91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Mondjuk az érdekes, hogy a sima hangerő emelés csinálta a táv. i. , a mélynyomóét meg nem. De működik az a lényeg.
    Laca a jap. film gondolom csuzima..ha így folytatódik a helyzet, még a végén megint felállítanak valami nem gyenge hadsereget.
    Tudtátok , hogy az egyetlen nép aki lemondotta saját alkotmányában az önvédelem jogáról a 2vh után? Na ezt ostomolja most a japán politikusok egy új' generációja.
  • sakkay
    Nem érzékelte a távirányító a mélynyomó hangerő gombot és le volt véve...manuálisan végső kétségbeesésemben rányomtam....és jó.
  • sakkay
    Mindent megpróbáltam az ugyanazon bemenetben lévő közép hangszóró szól, a mély nem. Ha szoftveresen megcserélem őket ugyanaz a helyzet. Lehet elcsesződött, a mély hangszóró?! Minden dugót' ellenőriztem az is ok. És újra van rakva a rendszer.
    passz.
  • Her Laca
    Ezek az arcok hihetetlenek:) Egy zsebkendőre leteszik ha kell.
  • Her Laca
    Na ez landolás:)
  • Her Laca
  • Her Laca
    Az eszközkezelőben is megnézheted a hangoknál. Kis hangszóró ikon.
    Lehet ott van elállítva valami . De nem biztos.
    Szedd le a realtek driverét tedd fel újra és szerintem jó lesz az.
  • sakkay
    Persze van ez a realtek audio manag. ott faszán látszik mi működik meg épp mi szól, mutatja, hogy épp az ad hangot...de nem ad.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Vagy nézd meg ,hogy a hangoknál 5.1 van e megadva.
  • sakkay
    Köszi.
  • Her Laca
    Most jó helyen van minden dugasz?
    Ha igen tedd újra a hangkari driverét szerintem.
  • sakkay
    Alaplapi,asrock 970 pro 3, a füles meg egy noname medusa nx. Amúgy minden fasza, de nincsen basszus.
  • Her Laca
    Milyen hangkártya ,és milyen füles?
  • sakkay
    Srácok van ötlet , hogy mi a f*** történhetett? Rakom össze a hangot összehoztam az 5.1 et, meg a mikrofonos fülest..minden kész, de a basszus egyszerűen eltűnt. Minden a helyén , minden működik csak a mély nem..mi ez? Azután nem jött elő többet, hogy a füles kimenetét rádugtam a mély és a közép kimenetre(van ilyen 3-as elosztó valamim.. Aztán észrevettem, rendbe raktam, de azóta nincsen mély!
  • Her Laca
    No Attag fórumon is megerősítették,hogy a 13.4 WHQL másoknak is megoldotta a dadogás problemet.
    Ergo nem a játékban volt a hiba. Most már csak a fehér csíkok tűnjenek el :)
  • artivizsla #64725
    Kávé mellé. :

Részlet, "Az ég katonái" c. könyvből ( Lévay Győző ) :

