendesen elvégezte és persze tisztelettudóan beszél velünk. Mondjuk már nézegettem bentlakásos amolyan Abigél féle oskolát neki.:) Szerintem gyorsan hazazavarnák.
  • sakkay
    Ja várok..lehet az a legjobb.
  • sakkay
  • artivizsla #63890
    A fiúknál se különb a helyzet. Ballagásra egy Samsung Galaxy Ace-t kapott a gyerek. Az osztály fele almás a másik meg Samsungos. Fiam a samu hátuljára ragasztott egy almás matricát, így ő most semleges. Mondjuk a félévi bizonyítvány osztása után, sok gyerek a régi telójával ment a suliba, mert otthon a szülők egy kissé bepöccentek az eredmények láttán, de ez legyen az ő bajuk, sőt volt ahol a korlátlan net is ugrott.
  • Her Laca
    I5 ivi vagy mi ,meg gtx 680 . De én már megvárnám a köv generációt VGA ból. Vagy a tököm se tudja. Én radeont tuti nem vennék ,de ez egyéni szocproblémám. mondjuk a 7970 az occobb.
  • artivizsla #63888
    Addig is itt és itt tudsz körülnézni ez ügyben.
  • Her Laca
    ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,az alma. Lányomnak rendes laptopja volt,de szerinte szar.
    Mondja kell neki almás tábla. Addig addig mondta szívta a vérem hogy megszereztem neki (jó a T-homnál valóban jutányosan ) ,de eladtam a laptopját . Mondom ok itt van de innen lexarom a nyűgödet (szerintem szart se ér amúgy) ha valami nem stimmel engem ne nyaggass. No ,jöttek a problemák. Nem tud nyomtatni,vegyek wifis nyomtatót. Meg az anyád keserves majdmegmondom én mit veszek. Bakker leírod kis kezeddel. Most már érzi ő is ,de úgy rohad meg az tuti. Eleve lehet agyonütöm a szarházit a 16 évével ,mert már az idegeimre megy.
  • artivizsla #63886
    Van még, mindjárt küldöm.
  • sakkay
    Igazából idegesít , hogy nem tudom maxra tolni(hd nyomom), meg a ROF az új fejlesztéseivel, már nem olyan (gép)baráti..ha 15-20 gép van közvetlen közel, néha leesik 25-30 ra az fps.
  • artivizsla #63884
    Akik még ma is megünnepelték Április 4-ét.
  • sakkay
    Persze, ha buzi lett hát ez van..csak ne reklámozza. Én sem ordítozom az utcán , hogy a nőket szeretem. A melegfesztiválok meg miről is szólnak?!
  • Her Laca
    Mért akarsz cserélni? Clodot viszik ,Tom is kb ezzel tolja.
    Amúgy nem értek én ehhez:)
  • sakkay
    Helyes..nekem fiam van, de ne tud meg mennyi szart hazahoz a suliból.
    A menő most az almás telefon, (aputól), lenyalt haj, n.szemüveg éjjel is.
    Ja és no sport. Telefonjára mondta milyen szar(régi és nem almás), elromlott , nem kapott újat. Na mondom most mennyivel jobb, nincsen gond nem igaz?
    Egyenlőre ebben maradtunk.
  • Her Laca
    Nincs avval baj, ha valaki más. Csak ez ne kerüljön reflektor fénybe.
    kezeljük helyén a dolgokat .
    Legyen buzi újság , honlap és azok akiket érdekel a téma olvasgassák.
  • sakkay
    Köszi. Szerinted videókarit, vagy procit cseréljek.
    Videók. gtx560
    proci.amd x4 945 phenom
  • Her Laca
    Lányomra lettem figyelmes amint a TV ben valami műsort nézett,fiatalok laknak egy belvárosi lakásban. Odaültem hogy szemrevételezzem,5 perc után atyai szigorommal élve beszüntettem az adást és megtiltottam a továbbiak nézését is,mint ahogy ezt tettem győzikével és sok egyéb mással is. Nem mondom,hogy nem volt vita,de győztem.
  • sakkay
  • feca1229
    ezzel én is így vagyok! :-DD
  • Her Laca
    MSI After az méri.
  • sakkay
    Srácok vid.kari hőmérséklet mérésre mi a legoptimálisabb progi?
    Úgy emlékeztem az alap nv driver tartalmaz valami ilyesmit, de most nem találom..lehet kivették valamelyik frissítéssel, vagy én emlékszem rosszul..
  • macleody
    http://ipon.hu/webshop/product/asus_gtx660_ti_dc2o_2gd5_gtx660ti_2gb_gddr5_pcie_________corsair_voyager_32gb_usb3_pendrive___33.000ft_ertekben_kredit___assasins_creed_3/215553

Igaz kicsit több mint 80k, de a cuccokat elpasszolhatod.
  • sakkay
    Szecsődi Karolina inkább mostanában..így halottam.
    Azt is mondják , hogy a jövő pi*ája a se**, de én konzervatív elveket vallok.
    Figyelem: csak erős idegzetűeknek...példakép.
  • sakkay
  • sakkay
    És most nagyon finoman..ki az az állat akinek A Kun Béla hős?!
  • Her Laca
    Egy GTX 660 TI már tökéletes lenne hozzá. Vagy egy radeon 7950 es is .
    Vagy használtan egy GTX 580 as. Azt 60 körül megkapod.
  • GálTomi
    Hahó urak. Jó rég nem fogtam virtuális botkormányt a kezemben. Mostanában felvetődött a gondolat elő kéne venni ezt a CLoD szutykot. Ehhez viszont kéne egy rendes "ámítógép" amin elfutna ha lehet nem 640x480-ban.
    Vásároltam egy új alaplapot és miegymást. alaplap és még pár apróságot. Már csak rendes grafikai kártya és egy egészségesebb I7-es CPU hiányzik. Ti milyen kártyát ajánlanátok mostanában ami elég lehet úgy 70-80E körüli összegben gondolkozva?
    Üvd: V.4_TOmCSI
  • freike
    Pontosabban a 4.11.1re.
  • freike
    Köszi.Sikerült felrakni az egészet.Van még valami hasonló küldetés,az Il-2 4.11-re?
  • artivizsla #63865
    Az ország megosztott lett. Van akinek Bertalan Árpád a hős, van akinek Kun Béla, de a fő gond, hogy a történelem kiment a divatból és a fiatalabb generációnak meg SP és Szecsődi Karcsikák a hősök.
  • feca1229
    Hát igen ezt én sem értem, hogy miért fáj egyes embereknek, ha büszkék vagyunk a hőseinkre, és nem hagyjuk, hogy elfelejtődjenek a tetteik...
  • Her Laca
    Nem avval van a baj,hogy mint egyének idióták,hanem avval,hogy a hülyeségüket még közzé is teszik. Azt se tudják ki volt ez az ember.Momentán kéne ismernie minden magyar embernek a nevét,a tetteit,és hogy ki is volt valójában. Szerintem. A szememben Ő volt a KATONA!
    Vannak mások is azért:)
  • feca1229
    Szerintem csúnya dolog hősi halált halt katona fejéről levenni a koszorút, és vitatni az érdemeit melyet hazánk szolgálatában tett és melyben az életetét áldozta. A hivatásos szolgálatot ellátó személynek mint pl: rendőr, tűzoltó, katona, pénzügyőr stb. ha szolgálat teljesítés közben életét veszti azt tudtommal hősi halotnak nyílványithatják, érdemei elismerése képen.