91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richthofen
    Orosz masinak
  • Her Laca
    Na ez lényegre törő eligazítás:)
  • Johann Wind
    http://filmdroid.hu/2012/05/cooper_mesterlovesz_lesz/
    A mesterlövészt, akiről a film szólni fog, nem régen gyilkolta meg egy volt katona társa, akin segíteni próbált, mert poszttraumás stressz szindrómában vagy vmi ilyesmiben szenvedett.
  • Johann Wind
    Kíváncsi vagyok milyen lesz. Remélem nem vmi amerikai marhaság......

http://filmdroid.hu/2013/04/brad-pitt-a-fury-foszereploje/
  • VO101 tvr
    Fasza lett nagyon.
  • artivizsla #65096
    Jól látom, hogy a HSFX-el működik ?
    Mi az újdonság benne ?
  • VO101Tom
    - Gerhard, fürdőt!
    - Máris, őrnagy úr!
  • Her Laca
    Itten van. Nem tudok németül:)
    De van magyar felirat csak még nem tettem fel lejátszót,csak a winé van.
  • Her Laca
    Várjál megtekintem.
  • Her Laca
    Ezt atag fórumon találtam.

• VO101 tvr
    a végén mit mondanak pontosan az érkező Galland alteregónak?
  • artivizsla #65090
    Elfeledett hőseink.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Minap az ACG-n fent volt mittudomén melyik angol egység az amiben Robo is van.
    Én bementem egyedül ellenfélnek ők 7 en voltak. Jött 16 bomberjük ,abból 12 őt lelőttem erre megjelentek mind a heten. Nagy fogócska lett , kicsit meg is piszkáltam 1-2 hurrit aztán se benya se lőszer:) írtam nekik,hogy kifogytam de csak nem akartak békén hagyni. Azért leszálltam és túl is éltem ,bár egy két ficak lövöldözött landolás közben is.
  • Solt
    Hajrá... :)
  • Her Laca
    Na mindjárt teszek fel jóóó hosszú videót.
    Megtámadtam két géppárt is,észre is vettek ,az első kettest lelőttem a másodikból csak az egyiket sikerült meglőnöm,aztán kicsit hibáztam ,de nem volt gond. Jó kis taktikai harc volt. Mondjuk ezek elég ügyik voltak.
  • Solt
    Arra én is kíváncsi leszek, bár szerintem ezzel nem lesz gond. Bár biztos lesz olyan, ami lehetne jobb is...
  • Her Laca
    Az árnyék alap már. Majd milyen lesz a repmodell,meg a többi!
  • Solt
    Az árnyék jól néz ki...
  • artivizsla #65082
    Vagy kirepült ütközéskor a gépből.
  • Johann Wind
    Sztem egy ekkora robbanást nem él túl egy ember, csak ha az utolsó pillanatban katapultál, ez viszont nem látszik a felvételen hogy katapultálna.
  • Her Laca
  • mijki
    "Lezuhant egy repülőgép vasárnap egy madridi légi bemutatón, egy videó felkerült róla a Youtube-ra."
    További részletek: http://kuruc.info/r/4/111717/#ixzz2SRCPaqx3