"...Én sem szeretem a nyomjelzőket, különösen nem, ha hátulról jönnek! A szűk kabinban kínlódom, hogy hátranézhessek, mi történik mögöttem. Majd kicsavarodik a nyakam, míg végre megpillantom a Jak-9-es géppárt mögöttem kissé jobbra gyorsan közeledni, vadul lövöldözve. Kísérőmnek, Kishady Gábornak nyoma sincs. Remélem nem lőtték le!
    Az anyátok keservit ti kurafiak - gondolom -,engem nem lőttök le! Ezzel a gázkart tövig bevágom, és felrántom a gép orrát. Hűséges Fókám majdnem függőlegesen szökik az ég felé. A hengerfejnyomás mérőmutatója a pirosban, az emelkedésjelző és a magasságmérő úgy pörög, mint a megvadult dervis, egyik 100 métert a másik után jelezve, de a sebességmérőm meg gyorsan esik visszafelé. "Gyertek utánam, ha tudtok" - ordítom bele a motorzúgásba, és vállamon keresztül látom, hogy próbálkoznak, de az ő Jak-jaik nem tudnak lépést tartani az én Fókámmal. A kísérő hamar feladja a reményt, de a bátrabb a kettő közül még megkísérel követni, mielőtt azonban az én gépem elérné az átesési sebességet, a ruszki dugóhúzóba pördül. Éppen ideje! Mert az én gépem is végére jutott a sebességtartalékának, és megrázza magát, jelezve, hogy mindjárt át fog esni. Mielőtt ez megtörténne, enyhén csűrök balra, és megpöccentem az oldalkormányt. Gépem bal bukófordulóba megy, és máris meredeken zuhanok a még mindig pörgő orosz után. Lőni nincs értelme, mert szinte lehetetlen egy pörgőgépet eltalálni. Zuhanásból kivéve a gépemet, éles bal emelkedő fordulóval visszatértem a tankcsata fölé. Az orosz gépek mint megbolygatott mérges darazsak repdestek körülöttünk, teljesen megfeledkezve Rudel Stukáiról, amelyek zavartalanul végzik dolgukat. Hat égő T-34-est látok a földön, de három német Panther is lángokban van. Egy Sturmovik, amelynek, úgy látszik, eszébe jutott, hogy ő csatarepülő és nem vadász, fordul előttem, hogy a páncélosokat támadja. Jó előretartással az orra elé eresztek egy sorozatot, mind a négy géppuskából. Úgy látszik, nem tetszik neki a dolog, mert éles jobb fordulóba megy. Nehéz ezeket a "vastag bőrű" Sturmovikokat leszedni, mert pont olyan a páncélzatuk, mint a teknősbékáé. Csak két sebezhető pontjuk van, az olajhűtő és a pilótaülés. Megpróbálok mögéje és alája repülni, hogy a lövész tüzét elkerüljem, de fene nehéz egy kis olajhűtőt eltalálni, amikor a lövész fegyverei tüzet okádnak felém, és még nehezebb, ha egy Jak ül be mögém, ez világossá válik a a kabinom mellett elhúzó foszforcsíkból.
    Szemem sarkából megpillantom Sipost, amint két IL2-est üldöz, de nem sokáig, mert egy magányos Jak-9-es akaszkodik rá hátulról. El kell ismernem, csökönyös fickók ezek a ruszkik, de szerencsére nem valami jó lövészek! Ami azt illeti, én sem vagyok valami jó formában ma, de ki tud higgadtan és pontosan célozni, amikor valaki majdnem állandóan lövöldöz rá hátulról?
    Nem kerül nagy megerőltetésembe, hogy a magányos Jak-pilótát, "lebeszéljem" arról, hogy sokáig lógjon Sipos hátán, de alig vettem mély lélegzetet, máris két Jak támad rám."A fene egye meg, ez a ringlispil kezd már az idegeimre menni" Ha nem ér hamar véget, arám még özvegyen marad, mielőtt még a feleségem lett volna!
    De már nem tarthat sokáig, mert az orosz repterek valahol a Duna és Tisza között vannak, és a vadászok üzemanyagának már kifogyóban kell lenni". Amíg ezek a gondolatok cikáznak át az agyamon, teljes gázt adva megint "gyertyát" repülők, és az alsó felhőréteg áttörése után 1700 méteren találom magam a két felhőréteg között. Üldözőim ezúttal meg sem próbálnak követni. Valószínű ugyanazzal a két fickóval van dolgom, akik először támadtak meg, és rájöttek, hogy reménytelen az ügy, mert az ő gépeik emelkedőképessége nem tud a FW-190-esével lépést tartani. jobb fordulóval eltűnnek alattam, még mielőtt elértem volna a felhőket..."

• Her Laca
    Ez miez?
  • V43 1105
    Hausser. Hitlert annyira magára haragította, hogy a csata után egyáltalán nem tüntette ki.
  • Johann Wind
    Idézőjelben, csak hogy én is felnőjek a belinkelt cikk színvonalához. :)
    Bronson B-29-esen volt lövész, 1x meg is sebesült Japán felett.
  • Johann Wind
    Nem volt semmi, azt hiszem Harkov 43-ban 3x cserélt gazdát. Azt hiszem Hausser* volt aki Hitler parancsa ellenére kivonta az egységeit Harkovból, így nem jutottak a bekerítés, majd a megsemmisülés sorsára. Majd menetből bevette Harkovot, súlyos veszteségeket okozva a szovjeteknek.

