91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
  • sakkay

De tényleg.Nem próbáljátok ki valamikor? Most már kíváncsi lennék. Főleg a sérülésekre. Egyik beállna egyenesen, a másik módszeresen ronggyá lőné..emelkedési képesség (különbséget) is lehetne pontosan látni, meg alapvetően mindent.
  • Her Laca
    Persze ,hogy placebo:)
    Ha valami nem sikerül (én is ilyen vagyok) mindenki hibás:)))) Ja és csalnak!
  • sakkay
    Mi lenne akkor ha olyan lenne mint eredetibe? Nem is repülne senki Spitet. Így is mészárlás folyik néha, ahogyan látom, meg hallom a ts-en. Nem kellet volna ilyen jónak lenni kérem, aztán akkor nem raknának súlyokat a messza modellre. Tessék bénázni!
    Komolyra fordítva a szót, ezt nem igazán értem..lehet az, hogy direkt a Spit felé hajlik a kezük?! Nem placebó? Mármint aki meg a Spitet repüli nem ugyanúgy ilyenekkel írja teli a saját Il fórumát?
    Tényleg azt próbáltátok már, hogy egyikőtök messza, másik spit, felmentek valami dog szeróra, aztán letesztelitek egymás ellen a manőverező képességet? Ott nincsen placebo hatás.
  • Her Laca
    Ez nekem is jelentkezett egyszer, nem is értettem mitől kottlott meg a motor.
    És bizony a spitek jobban tartják az energiájukat .
    Ha egy 500 al felettük vagyok ( mindegy a magasság) úgy jönnek utánam hogy csak pislogok. Jobban kell figyelni. Minap mondtátok amikor panaszkodtam a kiskalára ,hogy jó az:) Akkor most?:)
  • acidrain
    Úgy szar, ahogy van. A Mesza vízhűtője gyenge, találat után max két perc, és a motor kiköpi az olajat.
    Egy koppra csűrőt, magasságit lőnek a Spitek.
    E4/N gyengébb mint volt, ezenfelül háromszor forraltam meg tegnap este teljesen nyitott hűtővel, különböző magasságokon. Nem dog közben fosta össze magát, hanem csak úgy spontán. Persze a hűtőfolyadék hőmérséklet jelző műszer nem mutatott túlmelegedést. Ha a szívótér nyomást a piros mezőben, vagy alatta tartom akkor, nem fő meg, viszont lassú mint a tetű, és a légcsavar állásszög állítást kézire kell állítani, hogy haladjon is az ember.(Emelkedésről ne is beszéljünk).

Spitet-Hurrit szénné varrtam kiskalával, mondhatni kiröhögtek.
    Spit sebessége "elfelejt kopni" a túlhúzott fordulókban, magasan és alacsonyan is fürgébb! (nem gyorsabb), mint a 109.
    Azt a jelenséget, hogy a Spiti az alacsony sebességű fordulókban billeg, mint kecskeszar a deszkán azt nem tapasztaltam.

Jah, és olvastam a readme-t, igaz, hogy csak a 109-esről szóló részt, ezért majd bepótolom a többit, ha lesz idegzetem hozzá.
  • Zpogi
    A mai ungarische termés

• sakkay
    Ja ok. Majd mond mi a véleménye. Vagy ő ha publikus. A videó szép nagyon, de nem vagyok elfogult. Meglátjuk. Nagyon örülök az ATAG 4 nek,-amúgy is-meg azért is, mert ez aztán szorítja a falhoz őket. Akármit nem dobhatnak már ki.
  • Vogel
    Hehe, gondolhattam volna :) Ennyi erővel lehetett volna heveder kicsatolásra is gomb.
  • Her Laca
    Majd Tom megmondja a tutit. Ő megkapja és véleményezi,és ha pozitív akkor majd ránézek,de még akkor is fentartásokkal:)
  • Vogel
    Bizonyára megmaradt valamennyi rutin, de nem fogok annyit játszani. Asszony+ újabb suli meg a kégli csinosítgatása. Olyan hétvégi pilóta leszek kb.
  • sakkay
  • Zpogi
    Üdv a klubban :)

