91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Küldtem privit.
  • Lysandus
    Hát nem tudom. Az angol borsszórókban is robbanólőszer volt? Mert a képek alapján lassan olyan effektet kap, mint a német 20 mm-es. Mintha valami csillagszóró kopogna a Messzeren, sőt a vonat-alacsonytámadó részen a földön(!!!) is. Szerintem azért ez túlzás.
  • Lysandus
    Sajnálom. Egyébként az a biztos, ha leteszteled élőben.
  • acidrain
    Sajnálattal hallom.
    Ne búsulj, ha gondolod ünnepélyesen áthelyezkedhetsz a 101/7-be. Még valami trombitás, esetleg "umpappás-brumtattás" zenét is keresek neked a neten. :)

• Her Laca
    Ennyi:)
    Nem baj de ez az enyím!:)

Nyomtatom is kifele aztán bekeretezem:))))
  • Lebowski
    És így múlik el a világ dicsősége :)
  • Her Laca
    Na urak. A 102.VO megszünt ,vagyis meg fog szűnni teljesen.Most hívott Negh ,hogy lejár a domain név meg minden egyéb ,de lévén rajtam kivűl senki sem aktív így megkérdezte akarom e így egymagam üzemeltetni vagy mit ,de megállapodtunk,hogy teljesen fölösleges már .
    Szóval nemsokára a honlap is megszűnik, és azt beszéltük,hogy bátran használhatja bárki ha netán ez jutna eszébe amikor virtuális egységet csinál. Csak gondoltam szólok.
    Azért bőszen mentegetem a fényképeket ,meg a kitüntetéseimet :)) Bekeretezem:))
  • Feró Flex
  • Her Laca
    Ja . Idő kérdése. Keress leszálló helyt oszt tedd le,vagy ugorj ki ,vagy ilyesmik.:)
  • sakkay
    Ez nem semmi! Meg a srácok is nagy királyok egyre jobban úgy néz ki.
    Azt had kérdezzem meg(hátha valaki tudja) mi történik pontosan akkor, ha (valószínűleg) a túl magas állandó fordulat miatt hirtelen elkezd remegni a gép, de ha leveszem a fordulatot úgy megszűnik a remegés. Besül' a motor?!
  • VO101Tom
    Sajna a #65248 Tárgytalan. Voltam MM-ben, megnéztem élőben, és ez a "1-1.5 méter kell neki", ez kamu. A képernyő szélességének legalább a háromszorosáról kell nézni ezeket a passzív 3D monitorokat, ami ennél több mint 2m... az a PC-hez qrvasok...
  • Her Laca
    Team Fuion
  • Frenky
    Sziasztok! Valaki játszik még az IL-2 Sturmovik 1946 játékkal? Találtam egy Air Race szervert, éppen volt is fent egy játékos rajtam kívül.

További szép napot.
  • VO101Tom
    Kicsit off.
    Tazar. Ez a 3D monitor hogy vállt be a clodnál? Te már használsz ilyet egy ideje, én ezzel szemezek most (ha végre megcsinálom a joy konzolt a székhez úgyis hátrébb ülök az asztaltól, az ideális 3D távolság nem lesz gond), de az sokat jelentene, hogy clod alatt végülis milyen ez a passzív 3D? (Anno 1C-n amikor a 3d szóba jött, kb körbepisilték magukat, hogy annyira jó, de konkrétumok nem voltak). Annak már utánanéztem, nvidia kártyák is kezelik ezt a passzív 3D-t, csak kell hozzá venni egy külön programot (nVidia 3DTV Play vagy a TriDef 3D -t - minkető olyan 8e HUF környékén van).
  • artivizsla #65247
    Újabb lelet.
  • Solyom2
    Köszi srácok!

Tegnap mentem is egy menetet egy Hurricane géppel, tényleg sokat segít a célzásban, 5 bombázót lelőttem és még maradt is lőszer.
  • artivizsla #65245
    Fókán az állásszögjelző műszer a bal oldali panelon mutatja az aktuális állásszöget, ill. az állítás esetén a kormányfelületek is mozognak külső nézetben.

Trimm motor :

• artivizsla #65244
    Múlt hét csütörtökön megjelent :

• Johann Wind
    Érdekes történet, nem tudom volt-e már. Egy B-24-es lezuhan az ausztrál vadonban és túlélők megpróbálnak életben maradni.
    http://vadonszava.blog.hu/2012/12/01/a_little_eva_katasztrofaja#c19296322
  • artivizsla #65242
    Kávé mellé.

• i robot
    A kabinban láthatod ahogyan mozog a trimm tárcsa.
  • VO101Tom
    Nem írja ki sehova, csak látod, hogy elmozdul a gép ha a bot középen van. Meg érzed, ha FFB joy-al repkedsz.
  • Solyom2
    Kösz, sokat segített. Furcsa, hogy már egy jó ideje játszogatok az Il2-vel de ilyen mélyen soha életemben nem merültem bele.

