91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Pontosítsunk. Lehet élvezetes.
Éppen ezért kéne törekedni egy "szim" készítőjének ,főleg ha a II. VH -s gépekről van szó és ott azért vannak elérhető dokumentumok elég szép számmal,hogy minél valósághűbb legyen. Nekem az nem szimpi,hogy a 777 lerázza ezt a témát avval,hogy az átlag juzernak az nehéz. A faxomat sem érdekli az átlag juzer mondanám. -
Solt #65900 A szimulálás komolytalan? -
VO101 tvr #65899 Nem, nem róható fel. Nem is rótta fel senki.
Te írtad, hogy mi a baj a RoF szimulációjával. Erre reagáltam :-) -
Ez tényleg érdekes... -
Ok, ezt elfogadom, de azért arra kíváncsi vagyok, hogy sokat repülnek/repültök? a G50-el? :)
-
Solt #65896 Nem nézzük más szemszögből! Én is azokat szeretem amiket felsorolsz... De ettől még a RoF egy szimulátor, arról nem tehet, hogy a korszak gépei jóval egyszerűbbek. -
"Én meg online szempontból nézem"
Hoppá hoppá, akkor te nem olvastad, hogy a BoS az elsősorban single player játék lesz? Nagyon kidolgozott, erős offline kapánnyal, fejlődik a pilóta, kapja a plecsniket,stb? Mint a ROF pl. Lesz benne multi is, de azt már most úgy pozicionálják, hogy az másodlagos... -
Urak... :)
Csupán arra próbálok rávilágítani, hogy attól, h egy szimuláció nem 100%-osan pontos, attól még lehet jó! Illetve, azt hogy nincsenek pontos infók, felróható -e a készítőknek?
-
VO101 tvr #65893 Ezek azért eléggé komolytalanok szimuláció szempontjából.
Hasonlítsd a G50 repüléséhez. -
A DCS (Eagle Dinamics-al együtt) az katonai felhasználásra szánt szimulátorokat készít, amiknek a lebutított, PC-re kiadott "mellékterméke" az A-10 (Radar módok, paraméterek, fegyverzet jellemzői - amik szigorúan titkos dolgok, és az amerikaiak nem engedik beletenni). Kíváncsi lennék neked melyik része nem elég pontos... -
VO101 tvr #65891 Amit írsz, az nyilván egy ügyes kis csúsztatás. Az A-10 esetén, mint üzemben tartott katonai repülőgép, szándékosan használ torzított szimulációt. Másrészt az, hogy a DCS milyen szim, nem teszi sem jobbá, sem rosszabbá a RoF színvonalát. -
Az a baj,hogy te is ,és én is más szemszögből nézzük.
Te azt nézed,hogy jó ,szép,kb Il2 szint ,elbohóckodsz vele ha éppen kedved szottyan egy kis repkedésre.
Én meg online szempontból nézem,engem csakis a full reál érdekel,és ha lehet minél élethűbb az is,és igenis legyenek meg a gépek közti különbségek (ha a német a rosszabb akkor is) és legyen élethű a kezelése.Legyen a repmodell nagyon jó,legyen az FM is qrva jó,legyen minél élethűbb.
Ha az orosz muzsiknak avval kellett foglalkoznia ,hogy tekergessen ,meg állítgasson akkor foglalkozzon vele,ne pedig automatika végezze helyette.
-
Plusz a keverék kezelése illetve a hűtő kezelése is ott van... De tény, h egyszerűbb szerkezetek! :) -
Solt #65888 Mert nincs klikkelhető kabin... ( sajnos ) Egyébként a rendszerek szimulálva vannak. Ha kikapcsolod azt az opciót, hogy felszállásnál üzemi hőmérsékletű motor várjon, akkor bizony melegíteni kell, különben elköpi az olajat ez is...
