91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • V43 1105
    Nyugodtan megveheted a 7870-et
  • Zpogi
    Az ATAG-on, és mind vadász volt.
  • Her Laca
    Melyik szerveren volt ez?
  • Her Laca
    Azta
  • Zpogi
    Még annyit halkan hozzáfűznék a dologhoz, hogy nekem ez egy felszállásból sikeredett :)
  • Feró Flex
    Srácok!Egy X4 955/3.7Ghz-n ketyegve nem lesz kevés ennek a 'SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5' kártyának?(Lehet maradnom kéne a 7850-nél)Köszi.
  • Her Laca
    Nocsak nocsak:) Megtáltosodtatok?:))
    Lassan újra kell repkednem mert még beelőztök:) És az nem szép dolog:)
  • lala42
    [IMG][/IMG]tegnap reppentünk 1-et.
  • Zpogi
    Ez két külön teszt,azért látsz különböző pontokat.
    Unigine Heaven és Unigine Valley
  • repvez
    Egyébként ez a teszt nem sokat jelent ahogy látom,mert a kevesebb pontot elért kártyán több volt a minimum és maximum FPS mint ami több pontot kapott.Sőt nálad is húzott állapotban is kevesebb max FPS-t adott mint elötte.
  • Zpogi
  • zmok
    (Zambezi 1994)
  • zmok
    Az "extrém" sportok közül én csak a vadvízi evezést (rafting) próbáltam ki.Nem turista "üzemmódban", akit beültetnek egy gumitutajba, aztán profik segítségével lecsorog a folyón...
    Sok pénzem nem volt, így egy hónapon keresztül éltem konzerveken, és dobozos sörön.
    A parton állók csak néztek, és szerintem ez járt a fejükben:
    - Ez a barom itt fog meghalni "nyomorultul"...
    Azt persze nem látták, hogy előtte 2órát ácsorogtam a folyóparton, és figyeltem a hullámtöréseket, örvényeket, és a folyó sodrását...
    Utána beültem a kajakba, és "megcsináltam"...
    Tudnod K E L L, hogy hol vannak a határaid!
  • Zpogi
  • zmok
    http://444.hu/2013/05/23/carlos-soria-aki-nem-fizet-a-serpaknak-ne-varjon-toluk-segitseget/
  • VO101 tvr
    A Himalájánál magasabbra
  • Her Laca
    Én azt olvastam ,hogy valami kiválasztás volt és úgy lett a srác a társa.
    Kapkodás volt.
    Nem ismervén de gondolom konok egy ember lehetett (mint a székely barátaim többsége) és ha a fejébe vett valamit attól nem tágított. Valszeg nem döntött jól,és ez lett a vesztük.
  • Johann Wind
    Jav: Újoncot magával vinnie
  • Johann Wind
    Lehet hogy csak a srác vállalkozott rá hogy vele megy. Egy olyan embert vitt magával, aki eddig max 4800 m.-en járt. Szerintem felelőtlenség volt egy ilyen 8000m+-os csúcsra egy az ilyen magasságban még sosem járt, ebben a tekintetben újoncot. Sherpákat vittek magukkal? Én úgy tudom, hogy nem.... Vajon ha egymaga tért volna vissza, mit mondott volna? Volt már ezelőtt is "balhés" ügye. Amit elért azt tisztelem, de most felelőtlen volt és ezért az életével és egy társa életével fizetett.
  • Her Laca
    No akkor láthattad a jövőbeli kártyád mit tud:))
    Egy műremek az az MSI komolyan mondom.
    Jelen pillanatban 26 fokos. 60 ha játszom.És halk. Meg kéken világít.Meg van rajta GPU reaktor:) Meg a tököm tudja még mi:))
  • acidrain
    Nálam ennyit tud a műszer (mindenki alapon):

• Her Laca
    TOM!!!
    Ez kell neked!
  • Her Laca
    És itt egy amit most csináltam kicsit megkenve a száját.
  • Her Laca
    Nem tom,hogy privátba elment e Solt mester.

• artivizsla #65437
    Ma hozta a póstás.

