IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Más volt.
Fatert nem izgatták olyan dolgok,hogy pl ha nyaralni mentünk a balcsira (2 hét volt a minimum jelezném) és én unatkoztam ezt szóvá is tettem ,max bután nézett rám és ultiztak tovább.Foglald el magad max ennyit mondott.Nem úgy mint a lányom pl, az se mindegy hova megyünk.
Mint ahogy az sem hozta zavarba,hogy nyáron mit csinálok a hugimmal egész nap,lévén 3 műszakban nyomatta az öreg. Vagy ,hogy követelőztem! Ez kell ,meg az kell! Meg nem fordult a fejemben.Vagy 15 évesen mikor jövök haza? Majd csak hazahozza a gyomra aszonta:) De nem is kellett félteni bennünket a világtól ,ezt azért lássuk be,nem vertek meg ,hogy elvegyék a 10-100 forintunkat.Ma meg azért egy komolyabb mobilért lazán lecsapják a gyereket . Tiszteletlenül nem hogy a szüleimmel nem mertem volna beszélni,de a panelban lévő felnőttekkel sem,mert ha atyám fülibe jutott volna biztos agyoncsap:) Szóval más volt ,persze mi is megcsináltuk a saját dolgainkat ez is tény:)