91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Te se tudsz aludni?:) -
artivizsla #68927 Kávé mellé.
Egy kis olvasni való.
Egy Pónival sajnos kevesebb. -
Hogy idézzek egy klasszikust!
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Állítólag csodákra képes utána az egyszeri ember.
Másik opció.
Hagyd a fenébe ne foglalkozz vele
ez nem a te játékod ahogy szellemesen szokták ezt mondani.
-
sanyicks #68925 Aha, hogy itt fél órát kell nyomni a prop pitchet, olyan finoman változik :)
Sajnos még mindig kuka a játék, ahogy látom a 3d motorjában amit lehetett az elcseszték, nem semmi hogy volt képük így kiadni, úgy hogy csak elképzelni próbálom milyen volt az elején patcheletlenül. -
sanyicks #68924 Ebben a cliffs of doverben imádkozni kell az istenekhez hogy fel lehesen szállni, vagy mitől van az hogy 100% gázzal mindegy mire állított pitchel maximum úgy 3 km/h-s gurulást tudok összehozni bf-110-el, persze kiengedve a kerékfékeket. -
Sajnos semmilyen pm-ért nem lehet reportolni mert szarnak bele az adminok :/ Tiltani kell az ilyen gyökér álreget. -
Simán! -
Egy ilyen PM-ért már lehet reportolni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Na jó ,persze ezt csak én mondom,lehet semmi köze a valósághoz.
Tom mondta,hogy a hűtő eldurranása random,ezt javítják majd ,de állítólag a spiteket is sújtja és nem tudják a wepet használni
Azt is javítják. Mi lesz akkor ha még ennél is gyorsabbak lesznek?
Jól meghalunk:) Adnak majd ki hotfixet aszongya.
-
Fradika? Még becézgetik is, mint egy fürdőskurvát?? Mégilyet.... -
Nem csak a szimulátoroké. Sok más gémet is ez tesz tönkre. -
VO101 tvr #68917 Sok éve mondogatom, hogy ez a balanszírozás a szimulátor halála... Talán Tom többet tud erről, bár ez annyira kényes info lehet, hogy fene tudja mennyire teregetik ki.
A német gépek technikai fölényét valamiképpen a pirosak számbeli fölényével kellene inkább ellensúlyozni. -
Na itten van
-
A fradika ahogy egy kollegám beszélt róla :) Valami sport egylet ahol van foci szak is,de ott is csak a szurkolóikat jegyzik a világranglistán ha jól tudom.Mondjuk őket elég jó helyen :) -
Valami kolbász féle úgytudom :) -
artivizsla #68913 Lelet. -
Mi a tök az a fradi? -
artivizsla #68911 Megint egy lelet.
-
Majd, ha sűrűbben repkedsz a játékkal magad is rájöhetsz, hogy görgethető a stat, és emiatt nem látható az összes játékos. Amúgy, ha ilyen arányok vannak a szerveren vagy be sem lépek, vagy szégyenszemre veresnek állok. És azt is elhiheted, hogy senki nem lenne büszke ebben a formában, ahogy te gondolod. -
Solt #68909 Szar a gépem, nem nyert a Fradi, elfogyott a söröm... én most picit feszült vagyok... XD -
Most mé baj az,hogy próbáltam elmagyarázni neki ? Látszik,hogy tudatlan,az meg nem bűn még jelenleg:) Okosodik ,oszt többet nem ír ilyeneket.
Micsoda szerencse,hogy én reagáltam először,és még jó kedvem is van,mert kaptam itthon finom sajtos pogit frissen:) -
artivizsla #68907 Ez is ott volt Laca filmje mellett :
-
Erre én is kíváncsi lennék .. -
Solt #68905 Nézd meg a regisztráció időpontját... az ilyen mukikat észre sem kell venni... :) -
artivizsla #68904 Úr Isten, az a hang a Fókába induláskor, mint egy régi benzines Zil, csak nagyban! -
artivizsla #68903 Megint egy repülős lelet.