Forrás
  • Willenbrock
    Egyébként Hitler le is becsülte az egész atomfizikát,zsidó fizikának nevezte,szemfényvesztésnek tartotta.
  • Willenbrock
    Tudtak róla,hogy készül,de hogy hol tart a program,vagy hogy működik-e a fegyver az kétséges volt még sok atomtudós számára is.(Voltak tudósok akik feltételezték,hogy a láncreakció nem lokális lesz és az egész Föld légköre elég stb.)Nem nagyon utal semmi arra,hogy tudtak volna Hitlerék valami konkrétat a programról.Sem Speer,sem Hitler nem emlegeti a feljegyzésekben.Szerintem nem számoltak vele komolyan.A normandiai partraszállás helye meg valóban meglepte az egész vezérkart,Calaisnál számoltak csak vele,a meglepetésen kívül nem sok érv szólt normandia mellett.
  • Her Laca
    Azt a qrva:) Minap engem is PK ra lőttek kétszer ahogy alant üldöztem a delikvenseket:)
  • lala42
    Ehez a " mi lett volna ha" vitához csak annyit, hogy most nem lenne "kisebbségi "vezetőnk,:-) én lennék a király, és nem kellene dolgoznom. LOL.
    Véleményem szerint a német hírszrzés tudott az atombombáról, abban az értelemben, hogy engedte a normandiai partraszállást, mert talán úgy gondolkodott, hogy ha ott megállítják a szövetségeseket, akkor Németország kapja amit Japán kapott.( Hirosima, Nagaszaki.)Mert azt valljuk be,hogy normandiánál meg lehetett volna állítani, már a csatorna közepén a szövetséges erőket, és nem is nagy áldozatok árán. ( némert részről értem a nem nagy áldozatot.) A némert hírszerzés sem volt hülye, hogy nem tudott volna sem a helyről, sem az időpontról. Na nem a pontor nap óra, de 3-4 nap eltéréssel behatárolható volt. Aki tudja a partraszállás ismert részleteit mindkét oldalról, az tudja, hogy vezérkar nélkül marad az adott időre a német haderő.Miért is?
  • lala42
    CSALNAK AZ ATAG-OSOK !!!!!!

Korábban belinkeltem itt egy képet, amikor a fiam leszállt angol területen stukával. Ott látszik, hogy német légvédelem van. Tehát az ATAG-os srácok, mivel az angolok földi légvédelme 0 volt, berakták a németeket. Csak azért,hogy nekünk legyen rosszabb.
    Tehát konklúzió? CSALNAK.
  • sakkay
    Felmentem atagra, le lőttem egy spitet közelharcban, aztán hazamentem.
  • Solyom2
    Egy kicsit megszakítom a "mi lett volna ha" témát.

