91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
GPx8 #66821 Hát ja. Attól függetlenül játék a DCS is.
Egyszerűsítésben az AeroFly FS a király, bár ott is jó a repülési modell, ami számomra a lényeg. -
Solt #66820 Nem vagyok benne biztos, hogy az a PC megszületett már, ami ilyen plusz számításokkal megbirkózna! :) Gondolj bele mi adat lenne, hogy a talaj valamennyire is élethűen "deformálódjon" bárhol ahol belerepülsz, plusz ezt online mindenki ugyanúgy lássa... :)
Még az épületek részletes rombolhatóságára sem nagyon van példa... :) -
Nem kifejezetten csak a flight modellről van szó, hanem arról, hogy amit a pilóta kezelhet (mégha egy-két dolog egyszerűsítve is van), összességében az rengeteg egyéb dolgot lefed. A fegyverrendszerek használata, navigáció, rádiózás, avionika kidolgozása. Ebben nagyon részletes és pontos az A-10, nem csak az van, hogy beülsz, rátolod a gázt, és lövöldözöd aki eléd kerül. Erre mondták a 777-nél, hogy ők nem repülőgép "oktató szimulátort" akarnak készíteni (DCS, A2A szimulátorok pl, de már a CloD-ot is ide sorolták, pedig ott még rengeteg dolgot lehetne belerakni), hanem játékot. A pilóta csak a kritikus rendszereket kezelheti, és ne kelljen gépkönyvet, üzemeltetési utasításokat tanulni ahhoz, hogy kezelni tudd. -
GPx8 #66818 Tényleg! Tutttam, hogy ááász vagyok!
-
sakkay #66817 Ja és ami tök hiányzott a Rof töréséből', hogy nem állt bele a gép a földbe..Ez lehet hülyén hangzik, de a lezuhant gépek kb. 1/3, bele van állva a földbe a fényképek alapján. -
sakkay #66816 Honnan tudod, amíg nem próóbáltad..
-
sakkay #66815 Ez még nagyon alfa. Viszont már most korrektebb a törés mint máshol. Én speciel-most lehet kiröhögtök-azt is elvárnám ha készen lesz-hogy vegye számításba a gépben lévő üzemagyag mennyiséget és ahhoz képest robbanjon, ne csak a becsapódás erejéhez képest. Ergo ha 650 belerohanok a földbe üres üzemagyag tartállyal , ne legyen már halálcsillag robbanás. A törésteszthez' annyit, hogy kb 1.5 éve kezdték el a pachekben a Rofhoz azt, hogy a törzs is törik. Nemcsak simán hanem számítással. Pl hajlott is ha csak részben volt eltörve, de pár gépnél igazán élt' a törzs is. Akkor már gondoltam , hogy itt valami előre mutató realtime tesztről van inkább szó, mit magáról a Rofról. Nem mindegyik géphez csinálták amúgy meg,és akkor még aszt hittem , hogy a 2. részhez van a tesztelés. -
GPx8 #66814 Az a helyzet, hogy a DCS is - már ami a nagyközönségnek elérhető - egy játék. A való életben biztos, hogy nem tudnék egy A-10C -vel leszállni, itt meg tudok... :D -
Na ja. Az fog számítani, hogy ez a központi statisztika milyen adatokat gyűjtsön, lesz-e több szintje (arcade-hardcore), és tesz-e különbséget a statban is a szintek között.
A sérülésmodellre viszont kíváncsi leszek, hogy kalapálják-e még. A mesza 650-el elkapja a fát, majd megáll 20 méteren belül és egyben van a törzs, (azt mondták a videóban, hogy a lángok még nincsenek leprogramozva), meg ahogy elnéztem a LaGG modelljét és ahogy feltúrja a földet, a szárny itt is csak 2-3 darabra fog törni, azt' annyi. Ez messze van a ROF-os "hajlik a szárny"-tól... -
artivizsla #66812 A kecskeméti repülőnappal kapcsolatban lenne pár kérdésem :
Sok éves tapasztalat alapján, Pest felől érdemes az autópályán menni a várható forgalom miatt, vagy elég a régi 5-ös is ?
A honlapon látom, hogy lehet jegyet előrendelni. Azon kívül, hogy valamennyivel olcsóbb az így vásárolt jegy, a kapun való bejutásban is gyorsít?
Kösz -
artivizsla #66811 Jópofa dolog, ahogy a kabinból ki lehet nézni nyitott tető esetén.
Kávé mellé.