-
Oszt honnan tudod ,hogy a pillanat felvétel előtt mennyi veres kollega volt bent a szerveren amikor Pogi lelőtte őket?
Mert tudod az percről percre változik,és én is ott voltam tegnap ,csak mentem aludni,kb egyenlő volt (majdnem mindig az) az állás létszámban.
Ergo nem tegyél ilyen elhamarkodott kijelentéseket, egyrészt mert alaptalan,másrészt mert etikátlan,harmad részt mert nem szeressük.
Itt nem szokás .
Mindamellett köszöntelek köreinkben. -
Kinek az álregje vagy retardált barátom? -
hyperx10 #68900 40 vs 14
hát gratulálok komolyan
-
Urak.
Félelmeteset repültem. Kicsit remeg a kezem:)
Majd lesz videó isa csak össze kell vágnom mert hosszú lenne.
A lényeg .
Anglia fölött vagyok úgy Dover környékén 5K-n. Sehol senki. Elindultam észak keletre pár messzerrel Manston felé.Kiszúrtam egy 5-6K-n haladó nagy köteléket amiket körbedongtak kis pontok ,ezt fent északon láttam a nagy öböl közepén.
Irány oda,de hiába írtam be senki sem jött.
Ahogy közeledem,látom német bomberek és 2 spit csapkodja őket. Aztán lett 3. Pár másodperc múlva lett 4.
Ó az anyátok úr istenit most mit csináljak. Sunnyogok feléjük,közben felnézek és nini ,6K-n egy spit vigyáz rájuk. Jobban körül nézek kicsit felette még egy. No mondom kapaszkodjunk mert lelőnek de gyorsan,persze észrevettek. Az egyik kondenzről megcsapott ,kivédtem,de qrva sok energiája volt,úgy hogy kicsit lenyomtam ,hál istennek nem jött utánam,ellenben felpaprikáztam magam. Olyan 4K-n voltam a félszigetüknél,elkezdtem emelkedni ,meg se álltam 7K ig,oszt irány feléjük,de ők már a Temze torkolatánál jártak,vagyis egy pontot láttam 7K-n. Na mire odaértem felmentem 8K ra de ő is emelkedett, a lényeg hogy kicsit magasabban voltam ,na mondom majd jóóól meglövöm a brittet,nagyon ő se manőverezett már ebben a magasságban. Megyek rá ,erre látok két csíkot az égen. Mi a fax van??? Hát még kettő spit felettem.
Lett kergetőzés,lövöldöztem én mindenhonnan ,de szerintem max a levegőt luggattam,még szerencse,hogy néha szem elől tévesztettek,de rádión azonnal szóltak egymásnak amint valamelyikre rácsaptam.
Na már kezdett melegem lenni ,gondoltam kereket oldok,lenyomtam,hát persze,hogy utánam jöttek. Pislogok hátra még bőven Manston előtt voltam 3K-n látok 1 azaz 1 spitet igencsak közeledik.
Egy palást emberem hipp hopp előttem,már kezdem befogni erre ott van még egy. Kiskalával odapörköltem (szerintem talált) de aztán irány a függőleges lefele remegésig. Jöttek utánam ,de elvesztettek ,mert hirtelen nullán keletnek vettem az irányt.
Aztán csak hazaértem. Ugyan lőni semmit sem sikerült ,de izgalmas volt.
Ezek szevsz készülnek valamira:)) megizzasztottak az anyjuk úr istenit. -
Fürtös #68898 DonZorro,Hunter packot,hogy lehet beszerezni?