-
Ebben sztem nincs igazad.. Mert pl, a DCS: A-10C-ben a valós jellemzőket modellezték le? Biztos hogy nem.. De az is biztos, hogy az egy igen jó szimulátor! (Akár repmodell, akár a fedélzeti rendszerek terén.. ) -
Solt #65886 A RoF-ban én semmit, de ezek a kávédarálók ugye más kategória... sajnos valós a veszélye, hogy a II.VH-s gépek komplexitása nem lesz normálisan szimulálva... az viszont gáz lenne. -
Solt #65885 Ahányan vagyunk, annyi félék az igények... én nem hiszem, hogy összességében rosszabb lesz. Más lesz, de nem hiszem, hogy rosszabb. Abban biztos vagyok, hogy lesz közönsége, és nem az, akiket a WT-t vagy mi a tökömet játszanak! :) Azért ennyire ne degradáld... :)
-
VO101 tvr #65884 A RoF gépeinek nincs érdemi dokumentációja. Repülési teljesítmények tekintetében pláne nincs. Így kritizálni sincs mit. Csináltak mendemondák alapján vmit és azt mindannyian el kell fogadjuk.
Egyébként pedig a RoF gépei 1 gomb lenyomására indulnak. Hidegindítás, kenési rendszer nincs szimulálva. -
-
Semmit. Biztos jó. Nem értek hozzá. -
Miért, szimuláció tekintetében mi kivetnivalót találsz a RoF-ban? -
"Az biztos, hogy nem lesz olyan (főleg az elején) mint a CloD, de ez legalább nem lesz zsákutca!"
Ha nem lesz olyan legalább akkor a kutya sem veszi majd meg,vagyis pontosítanék. Akik megszokták a Clodot azok minek adjanak ki pénzt egy rosszabb valamiért? Mire beérne ,ahogy mondod addigra már késő.
Ergo jobbat kell csinálniuk. Ha nem tudnak minek kezdtek bele.
Mondjuk biztos lesz közönsége mint a War Thundernak is van ahogy látom,de szerinted ahhoz tapsolni kéne?
Különben mondjuk kár beszélni róla,olyan lesz amilyen ,majd eldől ha kiadják. Ha jó lesz akkor megvesszük,ha nem akkor így jártak. -
"A RoF szerintem összességében egy kurva jó szimulátor... nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mit tudnak átmenteni egy jóval komplikáltabb korszakra."
Evvel vitatkoznék:) de nem teszem. Ha neked jó, akkor jó:)
Mindamellett remélem minél kevesebb lesz az az átmentés:)
-
Solt #65878 Uraim! :)
Pár "apró" dolog elfelejtődik! Először is, a CloD DX11, a BoS DX9 alapokon nyugszik, ergo ha akarnák sem lehetne szebb.
A linkelt képekkel nem én hasonlítottam össze, de, ha már az összehasonlításra sor kerül, akkor egyértelműen szebb, jobb még ez az alfa állapotú kép is a BoS-ból, mint amikkel hasonlítva lett. :)
A RoF szerintem összességében egy kurva jó szimulátor... nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mit tudnak átmenteni egy jóval komplikáltabb korszakra. Ha hozni fogja azt az élményt és azt kiforrottságot, problémamentességet amit a RoF jelenleg tud, akkor én biztos megveszem.
Az biztos, hogy nem lesz olyan (főleg az elején) mint a CloD, de ez legalább nem lesz zsákutca! Ígérgethetnének fűt-fát, de ők legalább tisztában vannak a lehetőségeikkel és a képességeikkel, ergo amit viszont megígérnek, az úgy is lesz...
Igen, ez kevesebb jelen állás szerint mint amit a CloD tud, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ez valamiért befuccsolt... mennyit vártunk rá, mennyit ígérgettek, mekkora fos volt amikor megjelent! Túl vállalták magukat, érthető ha ebbe a hibába a 777 nem akar beleesni.