1. -
sakkay #66810 Nagyom jól néz ki, és a talaj is. Pedig hónál azért nem egyszerű. Úgy látom tényleg komolyan továbbfejlesztették a terep részletességért felelős graf.részt. Csak mondanák már meg a tutit, a gépkezelésről. Amúgy ha lehet a lényeges dolgokat manuálisan kezelni, (gondolom) nem olyan nehéz a multinál elérni azt, hogy legyen ultra reál beállítás. Szerintem vagyunk pár ezren a világon akik csak így repülnék. -
Videók ahogy próbálgatják az alfát:
A 2. videón a revi és a fények kifejezetten tetszenek. -
Jajj, ezt de utáltam én is, szánalmas kis tetü szarrágás.
De jó, hogy Clodban ilyen már nincs, még ha a szerverről is kilépsz, akkor is megkapod a killt :) -
BoS-al nekem egyetlenegy bajom van, azt hogy PONTOSAN mit fog tudni a játék, még akkor sem árulják el, amikor az előrendelés már megy. Jason azt írja a fórumba, hogy ez hardcore szimulátor lesz, ami viszont nem passzol ahhoz, ami az orosz fórumba meg.
Vranac bemásolt a SOWC fórumba pár beszélgetést, hát elég érdekes.
Itt az eredeti link, de oroszról van google fordítóval lefordítva angolra: )
Az egyik beszélgetésben egy ebot nevű srác amiatt fanyalog, hogy ez nem kéne játékként kezelni. Aviasim válasza: "Ez csak a te véleményed. Mi játékot készítünk, ha "nem játék" kell, akkor menj az ED-hez (Eagle Dinamics). Albert és Alexander tucatszor elmondták, hogy a fejlesztés iránya a JÁTÉK szimulátor".
Hét, ennél világosabban azt hiszem nem lehet fogalmazni. Már csak azt kéne eldönteni, hogy Alexanderék hazudnak, vagy Jason :)
Ami a ki és bekapcsolható kiegészítéseket illeti, kicsit ködösen fogalmaznak. Loft azt írja, hogy egyértelmű válasz nincs (még dolgoznak az interfészen), csak az, hogy ezeket a segítségeket úgy kell felfogni, mint az automata váltót a kocsiban, attól a fizika még valós, az autót vezetni ugyanúgy kell, és az automatika csak segít, hogy ne tereljék el a figyelmed a lényegtelen dolgok (igen, nálam ezt hívják árkádnak, de mindegy :) ). Hogy végül a segítéseket használod-e, az a játékos döntése (tehát ki és bekapcsolható lesz, arra viszont nem adott választ, hogy ezt ki lehet-e kapcsolni szerver szinten). A nehézségi beállításokhoz fontos adalék, hogy lesz egy naaagy központi statisztika szerver, és ha azon a pontjaidat, online statodad fejleszteni akarod, akkor csak olyan szerveren repülhetsz, aminek a nehézségi beállításai egy központi sablon alapján lesznek megszabva. Ha ettől a host eltér, akkor amit játszanak, az kvázi központi statisztikába nem fog kerülni. De hogy mit lesz lehetősége a hostnak állítani, letiltani, azt nem árulta el.
Loft egy másik válasznál megismételte ezt is, hogy "Játékot készítünk. Realisztikus, pontos, összetett, de (csak) egy játék".
Ami a fedélzeti rendszereket illeti, az hasonló lesz mint a ROF, kb annyi kezelőszerv lesz benne. "talán egy kicsivel több". Az FM, DM és a fegyverek kidolgozása ROF szintű lesz, ROF-ból van átvéve de a 2.vh-s gépek miatt sok újdonság került bele (nagy sebességű repülés, bonyolultabb műszerek, behúzható futómű, stb).
Nos, ez van az orosz fórumokon.
Érdeklődve várom, hogy Jason mit válaszol majd il2 fórumon (délután rákérdeztem, hogy pontosan mit ért azalatt, hogy a játék hardcore szimulátor lesz).
ui.
Akiket érint, azoknak üzenem, hogy hétfőtől péntekig nem leszek itthon, a csütörtöki repüléshez az egyezkedést Savas-ra bíztam, Werrának az ő elérhetőségét adom meg, neki megy majd a bevetési terv. -
-
Hetti,Hetti,Hetti:)
Most erre én mit mondhatnék:)
Ízlések mint tudjuk.
A Clodot is fikáztam ,mert azok is egy szarfost csináltak ,(bár tegyem hozzá ,én az elejétől fogva elég gondtalanul játszogattam vele) pontosabban nem azt kaptuk amit ígértek.
Nekem az angelus csata történelmileg meg mindenhogy a nagy kedvencem ,én szeretek abban a környezetben játszani ,ergo jól éreztem magam :) Hogy más rá se nézett az momentán pont nem érdekelt:)
Mindamellett a Clod mostanra elég jó lett szerintem, és a két fülke közötti különbségről meg nem nyitok vitát. ala Virág elvti.:) -
Romeo One #66804 Egy kis statért milyen sunyiságokra képesek néhányan...