Regisztráltam de még nem hagyták jóvá:D
-
-
Sidewinder #68896 Két hete megy vetítik az oroszoknál és az ukránoknál a 3D-s Sztáingrád filmet,amit Fjodor Bondarcsuk rendezett. A két hét alatt a film már hozott 40 millió dollár bevételt,ami jó hír a készítőknek,hiszen 30 millióból készült. Jelenleg ez a legnézettebb film az oroszországi mozikban,a Gravitációt is megelőzve. Az IMDB-n eléggé lehúzzák a filmet,de értékelés alig van róla. A Kinopoiskon viszont 7.1-es és csak jelent valamit,hogy a legnézettebb film. Egy ismerősöm szerint Magyarországon is vetíteni fogják. Ismerve a magyarországi forgalmazókat,ezt inkább csak akkor hiszem el,ha már bent ülök a teremben,és megy a film. Bondarcsuk előző háborús filmje,a 9.Század klassz film volt,remélem ez is az lesz.
-
Én sem sírok ,csak a tényeket közlöm.
Ráadásul a kormányok elnehezülése is problema,hiszen egy visszacsapást nem lehet normálisan megcsinálni. Egyszerűen nem tudok ráhúzni megfelelően,míg ők sebességtől függetlenül azt csinálnak amit akarnak. Szvsz balanszírozták a gépeket,mondjuk több is a játékos. -
A Messzert jobb gépnek tartották 1940-ben.
Valahogyan ez nekem "nem jön át" a CloD-ban.
Veterán angol, és német pilóták visszaemlékezései, ez nekem elég, és be is fejezem a sírás-rívást.
-
Azt nézem,hogy a spiteknek valahogy nem fogy el az energiájuk.
Emil egy kopp hűtő folyik van fél perced.
Spit rommá lőve (látszik a raklap találat) nagy nehezen folyik valamije,na akkor eszébe se jut elmenekülni,hanem vígan percekig harcol,és nem ,hogy lesántulna,hanem meg is táltosodik.
Ezt elqrták de rendesen:)
Egyedül az E4 ben levő lőszer ami hatékony ellenük.
Pedig állítólag csináltak valamit az emil hűtő sérülésével nem?
Lehet összekeverték oszt véletlenül a spitbe dolgozták be?:)))
-
Amúgy Savinak igaza van sok mindenben. Továbbra is tartom,hogy az E3 fegyvereit kiröhögik a spitek,most vettem fel vagy 4 jelenetet ,na majd meg kell nézni,hogy mennyiben is hátráltatja őket egy egy jól űlő találat.Előre is elárulhatok annyit,hogy semennyire. Csak pazarlom a lőszert.
És határon járatni a BF et nem lehet,ellenben a spitet ez nem hatja meg ahogy nézem:) -
-
Asszony zaklatott közben:) Most vettem csak észre,hogy visszanéztem:)
Valami új ruhát mutogatott.Nagyon érdekelt ám:XD -
Lysandus #68889 A vízhűtőn én sem éreztem változást, többször volt megint, hogy alulról utánam dobott egy sorozatot, egy koppanás és már ki is lyukadt. Persze lehet, hogy szerencséje volt, de ekkora? Mindegy, nem tapasztaltam, hogy nehezebb lenne eltalálni a radiátort.
A 109-es egyértelműbben rosszabbul emel, vagy a Spitek és Hurrik emelnek jobban. Cserébe mi rosszabbul fordulunk, nagy sebességen. Ezzel lehetetlenné vált egy csomó korábban alkalmazott harceljárás. Ha rácsapok és észrevesz, kifordul, és nincs az az Isten, hogy elé tudjam húzni akár a kiskalibert is, mert a felkeményített magassági miatt ELÉ se tudom a revit. Na most ennek az a következménye, hogy hiába szorítom le tengerszintre, akkor se tudom lelőni, mert röhögve kifordul előlem akár 0 méteren is. Kivéve, ha eldobom az energiám jó részét, de akkor meg utánam jöhet felhúzáskor.
Egyébként ezt ki találta ki, hogy ennyire felkeményedjen a Messzer magasságija? Én sehol nem olvastam ilyenről.