* Vagy Manstein?
  • macleody
    APM /Auto Power Managment/ és a turbo legyen kikapcsolva.
  • Her Laca
    Ne kerülgesd! Aggyá neki,és akkor lesz a jó amikor a füst felszáll:))
  • sakkay
    Igen, rajta vagyok.
    Egyenlőre csak kerülgetem a dolgot.
  • Solt
    Igen, de azért javaslom a PH megfelelő topikját erre... Az a tuti! :)
  • Her Laca
    ACG re behatoltam okítani:)

Osprey-t tanítottam többször is ,a 3 as köteléküket ledaráltam ,erre megsértődött:)
  • sakkay
    Srácok egy laza húzást akarok a procin. Valami azonban nem egyértelmű(na jó semmi sem) Azt olvastam most, hogy 4000-ig alapfeszen is lehet húzni. Ez azt jelenti, hogy csak simán felszorzom az fsb-t, és kikapcsolom az automata turbót?!
  • artivizsla #64714
    Én a gyűrű nyugati részén lakom, mellettünk a szántóföldön évek óta lengetnek tavasszal és ősszel. Az idősebb kollégák mesélték, hogy a gyerekkoruk legnagyobb élménye volt, hogy az erőben kupacba hordták a gránátokat, a többit le sem merem írni, hogy még mit csináltak velük. Ők fordítva játszottak, mint a mai gyerekek. Nekik előbb egyben volt a játékuk, majd később lett belőle puzzle, meg legó, csak nem mindig a ugyan az a gyerek rakta össze, akinél még előtte egyben volt.
  • Her Laca
    Ami le van írva. Mit tudom én:) Fehér csík az van még.:)
  • Solt
    Hát annyit biztos kell rá várni, mint amit anno a CloD-ra kellett! :D

No és milyen az új javítás? mesélj...
  • Her Laca
    Lehet vele harcolni, A közeljövőben lesz belőle valami? Nem. Akkor meg minek beszélni róla:)
    Mellesleg felszálltam és intézkedtem egy kicsit:)
    Elkezdek megint csinálni pár videót.
  • Solt
    Hmmm... meglep, hogy erre senki nem reagál! :) Szerintem jó lenne, ha megnyílna a harc még egy fronton... :)
  • VO101Tom
    Laca. nem voltam gépnél mikor beléptél, csak most hallom, hogy leléptél a TS-ről. Már itt vagyok, visszajössz? Amúgy is akartam kérdezni tőled valamit.
  • Her Laca
    Amúgy tényleg! Ki volt az az elmebeteg aki átkeresztelte a repteret?
    Mé nem volt az úgy jó? Én elismerem Ferencet ,de mi köze neki a repüléshez?
    Ha mán mindenképp kellett nevezgetni.
  • Her Laca
    Na ja:) Lévén én itt lakom Ferihegy vagy most már az a zenész reptér mellett ,és már kinyomoztam,hogy pont itt az erdőben húzódott a nagy budapesti védőgyűrű ,gondoltam beszerzek valami jó kis fémkeresőt és kutakodom én is :) Jól lehet még ma is látni az árkokat. Néha sétálgatok arra de én még egy koszos kabátgombot sem leltem:))
  • VO101Tom
    Tegnapelőtt írta Robo, hogy készülnek kiadni egyet "rövidesen", nem gondoltam, hogy 1-2 nap lesz :)

Most olvasom a readme-t:
    - Ju 88 és He 111-en jó irányba megy a PP műszer
    - A DB 601-est 12:00 állásban túl lehet pörgetni a 3000-es fordulaton (amit átlépve 15 mp alatt tönkremegy)
    - Spit I kétállású prop kapott valami eszközt, amiben a végállások közt is megállítható. Nem automata PP, de nem is az a fos ami eddig volt.
    - A közepes bombázók kormányzásán alakítottak kicsit, nagy sebességnél jobban érzed majd a nagy kormányerőket.
  • artivizsla #64705
    Ekkora mákot !