Már másodjára fordul elő, hogy ha valakit lelőttem, kényszerszállt, és utána hosszú percekig ott ült roncsban, hátha én nyomok előbb reflyt, mert akkor ugye nem aerial kill... -
majonur #66803 Latod ezert nem szabad reszegen irkafirkalni,mert holnap ugyis megbanod.
addig is legyen itt orok emlekul paksi endre mikor kicsit elkapta a delirium koncert kozben.
-
hetti #66802 " ha utánna is szép szerinted " a mai mércével.... ;) -
hetti #66801 Előre is bocs!
DEE!!
Laca Laca Laca....
Mit bojkottálsz?
azt amit más nem volt hajlanbdó használni te pedig naponta belenyomtál 63 órát annak ellenerére hogy fikáztad
na ne viccelj már.....
a cod fülkéje annyival szebb hogy biza még egy képet se foigok megnézni belöle de azért nézzél szét a mesza kabinjában s ha utánna is szép szerinted akkor bocs de igény.... v
hat a ser! :D -
Végül is az egész il2-t megvették tehát a textúrák, modellek igazából a motor is az övék szerintem vagy az 1C-é de ők meg gondolom átadnak mindent. -
Mert semmi köze a Clod hoz:))))) Mint látjuk.
Tehetségtelen banda:) Egy kabint nem tudnak önállóan összehozni. -
Én nem sztrájkolok:) Egyszerűen bojkottálom:)
Persze amúgy mindenki avval játszik amivel akar. Van akinek a Rof is tetszik
.
Ízlések és pofonok ugyi.
De szerintem akkor is egy fos az egész. -
Fürtös #66797 Nem, játszanám de ilyesmire aztán végképp nincs szabadidőm...
Mostanság csak DCS megy,szívemhez nőtt a SU25 Meg a Kamov.
De az is jobbára csak hétvégén:( -
VO101 tvr #66796 Savikám, először el kéne olvasni mit írtam és milyen előzményekre... -
sakkay #66795 Remélem. Én nagyon reménykedem , hogy nem követik el azt a hibát , hogy a Clod alá lövik be tudásra.(fizikától alapvetően nem félek,az a jó pár éves ROF-ban is király) Azt elfogadom ha pár dolog-időlegesen-nem lesz meg az elején, de azt nem ha egyértelműen kevesebb lenne. -
GPx8 #66794 Szerintem lehet majd manuálisan is állítani. -
Szerintem teljesen feleslegesen sztrájkoltok (tisztelet a kivételeknek) hogy így lesz szar, meg úgy nem veszem meg a BoS-t.
"Már megint ezek a negatív hullámok!"
-
Mi az, hogy nem vitás? Próbáltad már a BoS-t?
Nem. Mit mihez hasonlítasz? A Clod bugos fos még a mai napig is.
Már az elején hangsúlyozták, hogy a BoS-nak nem sok köze lesz a CloD-hoz, maximum a neve.
-
sakkay #66791
-
Olyan aranyosan mikrolaggol :) -
VO101 tvr #66789 Ezt soha nem értettem, de megérteni pláne nem tudtam. Ha egy rossz dolog mellé egy másikat állítunk párhuzamba, akkor a kettő kioltja egymást? Engem úgy neveltek, hogy nem.
Senki nem állítja, hogy kiadáskor a CloD jó program lett volna. Sőt. A legutolsó patch után került egy erős béta állapotába... De mondom, ez nem mentesít senkit... -
sakkay #66788 A hivatalos közlésben említik azt , hogy nem lehet manuálisan állítani? -
sakkay #66787 Nem tisztem védeni a BOS-t, de a Clod éles bemutatkozás után ennél 20* durvább dolgokat produkált..nemdebár?!
dedebár!
-
VO101 tvr #66786 A Damaga model bemutatásánál 8:40-nél jön be a gép, odaveri, a légcsavar talajt fog, motor megakad, de a légcsavar tollai sértetlenek maradnak. Ha már aprólékos kidolgozás
-
GPx8 #66785 Ha már az automata állítani tudja (állítólag), akkor semmi értelme nem lenne, hogy ne lehessen kézzel állítani. Ez minden logikának ellentmond. -
sakkay #66784 Most lehet az angol tudásom gyenge(nem lehet, biztos) de itt nem arról van szó, hogy milyen komoly a fizika, és a motor szimulálása?! Pl. Nekem az jött le , hogy állítható az állásszög-ha már egyszer külön megemlítik! Vagy? -
VO101 tvr #66783 Ízlés, tetszés szubjektív ... de az nem vitás, hogy a CloD-hoz képest visszalépés.
-
1C Games sajtóbemutató