91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Elvileg Jason kommentálná angolul, hogy mit látunk, csak épp lefagyott a gépe... -
Amaymon #67020 Ez a jelszó, de nincs értelme bemenni mert tele van ruszkival: EAF19_March -
Atagon már nincs E4? Akármikor ránézek mindig csak E3 E1 van.
-
Nem, valaki majd felteszi a youtube-ra.
Elvileg itt lesz látható:LINK -
GPx8 #67017 Felveszed? -
A Stream csatornához jelszó kell amit majd csak később adnak meg, de amint meglesz beírom ide. -
Magyar idő szerint 18 órakor BoS bemutató lesz a Live stream-en Twitch TV. Sajnos oroszul lesz a comment,de Jason angolul válaszol a kérdésekre a ROF TS-én,melynek itt az elérhetősége:
Adress: 37.139.8.9:7777
PW: 1917 -
Glo #67014 Twitch-en nyomatnak online csatákat, azt is érdemes nézni :) -
A Mig-15 videóban nem látok nagy gondot a repmodellel,de itt a Me-262 viszont nagyon nem úgy repül mint ami jellemző volt rá.Kis magasságban fordulóharcot vív,ilyen folyamatos manővereket nem lehetett azzal csinálni,mert hamar vesztett sebességet,és nagyon lassan gyorsult fel újra.Egyáltalán nem volt fordulóharcos gép ahogy tudom.Itt látszik,hogy azért ez még frb módban sem igazán szimulátor.
-
Glo #67012 Gondoltam átlesek :)
3 játék mód van Laca:
Árkád: Vérpistiknek (nincs fülke, elétartás jelző, nagy gombócban kocsmai bunyó kb, egerezés)
Historical Battle (HB): Itt sincs fülke, de a gépek már reálisabban repülnek, viszont van rásegítés a gép részéről h ne álljon bele mindenki a földbe. Egérrel is nyomják sokan.
Full Real Battle (FRB): Na itt van fülke, csak Joy-al irányítható (egérrel kb felszállni se lehet), majdnem mindenki fejmozgáskövetővel tolja. Ez áll közel az il2-höz: egy gomb az indítás, aztán trimmelgetsz és felszállsz, emelkedsz, lesed a ontaktokat, és lődözöl az enemy-re akiket persze nem jelölnek ikonok (csak a sajátokat 1km-ről). Én az utóbbi időben ezzel mentem, és megközelíti az il2-s élményt. Persze nem egy CLoD, de nem is annak a szakközönségnek írták :) -
Nekem aszonták,hogy a joy hátrány. Persze lehet avval is ,de az egerezők majd jóóóóól lelövik a bátor szimest:)Aztán lehet mégsem. -
Ebben a FRB módban már csak nem.Néztem a vezérlő beállításokat,mindent lehet rendelni hozzá. -
Ahogy hallottam egy a lényeg. Egérrel köll játszani:) -
Sejtem :D Egy esélyt azért adok ennek,csak mert olyan jól néz ki.Aztán ha nem,akkor nem.Végül is ingyen van,nem vesztek vele semmit. -
Szóhoz nem jutok:) -
Egy kis off: Ehez mit szóltok? Ebben a full real battle módban már nem tűnik rossznak a fizika sem a War Thunderban. A grafika meg gyönyörű,a fülkék tökéletesek.El is szántam rá magam,hogy eljutok eddig,csak az árkád pontszerzős hülyeségeken legyen türelmem keresztülverekedni magam.
-
A többségét láttuk már. Az a B roll című az nagyon ütős ,főleg a Lagg3 nál a célmegjelölő radar vagy mi a szösz.
Ez egy rakat szar szvsz. -
AJA #67004 Sziasztok,
nem tudom volt-e már de a Mikelaw709 Youtube oldalán van egy-két érdekes videó a BoS-ról:
http://www.youtube.com/user/Mikelaw709/videos -
artivizsla #67003 Jó nagy lehet belülről. Mennyi ember elférne benne a hazaúton !
-
Nagyon csicsás azokkal a rojtokkal. -
artivizsla #67001 Fóka lelet,amiből elég kevés került elő eddig az országban. -
VO101 tvr #67000 Nyilván ezt írják ... az Il-2 évei alatt is ez volt a hivatalos álláspont.
A keleti fronton viszont a La-7 és Jak-3 előtti időszakban igencsak 'asszimetrikus' volt a gépek teljesítménye. -
artivizsla #66999 Kávé mellé.
1.
-
he112 #66998 "Aircraft will not be balanced (for "game" reasons) and built/modeled as they were." -
Hát a Meszán is alakíthatnának valamit, most jövok az Atag-ról, éppen erős hányingerem van az egész "szimulátor"-tól.