Személy szerint én azért vagyok bizakodó, mert emlékszem, hogy a RoF eleinte milyen harmatgyenge volt, és látom, hogy mára hova fejlődött önmagához képest. Ha ugyanekkora fejlődésen megy majd át a BoS is, akkor idővel akár jobb is lehet majd mint a CloD, de ez még a jövő, és sok a "ha"
A CloD sok dologban jobb, a BoS viszont összességében "kerekebb", kiforrottabb, előremutatóbb lesz szerintem. Az lenne a legjobb, ha ez az ATAG mod dinamikusan fejlődne tovább, hogy minél magasabbra tegye a lécet... ha látják a fejlesztők, hogy a konkurencia milyen jó dolgokat tud, akkor igazodniuk kell hozzájuk, ha pénzt akarnak látni ebből...
A lényeg az, hogy legyetek pozitívak! :)) -
Hát ízlések :)
De más játékoknál már több hőbörgés lenne, ha csak a grafot húznák. -
VO101 tvr #65876 Semmi sem utal arra, hogy akár grafikájában, akár a repülésmodellezésben, avionikában stb fejlettebb lenne, mint a CloD....
Az, hogy egy 13 éves programmal hasonlítva szebb, hát jó... -
Mesterem ez azért még így lóxar ,ebben Vogelnak igaza vagyon.Még jó ,hogy 10+évvel később egy ívet gömbölyűbbre meg tudnak csinálni.
De ebből még nem szabad valóban messzemenő következtetést levonni.
Anno a Clod első videói ,vagy képei alapján volt egy "hú ez odabaxik " érzés ,itt nincs meg ugyanez sajna. -
Solt #65874 Nézd meg az íveket... picit több ez mint csillogás! :) -
Ilyen skint lehet készíteni il-2-re is (több kopottság, koromlerakódás vastagabb). Egyedül némi csillogás a több. A belső enteriőr szintén csillogósabb. Továbbá a földfelszín kidolgozottsága hasonló (videó alapján). Alapvetően ez így nem túl sok szerintem. Ua, mint il-2 egy kis graf tuninggal.
Egyébként a modok grafikailag nem a lagg-3-ast tuningolták, talán érdemesebb volna nézni egy mesza párosítást.
-
Szepy2884 #65872 Az is-28as rettenetet szerencsére idén eladtuk és vettünk helyette egy Twin Astir 2 üléseset és egy 1 üléseset hollandiából
Gyönyörű gép mind a kettő! 
Így van 2db Góbénk, 2 Pirat, 1 Fóka és van még egy LS-8-as magán tulajdonban. Meg különféle motoros gépek + 1 Mi2-es helikopter. -
artivizsla #65871 A reggeli képek tényleg a sima 4.11.1-ből valók, a mostaniak pedig a DBW-ből.
-
sakkay #65870 Úgyis meglátjuk Tom. -
A fejlesztők írták a saját fórumukon, hogy szerintük a clod részletessége egy elhibázott döntés volt. Sem idejük, sem pénzük nincs erre, és fölöslegesnek is tartják (átlag játékosnak bonyolult). Ezek után nem értem ki és mi alapján várja a csodát, hogy a BoS megüti majd a CloD mostani szintjét (ja, és tegyük hozzá, hogy még ezen is lehetne mit javítani)... -
sakkay #65868 Én egyet biztosra veszek. Pont egy hajszállal lesz jobban belemászva a motor kezelés a Batle of Stalingrad-ban, mint a Clod-ban. Meglátjátok. De nem lesz A2A szimulátor szinten, már ami a motor működést és indítást illeti. Az is biztos.
Most már jobb?
-
VO101 tvr #65867 tényleg érthetetlen -
sakkay #65866
Siettem.
-
Legyen igazad. De én KÉTELKEDEM:) Ez a 777 nekem valahogy nem szimpi:) -
Solt #65864 :D
A2A Simulation... FSX-hez csinálnak nagyon jó addonokat! :) A többinél szerintem kivehető, hogy mit akart a kolléga! :)) -
Mi az a BOB? És mi az az aku sim? És mi az az enine m.? Fuss neki megint, ez kicsit bugos lett
-
sakkay #65862 g