• artivizsla #65436
    Fiatalság, bolondság, vitte a hév a fejét.
  • artivizsla #65435
    Mindenkinek van szenvedélye, evvel nincs is semmi gond, de a két kicsi mellett valakinek mérlegelni kellene a dolgokat és nehogy már a másfél éves gyerkőc legyen az.
  • Her Laca
    Amit én olvastam ,az kb alátámasztja azt amit sugallni próbálsz.
    Szerintem sem véletlen,hogy a srácot vitte magával. De eszemben sincs most pálcát törni ,Kiss Péter-t se fegyverrel kényszerítették.
  • sakkay
    Na az már egy egészen más kérdés mennyire van értelme az egésznek.
  • VO101Tom
    Erőss tudom, hogy székely volt, de a felesége is?
  • artivizsla #65431
    Ahogy múlik az idő, jönnek vélemények máshonnan is, amik szerint a tragédia már induláskor kódolva volt. Nekem nem volt szimpatikus előtte sem Erőss Zsolt, de ez legyen az én problémám és nem azért, mert egyidősek vagyunk, hanem, mert abba a fene nagy mászási kényszerbe elég sokan belehaltak már a társai körül. Már azon is elgondolkodtam, hogy miért egy ilyen fiatal - ezen a magasságon tapasztalatlan - mászóval ment, talán ez is beszédes lehet.
    A motorozással kapcsolatban itt is említett már valaki, hogy a gyerek születése után vissza kellett venni a veszélyekből, a józan ész mindenesetre szerintem is ezt diktálná. A felesége tényleg nem "mindennapi" módon reagál a történésekre, de lehet, hogy ő a tragédiára már korábban felkészült és nem is pont a mostani hegymászás alkalmával. Mivel képzett 8000-es hegymászó ő is, voltak fogalmai a férjére váró veszélyekről, talán ezért is mondott le róla elég korán.
  • sakkay
    Gyerekek, más kaszt' maradjunk ennyiben. Ne úgy nézzétek őket mint egy átlag normális embert. Nézzed meg egy két nagyon!! extrém sportos családját, akkor már kicsit érthető. És ez még a jobbik eset, mert a csaj is fanatikus hegymászó. Szenvedhet? mint a kutya..normális a reakciója? nem..kemény de egyfajta sokkos állapotban van az egyértelmű..le vannak tiltva az érzelmek.
  • VO101 tvr
    Bizony bizony... Aki rendszeresen köszön a halálnak, másként fog viszonyulni hozzá. Legyen az onkológián dolgozó orvos vagy SS katona...
  • Her Laca
    Ok Tom:) Te így látod én amúgy.
    Szerintem egy kemény asszony,a gyászát nem mutogatja,és mint mondtam az a nevetgélés teljesen emberi dolog. Ne akard megismerni ,hogy miért is.
  • Her Laca
    És gyalog max a garázsig ha elmegy:) Egy kisebb dombba belehalna:)
  • VO101 tvr
    Győzike Béja asszonya bezzeg mekkora hisztis sírás zokogást le tudott volna vágni hasonló esetben. :-) Persze Győzikéék nem székelyek
  • Solt
    Ritkán értünk egyet, de most ilyen eset áll fenn... :)
  • VO101Tom
    Én ülök fordítva a lovon? A feleség tök nyugodtan, érthetően, tárgyilagosan levezette a két riporternek, hogy a férje meghalt, harmadik éjszakát 8000 fölött nincs esélyük kibírni. Ő is mászott, tudja ezt nagyon jól. Erre te azt mondod, hogy fel sem fogta még mi történt? Azt mondod, hogy ha eközben, ahogy ezt levezeti, közben nevetgél kicsit a riporterekkel, akkor az micsoda lenyűgöző dolog, mert hogy kemény a csaj? Hát nekem qrvára nem ez jön át. És ehhez teljesen lényegtelen, hogy Erőss mekkora sportember volt, és mekkora kockázatot vállalt.
  • Her Laca
    ÉS! A krapeknak már pár végtagja maradt különböző magasságokban,egy két láb új,fél láb,stb. Ez olyan mint a drog. Ilyen karcolások nem rettentik el az ilyen embereket.Szerintem két műlábbal is elindult volna.
    De én úgy vagyok ezzel,hogy ő élete ,ő dolga,ha neki ez örömöt okozott akkor hajrá.
  • Her Laca
    Tom:) Te fordítva ülsz a lovon ,ezt minden tiszteletem mellett mondom neked.:)

Ezeknek az embereknek ez volt az életük,a hegy,az azt körülölelő körülmények. Lévén nem együgyű emberekről van szó,nem is amatőr túrázókról,tisztában vannak,voltak minden lehetőséggel ami egy "épeszű" (ezt azért kihangsúlyoznám,hogy épeszű az emberek többsége szerint) ember be sem merne vállalni. Ez különbözteti meg ezen embereket az átlagtól.
    Én nem mászok hegyet,nem merülök mélyre búvárkodás közben ,és sok egyebet sem csinálok ami veszélyes,de abszolút meg tudom érteni ezeket az arcokat Egy 8+ ezres hegy az 50-50% esélyt,vagy bukást ad. A felesége is járt már ilyen helyeken vele ,ismeri ő is a nehézségeket az akadályokat ,azt is mit bír el egy ember,ergo reálisan látja a helyzetet.
    Az a pár kuncogás meg inkább a párjának szólt (szerintem még nem fogta fel teljesen ami érthető is) a közös emlékeknek ,szerintem megjelent a gondolataibn ,hogy ő mit reagált volna egy ilyen kérdésre. Mit tudjuk mi ,hogy milyen kapcsolat volt köztük,lehet mindig vele lesz a gondolataiban továbbra is. Na nem akarok itt ódákat írni,én így látom.
    A krapek nagyra tört ,és sajna elérte a végzete. Én tisztelem az ilyet.