Legalább a hátpáncélt berakhatnák az E4-be. A többit már lesz@rom. -
artivizsla #66996 Tudom, már volt róla szó, hogy társadalmi munkában készítik a patcheket, de mivel nekik is meg kell valamiből élni és gondolom, hogy a szabadidő nekik is korlátozottan áll rendelkezésre, valahol a végén mégis csak szerepe van a pénznek is. -
A leendő planesetről már korábban volt szó, Buzzsaw mondta chaten, hogy az összes 1940-es gépett meg akarják csinálni, de csak a jelenlegi modellek átalakításában és AI-k repülhetővé tételében gondolkoztak akkor. Azóta ez változott, kitolódott kicsit, és is 3D-s modelleket fogok nekik csinálni ha kész lesz az a megfelelő szoftver, de egyenlőre -ez sem titok- a mostani pacthben debütáló vezethető földi cuccokkal kapcsolatban. Új gépek, kabinok később.
tvr. A fókát valóban sokan várják, biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb meg lesz építve. De egyenlőre nincs napirenden.
Artivizsla. Mivel a TF minden egyes tagja hobbiból, normál melójuk mellett készíti, a pénz -kvázi- nincs az egyenletben. Csak az idő, a lelkesedés meg a forrásanyagok. Szerencsére ezekről rengeteg dokumentáció van, lelkesedéssel sincs gond, úgyhogy csak idő kérdése a dolog :)
TOmCSI. Francia gépekről alig van dokumentáció. FM-et normálisan lemodellezni azok nélkül nem nagyon lehet. Ráadásul BoB előtti időkben nem is gondolkoznak. Ha lesz teljesen új típus, akkor az az adott hadszíntéren tényleg nagy számban bevetett, jelentős típusról van szó. -
GálTomi #66994 Vagy akár a francia típusok teljes hiánya. (Ha már lehet panaszkodni :) ) -
artivizsla #66993 Nyilván olyan ez, mint a 22-es csapdája. Vszeg nem kevés idő és pénz lenne olyan minőségben elkészíteni, mint a Messzát, viszont ennek hiánya hosszútávon nem segíti a játék népszerűsítését és akkor az ami gépek hiányáról nem is beszélnék. -
VO101 tvr #66992 Azzal együtt, hogy nekem semmi belső info-m sincs, vélelmezem, hogy ha módjuk és lehetőségük lesz kidolgozni egy teljesen új gépet, a Fóka belekerül... Az esetlegesen várható 41-es repülőgépek (Spit V, 109F) a mostani modellek több-kevesebb átírásával megvalósíthatóak. Kivétel a Fóka :-) -
artivizsla #66991 Privátban sem férne bele, legalább annyi, hogy egyszer, majd, az idők végezete utáni időben várható német "radial engine" ? -
Publikus nincs. Épp minap láttam, hogy Sanyó pcpilot.hu oldalát mutogatták zárt topikban, hogy milyen érdekes, hogy nem angol oldalak is említik őket. Ez a fórum is túl nyilvános ahhoz, hogy ilyesmiket felrakjak - és mint írtam, az sem biztos, hogy tényleg megvalósul amit egy-két listán láttam... -
Ja, hogy ott? Félreértettél akkor, nekem nincs semmilyen hozzáférésem a BoS-os zárt topikokhoz, az a prémium edition amit most BlaxcSix-től kaptam, az tök ugynaz mint bárki másnak, aki fizet érte. Majd ősszel repülhetek vele. De ennyi, extra jogok nem járnak vele.
A Clod-os Team Fusion zárt topikjaihoz férek hozzá, de nyilvános helyeken persze nem beszélhetünk arról, hogy mi van ott. Nem is akarnám lelőni előre a poént, főleg hogy még rengeteg dolog WIP, nem biztos, hogy mindent úgy lehet majd csinálni, ahogy most elképzelik. De azt jó tudni, hogy a clod is fejlődik, és egyre több minden jön majd (lassan szivárognak át a SaS-os srácok is).
Hogy a BoS szórakoztató játék lesz-e, azt nem tudom. Valszeg igen, ahogy a régi il-2 is az a mai napig. De ugye a nagy kérdés az, hogy vajon lesz-e olyan jó szimulátor, hogy a ROF-ot, CloD-ot, régi il2-őt otthagyva, elsődlegesen ezzel repüljön az ember? Kiadáskor kiderül.
Még egy érdekesség, Laca ezt neked sem mondtam, IvanK kilépett a Team Fusionból, nagyon sok FM melót ő végzett, de írta, hogy kevés a szabadideje, és -mivel rákérdeztek- elárulta, hogy Luthiernek fog dolgozni rövidesen. Szept 1-én az is kiderül, hogy az ED mit tervez velük. -
artivizsla #66988 Gépbővítésről van publikus adat a jövőt illetően? -
GPx8 #66987 Köszi. -
Team Fusion, vagyis az ATAG akik a CloD modon dolgoznak. -
GPx8 #66985 Micsoda? Mi az a TF? -
sakkay #66984 Ja bocs, félreértettem..azt hittem a BOS belső tobikja. -
Csak akkor ne neveznék szimulátornak :/ -
Amit Tom elmondott annak alapján asszem Nagyon erős konkurenciája lesz a BOS nak:) SŐT!