91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bucsher #68718 002őt külön nem is kell, 7zip kitekeri a 001-essel együtt azt is. -
Basszus LacAI! Ha "kicsit" előbb válik eladóvá... Nekem sokáig volt nagytornyom és imádtam :) -
Solt #68716 FFB nélküli joy-n ez csak vágyálom mesterem! :D -
Aki még ne nagyon ásta bele magát evvel a patch al a repkedésbe,azoknak jelezném,hogy figyeljenek oda,lévén nagy sebességnél bekeményednek a kormányok,és ami nagyon fontos ,folyamatosan kell trimmelni,sebességtől,magasságtól függően.Már ha nem akarunk birkózni a bottal. És a trimm használatához most sokkal nagyobb utat kell tekergetni,erre figyeljetek. -
Keress rá ATAG fórumon,pár embernek valamelyik winfos frissítés csinált ilyet. -
Sidewinder #68713 Azért ebben szerintem benne lehetett a franciák (Ubi) sürgetése is,ugyanis ők voltak a fő kiadó. Az 1C a Független Államok Közössége területén volt a kiadó. A franciák sürgették a csapatot,hogy kerüljön mán kiadásra a CoD. Úgy hibásan,szarul ahogy volt.
Az első IL-2-nél meg a többinél(1946-ig) nem volt ilyen bughalom ez.
Utána Ilja pofozgatta a RoF csapat egy része bevonásával egyre normálisabbá a programot. Aztán Ilját mire jó lett,kiforrott a motor, és normálisan játszható lett a program,szépen elküldték. Mire kaptak egy normális kiforrott játékmotort,elküldték azt aki az egész bughalmazként kiadott valami helyrepofozását irányította. Majd ezt kihasználva a segédcsapat RoF-osok teljesen átvették az irányítást,és valahogy meggyőzték az 1C-t,hogy a normalizált, kiforrottnak mondható motor helyett az ő még tulajdonképp meg sem lévő motorjukat válassza a következő IL-2 játékhoz. Azt,hogy ehhez már mi köze volt az UBI-nak nem tudom pontosan,de úgy sejtem semmi. Mivel a BoS-t,ha nem tévedek,akkor már az 1C adja majd ki önállóan világszerte,a franciák innen is elvonszolták magukat,ahogy a Lock On-tól korábban. Aztán jött ez a TF csapat,akik ingyen kiváló munkát végezve megmutatták,hogy milyen lehetőségek is vannak a CoD motorjában,amit a RoF-os csapat kedvéért kukáztak.Ráadásul a fejlesztésüknek még messze nincs vége. Azt,hogy milyen lesz a BoS, majd megtudjuk. A kilátások szerintem vegyesek. Lesz egy vélhetően jó repmodell (az első Lock On AFM fejlesztője csinálja plusz komoly berepülőpilóták segítenek nekik,akik ma is repülik a programban szereplő típusokat),a legnagyobb kérdés a rendszerek üzemeltetésének,a gép repülés közben kiszolgálásának a kidolgozása,amiről rosszat is(mindent automata csinál,a pilóta meg csak a gázkart+botot+lábpedálokat és a lőgombot kezeli) jót is (mindent lehet manuálisan kezelni ha valaki azt szeretné,úgy ahogy a háborúban is csinálták). Klikkelős kabin nem lesz,ami nekem még elnézhető,csak lehessen attól még kezelni a különböző rendszereket,minél valósághűbb módon. A grafika pedig egyértelműen gyengébbnek tűnik még a TF patch előtti CoD grafikánál is,de elfogadhatóan néz ki. Ha nem lesz normálisan megvalósított gépkiszolgálás akkor minden szempontból egyértelmű visszalépés lesz a BoS. A TF-es srácok nagyon nagyot alkottak. A RoF brigád felkötheti a gatyáját,mert ez alapján bizony azt látni,hogy a CoD motorját kukázni nem volt jó ötlet. Annyit minimum vesztett a szimulátoros közösség,hogy hála a motorváltásnak nem egyazon játékon belül repülhethet Anglia és Sztálingrád felett, aszerint,hogy éppen melyik helyen van hozzá kedve. Közben régi-új szereplők ismét megjelentek a színen,Ilja és Oleg akik most már egy másik moszkvai csapatot erősítenek,és egy új,a nyugati fronton játszódó nagyon valósághűen megvalósított részletes szimulátort ígérnek. A TF-es srácok munkáját látva a BoS fejlesztőbrigád nem lehet túl boldog. Jósolgatni ugyan sok értelme nincs,de azon sem lennék meglepve az eddigieket látva,ha a jövőben Eagle Dynamics új szimulátora és a TF csapat féle rommá tuningolt CoD lenne versenyben a legjobb,legnépszerűbb II.Vh-s repülőszimulátor címért,BoS-ék pedig jó esetben egy 3. helyre beférnének mögéjük. Ami nem nagy dicsőség mert kb. ez a teljes,komolynak nevezhető mezőny a világon. -
Üdv Mindenkinek
a segítségetek szeretném kérni saitek x 52 problémában
ami a következő:
játék közben ( régi il 2) elszáll a joy illetve annak kalibrációja.
a középpontok elállítódnak elég sűrűn. az usb portból való kihúzás és újra bedugás átmenetileg megoldja a gondot de unalmas h mindig ki kell lépnem a játékból
win7 (64 bit)et használok, saitek honlapjáról letölthető driverrel.
van valakinek hatékonyabb megoldása? -
Csinálj egy ellenőrzést a steamen a játékfilek ellenőrzésével, az visszaállítja neked az eredetit,majd tedd fel újra rá a 3.0,majd a 3.1 et és utána ezt.