Hofi után szabadon :

"...Azért van annyi sebesült nálunk, mert mi nem dolgozunk, hanem a munka frontján harcolunk !.."

• Solyom2
    Sziasztok!
    A HSFX és az Ultrapack modok között mi a különbség? Kompatibilisek a 4.11m verzióval?
  • Her Laca
    Itten megtalálható.
  • Her Laca
    Heveny fordításban.

Ez a mini javítás foglalkozik a következő elemeket tartalmazza: 1.HEIIIP / H és JU88 visszafordítása Prop pitch Lever animáció. 2.DB601 képtelenség több mint rev akár Full Fine Pitch kiválasztva. 3. Spitfire 2 Raszter Prop Limited VP üzem 4. lift Hatóság beállítások nagy sebességnél HEIII és BR20 HEIIIP / H JU88 PROP bólintás Légcsavar karok és a képernyőn kar segítő ikonok most mozog a megfelelő irányba propeller pitch változásokat. Ez Prop pitch kar mozog előre Prop Szurok az "pénzbírsággal sújtható" (jobbra mozgása Szurok óra) Prop pitch kar mozog hátrafelé, mint Prop Szurok az "eldurvult le" (oldására mozgása pitch óra) Ez a javítás is visszaadja az " irányát "A prop pitch rendszer. Tehát HEIII, JU88, JU87 mind egyformák, és ugyanabban az értelemben, mint a többi irányított típusok a Sim, kivéve, hogy a BF109/BF110 maradnak a korábban kódolt. Más szavakkal: az ugyanaz, mint a mindig is, irányított értelemben. Kellékek maradnak VP kellékek nélkül irányadó. DB601 OVER REV DB601 fog már több mint rev túl 3000rpm manuális. Minden túllépést a 3000rpm eredményez a motor súlyos károkat <15 másodperc SPITFIRE MKI 2 Raszter VP BEÁLLÍTÁSA A Spitfire MKI 2 pitch rendszert lehetne valóban használható korlátozások, mint a változó hangmagasság rendszert. Bár nem igazán tervezték ezt szem előtt tartva azt találták, a pilóták, hogy a gondos "jiggling" a Prop pitch control lehetővé tette számukra, hogy bármilyen kívánt RPM nem csak durva vagy finom pitch beállítást. Ez nem biztosítja a teljes rugalmasságot egy dedikált VP rendszer de lehetővé köztes RPM kontroller jó volt bizonyos repülési fázis, mint a mászás és a Cruise. Hiányosságai miatt a hangmagasság dugattyú kialakítása nem igazán alkalmas arra, hogy ellen repülő. Ebben a folt már lehetővé tette a pilóta, hogy válassza ki a kívánt RPM. Lapátszög változás aránya még mindig ugyanaz, mint amit az eredeti használt 2 Raszter rendszert. Még nem változtak a 3D modellezés a pályán kar, ez fog történni a későbbiekben. A valódi repülőgép a hangmagasság változása kontroll a dugattyú vagy Push Pull típusú ellenőrzés. Megjegyzés: A nem okirati bizonyíték arra, hogy ez a Prop pitch trükkje volt alkalmazható a 2 Raszter létre a Hurricanes. Hurricane 2 Raszter típusú tehát változatlanok maradnak. lift HATÓSÁG KÖZEPES BOMBERS Mi korrigált lift érzékenység a HEIII és BR20. Aktuális G határok változatlanok maradnak. Ez Tweek már csökken Felvonó hatóság függvényében IAS. Valójában ez megmerevedik, vagy növeli a Stick erő egy G IAS növekszik. Ez megközelíti a nagyobb botot erők találhatók a nagy repülőgép. Még mindig lehetséges, hogy ezek a repülőgépek túlterhelhetik ám csak nagy IAS és teljes lift alkalmazni. Ha Felvonó berendezés is párosul egy nagyon jó "yug", akkor a G határ érhető el valamivel alacsonyabb IAS. Tágabb értelemben ecsettel kell ésszerűen biztonságos a HEIII akár 400Kmh és a Br20 ig mintegy 370Kmh IAS. Észre fogja venni, hogy manőverezési a pályán tengely egy kicsit fáradságos most ... ezek közepes bombázók után nem Fighter merénylők.