Amúgy a kiugráshoz nem elég egy billentyű kombináció,mert először le kell dobni a kabintetőt és csak utána lehet kiugrani.
  • Her Laca
    Mindamellett úgyse felejtettél el célozni ,gondolom egy hét alatt belejössz ,oszt max elátkozzák a neved az angelus géppel repülők:)
  • Her Laca
    Drága barátom:) Ki idegeskedett itt? Vettünk alá nagy vasat oszt játszottunk:)2 éve lenne már,hogy megjelent?:)
  • Vogel
    Feltettem a clodot 4.0-áig. Hát a virágbolti verzióhoz képest sokat javult. Látjátok, én nem idegeskedtem a gépigény miatt, mert kihagytam vagy 2 évet és most már jó a konfigom hozzá :D
    Egyelőre még csak offline szokom, de már tudom hogy ez a head shake az őrületbe kerget, mindig elúszik a szálkereszt. CEM biztos jó, de E-4-ben nem nagyon kell nyúlkálni. Indítási procedúrát még nem néztem, mert eddig csak airstartoltam. Bail out nem igazán müxik, pedig be van állítva a jó öreg kombinációra. Az ugrási körülmények adottak voltak, mégsem ugrott a faszi, mi az oka? Összességében tetszetős, de sokat kell (újra)tanulnom.
  • LeonSilver
    Ez kurva jó :)

• artivizsla #68871
    Csak még várnod kell 2 órát, hogy a zsibbadás elmúljon ! :))
  • Her Laca
  • Solt
    Aha, oké... XD
  • Her Laca
  • LeonSilver
    Nem tudom mi ebben a pláne..... és simán végignéztem a fotelből ;)
  • artivizsla #68866
    Ide nem zabszem kell hátulra, hanem min. biliárdgolyó, bár lehet, hogy én izgultam jobban, mint a csávó a gépen.
  • Her Laca
    Jelzem gyalog nem igen akarnék én ott lejönni ,nem ,hogy egy drótszamárral:)
  • Her Laca
    Két -három dolog biztos.
    1. qeva ügyesek ezek a kölkök.
    2. Hótziher ,hogy nem normálisak
    3. Ezen még töprengek,de tuti nem + :))
  • artivizsla #68863
    Van itt pár bringás, ezt nézzétek meg, a víz kiver közben.

• Willenbrock
    Múltkor azon vettem észre magam,hogy a refrénje jár a fejemben :D
  • Kurfürst
    Atom ez a zene :D
  • Zpogi
    G50 Forever :)
  • Her Laca
    Nem hagyott nyugodni a dolog,már ott tartottam,hogy kettétöröm a joyt ,annyira nem tudtam rendesen célozni lőni.
    Aztán fogtam magam elmentem a családdal a Nemzeti Galériába ,megnéztem MONET, GAUGUIN, SZINYEI MERSE, RIPPL-RÓNAI,no meg az örök kedvenc MUNKÁCSY képeit .
    Osztán pedig nem is ittam de ez kerekedett:)
  • Hecker007
    Sikerült megcsinálnom, köszönöm, nagyon jól néznek ki a gépek!
  • artivizsla #68857
    Egy nagy kedvenc ebből a korból az alábbi film : A vizsga

• Szepy2884
    köszi hogy szóltál. Jó film, jól visszaadja a kor hangulatát.
  • Her Laca
    Csak kényelmesebb volt így,minek annyit gyalogolni.
    Persze szép a történet ,csak mások életét is kockára tették,hogy csak a személyzetre utaljak pl.
    Ha így nézzük akkor bezony annyira nem szép már a dolog.
  • Willenbrock
    Ez így olyan,mint egy Hollywood-i forgatókönyv.Más filmekben meg a gépeltérítők terroristák,akiket gépestül le kell lőni.
  • artivizsla #68853
    20.20-kor az M1-en repülős témájú film.

Szabadság-Különjárat

"...1956 nyarán, három hónappal a forradalom kitörése előtt három mindenre elszánt magyar fiatal a disszidálás akkoriban merőben szokatlan módját választja: eltérítik a Budapest-Szombathely légijáratot, és a fedélzeten tartózkodó ávéhás tisztet semlegesítve Ingolstadtig kormányozzák a gépet. Ezt a hihetetlen, ám de igaz történetet meséli el a film..."

• Hecker007
    Jól néz ki, ha lenne gázkar is hozzá biztos ezt venném én is, így marad a Warthog :D csak legyen meg rá a gempa :D
  • artivizsla #68851
    Sanyónál találtam : IL2 1946 4.12.2 patch ( 32 MB )

Letöltés.
  • Solt
    Bitang, de ez sem FFB-s... :))
  • Lysandus
    Jól néz ki, de gázkar nincs hozzá???