-
Amaymon #68710 Marha idegesítő, mikor 20 perc után spotolsz valakit elkezdődik a taktikus kerülgetés már messziről, erre *dang* "Zárja be a programot" ablak az arcomba vágódik. -
Amaymon #68709 Lehet, de a peccsnek kihatása van rá. A 3.01-el hibamentes volt. Nem akarja az új CloD hogy játsszak vele :( -
Nálad lehet a bibi mert senki sem panaszkodik rá a fórumon. Én se tapasztaltam ilyet. -
Amaymon #68707 Valami bugot hozott be ez a peccs nálam, random kifagy a gém, pedig most hogy 50-60-an vannak szerveren nem lenne rossz a repkedés. -
Jut eszembe. Egy raklap venti is van benne. -
Indi69 #68705 hát a 002 nekeem q..vára nem müködik a 7zip azt írja,hogy nem archiv. a syborg evon meg ha megnyomok egy gombot leáll a yoj müködése valami windows rendszerhéj hibára. nem vagyok programozó de már keresem a kalapácsot -
No ezért nem veszek soha többé semmit sem a megjelenés napján( előre meg de pláne nem rendelek) .
Tanulópénzt megfizettük,megtanultuk a dolgokat,oszt ennyi. Bombázhat engem a 777 az 1C vel együtt,hogy rendeljem elő a játékukat,majd ha virítanak valamit és úgy látom,hogy megéri,na talán akkor.
-
Na ha eladó.
Van egy qrva nagy Ilyen házam ,oszt eladnám.
Gondoltam egy 9 ezrest megér valakinek. Kb hibátlan.
-
Solt #68702 ELADÓ!!
Eladó egy zöld kaméleon… Nem, sárga! Inkább
piros! Most barna… Ez qrva jó...! NEM IS ELADÓ!!!
:D :D -
Amaymon #68701 Nektek nem fagy le random a kliens? Fogja és kivág az asztalra. -
Indi69 #68700 van, ezt írja... a 002 nem nyitható meg archivként. ez mit jelent? -
bucsher #68699 7zip kell a kicsomagoláshoz -
Indi69 #68698 lehet, hogy nem. az a jobb felső sarka behajtva lap az mi? ott nem kéne legyen egy zipzár, mert nincs. most a download részt próbálom -
Amaymon #68697 Futtass egy integritás csekkolást a letöltött cuccon, hátha crc error-os. -
Az installert indítod el? Csak mert a cuccnak semmi baja, én is a torrentről szedtem le. -
b na -
Indi69 #68694 ez sem megy a windows nem tudja megnyitni a fájlt.......:( -
töltsétek le a torrentet és megy simán -
Indi69 #68692 sziasztok. nekem ez a zip nem müködik. a 3.00 és a 3.01 simán megy, a két utolsó nem. mi lehet a baj? -
Amaymon #68691 Kösz, és a dynamic fov? Sejtem melyik, forgó gombra vagy csuszkára nem lehet tenni? -
VO101 tvr #68690 Magad is megfogalmaztad a választ. -
Hát gyerekek, szomorú történet ez a CloD história!
Ezután a peccs után látszik ragyogóan, hogy az 1c teleszarta a zsebünket!
Nem kevesen vagyunk, akik 40-50 $-t fizettünk érte még az elején. És gondolom viszonylag sokan megvették a nagyvilágban, legfőképpen IL2 fanok, de biztos voltak teljesen új vásárlók is.
Szóval nem keveset fizettek érte az emberek, és kaptak egy marék lószart.
És qrvára nem értem, hogy "amatőröknek" miért sikerült, sikerül az, ami a "profiknak" több havi szenvedés, kínlódás után SEM!!?? MIÉRT???
Ahogy én látom ez a tendencia van az egész játékiparban, de az élet számos területén is.
Addig vagy fasza gyerek, addig vagy édesaranyos user, amíg ki nem fizeted a termék vagy szolgáltatás árát.
Hát basszák meg!
Ez a peccs meg ... hát elképesztően fasza lett!!!
De továbbra is azt kérdezem, a kibaszott 1c-nek, aki pénzt kapott, miért NEM sikerült??????? -
A MeshShowLod-ot 0-ára kell állítani,mert már javították a TF-es srácok, ha 1-re állítod csak fps-t vesztesz vele. -
feca1229 #68687 Üdv!
Akkor ezt, \Users\nev\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD\cache\
törölnöm kell? Csak azért kéredem, hogy itt a nagy igyekezetemben nehogy elabxam? -
bucsher #68686 aha látom már, 3.00 3.01 4.00
howto -
bucsher #68685 mi kell ennek?
-
VO101 tvr #68684 jön az már 700-al ... :-) -
Lacusch69 #68683 1.4MB/sec... -
artivizsla #68682 Nekem most kezd begyorsulni, kb. 350-re. -
lala42 #68681 Nekem ez a torrent nem igazán jön lefele. :-(
-
-
Amaymon #68679 Hogy lehet fokozatosra állítani a FOV-ot?
Melyik jobb lod 1 vagy 0-án a configban?