Még valami, a játékban látható a trimmek beállításának változása?
  • VO101Tom
    Itt van a szerkezettan részben kis magyarázat a trimmekről (is), ezt olvasd át.

• Kurfürst
    Látni fogod ahogy "magától" emeli/süllyeszti az orrát a gép semleges állásban.
  • Solyom2
    Megtaláltam:
    Elevator trim negative Ctrl down arrow
    Elevetor trim neutral Shift up arrow
    Elevator trim positive Ctrl up arrow

Ezek közül melyik lenne az ami kéne? Játék közben kapok valami üzenetet, ha átállítom csak ormányt, csak hogy tudjam működik-e?
  • VO101Tom
    Elevator trim néven van a controlsban. Billentyűzetről is állítható, és ha repülni is billentyűzettel repülsz, akkor talán fontosabb is, mert a magassági kormányt nem tudod finoman kezelni. Van ilyen trimm (repgép típusfüggő) a csűrőre és az oldalkormányra is.
  • sakkay
    Igazából akkor hanyagold amíg nem szerzel joyt. Nem lehet billentyűvel játszani, legfeljebb bombázóval...de azt is csak , hogy mondjak valami mentőt'.
  • Solyom2
    És ezt hol tudom beállítani, mert billentyűzettel játszok.
  • VO101Tom
    Magassági kormányt kell kicsit orra trimmelni, akkor a bot nyugalmi helyét (kvázi ahol 0 a kormányerő) azt tudod ezzel előrébb állítani.
  • Solyom2
    Biztos hülye kérdés, de nem vagyok egy profi pilóta:
    Miért van az, hogy a gépemet szinte képtelen vagyok egyenesben tartani, a repcsi orra folyamatosan emelkedik, ez pedig a célzásban elég zavaró.
    Ahogy elnéztem az automatapilótát, neki nincs ilyen gond, szóval biztos csak én vagyok a béna.
  • Solyom2
    Nem vagyok veterán, de én is mostanában kezdtem el fejlesztgetni a játékomat. Én ezeket szedtem le:
    Ultrapack3 RC4
    Dark Blue World 1.71
    Ezek működnek a 4.10.1 patch mellett.

• Muki100
    Ja igen és még annyi hogy egy 4.10.1 patchet szedtem de még nem raktam fel, mert láttam a figyelmeztetést hogy nem mindegyik modhoz jó. Körülnéztem a szokásos oldalakon mint M4T, és látom van még ultrapack is de nem akarok átsiklani a legfrissebb dolgok felett ezért kérnék egy összegzést a veteránoktól
  • Muki100
    Szeretnék visszatérni kicsit, de nem tudom megállapítani mire is lenne szükségem. Akkor hagytam abba amikor elkezdték az új patcheket csinálni tehát ha jól tudom 4.09.

Most egy sima Il-2 1946 installom van. A célom hogy egy minél jobb single player élményt hozzak ki belőle. Ehhez milyen megamodot és egyebet szedjek most? Régebben úgy emlékszek valamilyen ultrapack és dinamikus campaign generátor volt amit használtam és tetszett is, csak látom azóta volt fejlődés.
  • sakkay
    Most repülgetem az N verziót...sokkal erősebb mint az alap1'.. tegnap csak néztem , ahogyan elemelkedtek.
  • VO101Tom
    Ja ja, király volt. A végeredményt nem is néztem, de 30 fölött volt összesítve, az biztos (csak mi ketten összesen több mint 25 pontot kaptunk, és akkor a többiekét még nem is számoltam). Talán egyetlen KIA volt amit lelövés miatt szereztünk, és ez kifejezetten jó eredmény :)
    Az viszont feltűnt, hogy több olyan lövésem is volt ezzel a kiskaliberes S.m.K.H. lőszerrel, hogy csak ijesztgetni akartam, és hopp, PK. Qrva messziről is. :) Na, nem panaszként mondom. :)
  • 77pxdumbo
    Üdv :)
    Ma ill. tegnap este jó kis csapat verődött össze ATAGon. Tom, Safi, Sakkay,Savas és jómagam. Ha vkit kifelejtettem akkor bocs. Én főleg Tommal repültem géppárt, és szerintem elég jól tudtunk összedolgozni. Én kísértem Tom meg jól lelőtt mindenkit Azért jutott nekem is munka, összesen 10.55 gépet lőttem, és még egy lett volna, de leállt a szerver, így azt már nem kaptam meg. Az volt a legszebb pedig: teljesen deffenzből izzadtam ki magam, és a végén totál füstösre és benyásra lőttem a spitet. Egyetlen killem volt, az is egy zuhanásból szárnytörés miatt, és kétszer ugrottam.
    Összesen vagy 35-40 gépet lőtt le kis csapatunk, hozzánk se tudtak szagolni. Jó kis buli volt.
  • Her Laca
    De mondom.
  • Willenbrock
    Hozzászólások is érdekesek :D
  • Johann Wind
    Sztem jó vétel.;) A hülyének is megéri.:D

http://allateledel.vatera.hu/haszonallatok/elettelen_legy_test_1748616365.html