IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nappal egy repgépben aminek full üveg a teteje és a világosság ömlik befele,akkor ez hogy van? Csak kérdezem😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Át lehet repülni a fákon,ahol max felszállás után jár az emberfia,meg a spanyol mûrepülõ válogatott vagy ki mit szól a szuhuszonhathoz...ez botrányos.<#schmoll2>#schmoll2>
R.I.P. White Europe
Úgy hogy feleim meg kell tanulni erdõben repkedni talajszinten és nincs az az ellen aki észrevesz😊Ez az igazi lopakodó.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Feeeeeem
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"A következõ patch már teljesen nVidia hitelesítéssel érkezik? Mi a helyzet a Crossfire támogatással?
Az nVidia teljesen biztos, a Crossfire még nem eldöntött."
www.smart-bus.hu
fléém oooonnnnn <#taps>#taps>
amúgy tényleg ennyire jó lett a repmodell hogy egy fél Heinkellel le lehet szállni?
GOOBY, pls
Akkor sem lesz sem face book-om, sem twitterem, sem semilyen ilyesmi úri huncutságom.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Folytatásról semmi hír.
www.pumaszallas.hu
A Battle for Moscow-ról egyébként van valami hír hogy kb mikorra várható?
- driver rendben felment, joy kiválóan mûködik.
- a régebbi profiler látszólag simán feltelepül, aztán semmilyen formában nincs meg a gépen.
- az újabb profiler látszólag simán feltelepül, ikonban meg is jelenik.
- a .NET pillanatnyilag így áll.
- a profiler indítása meg így.
Valakinek ötlet?
Si vis pacem, para bellum.
Fejlettebbnél is fejlettebb sérülés modell😊
Leszálltam vele.
Mintha erõsebbek lennének a géppuskák a szöviknél ,de majd még nézem.
No de majd meglátjuk pár nap múlva,remélem a sok javítás mellett nem rontottak legalább annyi mindent el. Én nem bízom bennük továbbra sem.
Az biztos, hogy a grafika kontrasztosabb, színesebb, a láthatóság jobb, és nem akad online sem! A mesza pedálja finomabb, a többi dolog nagyjából benne volt a legutolsó betaban is. Az FM meg majd hosszabb tesztelgetést igényel, arra nem mondok semmit.
A Su 26 jópofa.
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
nekem isten bizony lejött ingyen 😊
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu