IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na ja:) Állítólag rossz apa vagyok, minap is este 9 kor öltözik, és indulna . Kérdezem ,hova ,hova. bemegy a belvárosba aszongya. Este 9 kor? És mikor szándékozol hazajönni . Majd holnap ,mert a barátnőjénél alszik. Na mondom sehova. Ebből volt olyan botrány,hogy hihetetlen. Anyjának beszólt,elég csúnyát,erre én lekevertem egy nyaklevest( soha nem emeltem kezet a kölkökre ,talán a fiam is egy pofont kapott ) na erre majd ő feljelent.
Ó hogy szomorodnál meg,na mondom ok akkor zárjuk rövidre ,be a kocsiba irány a jard és tessék,de addig is a telefont ,a tabletet ,meg még ezt azt visszaveszem,ha már rossz vagyok akkor legyek rendesen.
Mondjuk karakán a némber mert 4 napig bírta ,de aztán csak odasomfordált és elkezdett hízelegni. Most ott tartunk,hogy csak akkor kapja meg amikor én úgy látom,hogy már minden dolgát rendesen elvégezte és persze tisztelettudóan beszél velünk. Mondjuk már nézegettem bentlakásos amolyan Abigél féle oskolát neki.:) Szerintem gyorsan hazazavarnák.