A forgotten countries mod(http://www.sas1946.com/main/index.php?topic=1341.0) működik az alap 1946-tal, vagy fel kell telepíteni valamilyen modot.
  • Willenbrock
    Az USA azért várt ki a hadba lépéssel szerintem,mert meg akarta várni,hogy mi lesz (Hitler üzent nekik hadat,de ez csak részletkérdés,jöttek volna azok anélkül is.) Ha Anglia vagy a SZU elesett volna 1940-41-ben,akkor amerika szerintem nem szállt volna szembe a német birodalommal.Anglia elestével az összes európai bázisát elvesztette volna,a SZU elestével pedig olyan erőssé vált volna iparilag,nyersanyag szempontjából,védhetőség szempontjából,hogy pár éven belül párja nem lett volna a német haderőnek.5-6 év alatt még a tengeren is felülmúlhatták volna az amikat.Az atombombával eleinte sakkban lehetett volna tartani őket,de az amerikai atomelőny rövid ideig tartott volna,ahogy a SZU-val szemben is csak 2-3 évig tartott.Aztán a kémek és a tudósaik révén szintén meg tudták csinálni.A németek sem maradtak volna le sokáig,hisz így is csak a kritikus tömeg elszámolásán buktak el,egy ideig pedig előnyben is voltak a fejlesztésben.Egy SZU méretű német birodalom keleti részén simán mehetett volna zavartalanul a felújított atomprogram.Ha a SZU 1941-42-ben elesik a tengeralattjáró flotta új északi bázisokhoz is jutott volna,a modern XXI típus meg a többi tengeralattjáró tömeggyártása pedig hamarabb elkezdődött volna.Amerika inkább úgy viszonyult volna a német birodalomhoz,mint ahogy a SZU-hoz,egy hidegháború alakult volna ki szerintem.
  • Willenbrock
    Egész jó sorozat,mégha hibákat találni is benne,magasan veri a Red Tails jellegű vackokat.
  • VO101 tvr
    És szerinted nem volt a németeknek 370 gépük?
    Az meg nyilvánvaló tény, hogy a 2. vh volt a csatahajók végzete, nem boldogultak a légitámadásokkal. Ezért is nem építettek többet a későbbiekben.
  • messerharcos
    Nos, nem látok példát arra hogy repülőgépek bármikor is egész harcrakész flottaköteléket elsüllyesztettek volna :) Pearl harbour sem úgy alakult volna, ha a nyílt tengeren esnek nekik a repülőgépek. Ha a Yamatót vagy a Mushasit nézzük, hány gép vett részt a támadásban? 370 a mushasinál azthiszem. A bismarcknál szintén csak a balszerencsén múlt minden, ha az a torpedó nem a kormányt találja el hanem a testet még azzal a sérüléssel is vígan elérte volna franciaországot. (amitől független persze a küldetését nem teljesítette és pár hónapos javítás következett volna). Szerintem sokkal sokkal nagyobb kapacitás kelett volna hogy a luftwaffénak legyen, repülőgépek számát illetően, hogy időben elsülyesszék az angol flottát, mielőtt azok szétverik a partraszállást.
  • VO101 tvr
    A lényeget vedd észre. Elhagyták a légi fedezetüket és szétkapták őket a levegőből. De említhetném a japán nagy csatahajókat is... Légitámadások ellen nem volt esélyük.
    A Luftwaffe annak örült volna a legjobban, ha az egész Royal Navy bemegy a csatornába.
    A Bismarck jól volt megtervezve és kivitelezve, mégis odaveszett. Igaz a legvégén magukat süllyesztették el... :-)
  • messerharcos
    A prince of wales szarul volt tervezve sok tekintetben, és a vízzáró ajtók nem voltak vízzáróak egészen, azonkívűl szerencsétlen találatot is kapott, az egyik hajócsavar tengelynél. onnan meg a szar tervezés miatt elkezdte elárasztani a víz. a generátorok megadták magukat, a szivattyúk igy nem müködtek, és így végezte. A Repulse meg egy első világháborús hajó volt. Viszont ha együtt egy egész hajóraj mozog, sok sok rombolóval és cirkálóval, akkor nembiztos, hogy időben megállítja őket a luftwaffe, és ha a nagyrészüket el is szülyesztik, lehet meghiúsítják a partraszállást
  • sakkay
    A csapatok partra rakásának technológiai gondjai amik a nehézséget okozták volna+ a r.navy, meg a RAF.
  • sakkay
    Ezzel egyetértek...ha Anglia elesik, szerintem viszonylag egyértelmű a helyzet..Anglia elesése ami nagyon nem evidens,pedig sokan egyszerűnek gondolják. Nem lehetetlen, de nagyon kemény lett volna.
  • VO101 tvr
    Prince of Wales és Repulse pusztulása 41 decemberében? Nem téged igazol.
  • messerharcos
    Szerintem, ha a németek legyalulják az angolokat, és az oroszokat, amerika nem kezd háboróba ellenük, vagy ha bele is kezd nem folytatja. Ha a német az úr egész európában, akkor mondjuk megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, a kereskedelmet, stb. De nem fogja összeszarni magát érte hogy felszabadítsa európát. Onnantól leszarta volna szerintem.

Hogy milyen esélyei lettek volna az oroszlánfóka hadműveletnek? Ha széteszdik teljesen az angol reptereket, radarállomásokat, még akkor is szerintem kétes. A royal navy kifut és szétcsapja a szállítóhajókat, luftwaffe ide vagy oda. Ha csak nem bombázzák le meglepetésszerűen scapa flowot, úgy mint a japók pearl harbourban. Ha az egész royal navy kint van a csatornán, harcra készen, ott gondok lettek volna, nagyok.